tiistai 25. lokakuuta 2016

I Love Me 2016


Moikka! Nyt olisi aika käydä läpi hieman mun ajatuksia tämän vuoden I Love Me -messuista ja totta kai myös vilkaista, mitä kaikkea kivaa mulle tarttui sieltä mukaan ;) Mä olin siis messuilla ensimmäistä kertaa ja vietin siellä lauantain kaverini kanssa. Nähtävää ja katseltavaa riitti yllinkyllin ja olin kyllä ihan fiiliksissä messuille vihdoin päästyäni. Siellä Messukeskuksessa tuli vaan taas huomattua se, etten mä todellakaan ole mikään valokuvaaja saati sitten edes muista käyttää sitä kameraa :D Toki mulla oli kamera mukana, mutta se vietti lähes kaiken ajan mun laukussani ja mä keskityin enemmän katselemaan ja kiertelemään kuin ottamaan niitä kuvia. Ja nekin harvat kuvat, jotka pysähdyin ottamaan, osoittautuivat lopulta enemmän tai vähemmän epäonnistuneiksi.


Messuista jäi kaiken kaikkiaan hyvä fiilis. Ihmisiä oli odotetustikin todella paljon ja osa pisteistä oli erittäin ruuhkaisia. Hyvänä esimerkkinä tästä pn NYXin piste, joka oli aivan täynnä porukkaa, mutta eipä siellä tainnut oikein mitään alennuksiakaan olla, joten ei tarvinnut senkään takia sitten jäädä sinne pitemmäksi aikaa pyörimään. Biozellin pisteestä saatiin kaverini kanssa kivat lettikampaukset ja vaikka siinä varmaan tunti meni jonottaessa, oli lopputulos kyllä sen odotuksen arvoinen :) Mä en itse oikein viihdy noin ison ihmismäärän keskellä, joten ehkä oli ihan hyvä, etten useammaksi päiväksi messuille lähtenyt. Ehdin kuitenkin aika hyvin kaiken kiinnostavan käydä katsomassa jo tossa yhdessäkin päivässä! Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan ja toivottavasti silloin tulisi törmättyä myös kanssabloggaajiin. Tänä vuonna en bongannut messuilta ketään tuttua, siskoani lukuun ottamatta :D


Sitten niitä ostoksia! Eli tällainen pieni saalis mulle tarttui messuilta mukaan. Enemmänkin olisin voinut ostaa, mutta mulla on tosiaan ostolakko nyt menossa ja mun oli pakko koittaa vähän hillitä itseäni noiden ostosten kanssa. Ostolakkoilu oli siis kyllä pienellä tauolla messujen ajan, mutta nyt se taas jatkuu ja toivottavasti mennään ensi vuoden puolelle ennen kuin lähden mitään sen suurempia juttuja itselleni ostelemaan.


Batisten kuivashampoita myytiin messuilla 5 euron hintaan ja nappasin mukaani näitä neljä kappaletta. Kuivashampoo on sellainen, mitä mulla kuluu todella paljon ja koska noi oli tuolla hitusen edullisempia kuin kaupasta ostettuna, päätin ostaa niitä muutaman kappaleen varastoon. Mua houkutteli myös kovasti noi pari uutta tuoksua Floral ja Bare, joita en oo vielä testannut ja saa nähdä mitä tykkäilen noista! Cherry ja Original ovatkin jo entuudestaan tuttuja mulle.


Mun olisi tehnyt mieli ostaa Mádaran tuotteita messuilta vaikka millä mitalla, mutta nappasin mukaani vain tämän Comfort Tonerin eli kuivalle iholle tarkoitetun kasvoveden. Tä on ehdottomasti paras kasvovesi, jota oon koskaan käyttänyt, sillä lähestulkoon kaikki kasvovedet aiheuttavat sellaista kiristävää tunnetta iholla, mutta tämä ei. Mulla vetelee ensimmäinen pullo tätä kasvovettä jo viimeisiään, joten tämäkin tuli oikeasti tarpeeseen. Myös Mossan tuotteita katselin jonkin aikaa, mutta jätin ne sitten ostamatta. Sain kuitenkin muutaman pienen testerin Mádaran ja Mossan tuotteita, joten pääsen mä sentään edes hieman tutustumaan myös Mossaan :) Tämä kasvovesi maksoi 15 euroa. 


