maanantai 14. marraskuuta 2016

Nude By Nature Translucent Loose Finishing Powder


Tilasin itselleni toukokuussa feeluniquelta tämän Nude By Naturen Translucent Loose Finishing Powderin ja elokuun lopulla se loppui. Ostin tilalle Lumenen irtopuuterin, joka ei kuitenkaan enää tuntunut yhtään hyvältä eikä mun tehnyt mieli käyttää sitä enää sen jälkeen, kun olin päässyt käsiksi Nude By Naturen irtopuuteriin. Palattuani kotiin Jenkeistä laitoinkin aika nopeasti tilaukseen uuden purkin tätä ihanaa irtopuuteria ja ai että miten onnellinen olin, kun vihdoin sain uuden purnukan itselleni!

Mä en kovin mielelläni enää käytä muita kuin näitä translucent puutereita, joiden siis pitäisi sopia kaikille ihonsävyille. Mulle riittää jo se, että saan kaupassa tuskastella, jotta löydän itselleni oikeansävyisen meikkivoiteen enkä halua jatkaa samaa enää puuterin kanssa. Lisäksi mä en koe edes tarvetta sille, että puuterilla saisi minkäänlaista lisäpeittoa iholle, sillä mä käytän itse puuteria tasan siksi, että se kiinnittää allaolevan meikkipohjan ja estää ihon kiiltelyn.


Tämä Nude By Naturen irtopuuteri on omalle iholleni ihan täydellinen: puuteri kiinnittää meikin täydellisesti, estää ihon kiiltelyn, ei kuivata ihoa ja saa ihon tuntumaan todella pehmeältä. Lisäksi pidin tätä melko riittoisana ja tuota Lumenen vastaavaa olen saanut tunkea naamalleni varmaan melkein kaksi kertaa yhtä paljon, jotta olen ollut lopputulokseen tyytyväinen.

Puuterirasia on mielestäni hurjan kaunis ja myös annostelu toimii mielestäni erittäin hyvin. Purkki ja kansi on suunniteltu siten, ettei puuteria juurikaan pääse siirtymään sieltä pohjalta ylöspäin kannen ollessa kiinni, vaikka koko purkki olisi väärinpäin. Olen käyttänyt tätä puuteria joko puuterisiveltimen tai -vipan kanssa ja molempien kanssa käytettynä lopputuloksena on sama silkkisen pehmeä iho. Sivellin toki hieman levittää puuteria ympäri tuota rasiaa, mutta puuteri on myös helppo napata purnukasta siveltimeen.


Puuteria saa tilattua ainakin feeluniquelta, jossa tämä maksaa noin 28 euroa. Kalliimpi tämä siis on kuin Lumenen tai aiemmin käyttämäni Lily Lolon irtopuuteri, mutta on tämä mielestäni myös selkeästi noita kahta parempi. Vinkatkaa ihmeessä oma suosikki-irtopuuterinne! Mieluusti testailisin jotain uuttakin, vaikka tähän olenkin enemmän kuin tyytyväinen :)

Mikä on teidän suosikkipuuterinne? Joko irto-, kivi- tai miksei vaikka meikkipuuteri? :)

20 kommenttia:

  1. Oo tuota voisin hankkia jossain välissä! Itellä on ollut käytössä Grimas Fixing Powder ja musta tuntuu ettei se lopu koskaan vaikka ollut lähes päivittäisessä käytössä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Grimasia on kehuttu ihan älyttömästi, mun tekisi mieli testata sitä jossain vaiheessa :D Grimas kun on muutenkin aika hypetetty merkki.

      Poista
  2. Mun on ihan pakko nyt myöntää etten tiedä mitä eroa milläkin puuterilla on ja miksi niitä on niin monia kun ainakin musta ne on tyyliin ihan samanlaisia mutta erilaisessa purkissa :'D Pitäisikö ottaa selvää? Mulla on se Lumenen meikkipuuteri käytössä ja tykkäilen. Ei tarvi kun peitevoiteen sen alle kun se on mielestäni tosi peittävä, muistat varmaan etten käytä sitä meikkivoidetta lainkaan. Mutta olen saanut sellaisen käsitykset että meikkipuuterit on just aika blurraavia ja peittäviä puutereita, olenko oikeassa?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo siis irtopuuterihan on vaan sellasta irtonaista "tomua" kuten toikin tossa. Kivipuuteri taas sellasta kiinteetä ja meikkipuuteri tosiaan on niin kuin meikkivoide ja puuteri yhdessä, eli tosiaan peittävämpää kuin tavalliset puuterit :) Eli ihan oikeessa siis olet! :) Monet meikkipuuterit onkin yllättävän peittäviä, mutta mulle sellanen ei kyllä pelkästään riitä, naama punottaa meinaan sen verran paljon :'D

