perjantai 26. elokuuta 2016

Testissä Freemanin tuotteet


Moi :) Kuten otsikko jo kertoo, tänään paneudutaan mun omistamiini Freemanin ihonhoitotuotteisiin ja mun on tarkoitus esitellä ja arvostella kaikki nuo yllä olevassa kuvassa näkyvät tuubit. Mitenkään kovin paljon multa ei siis Freemanin tuotteita löydy, mutta merkki on osoittautunut kyllä sen verran hyväksi tässä viime vuosien aikana, että taatusti tulen testailemaan näitä enemmänkin. Freemanin valikoimasta löytyy esimerkiksi kuorintoja niin kasvoille kuin vartalolle, putsareita, kasvonaamioita, jalkavoiteita sekä vartalovoiteita. Tuubit ovat isokokoisia ja laatuunsa nähden mun mielestäni todella edullisia. Freemania myydään mm. Stockalla ja Sokoksella sekä myös isommissa päivittäistavarakaupoissa eli saatavuuskin näillä on todella hyvä. Myös Freemanin maahantuoja Sunrise Cosmetics myy sivuillaan merkin tuotteita ja tuolta löytyy paljon myös sellaisia tuotteita, joihin en itse ole kaupoissa törmännyt. 


Tämä uusin tuttavuuteni on Freemanin Facial Purifying Clay Mask, jota olen ehtinyt käyttää nyt kolme kertaa.  Kyseessä on savinaamio, joka lupaa sekä silottaa että puhdistaa ihoa samalla vähentäen erilaisia ihovaurioita. Savinaamioillahan on tapana kovettua kasvoille ja niin myös tämä kovettuu ja naamion poisputsaamisessa kestääkin siis tovi. Lopputulos kuitenkin palkitaan, sillä iho on sileä ja selkeästi puhdistunut. Koostumukseltaan naamion on todella paksua ja tota on välillä ollut jopa hieman hankala saada puristettua ulos tuolta tuubista, mistä pieni miinus tälle tuotteelle. Muuten olen ollut oikein tyytyväinen tähän. Hyvä kasvonaamio ja plussaa siitä, että soveltuu kaikkille ihotyypeille. Toki tämä ei ihan siitä(kään) johtuen ole sitten spesifi minkään tietyn ihotyypin tarpeille, mutta joskus on kiva käyttää ihan vain tällaisia puhdistavia naamioita. Tuubissa on tuotetta 150 ml.


Tämän Freemanin Body Sugar Scrub Pomegranaten (150 ml) arvostelinkin juuri vähän aikaa sitten eikä mun mielipiteeni ole siitä muuttunut tässä lyhyessä ajassa mihinkään. Kyseessä on siis nuorentavaa granaattiomenaa sisältävä sokerinen vartalokuorinta, joka lupaa pehmentää ihoa ja antaa sille hehkua. Tämä tosiaan on yksi suosikkikuorinnoistani ja rakastan tämän sokerista, paksua koostumusta, joka lopulta osittain sulaa iholle. Vartalo jää silkkisen sileäksi eli kuorintateho on todellakin kohdillaan. Mahtava vartalokuorinta, jonka tulen taatusti ostamaan myös uudemman kerran!


Freemanin Apricot Creamy Scrub on mulle tuttu tuote jo vuosien takaa. Olen käyttänyt tätä aprikoosin tuoksuista kasvojenkuorinta-ainetta ties miten monta tuubia, mutta pakko myöntää, että tämä yksilö on pyörinyt mulla kylppärissä nyt jo melkoisen pitkään. Se ei kuitenkaan johdu siitä, etten pitäisi tästä kuorinnasta, mutta oon ilmeisesti vaan keskittynyt käyttämään muita kuorintoja. Tämä kuorintavoide sisältää ihoa hoitavaa ja uudistavaa C- ja E-vitamiinia sekä aprikoosia ja kuorivana ainesosana tässä toimii saksanpähkinän kuori. Tuotekuvauksen mukaan tätä suositellaan käytettäväksi 3-4 kertaa viikossa, mutta ainakin mulle toi olisi aivan liian usein ja kuorinkin kasvoni max. 2 kertaa viikossa. Tämä ei ole se kaikkein karkein kuorinta-aine, mutta ihan riittävä kasvojen iholle. Kuorinnalla saa kasvojen ihosta pehmeän ja kuollut ihosolukko on selkeästi poissa tämän käytön jälkeen. Tuoksukin on miellyttävän hedelmäinen ja 175 ml tuubista riittää iloa hyvin pitkäksi aikaa.


