sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Viime aikojen puuhia

Heips :) Taas olisi vuorossa pientä kuulumispostausta muutaman viime viikon osalta. Oon tosiaan ollut nyt pari viikko sairaslomalla sen sappirakon poiston jälkeen ja huomenna olisi tarkoitus suunnata takaisin töihin! Oon kyllä jo kaivannutkin sinne, sillä varsinkin tää toinen viikko on ollut jo vähän tylsemmän puoleinen, kun oon ollut jo ihan suht hyvässä kunnossa, mutta silti ei oo oikein mitään ihmeellistä voinut tehdä. Ensimmäinen saikkuviikko menikin tosin lähinnä nukkuessa. Mutta mitäs kaikkea pientä näihin viime viikkoihin on mahtunut?


• Päätin hieman uudelleenjärjestellä mun meikki- ja kampauspöytääni, tosin tähän hätään vain noiden meikkien osalta. Mun on ollut tarkoitus tehdä tästä ihan kunnon postauskin, mutta katsotaan sitä sitten, kun saan ton vihdoin oikeasti valmiiksi ja kaikki hyllyt ym. paikoilleen! Heitin samalla todella ison kasan kosmetiikkaa surutta pois. Kyseessä oli erilaisia tuotteita, joita en oo käyttänyt pitkään aikaan tai välttämättä lähes ollenkaan ja jotka ei vaan ole mulle tarpeellisia. Tilaa tuli taas kummasti lisää ja sellainen sekasortofiilis hävisi välittömästi :)


• Kävin kampaajalla värjäyttämässä hiukseni taas kerran. Mulla oli tosiaan noi alla olevat hiukset selkeästi lämpimämmän ja tummeman sävyiset kuin tossa päällä olevat ja niitä nyt sitten vaalenneltiin. Vieläkään ne ei ole sävyltään ihan yhtä kylmät, mutta nyt on jo paljon parempi :) Lisäksi kampaaja laittoi hiuksiini muutamastakin eri väristä sekoitetun sävytteen, joka teki mun hiuksista ihanasti harmaaseen taittavat. Rakastan näitä ihan valtavasti! Harmaa sävy kuluu toki pois, mutta onneksi sitä voi yrittää ylläpitää hopeashampoolla ja erilaisilla Color Maskeilla.

• Kävin myös kasvohoidossa, joka oli samaan aikaan sekä pientä kidutusta että ihanan rentouttavaa. Mulla on kuulemma niin kuiva iho, että ne T-alueella olevat epäpuhtaudet ovat todella tiukasti kiinni siellä ihossa, joten ihon puhdistus kieltämättä tuntui erittäin epämiellyttävältä ja kivuliaalta. Onneksi sen jälkeen saikin sitten vaan nauttia olostaan :) Pitäisi ehdottomasti käydä useamminkin hemmottelemassa itseään kauneushoitoloissa.


• Oon saanut itselleni lokakuun LivBoxin, joka tuli mulle koska en muistanut perua tilausta riittävän ajoissa. Päätin boksin sisällön nähtyäni, etten aio tätä edes esitellä blogissa sen tarkemmin, sillä sisältö on hurja pettymys enkä halua kirjoittaa blogiini taas niin negatiivissävytteistä postausta. Sanotaan kuitenkin, että mä en koe saavani rahoilleni vastinetta, jos boksi on täynnä matka- ja testikokoisia tuotteita ja kolmessa lukee vielä että "Free sample, not for sale". Kyseessä on siis täysin samat testerit, joita tulee lehtien mukana sekä tilausten kaupanpäällisiksi ja joita saa kaupoista pyytämällä. Tästä boksista nousikin melkoinen someraivo enkä yhtään ihmettele, sillä sisällön arvo on todella, todella pieni.


• Sain kutsun isäni 60-vuotissyntymäpäiville, jotka ovat marraskuun alussa. Harmillisesti juhlat ovat samana päivänä kuin Indiedaysin Blogger's Inspiration Day, eli en tälläkään kertaa pääse sinne :/ Oon aloittanut asukriiseilyn isäni juhlien osalta jo aikoja sitten enkä vieläkään tiedä yhtään mitä laittaisin päälle!

• Oon vihdoin saanut siirrettyä kesäkengät ja kaikkein kevyimmät takit pois eteisestä ja tuotua tilalle syysvaatteet ja -kengät.


