keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Bette Box | Tammikuu


Monet varmasti ovat tietoisia siitä, että LivBox on vaihtanut nimensä Bette Boxiksi ja samalla boksissa on tapahtunut myös joitain muitakin muutoksia. Mähän tilasin viimeisen LivBoxini lokakuussa ja se boksi oli täydellinen floppi aika monen muunkin mielestä enkä sen koomin edes ajatellut tilauksen jatkamista. No, jotain kuitenkin tapahtui ja mun uteliaisuuteni heräsi. Mua alkoi kiinnostaa olisivatko nämä uudet Bette Boxit tasokkaampia ja sisällöltään laadukkaampia kuin LivBoxit, jotka aiheuttivat mulle kerta toisensa jälkeen pettymyksen kaikkien hammastahnojen sun muiden kanssa. Halusin ottaa selvää, mitä nämä uudistukset toisivat mukanaan ja jotenkin arvelin, että ainakin ensimmäiseen Bette Boxiin panostettaisiin ja päätin tilata itselleni tämän tammikuun boksin.


Tältä boksi näytti. Ihan ok, mutta rehellisesti sanottuna mun mielestäni sisältö on sitä ihan samaa kuin LivBoxeissakin, ehkä hitusen tasokkaampi. Sisältö vaikutti ensisilmäyksellä ihan hyvältä, varsinkin edellisen LivBoxini jälkeen, mutta ei mitenkään maatamullistavalta. Ei sillä, että varsinaisesti odotin sisällön olevan jotenkin täysin erilainen, mutta ainakaan tämän boksin perusteella en huomaa mitään muuta suurta eroa kuin uudistunut laatikko ja tuotekuvauslappu. Mutta toivottavasti Bette Boxin taso pysyy korkealla eikä lähde samalla tavalla laskuun kuin LivBoxille kävi :) Olen testannut kaikki tuotteet, joten kerron tässä postauksessa infoa sekä arvostelut jokaisesta tuotteesta.


Aloitetaan tästä Maybellinen Falsies Push Up Drama Angel Mascarasta. Ripsiväri lupaa irtoripsiefektin ripsille ja runsaasti tuuheutta. Lyhyet kumiharjakset tavoittavat myös lyhyimmät ripset ja pitkät harjakset puolestaan levittävät ripset siipimäisesti. Melkoiset lupaukset kieltämättä! Mä en ole koskaan ennen nähnyt tai käyttänyt tämänlaista ripsiharjaa ripsivärissä, mutta yllättäen tuo harja toimi todella hyvin. Ripsarilla sai todella nätit, erotellut ja suhteellisen tuuheat ripset. Myös väri tarttui harjasta ripsiin todella hyvin. Tämä ripsiväri yllätti mut siis todella positiivisesti ja erityisesti alaripsiin oli todella helppo laittaa väriä tämän kanssa. Hyvä ripsiväri ja mulle mieluinen. Harmi vaan, ettei Maybelline ole eläinkokeeton, muuten olisin voinut kuvitella ostavani tämän uudemmankin kerran. Ovh tällä on 15,90 €.


TRESemmé:ltä tuli Max The Volume Root-Lift & Texture Foam eli muotovaahto. Tuotteen on tarkoitus antaa hiuksille pitkäkestoista ja maksimaalista tuuheutta. Parhaimman vaikutuksen tällä muotovaahdolla saa, kun sitä lisää pyyhekuiviin hiuksiin ennen hiusten föönaamista. Nyt täytyy myöntää, että mä en edes omistanut muotovaahtoa ennen tämän saamista, enkä oo vuosikausiin omistanutkaan. En jotenkin koe sellaisia omiksi tuotteikseni ja mä föönaan hiuksiani muutenkin suhteellisen harvoin ja silloin tykkään käyttää hiuksiini muunlaisia tuotteita. Tällä sai tyveä ihan kivasti kohotettua ja hiukset näyttivät tuuheammilta kuin ilman tätä. Rakastuin ennen kaikkea tämän tuotteen tuoksuun, mutta eipä tässä muuten oikein mitään ihmeellistä ollut. Hyvä muotovaahto, mutta ei teholtaan mitenkään erilainen verrattuna niihin tuotteisiin, joita normaalisti käytän ennen hiusteni kuivaamista. 150 ml kokoisen pullon ovh on 6,90 €.