Tämän Dermalogican Our Favorites -pakkauksen tiesin jo etukäteen haluavani, ja näitä pakkauksia olikin siellä onneksi reilusti jäljellä. Syy miksi tämän itselleni halusin oli puhtaasti se, että mä rakastan tuota Daily Microfoliant kasvojenkuorinta-ainetta. Mulla on sitä itse asiassa vielä jäljelläkin kotona, mutta nyt voin taas hyvillä mielin käyttää tuota vähän useamminkin, kun tota löytyy varastoista lisää. Paketista tuli myös Multi Active Toner, Skin Hydrating Masque sekä Multivitamin Power Firm. Tällä oli hintaa 25 euroa.


Uudelle beautyblenderillekin oli tarvetta, sillä mun vanha alkaa olla jo todellakin vanha. Noiden suositeltu käyttöikähän on se kolmisen kuukautta, mutta mä en toisaalta näe mitään syytä sille, miksei sitä meikkisientä voisi käyttää pitempäänkin, jos siitä on vaan pitänyt kunnolla huolta. Olin jo jonkin aikaa miettinyt uuden ostamista ja nyt sitten nappasin mukaani tämän ihan perinteisen pinkin beautyblenderin. Näistähän oli ihan mahtavia tarjouksiakin tuolla messuilla, mutta mulle riitti tosiaan vain tämä yksi sieni joten jätin sitten ne isommat tarjoukset käyttämättä. Tämä maksoi 14,90 euroa.


Laveralla oli kaikki tuotteet -40% alennuksessa ja nappasin pisteelä mukaani kaksi tuotetta. Illuminating Eye Cream -silmänympärysvoidetta on kehuttu todella, todella paljon ja se olikin mulle ihan selkeä valinta, vaikka mulla ei uudelle sy-voiteelle mitään akuuttia tarvetta olekaan. Nappasin mukaan myös tuon Hand & Cuticle Cream -käsivoiteen, sillä tuoksu miellytti ja käsivoiteitahan ei koskaan voi olla liikaa - ainakaan nyt, kun koko ajan ilmat viilenevät. Kumpaakaan en ole vielä testannut, mutta innolla odotan mitä näistä tykkään! Lisäksi huomasin vasta kotiin päästyäni, että kassin pohjalle oli laitettu myös iso nippu erilaisia testereitä Laveran tuotteista. Näitäkin lähden mielelläni kokeilemaan :) Sy-voide maksoi 13,59 euroa ja käsivoide 3,90 euroa.

Davvin ja Ziajan tuotteet jäivät esimerkiksi vielä houkuttelemaan, mutta toi mun ostolakko tosiaan pisti vähän jarruttelemaan. Davviin haluan kyllä ehdottomasti päästä vielä tutustumaan ja Ziajan suklaantuoksuista käsivoidetta täytyy kyllä käydä jostain ostamassa vielä!

Olitteko te messuilla? Tarttuiko sieltä mukaan jotain kivaa? :)

20 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! Olin muuten tolla bb-pisteellä töissä koko viikonlopun, mutta ei satuttu näkemään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit olitko :D En kyllä joo sua bongannut sieltä, tosin siellä oli aika paljon ihmisiä ja suht iso pistekin, niin ei ihme etten sua huomannut :)

      Poista
  2. Ehkä ens vuonna sitten messuilla nähdään :)! Ja kyllä, messujen jälkeen taidan kyllä aloittaa ostolakon..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti nähdään! Joo ostolakko on kieltämättä ihan paikallaan :'D

