keskiviikko 4. tammikuuta 2017

My First Order From ColourPop


Moikka kaikki! ColourPopin nettisivuilla oli jo jokin aika sitten ilmainen kansainvälinen toimitus ja mähän tartuin välittömästi tilaisuuteen ja tein elämäni ensimmäisen tilauksen ColourPopille :) Aiemmin olin päässyt ihanan Iinan ansiosta testailemaan jo yhtä merkin Lippie Stixiä ja Iinan postauksen ansiosta olin ihastunut täysin ColourPopin Ulta Metallic Lip -huulipuniin, joten niitä oli pakko tilata muutamakin kappale testiin. Tilaus ei ollut mikään älyttömän suuri ja ihan tarkoituksella yritinkin vähän rajoittaa noita ostoksia, mutta ehdottomasti haluan vielä päästä testaamaan ainakin ColourPopin luomivärejä!


Tilasin kolme kappaletta ColourPopin Super Shock Cheek highlightereita ja sävyt ovat vasemmalta oikealle Stole The Show, Lunch Money ja Smokin' Whistles. Yllätyin siitä kuinka kermaisia/voidemaisia nämä highlighterit olivat, sillä oletin niiden olevan täysin puuterisia. Pigmenttiä näistä löytyi todella kivasti ja kaikkia kolmea sävyä oli helppo sekä levittää että häivyttää kasvoille. Sävyt ovat kaikki aika neutraaleja, yksi vaalea, yksi beige ja yksi vaaleanpunertava eli juuri sellainen kolmikko, jolla itse ainakin pärjäisin ihan loistavasti. Nämä olivat oikein mieluisia lisäyksiä highlighterkokoelmaani. Eivät nämä suosikkejani ole, mutta kiva saada taas uusia vaihtoehtoja.


Oon kuullut aika paljon näistä ColourPopin Ultra Matte Lip -huulipunista. Ennen kaikkea, että ne kuivattavat huulia todella paljon. Päätin kuitenkin antaa mahdollisuuden yhdelle sävylle, sillä kuten oon sen sata kertaa maininnut, rakastan tällä hetkellä erilaisia kylmiä violettiin ja lilaan taittavia huulipunia, joita myös tämä sävy Cheap Thrills edustaa. Huulipuna levittyy huulille todella kauniisti ja kuivuu melko nopeasti täysin mattaiseksi. Sävy on huulilla jonkin verran tummempaa kuin miltä se kuvassa näyttää ja mun mielestä toi muistuttaakin aika paljon NYX Lip Lingerien sävyä Embellishment. Pysyvyys on tällä huulipunalla todella hyvä ja kyllä tämä huulia jonkin verran kuivatti, mutta ei todellakaan yhtä paljon kuin vaikkapa noi juuri mainitut Lip Lingerie huulipunat. Sanoisin tämän olevan ehkä hieman keskivertoa kuivattavampi mattapuna, mutta ei tosiaan yhtään niin paha mitä pelkäsin.


Nämä Ultra Metallic Lipit olivatkin siis ne, miksi tilausta ylipäänsä lähdin tekemään. Nythän on jo jonkin aikaa ollut pinnalla tällaiset metallinhohtoiset huulipunat ja itsekin omistan sellaisia pari kappaletta. Nyt kokoelmani kasvoikin sitten kertaheitolla viidellä upealla sävyllä! Mä olisin voinut ostaa noita vielä useammankin, mutta mulla ei tosiaan ollut näistä minkäänlaista kokemusta, joten en yhtään tiennyt mitä tulen näistä pitämään. Tilasin itselleni sävyt: 3-Way, Zebra, Mugshot, Kween ja Man Eater (ylhäältä alas kuvan mukaan). Joukosta löytyy siis ruskean ja punaisen sävyisiä huulipunia.