Seuraavana Evon Root Canal Volumising Spray, joka on  pyyhekuiviin hiuksiin suihkittava tyvisuihke. Tuotteen on tarkoitus nostaa tyveä ylöspäin ja se on tarkoitettu erityisesti ohuille ja hennoille hiuksille. Tyvisuihke lupaa antaa hiuksille rakennetta ja ryhtiä. Ensinnäkin mun täytyy todeta, ettei tämännäköinen pullo ikinä herättäisi mun kiinnostustani, mikäli näkisin tämän kaupan hyllyllä. Tai todennäköisesti mä en kiinnittäisi näin pelkistettyyn ulkonäköön edes mitään huomiota ja mun mielestäni koko purkki on jotenkin todella halvan näköinen, vaikka kyseessä ei edes ole mikään halpa tuote. Tuotteen teho on toki tässä kohtaa ulkonäköä tärkeämpää ja ihan kivasti tämä antoi tyvelle ryhtiä ja nosti sitä ylöspäin. Ei tämä missään nimessä ollut paras tyvikohottaja, mutta eiköhän tämäkin tule pois käytettyä. Boksista tuli 50 ml kokoinen tuote ja täysikokoisella 250 ml:lla on hintaa 27,00 €.


Manna Kadarin Paradise Blush oli boksin toinen meikkituote ja olin kieltämättä erittäin iloinen siitä, että boksiin oltiin laitettu jopa kaksi meikkituotetta :) Tämä on tuotekuvauksen mukaan kirsikankukan sävyinen ja koostumukseltaan kevyen puuterinen poskipuna. Kevyt koostumus takaa sen, että poskipuna levittyy iholle tasaisesti. Oikein hyvä perusposkipuna ja sävykin on todella käytännöllinen. Puna on hieman shimmerinen, mutta ei mitenkään liikaa ja tällä saa värin lisäksi myös sellaista pientä kaunista hehkua kasvoille. Tykkään oikein kovasti, mutta jostain syystä mulla on aina vaikeuksia saada tota poskipunan kantta auki :D Toi on jotenkin kamalan tiukka, mutta ehkäpä se siitä löystyy käytön myötä. Tämän ovh on 19 dollaria.


Ja viimeisenä Lumenen Lähde Hydration Rescue 24H Replenishing Balm eli ravitseva kosteusbalsami kasvoille. Nyt taisi sattua Bette Boxin henkilökunnalle pienoinen moka, sillä tossa mukana tulleessa lappusessa puhutaan jostain aivan eri tuotteesta kuin mikä tämä on. Aloin ihmetellä, kun voidetta kuvailtiin lapussa geelivoiteeksi ja nopeasti imeytyväksi ja tämä on kyllä hyvin kaukana kummastakin :D Tämä on siis normaalille ja kuivalle iholle suunnattu päivävoide, joka on kyllä mun makuuni päivävoiteeksi ihan liian kosteuttavaa ja paksua koostumukseltaan. Tuote sisältää kosteuttavaa koivun mahlaa ja lähdevettä sekä ihoa korjaavaa manteliöljyä. Yövoiteena tämä on toiminut mulla ihan kivasti, sillä tällä kestää imeytyä melkoisen kauan. Kosteutusteho on hyvä ja tällä hetkellä omalle iholleni riittävä. Boksista tuli täysikokoinen tuote ja 50 ml ovh on 19,90 €.

Aion antaa mahdollisuuden vielä ainakin helmikuun Bette Boxille, toivottavasti senkin sisältö miellyttää mua :) Saa nähdä tulenko enää sen jälkeen näitä tilaamaan, sillä näistä löytyy hurjan paljon ei-eläinkokeettomien merkkien tuotteita, enkä kuitenkaan niitä ostaisi itse kaupasta. Sen takia tuntuu aika tyhmältä käyttää nämäkin pois, mutta katsotaan mihin päädyn. Koin kyllä saavani tällä kertaa rahoilleni vastinetta ja olen ihan tyytyväinen tammikuun Bette Boxin sisältöön, vaikkei mulla kaikille tuotteille käyttöä juuri olekaan. Boksin sisältö oli arvoltaan suuri ja iso osa näistä tuotteista oli täysikokoisia. Se siis ainakin on muuttunut LivBox-ajoista, toivottavasti muutos on pysyvä :)

Mitä mieltä te olette, onko uusi Bette Box aiempaa LivBoxia parempi tämän ensimmäisen boksin perusteella? :)

10 kommenttia:

  1. Lopetin LivBoxien tilaamisen, eikä tämä Bettekään sykähdytä millään tavalla.
    Tästä boxista itselleni olisi jäänyt vain Lumene.

