perjantai 7. lokakuuta 2016

Vuohenmaitokosmetiikkaa Ziajalta + arvonta


Muhun otettiin jokin aika sitten yhteyttä Face Helsinki Ky:stä, joka on kosmetiikan maahantuontiyritys, ja tarjottiin mahdollisuutta päästä testaamaan Ziajan vuohenmaitotuotesarjaa. Pienoisen tutkiskelun jälkeen olin vakuuttunut siitä, että haluan lähteä Ziajan tuotteita testaamaan. Ziaja ei ollut merkkinä mulle aiemmin tuttu edes nimeltä, ja kyseessä on siis puolalaisen perheyrityksen kosmetiikkamerkki. Ziajan tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne sisältävät monia luonnollisia ainesosia, kuten jasmiinia, vuohenmaitoa sekä ruusuöljyä. Vuohenmaitosarja sisältää kuusi eri ihonhoitotuotetta ja niitä kuvaillaan kuivan ja herkän ihon pelastajiksi. Vuohemaito syväkosteuttaa ihoa ja auttaa myös ennaltaehkäisemään juonteiden syntymistä. Ziajan tuotteita on myynnissä mm. monissa eri kauneushoitoloissa sekä Sokoksilla ja Sokoksen verkkokaupassa. Lisätietoa Ziajan tuotteista voitte lukea Ziajan omilta nettisivuilta



Ziaja Goat's Milk Body Lotion
(400 ml) on normaalille ja kuivalle iholle suunnattu ravitseva vartalovoide. Voide lupaa tuotekuvauksen mukaan silottaa, syväkosteuttaa, pehmentää sekä uudistaa vartalon ihoa. Voide on koostumukseltaan suhteellisen kevyttä, mutta ei kuitenkaan missään nimessä liian ohutta tai juoksevaa. Pidän toki myös paksujen vartalovoiden koostumuksesta, mutta tätä oli todella helppo ja miellyttävä levittää iholle ja todella iso plussa siitä, että voide imeytyi ihoon lähes välittömästi! Mikään ei ole niin inhottavaa kuin odotella suihkun jälkeen puoli tuntia ihon rasvaamisen jälkeen ennen kuin saa laittaa vaatteet päälle. Tämän voiteen kanssa sitä ongelmaa ei onneksi ole ja iho jäi käytön jälkeen pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi. Tuotteen svh on 8,90 €.


Goat's Milk Hand & Nail Cream (80 ml) on sarjan käsivoide, joka lupaa kosteuttaa ja vahvistaa kynsinauhoja sekä silottaa käsien ihoa. Käsivoide on suhteellisen paksua ja sitä saa jonkin aikaa hieroa käsiin, mutta imeytyminen tapahtuu kuitenkin melko nopeasti ja lopputuloksena on ihan mielettömän pehmeäntuntuiset kädet. Monet käsivoiteet jättävät kädet hieman tahmean tuntuisiksi, mutta tämä ei. Varsinkin nyt ilmojen kylmetessä omat käteni vaativat ihan säännöllistä kosteutusta, joten tämä tulee olemaan mulla taatusti erittäin kovassa käytössä. Ainut "huono" puoli tässä onkin se, että purkki on sen verran iso, etten viitsi kantaa sitä laukussani mukana, joten tämä pääsee mulla käyttöön vain kotioloissa. Svh tällä käsivoiteella on 4,90 € ja tulen aivan varmasti ostamaan tämän itselleni vielä joskus!


