lauantai 5. marraskuuta 2016

Testissä Freemanin Tuotteet Osa 2


Laitoin Sunrise Cosmeticsille tilaukseen muutaman kappaleen Freemanin ihonhoito- ja ihonpuhdistustuotteita ja tässä postauksessa mun olisi tarkoitus esitellä ja arvostella kaikki kuusi ostostani. Ei ole kovinkaan pitkä aika siitä, kun kirjotin arvostelupostauksen aiemmin omistamistani Freemanin tuotteista ja mikäli Osa 1 kiinnostaa, pääsette siihen tästä. Maksoin kaikista ostamistani tuotteista 4,30 €/kpl, mikä ei todellakaan ole mun mielestäni paha hinta näistä tuotteista, sillä kaikki ovat todella riittoisia ja pidän Freemanin tuotteita muutenkin hintaansa nähden todella laadukkaina.


Aloitetaan ihonpuhdistuksesta ja oikealla olevasta Blackberry Gel Facial Cleanserista (175 ml). Kyseessä on karhunvatukkaa ja pajunkuorta sisältävä geeliputsari, joka lupaa poistaa kasvoilta meikin, lian ja ylimääräisen öljyn ihoa kuitenkaan kuivattamatta. Puhdistugeeli lupaa raikastaa, silottaa ja uudistaa ihoa. Tuoksu tässä on aivan ihana ja juurikin se karhunvatukka erottuu tuolta selkeästi. Puhdistustehokin on ihan kohdillaan eikä tämä ole jättänyt ihoa kuivan tuntuiseksi, kuten geeliputsarit monesti tekevät. Huonona puolena tässä on se, että kun tuon korkin tosta avaa, alkaa sitä geeliä valua välittömästi ulos tuubista. Tota ei siis todellakaan tarvitse puristaa, jotta sitä putsaria tulisi tuolta ulos ja aina saa varoa, ettei sieltä saa vahingossa ulos kerralla puolta tuubillista. Muuten mulla ei ole tästä mitään huonoa sanottavaa, mutta toi kyllä häiritsee ja itse asiassa aika paljonkin.


Toinen putsari on tämä jo syyskuun suosikkeihinkin päässyt Dead Sea Minerals Foaming Cleanser (175 ml). Tämä puhdistusaine sisältää Kuolleenmeren merileväuutetta sekä merimineraaleja ja sen on tarkoitus tasapainottaa ihon toimintaa, kosteuttaa sitä, puhdistaa ihohuokoset sekä poistaa meikit ja lika kasvoilta. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta koska tämä jättää ihon hyvin nahkean tuntuiseksi, en ehkä itse kuivaihoisena käyttäisi tätä ihan päivittäin. Enkä ainakaan silloin, kun ihoni on kuivimmillaan. Oon muuten tykännyt tästä putsarista oikein kovasti, tämä puhdistaa meikit todella tehokkaasti eli siis toimii juurikin niin kuin hyvän puhdistusaineen pitääkin.


Pink Grapefruit Exfoliating Scrub (150 ml) on rakeinen kuorinta-aine kasvoille ja nimensä mukaisesti se sisältää verigreippiä. Kuorinnan sanotaan olevan syväpuhdistava, mutta ei kuitenkaan ihoa hankaava. Aineen pitäisi tehdä ihosta pehmeä, uudistunut ja virkistynyt. Kuorivat rakeet luonnollisesti poistavat kuollutta ihosolukkoa ja edistävät samalla ihon uusiutumista. Tuote on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Mä rakastan erilaisia kasvojen kuorinta-aineita ja vaikka aiemmin olin sitä mieltä, että mitä kuorivampi, sitä parempi on mun mieleni hieman muuttunut tosta. Edelleen tykkään käyttää aina välillä todella karkeita kuorintoja, mutta olen oppinut pitämään myös selkeästi hellävaraisemmista, jotka varmasti ovat myös paljon parempia omalle herkälle iholleni. Tämä kuorinta-aine on karkeudeltaan sellaista keskilaatua eli tällä saa kyllä todella hyvin kasvot kuorittua. Kuorinta-aine ei ole kuitenkaan liian raapivaa ja tätä uskaltaa hyvin käyttää sen parikin kertaa viikossa. Oikein hyvä ja ihanan raikkaan tuoksuinen kuorinta!


