torstai 27. lokakuuta 2016

Edullista, hyvää ja toimivaa markettikosmetiikkaa

Monesti ajatellaan että mitä kalliimpi tuote on, sitä parempi se myös on. Mäkin olen monen monta kertaa sortunut tähän ajattelutapaan, kunnes taas herään tähän maailmaan ja muistan, että kallis hinta ei todellakaan ole laadun tae - ei kosmetiikassa eikä missään muussakaan. Tai vaikka se kallis tuote olisi todella laadukas, se ei silti tarkoita, että se soveltuisi itselle tai vastaisi omia tarpeita. Mun mielestä sitä hintalappua tärkeämpää onkin tuijottaa oman ihon, hiusten ym. reaktioita ja yksinkertaisesti katsoa, onko se tuote itselleen sopiva. Tämä mun ajatusmaailmani ei tietenkään kohtaa siinä vaiheessa, jos juuri ne kaikkein hintavimmat tuotteet vaikuttavat itselleen sopivimmilta eikä oma budjetti anna periksi. Mutta tarkoitukseni onkin nyt kääntää tämä toisinpäin ja muistuttaa itsellenikin, että myös ne edulliset markettituotteet saattavat olla aivan loistavia, vaikka eivät juuri mitään maksakaan! Kaikille tämän postauksen tuotteille on yhteistä se, että ne ovat suhteellisen edullisia, niitä pystyy ostamaan isoimmista marketeista ja ne ovat toimineet mulla todella hyvin. 


Batisten kuivashampoot 
Blogini lukijoille tuskin tulee kovinkaan suurena yllätyksenä se, että tää Batistehullu laittaa nämä kuivashampoot mukaan tähän listaan :D Batisten kuivashampoot ovat mielestäni kaikin tavoin kuivashampoiden parhaimmistoa, eikä vain niiden marketissa myytävien vaan ihan kaikkien. Batistella saa hiuksista oikeasti freshit, puhtaan näköiset ja tuntuiset eivätkä ne maksakaan kovin paljon. Oon testannut kalliimpien merkkien kuivashampoista mm. Balmainia ja TIGIä eivätkä ne ole kumpikaan toimineet mun hiuksissani läheskään niin hyvin kuin Batiste. TIGIn kuivashampoo oli itse asiassa ehkä suurin pettymys ikinä eikä todellakaan mun mielestä  hintansa arvoinen. Tässä sen siis taas näkee, että halvalla tosiaan voi saada hyvää ;) Batistelta löytyy kuivashampoita monissa ihanissa tuoksuissa, mistä myös suurensuuri plussa!


Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser
Toisen olen saanut LivBoxista ja toisen kesän blogimiitin goodiebagistä ja molemmat ovat olleet erittäin kovassa käytössä! Spraymaiset vartalovoiteet ovat todella helppoja ja nopeakäyttöisiä ja ainakin tämä kaksikko myös kosteuttaa ihoa oikein hyvin. Eivät nämä kunnon paksuille vartalovoille missään nimessä pärjää, mutta esimerkiksi kesällä näiden kosteutusteho riitti omalle iholleni aivan loistavasti. Lisäksi voiteet imeytyvät ihoon pikaisesti ja jättävät jälkeensä sellaisen raikkaan viileän tunteen. Mahtava kaksikko! Huonona puolena näissä on ehkä se, että mikäli voidetta suihkii iholle vähänkin kauempaa, lentää sitä herkästi myös muualle kuin iholle, mutta tarpeeksi läheltä suihkutettuna tätäkään ongelmaa ei ole.


Biozell Texturizing Spray
Erilaisia hiuksille rakennetta ja volyymia antavia suihkeita löytyy varmasti ihan kaikista hintaluokista, mutta miksi maksaa itseään kipeäksi kalliimmasta tuotteesta, jos yhtä hyvän ja vielä paremman lopputuloksen voi saada paljon edullisemminkin? Tämä Biozellin rakenne- ja volyymisuihke on toiminut mun hiuksissani aivan loistavasti. Tällä saa selkeästi sitä rakennetta hiuksiin ja hiusten muotoilu on sata kertaa helpompaa, kun on ensin suihkinut tätä hiusten tyviosiin. Ja mikä parasta, tämä on erittäin riittoisaa, sillä kerralla ei suinkaan tarvitse suihkia puolta pulloa, jotta huomaisi hiuksissa mitään eroa! Mahtava tuote ja ehdottomasti yksi parhaimmista ellei jopa paras rakennesuihke, jota olen koskaan käyttänyt. Mulla odottaa kaapissa tästä jo täysikokoinenkin pullo.


