keskiviikko 28. syyskuuta 2016

USA:n kosmetiikkaostokset Osa 1


Sephora, Sephora, Sephora.. Toi oli sana, joka pyöri mun mielessä jo kuukausia ennen meidän matkaa ja ai että mähän olin kuin pikkulapsi karkkikaupassa ensimmäisen kerran päästyäni sisälle Sephoraan. Mun onnekseni Manhattanilta löytyi Sephora vähän sieltä sun täältä ja niitä tulikin koluttua läpi monen monta kertaa. Myös Miami Beachiltä löytyi Sephora, jossa kävimme siskoni kanssa tekemässä viimeiset kosmetiikkaostokset. Suurimman osan kosmetiikastani ostin siis nimenomaan Sephorasta, mutta tulihan sitä käytyä kosmetiikkaostoksilla ihan perus markeitessakin, Forever 21:ssä sekä Ultassa. Jossain vaiheessa reissua musta tuntui, että oon ostanut ihan tajuttomasti kaikkea, mutta loppujen lopuksi olisin kyllä voinut tuoda sitä tavaraa enemmänkin eikä toi määrä vaikuta näin Suomessa ollessani enää yhtään niin suurelta. Mutta mitäs ihanaa mulle tarttui sitten mukaan? Teen nyt vain lyhyet esittelyt ostoksista, tarkempia arvosteluja on tulossa sitten joskus myöhemmin, sillä mähän en ole mitenkään ehtinyt vielä edes testaamaan näitä kaikkia! Tässä postauksessa esittelen kaikki Too Facedin ja NYXin ostokseni, seuraavassa sitten kaikki loput :)


Too Facedin Born This Way Foundation oli ehdottomasti ostoslistalla, sillä haluan löytää uuden luottomeikkivoiteen MAC:n Studio Fix Fluidin tilalle. Born This Wayn ostin muistaakseni jo ensimmäisellä Sephoran reissullani ja tätä meikkivoidettahan on hehkutettu todella, todella paljon. Otin itselleni sävyn Ivory, joka on itse asiassa tällä hetkellä astetta liian vaalea mulle, kun olen kasvoista jonkin verran ruskettunut. Rusketus kuitenkin haihtuu varmasti melko pian, jonka jälkeen uskon tämän olevan sävyltään täydellinen mulle.


Too Facedin Born This Way Naturally Radiant Concealer eli samaiseen sarjaan kuuluva peiteaine tuli myös hankittua. Mulla alkoi NARSin Radiant Creamy Concealer lähentyä loppua, joten ostin tämän Too Facedin peiteaineen testiin jo loman ensimmäisinä päivinä, jotta pääsisin testaamaan sen mahdollisimman pian. Näin mulla olisi mahdollisuus ostaa halutessani vielä sitä NARSin peiteainetta, jos siltä tuntuisi. Teen sekä tuosta meikkivoiteesta että tästä peiteaineesta myöhemmin postauksen, kunhan olen testannut näitä vielä hieman enemmän. Peiteaineesta päädyin lopulta ottaamaan vaaleimman sävyn Very Fair.


Reissulta lähti mukaan itselleni vain yksi luomiväripaletti ja se on tämä Too Facedin Boudoir Eyes. Mä hypistelin noin sata kertaa myös muutamaa muuta Too Facedin palettia sekä esimerkiksi Tarten paletteja, mutta jätin ne lopulta kaupan hyllylle, sillä luomivärejä multa löytyy oikeasti jo aika paljon. Tämä sisältää kauniita violettiin ja harmaaseen taittavia sävyjä ja on mulle ihan loistava paletti arkikäyttöön. Tummat sävyt mahdollistavat toki tämän käytön myös tummemmissa ja juhlavammissa meikeissä, mutta tällä saa oikein kivasti taiottua niitä perusarkimeikkejä.


Mun Shiseidon meikinpohjustusvoide loppui reissun aikana, joten munhan oli senkin puoleen pakko ostaa itselleni uusi primer. Tosin olin jo muutenkin kaavaillut, että ostan jommankumman Too Facedin primereista ja lopulta mukaan lähti tämä Primed & Poreless. Tätä nyt ei varsinaisesti ole suunnattu omalle ihotyypilleni, mutta halusin silti testata tätä. Tämä jättää ihon silkkisen sileäksi ja auttaa ihan selkeästi meikkipohjaa pysymään hyvänä koko päivän.


