sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Lip Monthly - November


Vihdoin ja viimein pääsen esittelemään teille marraskuun Lip Monthlyn sisällön! Tämä pussukka siis saapuikin mulle vasta tiistaina, joten melkoisen pitkät toimitusajat näillä nykyään on. No, eipä sillä niin väliä kun sain tämän kuitenkin lopulta perille asti. Nykyäänhän Lip Monthly ei ota uusia asiakkaita esimerkiksi Suomesta, mutta mun vanha tilaukseni jatkuu niin kauan, että menen peruuttamaan sen. Tämä uudistus on kieltämättä aika harmillinen, sillä turha munkaan on täällä blogissa enää suositella itse Lip Monthlya, kun ei sitä pysty enää tilaamaan. Mutta pointtina näissä postauksissa onkin niiden meikkien esittely ja arvostelu :)


Marraskuun Lip Monthlyn sisältö näytti tältä. Tämä oli ensimmäinen saamani pussukka, joka sisälsi meikkien lisäksi myös jotain muuta kosmetiikkaa. Pakko myöntää, etten mä kyllä ihan riemusta hihkunut ton voiteen nähtyäni, mutta toisaalta eiköhän tolle käyttöä tule. Mä kuitenkin tilaan tätä pussukkaa juuri niiden huulimeikkein takia, joten sen takia tollaset kaikki muut jutut on ainakin alkuun pieniä pettymyksiä. Muuten sisältö vaikutti ensisilmäyksellä hyvältä ja mielenkiintoiselta.


Aloitetaan esittely tuotteella, joka vaikutti mun mielestäni kaikkein mielenkiintoisimmalta. Kyseessä on OFRAn Lip Liner, jonka sain sävyssä Wine. Wine on punaruskea sävy, ja oon itse asiassa jo jonkin aikaa halunnut päästä testaamaan OFRAn meikkituotteita. Valitettavasti tämä huultenrajauskynä oli kuitenkin pienoinen pettymys. Sävy oli kyllä kaunis, mutta itse kynä sen verran kova, että sitä sai kunnolla painaa ihoa vasten, jotta väriä lähti irti siitä. Mä en välttämättä välitä mistään ihan superkermaisista huultenrajauskynistä, mutta mieluummin sitten kunnolla kermainen kuin tällainen, josta sitä väriä ei kunnolla irtoa. Mun mielestä hyvä huultenrajauskynä liukuu huulia pitkin ja antaa kunnolla sitä väriä jo yhdellä vedolla. Tämä ei sitä tehnyt, valitettavasti. Eiköhän tämä käyttöön pääse, sillä omistan hyvin samansävyisiä huulipunia, mutta tosiaan, ei lukeudu mun suosikkeihini tämä tuote. Tämä huultenrajauskynä maksaa $13.


Seuraavana Lunan Lipgloss sävyssä Titania. Nyt täytyy sanoa, että mä en normaalisti tosiaan ole mikään kamalan kriittinen tai vaativa tuotteiden ulkonäön suhteen, mutta mun mielestäni ton huulikiillon tuubi on aivan kamala. Siis toi sininen väri sotii jotenkin niin voimakkaasti ton huulikiillon omaa väriä vastaan ettei ole tosikaan eikä juuri ton sävyinen sininen muutenkaan iske muhun yhtään. Kirsikkana kakun päällä vielä noi tuubissa olevat tähdet. Ei ei ei. Mutta kuten tiedetään, makuja on monenlaisia - tää vaan sattui olemaan mun silmilleni jotain aivan kamalaa :D Ulkonäköhän ei silti mitenkään estä mua käyttämästä tota huulikiiltoa tai tee itse tuotteesta huonoa. Huulikiillon sävy onkin hyvin kaunis metallinhohtoinen ruskea/kupari. Huulilla huulikiilto tuntuu oikein miellyttävältä eikä lainkaan tahmaiselta, mistä suuren suuri plussa! Tämä pysyi huulilla suhteellisen hyvin, mutta tietenkään huulikiilloilta ei voi odottaa samaa pysyvyyttä kuin vaikkapa mattapunilta. Oikein kiva tuote, vaikka pakkaus ei mua miellytäkään :) Tämä on arvoltaan $22.


