perjantai 2. syyskuuta 2016

Matka USA:han ja pieni tuleva blogihiljaisuus

Huomenna se koittaa! Nimittäin yli puoli vuotta odotettu matka kohti New Yorkia ja Miamia. En voi edes sanoin kuvailla kuinka innoissani olen ja kyllähän mua kieltämättä myös jännittää melkoisesti. En oo koskaan matkustanut esimerkiksi Euroopan ulkopuolelle ja totta kai se on aina aluksi hieman jännää olla täysin vieraassa maassa. Lontoo on iso kaupunki ja siellä olen pariin otteeseen käynyt, mutta eipä se taida New Yorkille ja Manhattanille vetää vertoja. Matkustan siis isosiskoni kanssa ja jonkin verran ollaan ehditty suunnittelemaan mitä teemme ja missä käymme, mutta mun mielestä on toisaalta hyvä, ettei myöskään suunnittele liikaa. Sellainen minuuttiaikataulutyyppinen ohjelma vie mun mielestä lomasta kaiken ilon eikä silloin voi yhtään rentoutua. Postauksia matkasta on taatusti luvassa ja nyt matkan ajalle olen ajastanut muutaman postauksen, joten ihan täydellistä blogihiljaisuutta ei ole tiedossa :) Instagramin puolelta pääsette seuraamaan matkaani myös näiden parin viikon aikana ja sieltä mut löytää nimimerkillä @llindaemiliaa

Mä tulen reissusta takaisin perjantaina 16.9. ja siitä tasan viikon päästä meen itse asiassa leikkaukseen. Mainitsin jokin aika sitten kärsineeni ihan tajuttomista vatsakipukohtauksista ja kuten epäilin, syy löytyi sappikivistä. Multa leikataan siis sappirakko pois ja sairaslomaa saan 1-2 viikkoa siitä eteenpäin. En tiedä yhtään missä kunnossa tulen olemaan leikkauksen jälkeen, joten kyseinen blogihiljaisuus liittyy syyskuun loppupuolelle. Toki mä postailen, jos pystyn ja jaksan, mutta jos olo on heikko ja kivut kovia, blogi jää totta kai pienelle tauolle. Täytyy myöntää, että oon ihan tajuttoman helpottunut, kun syy tähän kaikkeen vihdoin löytyi. Noita sappikiviä epäilin itsekin, mutta se fiilis oli ihan sanoinkuvaamaton, kun mun vatsa ultrattiin ja röntgenlääkäri kertoi, että kaikki muu on täysin normaalia, mutta sappirakosta löytyi 1,5 cm kokoinen sappikivi, joka riittää helposti selittämään mun oireet. Mä olin niin helpottunut siitä, etten joudu enää elämään epätietoisuudessa. Leikkaus jännittää, mutta mieluummin menen sinne kuin kärsin yhtään kertaa enää vapaaehtoisesti niistä kipukohtauksista.

Viimeiset vinkit shoppailuun, nähtävyyksiin, ruokailuun ja oikeastaan kaikkeen mahdolliseen otetaan vastaan, mikäli niitä vain löytyy New Yorkiin tai Miamiin liittyen :) Toki kaikki yleinen USA:han matkustamisesta kiinnostaa, joten kertokaahan ihmeessä, jos mieleenne juolahtaa jotain oleellista!

P.S. Pyrin matkani aikana vastailemaan kommentteihin ja myös lukemaan teidän muiden postauksia, mutta mitenkään turhan aktiivisesti en aio tablettiani/kännykkääni tuijottaa, mutta matkan jälkeen palataan toki taas takaisin normaaliin ♥ Matkalta saataapi lähteä myös jotain kivaa mukaan teille arvottavaksi, joten pysykäähän kuulolla ;D

20 kommenttia:

  1. Hauskaa reissua! :)

    Ja hyvä kuulla että syy kipuiluun löytyi, se on jo yksi askel eteenpäin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo tieto tosta helpotti kyllä ihan mielettömästi :)

      Poista
  2. Ihanaa reissua! Nauti :)Toivotan myös jo tsemppiä tulevaan leikkaukseen! Se, ettei tarvi olla epätietoisuudessa, on tosi helpottava juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Joo se epätietoisuudessa eläminen on ihan kamalaa :/

      Poista
  3. Mahtavaa reissua teille, nauttikaa! ♥ Innolla jo reissupostauksia odotellen ;) Ja voi vitsit, tosi hyvä että sait vastauksen noille vatsakivuille, vaikka uskon että leikkaus jännittääkin! Hyvin se kuitenkin tulee menemään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Tuuli <3 Joo vähän se leikkaus kieltämättä jännittää, mutta eiköhän kaikki suju hyvin ja pääsen noista kivuista eroon, mikä tässä kohtaa on mulle se tärkein asia! :)

      Poista
  4. Eeeikä! <3 Oon niin kateellinen Linda sulle! New york on aina ollut mun unelma ja toivon, että se toteutuisi ensi vuonna ;) Pidä oikein ihana reissu ja odotan jo matkapostauksia innolla <3 Tsemppiä jo etukäteen tuohon leikkaukseen! Hyvä, että syy löytyi ja pääset leikkaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kaupunki on kyllä niin mun unelmien täyttymys <3 Toivottavasti sullakin toteutuu nykin matka ensi vuonna! Mäkin odotan, että pääsen matkapostauksia kirjoittamaan :) Kiitos ja todellakin hyvä, että syy selvisi! :)

      Poista
  5. Mä olen niiiiin kade nyt! Nyc on tullut nähtyä ja koettua mutta Miami on nyt seuraavana ollut sitten pitkään haaveissa ja niitä matkoja ja hotelleja ihan lentoihin asti on tullut aktiivisesti kyylättyä:D Nauti ja kuvia ota ja paljon nuista unelmakohteista ♥ Tulipa sekava ja innostunut kommentti:'D En varmaan ehdi enää sen kummempia vinkkejä antaa, mutta suosittelen käymään Century 21 ostarissa, löytyy paljon merkkijuttuja edulliseen hintaan! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miami on varmasti ihana kaupunki<3 Harmi vaan, että siellä on tähän vuodenaikaan tosi sateista, mutta toivottavasti sitä lämpöä ja aurinkoakin riittää :) Nautin ehdottomasti ja kuviakin on tullut räpsittyä! :D Century 21 on tullut käytyä jo kolme kertaa, mahtavia paikkoja :)

      Poista
  6. Hei aivan ihanaa reissua sulle Linda! :) Nauti täysillä ja heitä stressi ja kaikki ikävä sivuun <3 Tosi hyvä, että syy sun kipuiluun löytyi! Epätietoisuus on kamalaa :s Onneksi sun ei siitä enää tarvitse murehtia! :) Nyt vaan keskityt reissuun ja nautiskeluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri! :) Jep nyt nautitaan kunnolla, kun vihdoin sain töistäkin vähän lomaa ja pääsin reissuun <3 Hermoilen ja stressaan sitä leikkausta sitten, kun oon taas Suomessa :D

      Poista
  7. Mahtavaa reissua! Oot sen ansainnut :)

    VastaaPoista
  8. Hitto munki pitäs perehtyy toho instaan.. Mut upeeta reissua :) Ja onnee tulevaan koittelemukseen♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Mahtava sovellus :) Kiitoksia kovasti sulle<3

      Poista

Kiitos kommentista!