Freemanin jalkavoiteet
Myönnetään, että jalkojenhoito on ehkä yksi tylsimmistä kauneudenhoidon osa-alueista ja itse oon taas laiminlyönyt sitä vähän liikaakin, mutta se ei silti tarkoita sitä, etteikö multa löytyisi hyviä ja toimivia jalkavoiteita! Ja parhaimmat niistä ovat ehdottomasti nämä Freemanin voiteet. Keskellä oleva voide on kahta reunimmaista selkeästi paksumpi ja täyteläisempi ja se onkin nyt syksyn tultua toiminut mun jalkojeni ihon pelastajana, sillä varsinkin kantapääni ovat oikein huutaneet kuivuutta. Kaikilla kolmella saa kyllä oikein kivasti jalat kosteutettua ja säännöllisellä käytöllä nämä oikeasti tekevät jaloista sileät ja pehmeät. Vielä kun vain muistaisi käyttää näitä säännöllisesti :D


Herbina Moisture Balance kasvonaamio
Talvi tekee taas tuloaan ja oma ihoni alkaa pian vaatia extrakosteutusta. Viime talvena löysin itselleni täydellisen kosteuttavan kasvonaamion ja se oli juurikin tämä Herbinan Moisture Balance kasvonaamio. Tällä on kaikki ne ominaisuudet, jota kuiva ihoni kasvonaamiolta kaipaa ja tuote todellakin kosteuttaa ihoa. Suosittelen tätä kasvonaamiota jokaiselle, joka tarvitsee iholleen lisäkosteutusta. Oma ihoni ainakin on rakastanut tätä ja mikä parasta, tuote on edullinen ja todella riittoisa.


Nivea Soft voide
Tämä Nivean Soft kosteusvoide on ollut mun luottovoiteeni jo vuosia. Tämä kyseinen 300 ml purkki on ostettu yli kaksi vuotta sitten Mallorcalta ja vieläkin voidetta riittää tuolla. Voide soveltuu niin kasvoille, käsille kuin vartalollekin, mutta mä oon käyttänyt tätä oikeastaan pelkästään kasvoilla meikinalusvoiteena. Voide kosteuttaa ihoa oikein hyvin, mutta kuivuu myös hyvin nopesti. Toki mä käytän myös muita päivävoiteita, mutta tää on ollut jo pitkään kestosuosikkini ja tuote, jolla takuulla tiedän saavani mitä haluankin ja mitä ihoni tarvitsee. Valitettavasti tämä jää kuitenkin viimeiseksi purnukakseni, sillä Nivea ei ole eläinkokeeton :/


Essencen meikit
Nykyään essencen meikkejä myydään ihan jo Citymarketeissakin, joten senkin puoleen merkki oli hyvä listata tähän. Mä omistan itse aika vähän essencen meikkejä, mutta esimerkiksi essencen eyelinerit ja huultenrajauskynät olen todennut erittäin toimiviksi. Merkin tuotteethan ovat ihan naurettavan halpoja ja tässä todella on täydellinen esimerkki siitä, että myös edulliset tuotteet voivat olla hyviä. Mun pitää itse ehdottomasti testata vielä enemmän essencen meikkejä ja mielelläni kuulisinkin, mitä suosittelette testaamaan? :)

Mitkä ovat teidän ehdottomat suosikkinne edullisemmasta kosmetiikasta?

30 kommenttia:

  1. Taas kerran hyvä ja mielenkiintoinen postaus :) Markettikosmetiikka tosiaan voi olla hyvää, itse käytän aina ihan vain marketti shampoita ja hoitoaineitakin :) Freemanin tuotteet ja noi vaselinen rasvat on ihan huippuhyviä, kumpiakin tullut käytettyä tällä viikollakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Jep niin voi ja mulla esimerkiksi iso osa ihonhoitotuotteista on nimenomaan sitä markettikosmetiikkaa :) Oi noi on kyllä ihan mahtavia, kiva kuulla että säkin tykkäät!

      Poista
  2. Nivea Soft voide on ollut mulla vakiokäytössä jo pitkään. Käytän sitä yökäsivoiteena, vaikka päiväkäyttöönkin sopisi oikein hyvin nopean imeytymisen ansiosta.
    Sulla on tosi hyvät kuvat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Nivean voide on kyllä ihan mahtava ja myös tosi monipuolinen :) Kiitos kovasti Sari<3