Goat's Milk Eye Cream (15 ml) on tuotekuvauksen mukaan täyteläinen silmänympärysvoide, joka silottaa sy-alueen pieniä juonteita, tasoittaa sen väriä sekä luonnollisesti myös kosteuttaa. Tuotteen kuvataan myös ehkäisevän ihon veltostumista ja ravitsevan sitä. Voide on hajusteeton ja itse asiassa näistä tuotteista ainut sellainen. Mä en ehkä itse kuvailisi tätä ainakaan koostumuksellisesti täyteläiseksi, sillä voide on melko ohutta ja vähän geelimäistä. Itse pidänkin ehkä hieman paksummista sy-voiteista, mutta tämäkin kosteutti ihoa oikein kivasti ja mikä tärkeintä - sopi mun herkälle silmänympärysiholleni eli kyllä tälle käyttöä löytyy! Tämänkin sy-voiteen kohdalla täytyy tosin todeta, ettei tämän käytöllä ole ollut minkäänlaista vaikutusta omiin tummiin silmänalusiini, mutta se nyt ei ole mikään yllätys, sillä en ole yhdenkään sy-voiteen huomannut vaikuttavan siihen mitenkään. En siis edes odottanut ton kohdan toteutuvan omalla kohdallani. Kiva tuote, ei suosikkini näistä tuotteista tai ylipäänsä omistamistani sy-voiteista, mutta ehdottomasti käytän tämän loppuun :) Tämän silmänympärysvoiteen svh on 9,90 €.


Goat's Milk Moisturising Day Cream (50 ml) on sarjan päivävoide, jolla on ihoa rauhoittava vaikutus. Tuote lupaa kosteuttaa, silottaa ja ravita ihoa. Voiteen sisältämät vitamiinit kiinteyttävät ihoa ja lipidit puolestaan pehmentävät sitä. Voide sisältää myös UV-suojan. Tämä päivävoide on koostumukseltaan melko kevyttä - se levittyy iholle hyvin ja imeytyy nopeasti. Mulle meikinalusvoiteen yksi tärkeistä ominaisuuksista onkin se, että voide imeytyy ihoon riittävän nopeasti ja tämä onneksi tekee niin. Tuotetta ei tarvitse kerralla kovinkaan suurta määrää ja iho tuntuu käytön jälkeen kosteutetulta ja kaikinpuolin miellyttävältä. Toimii ja todella hyvin toimiikin mun kuivalla ihollani! 50 ml purkistakin riittää onneksi iloa pitkäksi aikaa. Päivävoiteen svh on 9,90 €.


Goat's Milk Nourishing Night Cream (50 ml) olisi vuorossa seuraavaksi, eli kyseessä on sarjan yövoide. Tuotteen luvataan rauhoittavan, kosteuttavan, kiinteyttävän ja ravitsevan ihoa yön aikana. Voide myös silottaa ihon pieniä juonteita sekä uudistaa ihoa vahvistaen samalla sen suojaavaa kerrosta, mikä puolestaan ehkäisee ihon kuivumista. Nyt täytyy sanoa, että mä rakastuin tähän yövoiteeseen heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Voide on erittäin täyteläistä ja paksua, siis oikeasti todella paksua, mutta juuri sitä mitä mun ihoni nyt kaipaa. Kävin juuri vähän aikaa sitten kasvohoidossa ja kosmetologikin mainitsi, että mun ihoni on todella kuiva ja se ihon kuivuus vaikuttaa myös siihen, että ne kasvojen T-alueella olevat pienet epäpuhtaudet ovat todella tiukasti kiinni. Hän kehotti mua käyttämään jotain oikein kosteuttavaa yövoidetta oikein reippaasti jonkin aikaa, ja onneksi mulla löytyi sellainen jo valmiiksi kotoa, kun olin juuri saanut nämä Ziajan tuotteet testattavaksi! Imeytymisaika tällä on melko pitkä, mikä ei haittaa mua itseäni yhtään, sillä kyseessä tosiaan on yövoide eikä tän päälle ole tarkoituskaan laittaa meikkiä. Ihan mahtava tuote ja suosittelen tätä jokaiselle kuivasta ihosta kärsivälle! Svh voiteella on 10,90 €.


