perjantai 30. syyskuuta 2016

Lip Monthly - September


Vihdoin ja viimein saan julkaistua tämän kuukauden Lip Monthlyn esittely- ja arvostelupostauksen! Tämä oli siis vasta toinen saamani Lip Monthly ja ainakin kaksi niitä olisi vielä tulossa. Veikkaan, että tulen kuitenkin jatkamaan tämän tilausta vielä noiden parin kuukauden jälkeenkin, sillä rakastan erilaisia huulimeikkejä ja yllätysbokseja ylipäänsä eikä tätä ole todellakaan pilattu hinnalla. No, miltä syyskuun pussukan sisältö sitten näytti? :)


Nyt täytyy myöntää, että ensifiilikset olivat hieman laimeat mun kohdallani. Kynsitarroja? Okei, ajatus sinänsä ihan ok, mutta ei ihan mun juttu. Näiden boksien kanssa täytyy kuitenkin aina muistaa, ettei sisältö voi ikinä miellyttää kaikkia ja varmasti monet noistakin ilahtuivat! Fiilis ei kyllä yhtään noussut, kun aloin tarkemmin tutkia mitä tämä pussukka sisältää ja heti alempaa löytyykin tarkempi selitys sille, mikä mun fiiliksiä latisti.


Tämä Starlooksin Lip Crayon oli nimittäin katkennut tuonne tuubiin ja toi kärkiosa pamahti samantien tuolta ulos, kun ensimmäisen kerran ton huulipunan avasin. Harmittaa ihan valtavasti, sillä toi sävy on ihan uskomattoman kaunis! Tota on aikalailla mahdotonta tällä hetkellä saada tuolla tuubin sisällä pysymään, mikä vaikeuttaa suunnattomasti ton käyttöä, mutta oon tota silti saanut testattua. Väri on ihanan intensiviinen pastellivioletti ja näyttää huulilla ihan superhyvältä. Sävy on nimeltään Dubl Bubl, ja rakastuin siihen välittömästi. Ajattelin ensin, ettei tästä irtoa väriä tarpeeksi, jotta tuo oikeasti peittäisi huulten oman värin, mutta hyvin sitä väriä irtosi ja huulista tuli ihanan violetin sävyiset. Ei tämä mikään jokapäiväinen arkisävy missään nimessä ole, mutta jos vaan jotenkin saisin tuon palasen pysymään tuolla tuubissa, aion tätä ehdottomasti käyttää jatkossakin. Mä vähän jopa yllätyin, että tykästyin tähän näinkin paljon, sillä en oo aiemmin todellakaan ollut innostunut näin räikeistä sävyistä huulipunissa. Tuotteessa itsessään ei siis todellakaan ollut mitään vikaa, mua vaan harmittaa, että se saapui mulle tossa kunnossa :/ Tällä on hintaa $19.


Tämän ModelCo Illusion Lip Linerin ajattelin ton pirtsakan pakkauksen vuoksi olevan pinkki huultenrajauskynä, mutta kyseessä olikin ihonvärinen rajauskynä. Kynän tarkoituksena on saada huulet näyttämään paksummilta tai muotoilla niitä muuten vain hieman eri muotoisiksi. Toki tämä toimii myös ihan normaalina rajauskynänä erilaisten nudepunien kanssa. Tämä ei ehkä mulle ollut mikään maailman tarpeellisin tuote, sillä tarvittaessa niiden huulten muotoilu onnistuu kyllä ihan millä rajauskynällä tahansa ja nuden värinen rajauskynä multa löytyi jo entuudestaan. Ihan kiva ajatus tällä tuotteella kuitenkin ja eiköhän tämä käyttöön pääse. Rajauskynä oli melko kermainen ja väri tarttui huulille oikein hyvin! Tämä maksaa $20.


JCat Wonder Lip Paint herätti mussa aluksi tasan yhden ajatuksen - mikä ihme tän tuotteen tarkoitus on? :D Kyseessä on lievästi valkoinen nestemäinen tuote, joka kuitenkin huulilla jää hyvinkin läpikuultavaksi eikä todellakaan ole valkoista nähnytkään. Pikainen googlettaminen kuitenkin osoitti, että näitä on todella monissa eri sävyissä ja nämä ovat siis vähän väristä riippuen ilmeisesti hyvinkin pigmenttisiä. Tällä "valkoisella" sävyllä Curious Oysters vaan ei valitettavasti kyllä tee yksinään yhtään mitään. Tämä voisi olla hyvä väri vaalentamaan noita muita sävyjä, mutta ei tästä yksin mulle ainakaan mitään iloa ole. Mä tuskin tulen ainakaan itse ikinä hankkimaan tätä missään muussa sävyssä, joten veikkaan ettei tälle tuotteelle tule koskaan käyttöä. Tällä on hintaa $4,99.


Viimeisenä vielä nämä Shop NCLA Nail Wraps -kynsitarrat, joiden kuosi on itse asiassa sama kuin tämän kuukauden pussukassakin ja muutenkin sopii hyvin yhteen pussin teeman kanssa. Nämä eivät vaan mulle itselleni ole tarpeellisia ja tuskin pääsevät missään vaiheessa käyttöön, sillä tällaiset kynsitarrat ei vaan ole mun juttu. Näiden arvo on $11.