      Poista
  3. Vaikuttaa kyllä hyvältä puuterilta, harmi että on aika hintava vaan. Mulla on ollut käytössä NYXin mineraalipuuteri ja siitä olen kovasti tykännyt :) Luultavasti ostan uuden jossain vaiheessa, se oli jotenkin hyvä tuote mun iholle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi hinta kyllä vähän kirpaisee, mutta onneksi toi on myös melko riittoisaa :) NYXin puutereita olisi hauska testailla, niitä on kehuttu todella paljon! Kiva kuulla, että oot löytänyt sun iholle sopivan puuterin<3

      Poista
  4. Käytän nykyisin melkein enemmän kivi kuin irtopuutereita, ehdottomia suosikkejani ovat YSL ja Joe Blasco, irtopuutereista Balsco ja byTerry ovat tämän hetken käytetyimmät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas on mennyt päinvastoin - ennen käytin pääasiassa vain kivipuutereita, mutta nykyään suosin enemmän irtopuutereita :) Joe Blascoa olisi mielenkiintoista testata, merkkiä on kehuttu hurjasti!

      Poista
  5. Tuo annostelu- ja kansisysteemi näyttää kyllä lupaavalta! ♥ :) Irtopuuterit on mulle must ja niiden täytyy myöskin olla aina tuossa translucent sävyssä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi kätevä :) Mua ainakin ärsyttää välillä, jos sitä irtopuuteria tulee liikaa sieltä purkin sisältä ylös, mutta ton kanssa ei ole sitä ongelmaa! Samat vaatimukset meillä siis puuterin suhteen ;D

      Poista
  6. Puutereissa on eroja! Irtopuuteresiat tykkään NYXin HD-puuterista sekä By Terryn hyaluronihpuuterista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, yllättävänkin paljon :D Tota NYXiä mun täytyy ainakin joskus testata! Kiva kun kerroit omat suosikkisi :)

      Poista
  7. Tämän voisikin ottaa harkintaan, mulla kun olisi uusi hakusessa.. tällä hetkellä on käytössä Everyday Mineralsin irtopuuteri ja ei se nyt mitenkään erityisen huonokaan ole, mutta en kyllä niin innostunutkaan ole, että ostaisin uudestaan :)

    Mulle kanssa irtopuuteri on ihan ehdoton juttu meikissä, mulla on niin hirveästi kohtia, jotka kaipaa peitevoidetta ja vähintään se täytyy kyllä aina kiinnittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on myös ollut käytössä tollasia ei huonoja mutta ei mitään suurempaa innostustakaan aiheuttavia puutereita. Mutta tästä oon oikeesti tykännyt ja suosittelen lämpimästi testaamaan! Mäkin tykkään käyttää meikin kiinnittämiseen nimenomaan irtopuuteria, mun mielestä sillä saa jotenkin kuulaamman ja muutenkin kauniimman lopputuloksen :)

      Poista
  8. Mielenkiintoiselta vaikuttaa, tätä voisin testata joskus! Oma puuterisuosikki on NYXin HD irtopuuteri. Ihosta tulee todella sileän tuntuinen todella pienellä määrällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpäs tota NYXiä nyt kehutaan! :D Täytyy selkeesti ostaa toi seuravaaksi testiin :)

      Poista
  9. Ihana tuo purkki! Just sopivan ylellisen näköinen :) Mun luottoirtopuuteri oli monta vuotta Lumene, sitten löysin Sisleyn irtopuuterin ja se on vaan ollut niin parasta, mitä ikinä olen kokeillut (siis irtopuutereista, haha)! Jos irtopuuteria voi rakastaa, niin sitä kyllä :D Mutta pistän tämänkin mieleen! Mulla on nyt ollut Sisleyn irtopuuteri yli kuukauden sivussa, koska meneillään on luonnonkosmetiikan täyteinen jakso. Siitä tulossa raporttia myöhemmin blogiinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi purkki on kyllä kaunis, tykkään tosta todella paljon<3 :) Oi toi Sisleyn irtopuuteri kuulostaa kyllä ehdottomasti testaamisen arvoiselta! Innolla odottelen sun kirjoituksia luonnonkosmetiikkajaksostasi :)

      Poista

Kiitos kommentista!