Goat's Milk Milk + Toner (200 ml) on koostumukseltaan kevyt puhdistusmaitokasvovesi, joka on tarkoitettu poistamaan iholta epäpuhtaudet ja meikki. Tuote siis sisältää sekä puhdistusmaidon että kasvoveden ominaisuudet, jolloin niitä ei ole pakko käyttää erikseen. Putsarin pitäisi sekä virkistää, kosteuttaa, rauhoittaa että kirkastaa ihoa. Tuotteen voi huuhdella pois kasvoilta. Mä en ookaan koskaan ennen tainnut törmätä tällaiseen putsariin, joka tosiaan sisältää samassa myös sen kasvoveden. Sanoisinkin tämän olevan erinomainen tuote sellaiselle henkilölle, joka ei halua kaappeihinsa ja ihonhoitorutiineihinsa turhan montaa eri tuotetta. Tällä sai kasvot oikein hyvin puhdistettua, meikit lähtivät pois kivuttomasti ja iho tuntui pehmeältä käytön jälkeen. Itse kuitenkin puhdistan meikit pois aina ennen suihkussa käyntiä ja mulla on tapana käyttää myös sitä kasvovettä vielä erikseen suihkun jälkeen, joten oon niin tehnyt vaikka olisin tätäkin käyttänyt. Hyvä putsari joka tapauksessa! Puhdistusmaidot oon muutenkin kokenut omalle iholleni kaikkein parhaimmiksi, sillä ne ovat usein hellävaraisempia ja kosteuttavampia kuin vaikka geeliputsarit. Svh tällä tuottella on 7,90 €.

Kaiken kaikkiaan täytyy sanoa, että olen oikein tyytyväinen näihin tuotteisiin. Mulla on kuiva ja herkkä iho eikä ole suinkaan mitenkään itsestäänselvää, että kaikki tuotteet omalle iholleni sopisivat, mutta nämä sopivat. Pakkaukset noudattavat kaikki samaa vaaleaa linjaa ja ovat hyvinkin pelkistettyjä, ehkä mun makuuni vähän turhankin värittömiä. Tosin mun mielestä tämäntyyliselle ihonhoitosarjalle ei mitkään räikeät värit pakkauksissa edes sopisi, eli sen puoleen ulkonäöllisesti pakkaukset kuvaavat tuotteita oikein hyvin :) Hajusteetonta silmänympärysvoidetta lukuun ottamatta näissä kaikissa on myös sama miellyttävä ja jotenkin rauhoittava tuoksu, josta pidän todella paljon. Erityisesti ihastuin sarjan käsivoiteeseen sekä kasvovoiteisiin, jotka tulen todennäköisesti kaikki ostamaan itselleni vielä joskus, kunhan saan nämä ensin käytettyä loppuun!



Sain myös teille arvottavaksi muutaman tuotteen samoista tuotteista, joita pääsin itsekin testaamaan.
Arvonta sisältää:
- 400 ml Body Lotionin
- 80 ml Hand & Nail Creamin
- 10 ml Day Creamin
Arvonta on kaikille avoin ja voit osallistua siihen kommentoimalla tähän postaukseen. Muistathan jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi! En postita pakettia Suomen ulkopuolelle. Arvonta päättyy sunnuntaina 16.10.2016 klo 23.59. 

Kaikki postauksessa esiintyvät tuotteet on saatu blogin kautta.

Onko Ziaja teille tuttu? :)

52 kommenttia:

  1. Olen joskus Sokokselta ostanut ja tykännyt kovasti.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  2. Itse omistan ziajalta yhden hoitoaineen, ja siitä olen kyllä tykännyt. Hoitoaine tuoksuu kaakaolta, ja voisin melkein syödä sitä ihan vain sen tuoksun takia :D

    onmaailmameilleavoinna@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Voi, tuota käsivoidetta haluaisin kokeilla. Mukana siis arvonnassa. mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Mukaan arvontaan ei ole minulle tuttu tuote. Tuntuvat mukavilta tuotteilta. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Ziaja on senverran tuttu että kaupassa olen nähnyt:) Olisi mielenkiintoista kokeilla!
    mannanpostiatluukkupistecom