Multa löytyy myös kaksi kappaletta Freemanin Bare Foot -sarjan Peppermint + Plum jalkavoiteita. Molemmat voiteet sisältävät piparmintun ja luumun uutteita sekä teepuuöljyä. Mä en sanoisi näillä kahdella olevan kovinkaan suuria eroja - vasemmalla oleva Heel & Callus Balm on hitusen kosteuttavampi, mistä syystä se onkin tarkoitettu nimenomaan jalkojen kuivimmille kohdille kuten kantapäille ja kovettuma-alueille. Foot Lotion taas on tarkoitettu kauttaaltaan jaloille, mutta mähän siis käytän näitä aikalailla vuorotellen ja molempia ihan kauttaaltaan jalkaterilleni. Kummassakin on sama, hieman makeahko tuoksu ja toivoisinkin tuon piparmintun tuokuvan näissä vähän enemmän. Tuoksu on kuitenkin ihan hyvä ja molempien kosteutusteho on kohdillaan. Sellaista viilentävää tai virkistävää vaikutusta näillä ei mun mielestä oikeastaan ole, mutta siihen tarkoitukseen löytyy onneksi muita voiteita. Koostumus näillä ei ole yhtä paksua kuin jalkavoiteilla monesti, mutta toisaalta ainakin nämä imeytyvät suhteellisen nopeasti ja voide on helppo levittää jalkoihin kauttaaltaan. Ostin nämä itselleni muistaakseni joskus viime talvena ja vaikka nämä ovat olleet kovassa käytössä, molemmissa 150 ml tuubeissa on tavaraa jäljellä vielä reilusti.

Tällainen viisikko multa löytyy Freemanilta, ja itse asiassa tilailin vähän aikaa sitten muutaman Freemanin tuotteen itselleni, joten Part 2. on tästäkin postauksesta tulossa jossain vaiheessa ;)

Ovatko Freemanin tuotteet tuttuja? Mitä suosittelisitte? :)

18 kommenttia:

  1. Suosittelen freemanin verigreippi kasvojen kuorinta-ainetta js coconut & guava ihorasvaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo verigreippi kuorinta lähtikin mulla tilaukseen, eli sitä pääsen testaamaan jo piakkoin! :) Tuo ihovoide kuulostaa ihan taivaalliselta, pitää ehdottomasti ostaa toi jostain testiin. Kiitos vinkistä<3

      Poista
  2. Kyllä on ihan tuttu tuotesarja. Itseltäni löytyy tällä hetkellä avocadon ja kauran tuoksuinen kasvonaamio, joka on kyllä tosi kiva tuote. Aikoinaan käytin myös useamman tuubin päärynäntuoksuista putsaria. Nuo tuoksut on näissä kyllä tosi ihania ja hinta just kohdillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kasvonaamio kuulostaa todella hyvältä ja oon monesti sitä kaupassa katsellutkin! Päärynäntuoksuinen putsari kelpaisi kyllä myöskin :D Jep, oon täysin samaa mieltä :)

      Poista
  3. Mulla käytössä Freemanin Sparkling Pear Pore Cleansing Mask ja Pineapple Enzyme Mask :) Molemmista oon tykännyt! Ensimmäinen on aika perussavinaamio, jota käytän t-alueella ja jälkimmäinen on entsyymikuorinta/naamio :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmista tuotteista oon kuullut paljon hyvää, tota entsyymikuorintaa haluaisin ehdottomasti testata itsekin! :)