Huulipunat levittyivät huulille kauniisti, mutta jotenkin musta tuntui, että tohon applikaattoriin tarttui sitä väriä kovin vähän ja sain dipata sitä tonne hylsyyn aika monta kertaa ennen kuin huulet olivat kauttaaltaan huulipunan peitossa. Sävyt ovat kaikki todella intensiivisiä ja kauniita, rakastan tota metallinhohtoa noissa! Huulilla nämä tuntuvat itse asiassa yllättävänkin tahmeilta, mutta pysyvyys on joka tapauksessa oikein hyvä. Nämä eivät ihan helposti kulu huulilta pois ja poispesemiseen olen itse käyttänyt kookosöljyä, joka on mun mielestäni tehokas mutta hellävarainen tapa poistaa näin pysyvät huulipunat. Huuliswatchit otan näistä varmasti jossain vaiheessa, kun vuorokaudesta löytyy taas riittävästi valoisaa aikaa sellaisten kuvaamiseen.

Olen oikein tyytyväinen tilaukseeni ja tulen ehdottomasti ostamaan jatkossakin ColourPopia!

Ovatko ColourPopin meikit tuttuja? Kertokaa omia suosikkejanne merkiltä :)

20 kommenttia:

  1. Mäkin haksahdin tilaamaan ekaa kertaa ColourPopilta ja sain tilaukseni ennen joulua :) Tilasin luomivärejä ja pari huulijuttua. Olin kyllä tosi positiivisesti yllättynyt tuotteiden laadusta ja varmasti tilaan jossain vaiheessa jotain uutta ColourPopin valikoimasta. Luomivärejä suosittelen ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit luomiväreistä! Täytyy siis ehdottomasti ostaa niitäkin jossain vaiheessa testiin :) ColourPop oli mullekin todella positiivinen yllätys. Harmi vaan, että normaalisti tuolta tilatessa saa maksaa melkoiset postimaksut ja siihen vielä alvit päälle :/

      Poista
  2. Mä myöhästyin tuota postikuluttomasta tarjouksesta, ja hiukan harmittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ei! No uskon kyllä, että harmittaa :/ Ensi kerralla sitten parempi tuuri ton kanssa :)

      Poista
  3. Mä haluisin testaa Colorpopin tuotteita, varsinki niitä lippie stixei mut saatavuus Suomeen ei mikään ihan paras oo.. Pitää pitää silmät auki jos tulis uudelleen tommone ilmane kansainväline toimitus! Sulla on muute tosi kiva blogi, hyviä kosmetiikkablogeja on aina ihana löytää ^^

    http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lippie Stixejä omistan tosiaan yhden ja se on kyllä todellakin hyvä huulipuna, eli suosittelen testaamaan :) Saatavuus noilla on tosiaan huono ja postikulut melkoiset, jos lähtee ilman ilmaista toimitusta Jenkeistä noita tilaamaan :/ Toivottavasti sivustolla olisi pian taas ilmainen kansainvälinen toimitus! Voi miten ihana kuulla, kiitos kovasti Juulia<3 :)

      Poista
  4. Noita Ultra Metallic Lipejä pitää johonkin tilaukseen ujuttaa mukaan, kerro sit mistä oot tykännyt eniten :) Luomiväreistä kehottaisin tilaamaan jotain metallisia koko luomen sävyjä ja skippaamaan matat sun muut. Noita kun on helpoin levittää sormin. Sama koskee myös noita highlightereita, noi ei oikein toimi siveltimien kanssa :) Niin ja skippaa poskipunat, samoista syistä. Omat suosikit on huultenrajauskynät ja Lippie Stixit, niitä voin lämpimästi suositella. Samoin Ultra Satin Lipit, niistä tykkäät varmasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron ehdottomasti ja suosittelen testaamaan noita! Noi näyttää ihan superhyvältä huulilla :) Mattaluomiväreistä oon kuullut oikeastaan pelkästään huonoa, joten niistä täytyy selkeästi pysytellä kaukana :D Onneksi mä tykkään muutenkin enemmän shimmerisistä kuin mattaisista luomiväreistä. Kiitos paljon suosituksista Nella, nyt tiedän ainakin mitä kannattaa lähteä testaamaan ja mitkä jättää ostamatta<3