Kokonaisuudessaan syyskuun Lip Monthlyn arvo on $54,99 ja mulla itselläni pääsee näistä kaksi arvokkainta tuotetta käyttöön, eli missään tapauksessa tätä ei voi huonoksi sanoa. Harmittaa vain ton huulipunakynän rikkoutuminen, mutta turha sitäkään on enää itkeä :) Ensi kuun Lip Monthlya odotellen!

Mitä mieltä pussukan sisällöstä? Innostavatko tollaset räikeät ja räväkät sävyt huulipunissa? :)

14 kommenttia:

  1. Tuo ensimmäinen violetti puna näyttää kyllä kivan väriseltä - harmi että se oli katkennut matkalla! :( Huono puolihan tuollaisissa yllätysbokseissa on juurikin se, kun koskaan ei tiedä mitä sieltä tulee.. Toivottavasti loput Lip Monthlyt olisivat mieluisampia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan superkivan värinen eikä multa tollasta aiemmin löytynytkään :) Täytyy koittaa saada toi jotenkin takaisin kasaan! Jep sepä se, mutta onneksi täntyylisestä meikkiboksista tulee varmasti aina jotain itseään miellyttävää, jos tykkää yhtä paljon huulimeikeistä kuin minä :D

      Poista
  2. Kannattaa varovasti kokeilla sytkärillä sulattaa tota katkennutta huulipunaa, jolloin saat "liimattua" sen takaisin hylsyyn jääneeseen palaseen :) Ihan kuin olisin pinterestissä tämmöisen makeup hackin nähnyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon vinkistä Ida :) Mun täytyy koittaa tota jossain vaiheessa, kuulostaa meinaan ihan siltä että vois toimia! Mun tuurilla kyllä poltan koko palasen (tai sormeni tai asuntoni), kun alan sytkärillä leikkimään, mutta pitää testata silti :D

      Poista
  3. Voi harmi, että sait huulipunan hajonneena :( Toi noissa kynäpunissa on juurikin vaarana. Mulla on katkennut yksi NYXin Simply Red Lip Cream, mutta sen sain vielä jotenkin tungettua paikoilleen. Mä olin aluksi, että en ikipäivänä laita tuon väristä huulipunaa! Nyt mua alkoi kuitenkin houkutella tuon testaaminen. Ehkä sävy voi näyttää ihan kivalta jopa mulla :D

    Joo siis mä ihmettelin myös tuon Lip Paintin tarkoitusta :D Ei se ainakaan tuollaissenaan näytä yhtään miltään, täytyy kokeilla sitä vaikka huulipunan päälle. Kynsitarrat eivät myöskään sytyttäneet. Huultenrajauskynä vaikuttaa tosi hyvältä, eikä niitä mun mielestä voi koskaan olla liikaa, joten alustavasti se on mun lemppari syyskuun tuotteista. Lokakuun pussukkaa odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo harmitti aika paljonkin toi, mutta kyllä tota jotenkuten pystyy käyttämään ja täytyy tetata tota Idan vinkkiä, jos vaikka saisin ton taas kasaan! :) Hyvä että sait sen NYXin punan tungettua sinne takas paikoillen, toi on jotenkin sen verran kovaa toi huulipuna, ettei se suostu siellä hylsyssä pysymään paikoillaan yhtään :/ Heh mulla oli aluksi täysin samat fiilikset, mutta nyt oon ihan rakastunut tohon<3 :D Testaile siis ihmeessä toi huulipuna, tiedä vaikka säkin tykästyisit siihen!

      Joo mä pyörittelin tota Lip Paintia käsissäni aika pitkään ja koitin miettiä, että mitä ihmettä sillä on oikein tarkoitus tehdä :D Mäkin voisin koittaa laittaa tota jonkun huulipunan päälle ja katsoa miltä näyttää. Hyviä huultenrajauskyniä ei tosiaan voi koskaan olla liikaa ja toi oli kyllä oikein hyvä, väri tarttui tosi hyvin tosta huulille eikä kynä ollut onneksi yhtään liian kuiva :)

      Poista
  4. Eiii ärsyttävää että sait ton huulipunan tollasessa kunnossa :< .. On meinaan ihan sairaan nätti pastellinen sävy ♥

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Kyllä mä ton vielä kuntoon saan fiksattua, tavalla tai toisella :D Sävy on tosiaan ihan superkaunis<3

      Poista
  5. Pitäsköhän itsekkib laittaa tilaukseen tollanen paketti. Hinta-laatu houkuttelee kivasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei laita ihmeessä! Tä on oikeesti ihan mielettömän edullinen, kun alkaa miettiä mikä näiden pussukoiden todellinen arvo on :) Ja tilaus on tosi helppo myös peruuttaa, jos ei enää näitä itselleen halua.

      Poista
  6. Voi eiii että yksi on päässyt katkeamaan. Varmasti harmistus sillä sävy on tosi söpö ja tulevaa talvea ajatellen ehkä jotenkin passeli! Mä en itse osaa ehkä tuontyyppisiä sävyjä käyttää mutta ihailen niitä jotka osaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllähän toi harmittaa, mutta pitää koittaa fiksata toi kuntoon! Joo talvella kaikki tontyyliset sävyt näyttää kyllä upeilta ja odotankin, että pääsen yhdistämään ton johonkin kivaan meikkiin ja asuun :)

      Poista
  7. Ton violetin sävyinen huulipuna multakin puuttuu, pitää jossain vaiheessa tämä vaje paikata ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, ton sävyinen huulipuna on upea! ♥

      Poista

Kiitos kommentista!