      Poista
  4. Freemanin "Hiilinaamio" on vertaansa vailla. Kannattaa kokeilla :)

    http://sunrisecosmetics.fi/tuotteet.html?id=2/131

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota naamiota on kehuttu ihan valtavasti, ja jossain vaiheessa täytyy ostaa kyllä toikin testiin :)

      Poista
  5. Kiva lukea näistä! Mä oon testannut Freemanilta muutamia tuotteita, mutta en mitenkään älyttömästi. Tekisi kyllä mieli testata vaikka mitä merkiltä. Ainakin Dead Sea Mineral Foaming Cleanserin haluan testata, koska siinä olisi superhalpa kasvojenpuhdistus päivittäiseen käyttöön, jos se vaan osoittautuu hyväksi. Myös Facial Sleeping Mask Honeydew & Camomille kuulostaisi ihanalta, mutta sopisi mun iholle varmaan parhaiten talvella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin itse asiassa ton putsarin juuri ja parin käyttökerran jälkeen se vaikutti ihan hyvältä :) Tosin se jätti ihon aika nahkean tuntuiseksi, mikä oli mulle vähän "uutta" taas, kun oon käyttänyt viime aikoina niin paljon Mádaran putsaria, joka tekee ihosta tosi pehmeän ja kosteutetun :D Toi toinenkin kuulostaa kyllä ihanalta, voisin itsekin testailla ton joku kerta :)

      Poista
  6. Mä oon kyl kuullut aikasemminkin hyvää näistä ja hintakaan ei ole tuotteilla kova :) Ehkä joskus voisi kokeilla! ^^

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä testaamaan, nä on ihan huipputuotteita ja valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! :)

      Poista
  7. Mä oon käyttänyt noita Freemannin jalkavoiteita ja tykännyt niistä! :) Mulle jalkavoiteet on ihan pakollinen juttu, käytän niitä joka päivä. Voisikin ostaa taas jotain Freemannin jalkavoidetta. Haluaisin kokeilla noita kuorintoja ja tuota savinaamiota, kuulostaa hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä hyviä ja sain juuri kolmannen, joka on itse asiassa vielä noita aika paljon kosteuttavampi :) Munkin pitäisi kunnostautua ja jaksaa rasvata jalat joka päivä, nyt se on taas vaihteeksi aika satunnaista puuhaa meinaan :D Noi on kyllä hyviä, kokeile ihmeessä kun tollasille tulee tarvetta seuraavan kerran<3

      Poista
  8. Mä ostin juuri testiin pitkään himoitsemani Avocado & Oatmeal Foaming Facial Cleanserin, toivon niin että se olisi hyvä! Aiemmin oon tainnut käyttää vaan tuota sullakin olevaa vartalokuorintaa ja Freemanin shampoita ja hoitoaineita. Tuo vartalokuorinta ei ole suosikkini, muistaakseni se tuntui iholla jotenkin nihkeältä. Freemanin shampoita ja hoitoaineita käytin paljon teininä, sen mango-sarjan tuoksusta tulee vieläkin mieleen kripari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi putsari kuulostaa kyllä hyvältä, ja toivottavasti pidät siitä! :) Mulla on ainakin toistaiseksi vielä kaikki Freemanin shampoot ja hoitsikat testaamatta, mutta täytyy varmaan joskus hankkia jostain niitäkin testiin :D Tosin mä oon niin hurahtanut TIGIin, etten tiedä tuleeko mikään enää koskaan vetämään vertoja sille shampoissa ja hoitoaineissa :D

      Poista
  9. Freemanilla on kyllä ihan huippuja tuotteita! ♥ niin ihanan tuoksuisia ja tehokkaita :) Mulla on joku suklaan ja mansikan tuoksuinen kasvonaamio, joka on ihan parasta :) Kuorintoja kyseiseltä merkiltä olisi hauska kokeilla enemmänkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja tosi laaja valikoima<3 Toi kasvonaamio kuulostaakin jo ihan syötävän hyvältä, joten voin kuvitella kuinka ihana tuote se on :D Noi kuorinnat on kyllä tosi hyviä!

      Poista

Kiitos kommentista!