Näitä Melted Long Wear Lipstickejä mä olisin halunnut ostaa enemmänkin, mutta jokin pidätteli mua siellä huulipunahyllyillä (lue siskoni), joten mukaan tarttui tällä kertaa vain yksi näistä ihanuuksista. Sävy on Melted Berry, joka on nimensä mukaisesti todella kaunis, tumma ja marjaisa puna. Tämä pääsi mulla käyttöön jo New Yorkissa ja olen aivan rakastunut tähän. Syksyyn tämä sävy sopii kuin nenä päähän ja veikkaisin tämän olevan jatkossa yksi mun ehdottomista suosikkihuulipunistani!


Mä jotenkin ajattelin, että NYXiä myytäisiin Manhattanilla vähän siellä sun täällä, mutta taisi olla meidän reissun kolmas päivä, kun ensimmäisen kerran NYXin meikkeihin törmäsin. Sekin tapahtui ihan vahingossa, kun käytiin Forever 21:ssä ostamassa jotain ihan muuta ja bongasin puolityhjän hyllyn NYXin meikkejä. Miamista Ultasta löytyikin sitten monta metriä pitkä hylly aivan täynnä NYXiä ja löytyi sitä joistain marketeistakin, mutta ei tosiaan kaikista, vaikka niissä myytiin monia muita meikkimerkkejä.


Ostin yhden NYX Intense Butter Glossin sävyssä Spice Cake ja voi vitsit mua harmittaa, etten ostanut näitä enempää! Tämä on ihan täydellinen, vaikka purkin väri ei natsaa kyllä yhtään sen kanssa, miltä väri huulilla näyttää. Tuubi on selkeästi vaaleamman värinen ja oikeasti väri on huulilla melko tumma luumu. Väri on todella voimakas ja intensiivinen ja muistuttaa mun mielestä enemmänkin nestemäistä huulipunaa kuin huulikiiltoa. Suosittelen kyllä ainakin näin tumman värin kanssa huultenrajauskynän käyttöä, sillä väri lähtee muuten liikkumaan aika helposti huulten rajojen yli. Näitä ostan ehdottomasti vielä lisää - ja paljon.


NYX Mega Shine Lip Gloss sävyssä 22 Natural lähti mukaan ihan tuon värin takia. Ihastuin keväällä ruskeansävyisiin huulituotteisiin ja tällainen ruskeaan taittava nude huulikiilto kuulosti oikein lupaavalta ja hyvältä, vaikka mä en mikään huulikiiltojen ylin ystävä todellakaan ole. Hyväksi tuotteeksi tämä osoittautuikin, väri on aivan täydellinen ja huulikiilloksi tämä myös pysyy yllättävän hyvin.


NYX Butter Lipstick sävyssä Little Susie on aivan ihanan pirteä pinkki sävy - ihan täydellinen kevääseen ja kesään, mutta mikäs mua estää käyttämästä tätä nyt syksylläkin ;) Butter Lipstickit ovat ihanan kermaisia ja helposti levittyviä, mutta näiden pysyvyys ei ole parhaimmasta päästä. Ne tavallaan liukuvat huulilta aika herkästi pois, mutta onneksi näitä on helppo lisätä huulille eivätkä nämä ainakaan kuivata huulia.


NYXin Matte Lipstickejä olisin voinut kotiuttaa enemmänkin ja näitä tulen jatkossakin kyllä ostamaan vielä lisää. Kyseessä on siis mattaisen lopputuloksen antava huulipuna, jonka ostin sävyissä Couture, Whipped Caviar ja Street Cred. Huipputuotteita, ei voi muuta sanoa! Mattahuulipuniksi nämä myös kuivattavat huulia yllättävän vähän ja nämä lukeutuvatkin ehdottomasti suosikkimattapuniini.


Ostin yhden NYX Simply Red Lip Creamin sävyssä Maraschino ja kolme NYX Simply Vamp Lip Creamia. Sävyiksi valikoitui Covet, Temptress ja Aphrodisiac. Mä oon nyt selkeästi innostunut vähän tummemmista huulipunista, joten innolla odotan mitä tästä nelikosta tykkäilen.


Huultenrajauskyniä ostin NYXiltä neljä kappaletta. Kaksi on ihan perus Lip Linereita sävyissä Mauve ja Sand Pink. Näitä multa löytyi jo entuudestaan kotoa pari kappaletta ja oon noista kynistä tykännyt oikein kovasti. Vieressä on koostumukseltaan selkeästi kermaisempia Retractable Lip Linereita, jotka ostin sävyissä Ruby ja Plum.


Pakkohan munkin oli vihdoin ostaa itselleni tämä paljon kehuttu NYXin Micro Brow Pencil, kun sellainen kerran käveli vastaan ;) En oo tätä vielä testannut, mutta koska reissulta tarttui mukaan myös ABH:n Brow Wiz, ajattelin tehdä jossain vaiheessa näistä kahdesta vertailupostauksen - miltäs kuulostaa? :) Oma Micro Brow Pencilini on sävyssä Taupe.