      Poista
  5. Mä rakastuin alimmaisiin huulituotteisiin, aivan ihania sävyjä ja jotenkin tuo metalli nyt alkaa iskeä muhunkin. Ja matta on ollut aina ykkönen mutta nyt alkaa tehdä mieli saada välillä säihkettäkin huulille:D Pitäisi varmaan laittaa itselle tilaukseen joitain hyväpigmenttisiä huulikiiltoja! Kiillot ovat niin helppoja:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on ihania! ♥ Mattapunat toimii aina, meikin kuin meikin kanssa, mutta tollasissa metallinhohtoisissa punissa on vaan sitä jotain. Sullekin varmasti sopisi tollanen ihan älyttömän hyvin ;D Jep, huulikiillot on ihan superhelppoja ja nykyään onneksi löytyy paljon sellaisiakin huulikiiltoja, joissa pigmentti ja pysyvyys vastaa melkein huulipunia :D

      Poista
  6. Todella kivoja meikkejä oot tilannut! :) Tuollaisia highlightereita olisi mukava päästä kokeilemaan miten sopivat omille kasvoille. Nuo Ultra Metallic Lipit on todella kauniin sävyisiä, tykkään :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina<3 :) Kannattaa ehdottomasti hankkia joku highlighter, ja ton sävyiset luomivärit sopivat usein myös samaan käyttötarkoitukseen! Jos sellaisia löytyy niin niillä voi testailla ennen kuin lähtee varsinaista highlighteria ostamaan :) Mäkin tykkään ihan kamalasti noista metallinhohtoisista huulipunista, ne on hurjan kauniita ♥

      Poista
  7. ColourPopia on hehkutettu tosi paljon joka paikassa, mutta mä en jostain syytä ole innostunut merkistä. Ehkä jos saatavuus olisi helpompi, testaisin heti. Jos nyt oikein olen ymmärtänyt, niin noi pitää tilata Yhdysvalloista..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin kesti aika kauan, että innostuin. Oikeastaan toi Iinalta saamani Lippie Stix vasta herätti mulla sellasen kunnon kiinnostuksen :) Jeps, noita täytyy nimenomaan tilata Yhdysvalloista ja toimituskulut ei ole mitkään pienimmät mahdolliset. Plus siihen tulee toki vielä verotkin päälle, jos tilaa riittävän isolla summalla.

      Poista
  8. Tuttuja juttuja ovat ja olen monet kerrat meinannut tilata, mutta aina innostus on lopahtanut, koska postikulut ovat tyyriihköt ja tullitkin tulevat sitten luultavasti päälle... tosin, koitan pitää silmät auki, jos tulee vielä uusia postikuluttomia tarjouksia (kuten Black Fridayna oli, mutta missasin) :) kiva kuulla, että tykkäsit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi toimituskulut on muakin aiemmin pidätelleet :/ Inhottavaa, kun ne on niin suuret! Ja verot noista joutui maksamaan ja onhan siinäkin se oma säätönsä netissä, vaikka loppupeleissä ihan helppo ja yksinkertainen homma onkin kyseessä. Toivottavasti tonne tulisi piakkoin taas ilmainen toimitus niin säkin pääsisit tekemään tilauksen! :)

      Poista
  9. Colourpop on <3 Mulle ei jostain syystä näy noi kuvat :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on<3 Joo en tiedä mikä Photobucketia eilen vaivasi, mutta nyt mulla ainakin näkyy kaikki kuvat! Toivottavasti myös sulla :)

      Poista
    2. Ei näy vieläkään :( Mullakin oli ongelmia sen kanssa, kun koitin postaukseen lisätä kuvia. Jouduin loppupeleissä lataamaan kuvat suoraan bloggerin kautta...

      Poista
    3. Ää eikä.. :( Joo siis toi Photobucket on ihan törkeen hidas vieläkin, mutta toimii sentään edes jotenkin. Ärsyttävää tällanen!

      Poista

Kiitos kommentista!