    LivBoxien mustat laatikot oli kyllä hyviä postittamiseen, kun sopivat Smartin S-luukkuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä sitten, ettet tullut tilanneeksi tätä boksia! :) Totta, niissä oli kätevä postittaa tavaraa :D

      Poista
  2. Mun mielestä boksi vaikuttaa kivalta, vaikka hiustuotteille ei ehkä olisi tullutkaan käyttöä. Houkuttelisi tilata Bette Box, mutta toisaalta niissä on se vaara, ettei mitään tuotteista tulisi käytettyä. Ostan mieluummin suoraan haluamani tuotteet :) Toki ulkomaisia bokseja olen harkinnut, sillä niissä brändit ovat usein vieraita ja näin pääsisi kokeilemaan ihan uusia tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiustuotteet tässä boksissa oli mullekin sellaisia, joille ei niin paljon ole käyttöä, mutta muuten sisältö oli mun mieleeni :) Jep, se näissä bokseissa on aina ikävä puoli ja aivan varmasti bokseissa on ainakin silloin tällöin tuotteita, jotka eivät ole itselle sopivia tai mieluisia. Mä tilasin LF:n Beauty Boxia pääasiassa juuri sen takia, että pääsin tutustumaan uusiin tuotemerkkeihin ja se kyllä kannatti! :)

      Poista
  3. Kiva lukea sun arvostelua tästä boksista! Taso vaikuttaa kyllä huomattavasti paremmalta kuin LivBox. Boksi ei ole täynnä pelkkiä näytteitä ja mukana on myös uusia ja mielenkiintoisia merkkejä :) Toivottavasti taso myös pysyy hyvänä! Yhtään hammastahnaa en kyllä halua Bette Boxista nähdä, vaikken itse boksia tilaakaan. Toisaalta jos taso pysyy näin hyvänä, voisin silloin tällöin tilatakin boksin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näytteitä ei tosiaan pahemmin tästä boksista löytynyt ja vaikka se on ihan ymmärrettävää, että tällaiset boksit sisältävät myös niitä näyte- ja matkakokoja, meni se LivBoxeissa joskus hieman yli :D Toivon myös, että taso pysyy korkealla ja ne hammastahnat pidetään visusti poissa boksien sisällöistä!

      Poista
  4. Heii kiitos tuosta ripsarivinkistä, voisin hyvin kokeilla sitä! :) Tuo ripsiharja näyttää kyllä erikoiselta, mutta luotan suhun että on hyvä tuote. Oot oikeessa tuosta Evon Root Canal Volumising Spraysta, näyttää joteki niin halvalta, vaikka on kallis tuote :D Sekin kyllä kuulostaa hyvältä tuotteelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, mä ainakin tykästyin tohon! Ripsiharja on tosiaan erikoinen, mutta tolla on ihan superhelppoa ja näppärää levittää sitä ripsaria :) Tykkään tosta kampamaisesta harjasta melkeinpä enemmän kuin niistä perinteisistä :D Heh, kiva etten oo ainut, jonka mielestä toi Evon tuote näyttää hyvinhyvin halvalta :D

      Poista
  5. Mun mielestä livbox muuttu parempaan suuntaan nimenvaihdon jälkeen, mutta vaikea uskoa, että kovin kauaa tulisi kestämään nää hyvät boxit :D Tän boxin olisin voinut jopa itse ostaa, mutta en kuitenkaan enää uskalla boxeja tilata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin pahoin pelkään, että tässäkin lähtee taso pikkuhiljaa laskusuuntaan :/ Tosin LivBoxin taso oli vuosia korkealla, mutta yhtäkkiä jotain tapahtui ja varsinkin viimeisen vuoden ajan boksit oli melkoisen surkeita, paria poikkeusta lukuun ottamatta ja nekin oli yleensä niitä bloggaajabokseja :D

      Poista

Kiitos kommentista!