Seuraavaksi tulisi sitten kaksi kasvonaamiota ja ensimmäisenä oikealla oleva Diamond Mineral Rinse Mask (175 ml), joka on hellästi ihoa kuoriva ja kirkastava savinaamio. Naamio lupaa poistaa kasvoille päivän aikana kertyneet väsymyksen merkit sekä lian ja se sisältää mm. vesikrassi- ja päärynäleväuutteita. Sana diamond tuossa naamion nimessä tulee ilmeisesti siitä, että kasvonaamio sisältää pieniä kimallehippuja. Hiput kuorivat kasvojen ihon ihanasti naamiota poispestessä, ja mä pidän itse erityisesti juurikin tällaisista kevyesti kasvoja kuorivista naamioista. Naamio sopii kaikille ihotyypeille ja oon itse testannut tätä nyt pari kertaa. Mitään kovin ihmeellistä tämä ei mun kasvoille ole tehnyt, mutta kyllä kasvot näyttävät selkeästi kirkkaammilta ja puhdistetuilta, kun naamion pesee pois.


Toinen naamio on tämä Facial Brightening Mask Golden Grain (150 ml). Naamio on koostumukseltaan kevyen geelimäinen, ja sitä on tarkoitus käyttää erityisesti silloin, jos iho tarvitsee kirkastusta tai kosteutusta. Esimerkiksi naamion sisältävä C-vitamiini auttaa myös ehkäisemään tummien läikkien muodostumista kasvoille. Naamio lupaa lisäksi parantaa ihon kosteustasapainoa, kiinteyttää sekä tehdä ihosta pehmeän tuntuisen. Mä en itse huomannut oikeastaan mitään eroa ihossani ennen ja jälkeen tämän naamion käytön. Ehkä se oli hieman kuulaampi, mutta ainakaan yhtään kosteutetummalta se ei tuntunut. En ole kuitenkaan käyttänyt tätä vielä kovinkaan montaa kertaa, joten mielipiteeni voi tästä vielä hyvinkin muuttua.


Viimeisenä vielä Butter Cream Vanilla & Jasmine (125) jalkavoide. Mä tykkään todella paljon Freemanin jalkavoiteista eikä tämä ihoa ravitsevaksi, kosteuttavaksi, hoitavaksi ja pehmentäväksi kutsuttu voide ole poikkeus. Voiteen on tarkoitus myös palauttaa jalkojen ihon luonnollinen kosteustasapaino, ja koostumukseltaan voide on erittäin paksua. Varsinkin syksyn edetessä mä tykkään käyttää todella kosteuttavia jalkavoiteita ja tämä todellakin on sellainen. Paksu koostumus takaa sen, että jalat tulevat oikeasti kosteutetun tuntuisiksi ja tuoksuna tässä on ihana vanilja. Tämä on ehdottomasti tällä hetkellä mun suosikkijalkavoiteeni ja haluan ehdottomasti testata myös muutamaa muutakin Freemanin jalkavoidetta. Kesäksi ainakin olisi ihan huippua saada kookoksen ja limen tuoksuinen voide!

Mitkä ovat teidän suosikkinne Freemanin tuotteista? :)

16 kommenttia:

  1. Mulla on Freemanin Avocado & Oatmeal clay mask, josta en taas tykännyt yhtään! :D Se kirveli omalla ihollani niin paljon, että alkoi heikottaa:/ Ehkä minussa on vika, tämä ei ehkä vain sopinut iholleni! Parin käyttökerran jälkeen en ole huomannut muuta eroa, kuin sen että iho on kierä ja kuiva, voisin kyllä kokeilla noita muita, varsinkin kuorintaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kuullut tosta naamiosta sekä hyviä että huonoja mielipiteitä, enemmän ehkä niitä huonoja, joten ehkä mun kannattaa jättää se testaamatta.. :D Toi ei selkeesti sun iholle sopinut ja mullakin on tosi herkkä iho, joten hyvin mahdollisesti saisin samanlaisia reaktioita kuin säkin :/ Ei tollanen kireä ja kuiva iho muutenkaan ehkä ole ihan se lopputulos, mitä kasvonaamiolta kaipaa :D

      Poista
  2. Nämä postaukset näistä tuotteista, ovat molemmat olleet erittäin auttavia! Lisää tälläisiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, kiitos paljon Janika! :)

      Poista
  3. Nuo Freemanin tuotteet kuulostavat kyllä niin hyviltä! :) Itse olen kokeillut vuosia sitten vain jotain kasvonaamiota sekä kuorinta-ainetta, mutta ne kyllä ajoivat asiansa todella hyvin. Aloinkin miettimään, että miksenköhän sitten ole ostanut noita pitkään aikaan...? :D Nuo purkitkin ovat varmasti todella riittoisia, eivätkä hinnatkaan päätä huimaa. Näistä siun esittelemistä tuotteista nuo kasvonaamiot kuulostavat mielenkiintoisilta, samoin tuo Dead Sea Minerals putsari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, nyt sitten vaan äkkiä tutkiskelemaan kauppohin Freemanin valikoimaa, jos on tarvetta uudelle naamiolle/kuorinnalle tms ;D Joo siis noista riittää tavaraa todella pitkäksi aikaa, varsinkin kun jotain kuorinta-ainetta ei kuitenkaan tarvitse kerralla kovinkaan paljon :) Dead Sea Minerals putsari on tosi hyvä!