• Syyskenkiin liittyen oon myös tilannut itselleni kolmet uudet kengät, joista yhdet ihanuudet näkyvätkin tossa kuvassa. Mä rakastan kosmetiikkaa, mutta toinen mitä rakastan on kengät. Mulla on kenkiä aikamoinen määrä, mutta uuden ihanan parin bongatessani ei tarvitse kovin montaa sekuntia miettiä ostanko ne vai en. Noi kuvassa näkyvät yksilöt ovat aivan täydelliset ja noista tulikin saman tien mun uudet lempisyyskengät ♥

• Kaaduin viime sunnuntaina rappukäytävän portaissa kantaessani vähän turhan paljon tavaraa yhdellä kertaa ylöspäin. Yksi paketti tippui, mä kompastuin siihen ja lensin portaissa vatsalleni siten, että se portaan reuna osui juuri siihen alueeseen, mikä oli vasta viikko aiemmin leikattu. Voin kertoa, että sattui ja tosta tulikin selkeesti takapakkia mun toipumiselle.. Hetken aikaa jo mietin, että pitäiskö mun soittaa päivystykseen ja kysyä pitäiskö mun tulla käymään siellä. Kun ei mulla oo harmainta hajua mitä siellä mun vatsassa tarkalleen ottaen on puuhailtu ja voiko tollanen kaatuminen olla vakavaa, mutta en lopulta soittanut. Elossa ollaan edelleen ja kivutkin on taas lähes poissa, joten eipä siellä mitään kovin vakavaa tainnut tapahtua!


• Vietin tyttöjen iltaa kahden ihanan ystäväni kanssa. Pientä naposteltavaa, hyvää juomaa ja maailman parasta seuraa! Miten tollanen ilta edes voisi epäonnistua? Tällaisia iltoja pitäisi ehdottomasti viettää useamminkin ♥


• Ostin söpön Muumipurkin kahvipaketilleni. Minä, joka en 23,5 vuoteen pitänyt kahvin mausta yhtään, opin juomaan sitä New Yorkissa. Meidän hotellin aamiaiseen kuului kahvi tai tee ja koska mä en juo myöskään teetä, valitsin sitten kahvin. Kotona pitikin sitten kaivaa kahvinkeitin esille, ostaa sitä kahvia ja nykyään sitä kahvia tulee juotua ehkä 2-3 kuppia viikossa. 

• Oon tehnyt parin viime viikon aikana blogijuttuja enemmän kuin normaalisti kuukauden aikana yhteensä. Oon suunnitellut uusia postauksia, kirjoittanut niitä ja räpsinyt kuvia. On ollut jotenkin ihanaakin, kun on ollut kunnolla aikaa panostaa blogiin ja mikä parasta, niitä uusia postausideoita on putkahtanut mieleen todella paljon!


• Tilasin itselleni Deseniosta muutaman julisteen uudistamaan kotini ilmettä. Pari niistä pääsi jo seinälle, kun mulla oli noille kehykset valmiina, mutta loput odottavat vielä kehystämistä. Näinkin pienet jutut muuttavat kodin ilmettä kyllä tosi kivasti! Oon muutenkin jatkanut taas keväällä alkanutta projektia kotini sisustukseen liittyen ja pikkuhiljaa mä saan tästä ehkä itseni näköisen paikan :)


• Oon testaillut uusia meikkejäni ja tilannut niitä ehkä vähän lisääkin. Tummat huulet ovat tällä hetkellä erityisen lähellä mun sydäntäni ja suosikkipunani onkin Urban Decayn upea kylmä, violettiin taittava tumma Vice Lipstick sävyssä Afterdark! Vasemmanpuoleisessa kuvassa oon lisännyt tuohon mattapunaan vielä highlighteria, jotta saisin siihen kivan hohdon.