Samasta kuvasta löytyy myös NYX Matte Liquid Liner eli musta nestemäinen eyeliner. Multa löytyy sama eyeliner myös valkoisena ja päätin nyt ostaa sen testiin myös mustana. Haluaisin yhä edelleen sen vedenkestävän eyelinerin itselleni, mutta sitä etsiessäni testailen mielelläni näitä vesiliukoisiakin.

Mun sisko huusi mulle ties miten monta kertaa noista huulipunista, kun mä en niitä kuulemma olisi tarvinnut enkä ainakaan saanut ostaa enää yhtään lisää. Samoin se huusi mulle, kun meinasin ostaa highlightereita, mutta se oli itse asiassa mun oma pyyntöni :D Highlightereita tuli siskon huudoista huolimatta tosiaan ostettua, mutta viimeisimmät huulipunat kiikutin lopulta kaupassa takaisin hyllylle. Kaduttaako? Nojoo, ehkä vähän, mutta ne oli kaikki NYXin punia ja niitä saan kyllä halutessani tilattua tai ostettua Suomestakin. Hughlightereista lisää sitten seuraavassa ostospostauksessa ;)

Löytyikö tuttuja tuotteita? Miltä ostokseni tähän mennessä vaikuttavat teidän silmäänne? :)

23 kommenttia:

  1. Oii miten paljon kaikkia ihania ostoksia! <3 Etenkin noissa huulituotteissa on kaikissa niin kauniit sävyt :) Tuo NYXin Intense Butter Glossin sävy on kyllä mun lemppari noista, aivan ihana :) Jenkeissä on varmaan niin paljon kaikkia kivoja kauppoja, että :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 :) Toi Butter Glossin sävy on ihan superihana<3 Just niin syksyyn sopiva kuin vaan olla voi! Joo siellä kyllä kosmetiikkaa ainakin myytiin täysin eri tavalla kuin Suomessa, olin niin fiiliksissä siellä :D

      Poista
  2. Upeat ostokset:)
    Kunpa joskus pääsisi Ultaan, Targetiin ja Sephoraan. Se olisi kyllä unelmien täyttymys:) Selviäisinköhän täysijärkisenä takaisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Targetissa me ei käyty, mutta Ulta ja monen monta Sephoraa tuli koluttua läpi :) Heh, siellä kyllä menettää järkensä aika helposti, kun on sellaisen kosmetiikkamäärän ympäröimänä :D Varsinkin kun voi itselleen perustella, ettei niitä kaikkia saa lainkaan Suomesta - ainakaan siihen hintaan ;D

      Poista
  3. Jenkit on kyllä kosmetiikkahullun paratiisi, varsinkin Sephora! Ihania löytöjä ♥ Ootan innolla postausta noista Too Facedin tuotteista :)

    E.K.S.
    https://eks-katariina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin on :D Tää kosmetiikkashoppailu olis kyllä niin paljon helpompaa, jos valikoimat olis Suomessa samat mitä Jenkeissä! Postausta noista on tulossa mahdollisimman pian<3 :)

      Poista
  4. Too Facedin paletti näyttää niin kauniilta! Muutenkin ihania ostoksia, joten on hauska nähdä mitä muuta ostit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis se on munkin mielestä :) Toinen ostospostaus tulee varmaankin ensi viikon alkupuolella!

      Poista
  5. Ihania ostoksia. <3 Mäkin luulin että New Yorkissa olisin törmännyt NYXiin joka paikassa. Ainoa kauppa, jossa törmäsin kyseiseen merkkiin oli Columbus Circlen lähistöllä sijaitseva CVS Pharmacy ja se hylly oli onnettoman pieni. Jyväskylässä on paremmat valokoimat. :)

    Mä tilasin äskettäin pari Too Facedin tuotetta. Mua jäi harmittamaan, etten ostanut niitä New Yorkista ja nyt sitten kärsin nahoissani 20 euron postikulut. :\

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna<3 Joo siis samaa luulin mäkin, jossain päin tuli kyllä vastaan joku rakennusvaiheessa oleva NYXin kauppa, mutta se ei paljon lohduttanut siinä vaiheessa :D Me löydettiin myös muistaakseni yhdestä CVS Pharmacysta NYXiä, mutta sekin hylly oli puoliksi tyhjä, joten en muistaakseni ostanut sieltä mitään. Onneksi Miamin Ultasta löytyi NYXIä tosi hyvin!

