lauantai 29. lokakuuta 2016

Lookfantastic Beauty Box - October


Nyt olisi luvassa esittelyä ja arvostelua lokakuun Beauty Boxista, joka on ainakin toistaiseksi jäämässä mun viimeiseksi boksikseni. Mulla tuli nyt siis kuuden kuukauden tilausjakso päätökseen, enkä ole vielä päättänyt jatkanko tilausta vai en. Toisaalta olisi hauska jatkaa sitä, sillä oon tykännyt näistä bokseista, mutta ehkä pidän taukoa ainakin parisen kuukautta ja katselen tilausta uudemman kerran ensi vuoden puolella :) 


Tällaiselta näytti lokakuun Beauty Box ja sisältö vaikutti ensisilmäyksellä kivan monipuoliselta. Ja mikä parasta, taas löytyi yksi meikkituote! Mun mielestä yksi tän boksin parhaimmista puolista onkin nimenomaan se monipuolisuus. Täältä löytyy aina monentyylisiä kosmetiikkatuotteita eikä näissä bokseissa toistu aina samat merkit. Oon tutustunut todella moniin uusiin brändeihin Beauty Boxin kautta ja sehän mulla yhtenä tarkoituksena olikin, kun tätä boksia lähdin tilaamaan. Mulle on tulossa Lookfantasticin joulukalenteri ja innolla odotan, mitä ihanaa se pitää sisällään!


Aloitetaan sisällön esittely tästä Oskia Londonin Renaissance Maskista, joka on ihoa puhdistava ja heleyttävä naamio. Naamio sisältää erilaisia hedelmähappoja ja myös ihoa stressiltä ja vaurioilta suojaavia ainesosia. Mä oon käyttänyt tätä vasta kerran, mutta täytyy sanoa että pidän tästä todella paljon. Tämä puhdistaa ihon, mutta ei kuitenkaan kuivata sitä yhtään ja lopputuloksena iho tuntui samettisen pehmeältä. Ihan mahtava kasvonaamio ja harmi, että tämä tuli vain 12 ml koossa. Mieluusti olisin käyttänyt tätä enemmänkin! 50 ml täysikokoinen tuote maksaa Lookfantasticilla 57,45 € eli ihan äkkiä en lähde tätä kyllä itselleni tilaamaan, vaikka kovasti tästä pidinkin.


Alternan Caviar Moisture Intense Treatment on hiuksille tarkoitettu hoitovoide, jota on tarkoitus levittää kuiviin hiuksiin noin 10 minuuttia ennen suihkuun menoa ja hiusten shampoopesua. Tuotteen on tarkoitus kosteuttaa hiuksia ja silottaa niitä, jolloin hiukset jäävät pehmeiksi ja kiiltäviksi. Mä olin aluksi todella skeptinen kun lähdin tätä testaamaan, johtuen ehkä siitä että ajattelin shampoopesun pilaavan tuotteen mahdolliset hyödyt, mutta niin ei todellakaan käynyt. Mun hiukseni ja varsinkaan latvat eivät ole tuntuneet tai näyttäneet näin pehmeiltä ja sileiltä viikkokausiin. Tämä ihan oikeasti toimi ja silotti hiuksia todella hyvin. Mä oon edelleen ihan hämmentynyt siitä, miten hyvin tämä toimi. Melko paljon tätä toki omiin pitkiin hiuksiini menee kerralla eikä tästä 25 ml tuubista riitä iloa kovinkaan pitkäksi aikaa, mutta tämän voisin ehdottomasti myös ostaa täysikokoisena. 125 ml maksaa Lookfantasticilla 31,45 €.


Laura Gellerin Pout Perfection Waterpoof Lip Liner sävyssä Claret on kuvauksen mukaan sävyltään lämpimän punaruskea ja koostumukseltaan melko kermainen huultenrajauskynä. Kynää kuvaillaan erittäin kestäväksi, ja se sisältää myös jojobaöljyä sekä E-vitamiinia, jotka auttavat hoitamaan huulia. Kynä liukui huulilla vaivattomasti ja väriä lähti oikein hyvin. Vedenkestävyyskin piti paikkansa, sillä tehtyäni käteen swatchin tästä, koitin pestä tätä ensin vedellä pois ja sen jälkeen vielä saippualla, mutta väri ei hievahtanutkaan. Riittävän kauan kun sitä saippualla hinkkasi niin kyllähän se siitä haalistui, mutta nappasin lopulta silmämeikinpoistoainetta, jolla tämän sain kivuttomasti kädestäni pois. Pysyvyys oli todella hyvä myös huulilla eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa. Mahtava tuote eikä multa tämän sävyistä huultenrajauskynää vielä löytynytkään! Kynä maksaa Lookfantasticilla 16,45 € ja tästä on myynnissä myös muita sävyjä.


Mio Skincare Liquid Yoga Restorative Bath Soak on boksin ainut tuote, jolle mulla ei oikeasti ole käyttöä. Tämä on siis kylpyvaahto tms. miten ikinä bath soak kuuluukin sitten suomentaa, mutta joka tapauksessa tätä on siis tarkoitus laittaa kylpyveteen. Tuotteen pitäisi auttaa lihasjännitykseen ja saada olo rentoutuneeksi. En ole tätä yllättäen testannut, sillä mulla ei ole kylpyammetta, joten en osaa sanoa tästä tuotteesta tämän enempää. Boksissa oli 53 ml kokoinen pullo. Täysikokoisesta 200 ml pullosta saa maksaa Lookfantasticilla 30,45 €.