• Oon fiilistellyt tulevia I Love Me messuja, joille oon suuntaamassa ensimmäistä kertaa. Mun piti alunperin olla siellä sekä lauantai että sunnuntai, mutta lauantai-illalle sattui vielä kaverin synttärit, joten mun aikani siellä messuilla rajoittuukin valitettavasti vain lauantaihin. Oletteko te tulossa messuille? :)

Hauskaa sunnuntaita! ♥

20 kommenttia:

  1. Ihana tuo kutsukortti :D

    Itse pelkään hurjasti harjoittelupaikan rappusia, sillä ne on kapeat jopa sieltä leveästäkin päästä ja ne on vieläpä kierreportaat, hyi! Saa kyllä tarkkana olla aina kun niitä kävelee :/

    Lauantaina messuille miekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo toi koko kutsu oli aika hauskasti kirjoitettu :D

      Huii ei kuulosta kyllä yhtään turvallisilta noi rappuset siellä sun harjoittelupaikassa :s Ihme jos tollasissa ei joku kompastu ja loukkaa itseään! Toivottavasti tulee kivat messut<3

      Poista
  2. Hiusten uusi väri on upea, ja tuo violetti meikki korostaa vain sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija :) Oon samaa mieltä, että just tollaset kylmän sävyt ja nimenomaan violetti korostaa noita hiuksia tosi kivasti!

      Poista
  3. Sulla on ihan mahtava blogi! Huokuu positiivisuutta ja hyvää mieltä, vaikka kyseessä olisikin huono Livbox! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, ai vitsit miten hyvä mieli tuli sun kommentista<3 :D Kiitos! :)

      Poista
  4. Toi meikkipöytä ♥ en kestä, miten ihana! ja ihana postaus myös, kiva lukea välillä sun kuulumisia :) ja voi hyvää päivää noiden livboxien kanssa, onko ne oikeesti ihan tosissaan? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh joo ton ääressä tulee kyllä vietettyä myös aika paljon aikaa<3 :D Nojoo älä vaan, kyllähän ne pahoitteli tän kuun boksia ja kaikki sen tilanneet sai hyvitykseksi 30 pistettä (60 pisteellä saa ilmaisen boksin). Mutta eipä toi pahemmin lohduta niitä, jotka ei enää tilausta aio jatkaa eikä se 60 pistettä tullut täyteen :D

      Poista
  5. Mä rakastan sun hiuksia!! Tuollaisia mäkin hain kun olin vielä kokonaan blondi, muttei se sävy mulla pysynyt koska pirun punapigmentti:D Tuo violetti huulipuna passaa niin kauniisti sulle ♥ Ihania juttuja on mahtunut sun arkeesi, sairaslomalla oot saanut ihanasti touhuttua mutta on varmasti ihana päästä takaisin töihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon kieltämättä aikas tyytyväinen tähän lopputulokseen, vaikka tokihan tää väri tästä haalistuu aika nopeesti vähemmän harmaaksi :D Mullakin sitä punapigmenttiä on aika paljon, joten saa nähdä kuinka äkkiä mulla on taas kaikkea muuta kuin kylmänvaaleat ja harmahtavat hiukset. Kiitos paljon<3 Joo olihan se kiva taas saada vaan olla kotonakin, mutta tylsäksihän se käy :D

      Poista
  6. Mistä noi kengät on? Ne on upeat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vamokselta tilattu :) https://vamoskauppa.fi/945303665bl <-- Tossa suora linkki kyseisiin kenkiin! Noi on kyllä tosi kivat ja vielä ihan mahtavat jalassakin :)

      Poista
  7. Olipa ihana postaus Linda <3 Nuo siun uudet hiukset on ihan täydellisen väriset, itsekin haluaisin tuollaiset hieman harmahtavan sävyiset, mutta oma hiukseni on vielä liian tummaa siihen :/ Toki viileää sävyä saa edes jotenkuten pidettyä yllä hopeashampoolla, ja se onkin miun pelastus! :D
    Apua, tuo rappukäytävässä kaatuminen varmasti säikäytti! Toivottavasti mitään sen pahempaa ei tosiaan sattunut, ja kivutkin ovat jo kaikonneet :) Nuo kengät on aivan ihanat, samoin tyttöjenilta hyvien herkkujen äärellä kuulostaa täydelliseltä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Tuuli<3 :) Hopeashampoo on kyllä erittäin hyvä keksintö ja se mikä siinä on ihan mahtavaa onkin juuri se, että myös vähän tummemmista hiuksista saa sen kanssa selkeesti viileämmän sävyiset :) Ei tarvii olla mikään platinablondi, että ne tehoaa :D