      Poista
  4. Freemanin tuotteet ovat kyllä ihania! ♥ Lisää näitä postauksia, mikäli vielä testaat uusia tuotteita heiltä :) Näitä postauksia on tosi kiva lukea ja tuloksia on helppo verrata näiden avulla!

    E.K.S.
    https://eks-katariina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on<3 Ja teen ehdottomasti jos näitä tulee ostettua vielä! Kiitoksia paljon kommentista ja palautteesta Katariina :)

      Poista
  5. Pitääkin ehdottomasti kokeilla noita muitakin Freemannin tuotteita :) Oon tosiaan testaillut vaan noita jalkarasvoja ja ne on kyllä niin hyviä! Joten uskon, että nuo muutkin tuotteet ovat. Etenkin tuo Pink Grapefruit Exfoliating Scrub kuorinta vaikuttaa sun arvostelun perusteella kokeilun arvoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Noi jalkavoiteet on ihan huippuja, varsinkin tuo paksumpi Butter Cream :) Toi kuorinta-aine kannattaa kyllä ehdottomasti napata kaupasta mukaan, jos uudelle on tarvetta. Toi riittää oikeasti ties miten pitkään :D

      Poista
  6. Sunrisen nettikauppa on kiva, koska sieltä löytyy kaikki Freemanin tuotteet. Olisipa joku livekauppakin, josta saisi koko valikoiman, koska nyt tuntuu, että eri kaupoissa on hiukan vaihtelevasti Freemanin purkkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin on :) Muakin harmittaa se, ettei kauppojen valikoimista voi ikinä olla varma ja yleensä juuri se tuote, minkä itse haluaisi, ei kuulukaan kaupan valikoimiin.

      Poista
  7. En ole kokeillut Freemanilta mitään muuta kuin sitä luumu-jalkavoidetta. En oikein siitä välittänyt kun oli aika kevyta ja tuoksu oli jotenkin liian sekametelisoppa. En tiedä miten olen onnistunut missaamaan kasvotuotteet, vaikka ne on kyllä kiinnostelleet pitkän aikaa. Noi naamiot on kyllä niin hurjan isoja etten saisi niitä varmaan koskaan loppumaan :D Pitää joskus tehdä tilausta Sunriselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas oon tykännyt niistä luumujalkavoiteista, tosin ei ne mitään superkosteuttavia ole :D toi Butter Cream on selkeästi parempi! Suosittelen kyllä ehdottomasti testaamaan Freemanin kasvonaamioita, noita kun löytyy vähän joka tarpeeseen ja tosiaan, noista riittää ties kuinka pitkäksi aikaa :D

      Poista
  8. Mulla itselläni on kaksi Freemanin tuotetta ja käytän niitä silloin tällöin. Molemmat on naamioita! Toinen on savinaamio, suklaa mansikka ja ai että joka kerralla mun tekisi mieli syödä sitä kun se tuoksuu ihan suklaakiisseliltä:'D Toinen on joku granaattiomppu maski jonka voi sitten vetää kasvoilta kun se on kuivunut:)
    Nää on ihan hyviä tuotteita että kyllä voisin itse ostaa hieman lisää kokeiluun ja myös jakaa mielipiteitä uusista sekä niistä vanhoistani! Dead Sea Minerals alkoi kiehtoa ja mun on pitänyt pitkään ostaa putsari koska ihan oikeesti en omista nyt ainuttakaan ! Kamala virhe varmaanm ja ei varmaan vaan on kamala virhe:'D Ensi kauppareissulla ostan tuon mikäli on saatavilla, näitä ei ole hinnalla pilattu ja on tosi hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota suklaa-mansikkanaamiota haluaisin testata ihan jo pelkästään sen tuoksun takia :D Tollaset peel-off maskit on myös tosi kivoja! En ookaan pitkään aikaan itse käyttänyt sellasia, mutta musta on jotenkin hauskaa saada repiä ne naamiot kasvoilta pois :'D

      Olisi kyllä ihan mahtavaa kuulla sunkin mielipiteitä Freemanin tuotteista, innolla odottelen jos kirjoitat niistä ;D Tota Dead Sea Mineralsia myytiin täälläpäin ainakin Sokoksella, toivottavasti löydät sen jostain ja saat itselleni putsarin! Mä en voisi itse elää ilman putsaria, mutta jos ei sitä koe tarvitsevansa niin ei kai se mitenkään pakollinen tuote ole :)

      Poista

Kiitos kommentista!