Polaar The Genuine Lapland Cream on huulivoide, joka sisältää mm. puolukkaa ja karhunvatukkaa, joiden on tarkoitus suojata huulia ja ravita niitä. Huulivoide on hajusteeton, mikä tekee siitä ehkä hieman tylsän, mutta toisaalta tämä on sen ansiosta sopiva myös hajusteherkille ihmisille. Mä oon käyttänyt tätä muutamia kertoja ja oon periaatteessa pitänyt tästä. Voide kosteuttaa huulia kivasti, saa ne tuntumaan pehmeiltä ja kosteutusteho on suhteellisen pitkä. Tota on kuitenkin vähän turhan hankala saada puristettua tuolta tuubista ulos, sillä voide on melko paksua ja reikä ehkä sitten hitusen liian pieni. Musta tuntuu, että joko mä en saa sitä huulivoidetta tuolta ulos ollenkaan tai sitten saan sitä ihan liikaa :D Vikahan saattaa myös täysin olla käyttäjässä eikä toi onneksi niin iso ongelma ole, ettenkö tätä tuotetta haluaisi käyttää. Boksista tuli 10 ml koko enkä löytänyt tätä tuotetta Lookfantasticin sivuilta.


Viimeisenä Muradin Intensive-C Radiance Peel. Tämä on ihoa kuoriva naamio, joka auttaa taistelemaan esimerkiksi auringon ja stressin aiheuttamia ihovaurioita vastaan. Voide myös kuorii iholta kuolleen ihosolukon, jolloin iho jää kosteutetun tuntuiseksi. Naamio on tarkoitus jättää kasvoille 10 minuutin ajaksi ja tuotekuvauksessa varoitellaan, että se saattaa aiheuttaa pientä kihelmöinnin tunnetta iholla. Itse en mitään sellaista tuntenut, mutta naamio tuntui ihoa viilentävältä. Mitään ihmeellistä eroa en ihollani huomannut ennen ja jälkeen naamion käytön. Iho tuntui hitusen sileämmältä eli kuorintatehoa tästä kyllä löytyi, mutta en sanoisi tätä kovinkaan kosteuttavaksi naamioksi ainakaan yhden käyttökerran perusteella. Ihan kiva tuote kuitenkin ja mieluusti käytän loppuun. Boksista tuli 10 ml testikoko ja täysikokoinen 50 ml maksaa 57,45 € Lookfantasticilla.

Kaiken kaikkiaan oon todella tyytyväinen tän boksin sisältöön, vaikka yhdelle tuotteelle ei käyttöä mulla löydykään. Tästä löytyi kuitenkin monta oikeasti hyvää ja mulle sopivaa tuotetta, joista oon ollut todella iloinen :)

Miltä sisältö vaikuttaa teidän mielestänne?

14 kommenttia:

  1. Välillä on semmoisia aikoja kun haluaisin kovasti kylpyammeen! :D Haluaisin just laittaa kaikkia ihania kylpyvaahtoja ja renoutua. Loppujen lopuks se on aika tylsää. Joskus hotelleissa ollut kylpyamme enkä mä jaksa siellä kauaa lillua. Hyvän oloinen boksi kylläkin, kiva kuulla että oot ollut tyytyväinen :) Aika paljon tuollaisia hoitavia tuotteita oli tässä mun mielestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tollanen olis kyllä ihanaa, vaikka tuskin siellä kylvyssä tulisi kovin usein oltua :D Välillä olis vaan mahtavaa päästä rentoutumaan oikein kunnolla lämpimään veteen kylpyvaahtojen kanssa<3 Sellasia tässä kyllä oli joo, mutta mä pidin tän sisällöstä! :)

      Poista
  2. Voi mä oon jo niin kauan meinannut tilata itselleni noita bokseja, ehkä joku päivä saan vielä aikaiseksi näyttää nimittäin kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä tilata! Mä oon aikakin tähän LF:n Beauty Boxiin ollut pääasiassa todella tyytyväinen<3 :)

      Poista
  3. Kivoja tuotteita, ymmärtää, että on pieniä, kun ovat aika arvokkaita. Muradin C-sarjan tuotteet ovat ihan mun lemppareita, mutta toi kuorinta on harvoja joita en ole sarjasta kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä kyllä tulee pääasiassa vain noita matka- ja testikokoja, mutta tosiaan se on ymmrrettävää kun täysikokoiset tuotteet on sen verran arvokkaita :) Murad oli mulle ihan uusi tuttavuus, mutta olisi hauska päästä testaamaan muitakin merkin tuotteita!

      Poista
  4. Taas todella mielenkiintoinen boksi ja mukavaa etttä se oli sinunkin mieleesi ja käyttöä on kaikille lukuunottamatta sitä yhtä, hhe;) Kylpyamme olisi kyllä kiva, varsinkin vähän sellainen isompi jossa olisi poreet 8) En nyt meinaa poreallasta vaan ihan perus kylpyammetta:D Sellainen on meidän serkuilla ja se on ihana 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää boksit on kyllä olleet pääasiassa tosi hyviä, viime kuun boksi oli varmaan paras ikinä! :) Jep tollanen kylpyamme kelpaisi kyllä mullekin, ehkä sellasen voisi saada sitten joskus tulevaisuudessa jos tässä vahingossa pääsisi rikastumaan :'D

      Poista
  5. Tiedätkö saako tänävuonna joulukalenterin mukana kauneusboksin, kun viimevuosina sai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä yhtään, mun oma joulukalenteri on matkalla tällä hetkellä, mutta olisi kyllä aika kiva jos saisi! :)

      Poista
  6. Onko sinulla tietoa mihin se kalenteri tulee, itse sain trakpakilta jonkun viestin ja päättelin että se koskee lf joulukalenteria. Tuleeko tilaus siis postiin? En osaa niin hyvin englantia että ymmärtäisin 😂

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!