      Poista
  3. Täällä myös yksi joka liputtaa Batisten kuivashampoiden nimeen! :D En jaksa enää edes kokeilla muiden merkkien kuivashampoita, sillä olen aina joutunut pettymään ja palannut kerta toisensa jälkeen Batisten pariin! Tuota Herbinan kasvonaamiota täytyy ehdottomasti kokeilla, itselläni on tällä hetkellä Herbinan Energy Boost kasvovoide käytössä ja olen tykännyt tosi paljon :) Essencen meikit ovat myös olleet kokeilemisen arvoisia, etenkin nuo huultenrajauskynät -sekä punat! Kynsilakkojakin omistan muutaman, mutta niissä on jotenkin todella suuri se suti, ja lakkaa tuleekin usein ihan liikaa kerralla :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Batistea ei oo kyllä voittanut yksikään kuivashampoo ja mä oon suht montaa kuitenkin testannut :D Herbinan tuotteet on ihan mahtavia, joten testaile ihmeessä tuota kasvonaamiota<3 Se oikeasti auttaa kosteuttamaan ihoa :) Harmi ettei essencen kynsilakat oo sun mieleen :/ Liian isolla sudilla on tosi vaikeeta saada nättiä lopputulosta!

      Poista
  4. Lähes kaikki tuotteet ovat mullekin tuttuja :). Essencen Liquid Ink liner on aivan huikea, se kestää koko päivän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että löytyi tuttuja juttuja :) Niin on, toi eyeliner on ihan huippu!

      Poista
  5. Batiste on ehdoton ykkössuosikkini kuivashampoista. En usko, että edes viitsin kokeilla enää muita kuivashampoita. Mulla on myös muutama Essencen huultenrajauskynä ja olen tykännyt niistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mulla vähän samat fiilikset, oon yrittänyt löytää jonkun yhtä hyvän tai paremman kuivashampoon, mutta eipä sellasta oo vielä kävellyt vastaan. Ja mitäs sitä hyvää vaihtamaan :) Essencen huultenrajauskynät on tosi hyviä!

      Poista
  6. Batisten Cherry- kuivashampoo, niin ihana :3 Harmi vaan, kun kuivashampoiden käyttö on itsellä niin harvinaista, että yksi pullo kestää parikin vuotta (etenkin iso Batiste).

    Herbinan kasvonaamiosta on menossa kolmas tuubi, tykkään siis siitäkin ja Essenceltä voisin suositella All About Matt -puuteria (valkoinen, kirkkaassa rasiassa), se vaan taitaa vilkkaimmilta kyliltä olla useasti loppu hyllystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cherry tuoksuu ihan uskomattoman hyvältä<3 No sulla kyllä kestää melkoisen kauan kuivashampoot, mulla menee kuukaudessa helposti yksi pullollinen :D Herbinan kasvonaamio on ihan mahtava ja odottelenkin jo, että pääsen sitä taas käyttämään. Kesän se on odotellut kylppärissä käyttämättömänä :)

      Kiitos vinkistä, mä itse asiassa tarvitsenkin uuden kivipuuterin, joten toi lähtee ehdottomasti testiin, jos sen jostain löydän! ♥

      Poista
  7. Hintoihin vaikuttaa niin moni asia sisällön lisäksi (esim pakkaus, markkinointi jne), joten kallis hinta ei tosiaankaan automaattisesti tarkoita parempaa tuotetta :) Toki edullisissa tuotteissa raaka-aineet ovat edullisia, mutta kyllä niitä samoja käytetään myös kalliissa tuotteissa. Tällä hetkellä itellä käytössä kampaamohintaiset hiustenpesuaineet, mutta kasvoille käytettävät tuotteet on pääasiassa markettikamaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ihan totta :) Mulla ainakin monesti on odotuksetkin tosi korkeella kalliimpien tuotteiden kohdalla, eli ehkä senkin takia ne tuottaa välillä niin suuren pettymyksen, jos ne ei teekään mitään ihmeitä :D Mulla on myös shampoot ja hoitsikat kampaamotuotteita, mutta ihonhoidossa käytän enemmän ihan markettikosmetiikkaa :)

      Poista
  8. Tää olikin mielenkiintoinen ja tarpeellinen postaus! :) Mä oon just edullisen kosmetiikan kuluttaja, koska en jotenkin raaski laittaa rahaa niin paljon siihen osa-alueeseen. Toisaalta syynä voi myös olla tietämättömyys tuotteista ja niiden laadun eroista :) Joka tapauksessa kiva huomata, että huipputuotteita löytyy myös niistä edullisista markettituotteista! Vaselinen rasvoja ja tuota Nivean rasvaa onkin tullut käytettyä, samoin kuivashampoota. Mun jalkarasva alkaa vedellä viimeisiään, joten noita sun suosittelemia voisinkin seuraavan kerran kuikuilla kaupassa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Katri<3 Joo ymmärrän hyvin ja mulla on joskus ollut ihan sama ajatusmaailma enkä oo halunnut kovinkaan paljon panostaa rahallisesti kosmetiikkaan vaan käytin sitä rahaa mieluummin muihin juttuihin :) Markettituotteet voivat kyllä oikeasti olla ihan mahtavia ja mäkin suosin ihonhoidossa pitkälti juuri markettikosmetiikkaa :) Kokeile ihmeessä, Freemanilta löytyy ihania tuoksujakin noista jalkavoiteista<3