Kolmas tuote oli Hikari Cosmeticsin Lip Crayon. Hikarin tuotteet alkavatkin jo olla aika tuttuja, kun näistä Lip Monthlyistä niitä on tullut vähän väliä. Tällä kertaa sain kirkkaanpunaisen huulipunan, sävy on nimeltään Amour. Huulipuna levittyi huulille todella vaivattomasti ja kauniisti. Syömistä tämä huulipuna ei kestänyt, mutta sitä en huulipunilta edes odota. Muuten pysyvyys oli hyvä eikä väri juurikaan karkaillut huulten rajojen yli päivän aikana. Miinusta tämä tuote saa tosta korkista, sillä ainakaan mulla toi ei meinaa ollenkaan pysyä tossa huulipunassa enkä siis uskalla tätä laittaa laukussani olevaan meikkipussiin, sillä toi todellakin lähtee irti tosta jatkuvasti enkä halua muita pussissa olevia tavaroita ja itse pussia täysin punaisen huulipunan peittoon. Tämänsävyisiä huulipunia multa onneksi löytyy muitakin, joten eipä tätä pakko ole mukana kantaa. Huulipunan arvo on $13.


Ja vielä viimeisenä pussukan ainut ei-huulimeikkituote - Freeze 24-7 Eye Serum. Tämä koostumukseltaan geelimäinen sy-voide lupaa häivyttää pieniä juonteita, vähentää silmänympärysten turvotusta ja tummuutta sekä muita ikääntymisen merkkejä. Muutaman käyttökerran jälkeen en osaa sanoa tästä oikein mitään. Ihan kiva tuote, mutta ehkä mä en muutenkaan vielä kuulu siihen ryhmään, joka välttämättä tarvitsee näitä anti-aging tuotteita. Toki ennaltaehkäisy on aina hyväksi :) Tämä viilensi sy-ihoa kivasti, joten voisin kuvitella tämän vähentävän sitä turvotusta, mutta tummuutta tämä ei mulla ainakaan ole poistanut mihinkään. Tämän 7 ml tuubin hinta on $50+ ja tosiaan mitä netistä etsiskelin, tästä voiteesta saa maksaa ihan älyttömän suuria summia. En itse henkilökohtaisesti laittaisi edes unissani noin suurta summaa yhteen pieneen voiteeseen. Ainakaan ennen kuin todella tietäisin sen toimivan itselläni täydellisesti. Mua kiinnostaisikin tietää kuinka paljon te olette valmiita maksamaan esimerkiksi juuri silmänympärysvoiteesta?

Mitä mieltä olette marraskuun Lip Monthlyn sisällöstä? :)

12 kommenttia:

  1. En varmaan raskisi ihan heti lopettaa tämän tilausta, kun tietää ettei jatko ole mahdollinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu en mäkään :D Ja sehän tässä harmittaakin, kun jossain vaiheessa alkaa varmasti tuntua siltä, että voisi pitää hieman taukoa tästä pussukasta. Noita huulimeikkejä kun multa löytyy muutenkin jo aikamoinen kasa :D

      Poista
  2. Tässä oli tosi kivat tuotteet, jos olisin tilaaja, kaikki olisi jäänyt käyttöön. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä sisältö oli kokonaisuudessaan tosi onnistunut! :)

      Poista
  3. Olipa mielenkiintoisia tuotteita tuossa pussukassa :) Mulle ei oo niinkään väliä miltä tuotteen purnukka näyttää, mutta onhan tuo sininen aika no outo valinta tuon väriseen huulikiiltoon? :D Mutta samapa se, kunhan on muuten hyvä tuote :) Mä oon aloittanut jo vuosi sitten käyttämään ryppyvoiteita ja muita, koska haluan nimenomaan ennaltaehkäistä. Mutta aika kallis on kyllä tuo tuote, en itsekkään maksaisi noin paljoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! :) Haha ei mullakaan normaalisti, mutta toi otti vaan silmään ja pahasti :D Oon mä onneksi jo tottunut tohon, vaikka se ensin kammoksutti aika tavalla. Ennaltaehkäisy on kieltämättä tässä kohtaa varmasti enemmän kuin hyväksi :) Munkin pitäisi alkaa tutkia tarkemmin noita valikoimia ja miettiä, mitkä olisivat mulle sopivia tuotteita!