      Joo kyllähän sitä pelästyi, varsinkin kun hengittäminen alkoi sattua sen jälkeen, mutta veikkaan että pallea otti vaan vähän osumaa ja sen takia se oli vähän kivuliasta pari päivää :) Oon ihan rakastunut noihin kenkiin ja tyttöjenilta oli kyllä niin ihana piristys ♥

      Poista
  8. Ihanat hiukset! Mä en enää uskaltaisi värjätä hiuksiani kovin dramaattisesti. Tai no, dramaattisin muutos mitä mulla on ollut, on värjääminen vaaleasta tummanruskeaksi ja siitä blondiksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna :) Ei välttämättä oo edes kovin huono ajatus, ettei kovin radikaaleja muutoksia tee, kun ne rasittaa kuitenkin aina sitä hiusta! Tääkin harmaa sävy kuluu pikkuhiljaa tästä pois, mikä on oikeestaan tosi kiva, koska seuraavalla kerralla kampaajalla voi taas kehitellä jotain uutta, kun sävytteet kuitenkin haalistuu pois eikä lopputulos ole pysyvä :)

      Poista
  9. Tälläiset postaukset on niin parhaita! <3 Oon muutenkin huomannut, että oot panostanut enemmän blogiin nyt. Oot tehnyt tosi hyviä ja monipuolisia postauksia, joita on tosi mielenkiintoista lukea <3 Sun blogi on aina ollut hyvä ja ihana, mutta nyt oon huomannut tälläisen jutun blogissasi! :)

    Nuo kengät on ihanat, arvaa meinasinko tilata noi itelleni! :D Mutta löysin toiset kengät jotka ostin jo, mutta kyllä noi olis ollut upeammat! Nuo sun hiukset on tosi kauniit <3 Ja onneksi sulle ei käynyt pahemmin kun kaaduit portaissa, hui :( Ihana postaus, näitä lisää Linda! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et tiedäkään miten hyvältä tuntuu saada tollasta palautetta<3 :) Oon tosiaan yrittänytkin panostaa blogiin entistä enemmän ja myös mielenkiintoa ja ideoita on riittänyt yllinkyllin! Ihanaa huomata, että se on välittynyt myös sinne ♥

      Noi kengät on niiiin ihanat, mutta eiköhän ne sunkin ostamat oo vähintään yhtä kivat ;) Kiitos paljon, mäkin tykkäilen näistä hiuksista! Pitää tosiaan yrittää kirjoitella useammin näitä kuulumisjuttuja, näitä on tosi kiva kirjoitella ja ilmeisesti näistä myös tykätään :)

      Poista
  10. Ihanalta näyttää meikkipöytä, hiukset ja kengät! <3 Meikkipöydästä olisi kiva nähdä postausta sitten, kun se on valmis :)

    Joo, LivBox oli kyllä melkoinen floppi :D Mähän en sitä tilannut, mutta en kyllä ihmettele yhtään, miksi siitä sellainen someraivo puhkesi. Taso on ollut koko ajan laskussa, mutta tämä boksi oli oikeasti pohjanoteeraus. Ja mun mielestä LivBoxilaiset eivät hoitaneet asiaa kunnolla. 30 pisteen hyvitys ei ole riittävä korvaus noin huonosta boksista, sillä se ei hyödytä pätkän vertaa esimerkiksi niitä, jotka eivät boksia säännöllisesti tilaa :( Ja lisäksi olen fb:stä katsonut, että he eivät edes vastaa kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin, pahoittelevat vain ja lupaavat, että ei tule toistumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kata<3 :) Teen tosta postauksen, kun oon saanut kaiken vaan valmiiksi!

      Jep, tän kuun LivBox oli kyllä niin suuri floppi ettei oo tosikaan :D Mua ärsyttää, että he laittoi sähköpostilla pahoittelut väärinkäsityksestä, mutta ei sitten kuitenkaan voitu kertoa mikä se väärinkäsitys oli. Mulle ainakin tuli sellanen olo, ettei mitään väärinkäsitystä edes ole ollut, kun siitä ei voitu sen tarkemmin kertoa. 30 pistettä ei tosiaan oo munkaan mielestä riittävä hyvitys. 60 pistettä olisi ollut, sillä tosta ei tosiaan oo kaikille mitään hyötyä. Mulla itselläni tuli nyt se 60 pistettä täyteen, mutta ei paljon kiinnosta enää tota boksia tilailla :D

      Poista

Kiitos kommentista!