    VastaaPoista
  6. Ei ole tuutu tuote, mutta kiinnostaisi kovasti!

    sanniijuliaa@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Vieras merkki on mullekin! Jostain toisesta vuohenmaitomerkistä/-tuotteesta kuulin joskus, mutta niiden tuoksua moni tuntui kuvailevan huonoksi, liian "vuohemaitomaiseksi" :D Joten odotin innolla kommenttia tuoksusta, kiva kuulla, että oli miellyttävä :)

    purkkapallopurkkaa@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Mielelläni mukaan koska minulle aivan uusi tuotesarja.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Airiina
    Ihana, minulle uusi tuotesarja jota haluaisin kokeilla.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  10. Ei ole tuttu tuotesarja, mutta kieltämättä kuulostaa ainakin mielenkiintoiselta :)
    talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  11. Mukana. En ole koskaan tätä tuotesarjaa kokeillut, toki kaupassa nähnyt.
    kosmetiikkapuu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  12. Ziajan tuotteita on tullut kyllä jonkin verran käytettyä, harmi vaan kun Suomessa valikoima on merkin osalta aika suppea. Suosikkejani ovat käsivoiteet, misellivesi, jalkavoide ja selluliittivoide.

    vanilliini100@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Olisipa kiva kokeilla.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Oon kokeillut Ziajalta niitä kaakaotuotteita, jotka on kyllä melkein syötävän herkullisia :) näitä vuohenmaituotteita olisi kiva myös testata.

    marika.tuovinen[at]gmail.com

    VastaaPoista
  15. Ziaja on tuttu muistaakseni yhden pienen päivävoidepurkin verran mutta kiinnostaisi sarjana kyllä kovastikin.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Ei ole tuttu tuotesarja edes nimeltä, mutta olishan sitä kiva kokeilla! :)

    xevex82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  17. Nimeltä tuttu ja jonkin verran olen näihin törmännyt eri blogeissa ja fb:n kauneusryhmissä ja kokeilulistalla kyllä, mielellään testaisin ^_^ kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Ihan uusi tuttavuus! =)
    Minkamaaria@suomi24.fi

    VastaaPoista
  19. Voi miten ihania tuotteita! Kokeilisin näitä enemmän kuin mielelläni.
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  20. En ole koskaan aikaisemmin kuullutkaan! Vaikuttivat kyllä mielenkiintoisilta.

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  21. Itse asiassa ostin juuri Sokoksen 3+1 päiviltä tuota käsirasvaa ja ihastuin siihen ihan täysin, joten täydennystä varastoon olisi ihana voittaa! :>
    cupido.maxi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  22. Tuota käsivoidetta on tullut käytettyä parin tuubillisen verran.
    suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  23. Mulle aivan uusi tuttavuus, mutta vaikuttaa kyllä hurjan mielenkiintoiselta ja olis jännä päästä kokeilemaan :)
    sansandelisa@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Hmm, ei ole tuttu merkki tämä. Kuulostaa kyllä hyvältä. Mielelläni testaisin etenkin käsi- ja kasvovoiteita, mukana arvonnassa siis!
    ida.meikalainen@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Ziajalta on tullut kokeiltua vähän kaikenlaista. Ihana tuotesarja! Kiitos arvonnasta!

    someonesmoments@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Nyt on ihan uusi merkki kyseessä! Koskaan en ole moisesta kuullutkaan mutta todella mielenkiinnolla lähtisin näitä itsekin testaamaan:D
    katzariina_94@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Rakastan kokeilla kaikkia ihonhoitotuotteita, ja tuo Ziaja merkkinä kuulostaa oikein mielenkiintoiselta, vaikka en ole siitä aiemmin kuullutkaan! :) Tähän aikaan vuodesta ihoni kaipaa paljon sitä lisäkosteutusta ja nuo vaikuttavat tämän postauksen perusteella ajavan asiansa hyvin <3

    browneyessecret@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Henna28
    En ole käyttänyt mutta olen kaupassa nähnyt näitä. Tulen arvontaan mukaan.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  29. En ole kuullut ennen Ziajasta :o Osallistun mielelläni arvontaam.
    jenni.kytola@hotmail.fi