      Poista
  4. Mua harmittaa tosi paljon, ettei tätä voi enää tilata Suomeen. En ole koskaan tilannut Livboxia tai mitään muutakaan boxia ja tää Lip Monthly vaikutti just mun jutulta. Siltikin, musta on kiva lukea näitä postauksia ja nähdä mistä itse jää paitsi. :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep tosi ärsyttävää :/ Toivottavasti he jossain vaiheessa muuttaisivat tota käytäntöä, sillä veikkaan että tolle olisi aika paljonkin kysyntää myös muualla maailmassa. Haha kiva että postaukset kiinnostaa kuitenkin! :D

      Poista
  5. Tuo Hikarin huulipuna vaikuttaa kivalta :) mutta sitten tuo huulikiilto, oon ihan samaa mieltä tosta pakkauksesta :D tulee mieleen joku lasten huulikiilto :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi hyvä! :) Haha jeep, hyvä etten oo ainut joka on tosta pakkauksesta tota mieltä :'D

      Poista
  6. Mä tykkäsin päällisin puolin tämän Lip Monthlyn sisällöstä, mutta tästä ei välttämättä jää itselleni kaikki käyttöön, koska en ole varma sy-voiteen ja Lunan huulikiillon eläinkokeettomuudesta. Arvo oli kuitenkin kohdallaan ja sisältö monipuolinen :)

    Sy-vooiteesta en mäkään normaalisti innoistuisi, mutta koska tuo on noin kallis, niin hauska testata, jos tuo nyt on eläinkokeeton. Toisaalta mä en tilaa mitään muuta boksia juuri siksi, että en halua saada ylimääräisiä ja itselle sopimattomia ihonhoitotuotteita. Mun mielestä tuon Lunan huulikiillon pakkaus on ihan söpö :D Ehkä vähän lapsellinen. Itse kiilto on kauniin väristä, mutta saattaa jäädä testaamatta mun kohdalla. Hikarin huulipunan sain vähän viileämmän ja tummemman punaisessa sävyssä ja sellainen multa puuttuukin. Ofran rajauskynä vaikutti mullekin vähän pettymykseltä, koska käteen swtchattuna se tuntuu kovalta ja piti oikein painaa kynää saadakseen väriä irti. Mäkin tykkään ennemmin kermaisista kuin kovista huultenrajauskynistä, koska niillä saa niin paljon helpommin ja nopeammin huulet rajattua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on vähän tylsää, kun joidenkin merkkien kohdalla on hirveen vaikee löytää tietoa siitä eläinkokeettomuudesta :/ Saa tehdä oikein kunnon salapoliisintyötä ja siltikään ei välttämättä löydy tietoa. Ja vaikka löytyisi niin se voi olla ties miltä sivustolta peräisin :D

      Mä en edes tiennyt, että Lip Monthlystä voi tulla muuta kuin meikkejä, mutta selkeesti siis voi :D Periaatteessa toi oli ihan kiva tuote, mutta meikkejä mä oletan tästä pussukasta saavani. Eipä toi nyt onneksi mikään iso juttu ollut, kun kyse oli vain yhdestä tuotteesta :) Toivottavasti Luna on eläinkokeeton niin pääset säkin tota huulikiiltoa testaamaan! Mä ainakin tykästyin siihen. Jep tota rajauskynää sai ihan tosissaan painaa ja tollasen terävän kynän kanssa se tuntuu huulilla tosi inhottavalta :/

      Poista

Kiitos kommentista!