      Poista
  9. Itsekin tykkään kovasti Batisten kuivashampoista sekä joistakin Essencen tuotteista, kuten puuterista ja poskipunasta! Tästä sai kivoja vinkkejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Batisten kuivashampoot on huippuja! Mun pitääkin ehdottomasti testailla essencen poskipunia ja puuteria :) Kiva kuulla ja kiitos kommentista Kristiina<3

      Poista
  10. Freemanin nuo tuhdit jalkavoit on aivan mahtavia, tuo jasmiini-vanilja on aivan parhaimman tuoksuistakin vielä! Täytyypä ens kauppareissulla pistää tuo Biozellin suihke mieleen :) Hakusessa olisi siis hyvä rakenne/tuuheutussuihke, edullisuudesta plussaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja tuoksu tossa on tosiaan aivan ihana<3 Joo toi rakennesuihke on oikeasti ihan mahtava ja sitä on kehuttu tosi monessa muussakin blogissa :D Suosittelen siis testaamaan!

      Poista
  11. Hauskan värikkäitä nuo kuivashampoot :) Itse olen testaillut nyt Herbinan vastaavia ja uhkaavasti peukku nousee niille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi purkit on kyllä kivan värisiä :) Herbinan kuivashampoota en ookaan koskaan testannut itse!

      Poista
  12. Batisten kuivashampoo on täälläkin käytässä ja se on ihan ykkönen! Plus halpa tuote :) Nivean rasva ja tuo Vaselinen spray rasva ovat myös käytössä ja todettu hyväksi! Monesti saattaa huomata, että kalliimpi tuote onkin paljon huonompi kuin se edullisempi :) Todella hyvä postaus siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin on munkin mielestä! Ja tosiaan kuivashampooksi toi on myös todella halpa, monista muista merkeistä saa maksaa huomattavasti enemmän. Joo mulla ihan sama ja itse ainakin myös petyn selkeesti enemmän, jos se kallis tuote osoittautuukin huonoksi kuin jos sama kävisi jonkun edullisen tuotteen kanssa. Odotukset kuitenkin on aina korkealla, jos jostain maksaa paljon :D Kiitos Viivi! ♥

      Poista
  13. Tää oli kiva ja mielenkiintoinen postaus Linda! Mä tosin eilen luin tätä mutta palasin nyt kommentoimaan ja kommenttejakin lukiessa heti heräsi kiinnostus tuohon Batisten kuivashampooseen. Niiiin moni täällä kehuu! Pitää ehdottomasti varmaan käydä ostamassa kunhan edelliset kulutan pois alta! Vaselinen sprayt, ne on kyllä käytössä nykyään myös TBS:n rasvojen rinnalla ja kuuluu nykyään jo vakiorasvoihin joista en luovu!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Kata<3 :) Joo siis Batiste on niin huippu ja siitä löytyy myös tummille hiuksille tarkoitettu versio! Mäkin tykästyin viime kesänä varsinkin noihin Vaselinen rasvoihin, ne on kivaa vaihtelua TBS:lle :D

      Poista
  14. Oot niin paljon kehunut tuota Freemania, joten kai mun on pakko vihdoista viimein hakea siltä jotain testiin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kannattaa! Uskon ettet tule pettymään ;D

      Poista
  15. Mulla on itseasiassa aika monta näistä tuotteista käytössä! :) Mun mielestä markettikosmetiikka on ihan hyvää ja ainakin kukkaro tykkää :D Noita kuivashamppoita pitää itsekkin kokeilla, oon lukenut niistä niin paljon hyvää :) Essencen meikit on kyllä myös hyviä. Itse tykkään kulmakynästä ja puuteri on myös ihan hyvää. Kiva postaus Linda :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, en siis kovin väärässä voi olla näitä kehuessani, jos muutkin näitä käyttää ;D Jep kukkaro tosiaan kiittää ja marketeista saa ihan huippuhyvää kosmetiikkaa, joten mä en ainakaan näe mitään tarvetta ostaa aina niitä kaikkein kalliimpia juttuja :) Mun pitääkin tota essencen puuteria testailla, sitä on niin paljon kehuttu! Kiitos Niina<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!