      Noi suuret postikulut on kyllä tosi inhottavat, mutta toisaalta Too Facedin tuotteet sen verran ihania, että kyllä ton maksaa, jos ei ihan joka kuukausi tarvitse jotain olla tilaamassa :D Innolla odottelen, mitä ihanaa oot tilannut!

      Poista
  6. Ihanat ostokset! Too Facedin paletti on suorastaan herkullisen näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! Ton paletin sävyt on tosi kauniita ja myös käytännöllisiä :)

      Poista
  7. Ääh miksen mennyt kesällä Sephoraan kun oli mahdollisuus! :D
    Tosi ihania ostoksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ensi kerralla sitten meet, kun se mahdollisuus tulee ;D Et taatusti lähde tyhjin käsin pois! Kiitos paljon<3

      Poista
  8. Oijoi, aivan ihania ostoksia kyllä!! ♥ Haha, menisin itsekin varmaan ihan sekaisin tuollaisen pitkän NYXin hyllyn kohdalla :'D Myös nuo Too Facedin tuotteet vaikuttaa mielenkiintoisilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli<3 :) Joo siis mulla oli aluksi varmaan joku 8 kpl noita huulipuniakin kädessä, mutta lopulta vein niitä yksitellen takaisin ja ostin vaan kaksi :D Too Faced on ihan mahtava merkki, harmi vaan kun sitä saa niin huonosti Suomeen edes tilattua mistään :/

      Poista
  9. Oijoijoi mitä ostoksia <3_<3 Ja ihana sisko sulla, se on kun on jonkun toisen kanssa ostoksilla, ei aina välttämättä kehtaa ostaa niin paljon, kuin haluaisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon ihan rakastunut näihin<3 :D Jep toisaalta oli ehkä ihan hyvä, että sisko oli mukana ja toimi vähän niin kuin järjen äänenä, vaikka kieltämättä se jossain vaiheessa ärsytti, kun toinen kieltää mua ostamasta kaikkea mitä olisin halunnut :D Pankkitili tosin kiittää nyt!

      Poista
  10. Ihania ostoksia! Mä niin haluaisin päästä shoppailemaan jenkkiläiseen Sephoraan :D En käsitä, miksi Euroopan Sephoroihin ei vaan saada kaikkia samoja merkkejä. Noh, onneksi netistä saa aika helposti kaikkia jenkki-ihanuuksia tilattua.

    Tuossa on mun suosikkeja Too Facedin meikkivoide ja mneikinpohjustaja, sekä NYXin eyeliner, kulmakynä ja etenkin Simply Vamp huulipuna sävyssä Covet! Mä taidankin viikonloppuna laittaa Covetia bilehuulipunaksi, sillä se on aivan täydellinen syyspuna! Mä aattelin muuten ostaa Tukholman reissulta Sephorasta tuon Too Facedin Boudoir Eyes -paletin, koska multa puuttuu kokoelmasta tuollaisia hempeän viileitä sävyjä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No niinpä ja miksei sitä Sephoraa voisi samantien tulla tänne Suomeenkin? :D Olis niin paljon helpompaa kävellä kauppaan ostamaan noita juttuja kuin tilailla netistä, vaikka onneksi sekin on tehty suht helpoksi :)

      Covetin tiesin haluavani sen jälkeen, kun olin aiemmin lukenut sulta sen yhden postauksen noista NYXin Simply punista! Alkoi jo kuumottaa, kun Nykistä sitä ei löytynyt, mutta onneksi Miamissa oli hyllyssä vielä pari kappaletta tota jäljellä ja sain sen ostettua :D Boudoir Eyes on aivan ihana paletti, mä tykkään tosta tosi paljon<3 :)

      Poista
  11. Tosi kivoja ostoksia! Noi Too Facedin melted liquid lipstickit on koostumukseltaan ihan täydellisiä! :) Mua kiinnostaisi kokeilla tota Too Facedin meikkivoidetta ja primeria, mutta sitten jos tykästyisin niihin, olisi harmi ettei niitä saa tilattua mistään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ida! Niin on, mua harmittaa kamalasti etten ostanut noita enemmänkin, sillä noi on oikeasti niin ihania huulipunia kaikin puolin :) Jep sepä se, mä oon nyt mennyt ihastumaan noihin molempiin ja hirvittää, kun joskus koittaa se hetki että noi loppuu enkä tiedä mistä saan lisää.. :D

      Poista
  12. Ihania ostoksia <3 Mä aloin jo tekemään ostoslistaa, kun vanhemmat lähtevät vuoden vaihteessa jenkkeihin :D Onneksi äiti jo suostui diilaamaan! Se ei kyllä nyt taida tietää mihin suostui, kunhan näkee mun ostoslistan pituuden ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!