      Poista
  3. Säkin oot löytänyt messuilta vaikka mitä kivaa! :) Vitsit, mäkään en törmännyt tuttuihin messuilla! Jotenkin siellä on niin paljon porukkaa ja katseetkin on aika paljon niissä kojuissa ja tuotteissa eikä niinkään ihmisissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllähän sieltä tarttui mukaan kaikkea pientä ihanaa<3 Joo mäkin kiinnitin huomioni kyllä niihin tuotteisiin ja kojuihin enkä oikeesti olisi varmaan edes huomannut, vaikka olisin kävellyt jonkun tutun ohi :D Ja olihan siellä ihmisiä muutenkin melkoinen määrä :)

      Poista
  4. Olisinpa päässyt tuonne! :) Ihania juttuja olet löytänyt<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi vuonna sitten, tuolla oli kyllä ihan huippua! Kiitos<3

      Poista
  5. Ootpa tehnyt kivoja löytöjä messuilta :) sieltä olisi kyllä löytänyt vaikka mitä, onneksi sain pidettyä itseni kurissa :D Tuo nyxin piste oli kyllä vähän pettymys hintojen ja sen ihmispaljouden takia :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä niin, mäkin meinaan pelkäsin että mulla lähtee ihan lapasesta se touhu siellä :D Mutta onneksi ei! Joo niin oli, mutta toisaalta olihan se ihan odotettavissa, että se on tupaten täynnä väkeä.. :)

      Poista
  6. Mä tykkäsin kovasti noista messuista, oli tosi kivaa :) <3 Mukaan tarttui kaikkea kosmetiikkaa, joissain pisteillä oli vaan niin hyviä tuotteita ja vielä edullisempia kuin kaupasta/netistä ostettuna. Ihmisiä tuolla oli vaan niin paljon, että :D Voin vaan kuvitella paljon oli sitten lauantaina. Oot tehnyt kyllä hyviä löytöjä, olisi itsekki pitänyt ostaa tuollainen kuivashampoo kun niitä ihastelinki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkäsin ja ensi vuonna ehdottomasti uudestaan<3 Jep tuolla oli kyllä hyviä tarjouksia jotka kannatti oikeasti hyödyntää :) Joo se ihmismäärä oli kyllä vähän liikaa, mutta kyllä sen kesti kun tiesi jo etukäteen millaista se tulee olemaan :D Olisit ihmeessä ostanut tollasen kuivashampoon :) Noi on mun ehdottomia suosikkeja!

      Poista
  7. Ihania löytöjä! ♥ Itse en valitettavasti päässyt paikalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ No höh, mutta toivottavasti ensi vuonna säkin pääset messuilemaan :)

      Poista
  8. Ootpa pitänyt tiukkaa kuria ostosten suhteen! kaikkee tosi tarpeellista vaan. :) Mulla lähti ehkä vähän lapasesta, varsinkin kun ostin muutakin kuin kosmetiikkaa. Mut loppu vuosi sit pienemmillä ostoksilla.. ehkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli pakko yrittää vähän edes hillitä itseäni :D Ens vuonna mä voisin koittaa ajoittaa mahdolliset ostolakkoilut ennen messuja ;D Sä ostit kyllä kaikkea aivan ihanaa!

      Poista
  9. Vitsi olisin halunnut näille messuille! :(( Mutta taas osu ulkomaanreissu päällekkäin niinkuin edellisinäkin vuosina aina ollut jotain estettä ja asunhan mä tosi kaukanakin noista. :D Mutta ihania messukuvia ja kuolailen noita sun ostoksias! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit, harmi kun et päässyt! Mutta ens vuonna sitten uusi yritys ja toivottavasti säkin pääset silloin messuilemaan<3

      Poista
  10. Mä oon nyt lukenu postauksii tuolt messuilta, ja tuntuu siltä et ehk ois pakko päästä itekin ens vuonna, jos tota järjestetään <3 Ihanii ostoksii oot tehny<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No suosittelen ehdottomasti messuille lähtemistä :) Noi oli ihan mahtavat<3

      Poista

Kiitos kommentista!