    VastaaPoista
  30. Ihan on tuntematon tuotesarja, en ole nähnytkään näitä missään. Pitää yrittää bongata kaupoista, sillä pumppupullossa oleva vartalovoide vaikutti ihanalta! kissankarva85(at)gmail.com

    VastaaPoista
  31. Nyt kuulostaa sen verran mielenkiintoiselta että ehdottomasti mukana arvonnassa! (:

    saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
  32. En ollut kuullutkaan. Mukana arvonnassa!
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  33. Olen kokeillut Ziajan käsivoidetta ja tykkäsin!
    rrida@suomi24.fi

    VastaaPoista
  34. Mukana arvonnassa, ei ole tuttu merkki! :)

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Olen nähnyt näitä Sokoksella ja I love me-messuilla, mutta en ole vielä kokeillut. Olikin mielenkiintoista lukea käyttökokemuksia näistä tuotteista.
    Mukana arvonnassa ehdottomasti :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Ziaja ei ole tuttu merkki, mutta vuohenmaitokosmetiikka on kutkutellut mieltä jo jonkin aikaa, eli mukana arvonnassa.
    -Kipsuli-
    fredriikka1@luukku.com

    VastaaPoista
  37. Olen joskus saanut näytepakkauksen tuosta kasvovoiteesta, mutta en ole ostanut sitä jälkeenpäin vaikka minusta se oli ihan hyvin kosteuttavaa. On niin paljon noita voiteita, että täytyy käyttää kaikki vanhat ensin pois. Nyt olenkin saanut kulutettua jo suurimman osan niistä. Mukana ihanassa arvonnassa.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  38. Ei ole tuttu ennestään, mieluusti tutustuisin. Jänskättää, mitä tykkäisin tuoksusta :) Mukana.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  39. Ei oo tuttu tuote, sun blogin kautta tuleekin aina löydettyä uusia tuotteita! :) Mukana arvonnassa niina_93_2@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Kokonaan uusi tuttavuus minullekin, ehdottoman mielenkiintoinen, mukana arvonnassa siis.
    vuosikerta (at) live (piste) fi

    VastaaPoista
  41. Omakohtaista kokemusta minulla on ainoastaan merkin oliivikäsivoiteesta.
    teknokemia (at) gmail.com

    VastaaPoista
  42. Oon joskus ostanut Ziajalta hiusnaamion, joka tuoksui ja tuntui aivan ihanalta ♥
    jasu.mcr@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Peppi
    Olen nähnyt näitä Sokoksella ja I love me-messuilla, mutta en ole vielä kokeillut, nyt olisi hauskaa testata.

    peholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  44. En ole ennen kuullut kyseisestä tuotteesta, joten mielellään ottaisin testiin!
    supeb_@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Ihan outo tuttavuus :) .. hassun kuuloista tuo vuohenmaitokosmetiikka... Mutta siis ehdottomasti olen tämän hemmottelupaketin arvonnassa mukana!!!
    bikkenpilttuu(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  46. Ei ole entuudestaan tuttu tuote, mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Vuohenmaitokosmetiikkaa olisi ihana päästä kokeilemaan :)
    Osallistun arvontaan.
    T: Miukkis
    birgit82@suomi24.fi

    VastaaPoista
  48. Tämä Ziajan goat's milk tuotesarja on minulle ihan uusi tuttavuus. Mukana arvonnassa :)
    -Marjuska-
    laaksonritari@luukku.com

    VastaaPoista
  49. Uusi tuttavuus :)
    Lagexd@hotmail.com

    VastaaPoista
  50. Näitä en olekkaan vielä kokeillut :) kipa89@windowslive.com

    VastaaPoista
  51. Ziajan käsivoide on ihan huippuhyvä !

    jennaaasss@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Kiinnostaa :)

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!