maanantai 9. tammikuuta 2017

My Holy Grail Hair Products


Tänään esittelen teille viisi Holy Grail -hiustuotettani. HG-tuotteeksi pääsemiseen ei mulla riitä se, että tuote on hyvä ja se toimii itselläni, sillä tolla perusteella voisin sanoa varmaan joka toisen testaamani tuotteen olevan mun HG-tuotteeni. Tuotteessa pitää olla jotain enemmän, esimerkiksi jotain mitä en ole muilla vastaavilla tuotteilla saanut aikaan tai jostain muusta syystä juuri se kyseinen tuote on jollain tavalla poikkeuksellisen hyvä. Näistä jokainen on päässyt siihen pisteeseen, ettei mulla ole enää tarvetta etsiä uutta parempaa tuotetta näiden tilalle. Mä olen täysin tyytyväinen jokaiseen näistä, vaikka totta kai käytän myös muita vastaavia tuotteita näiden rinnalla.


Paul Mitchell Super Skinny Serum. Mä en ymmärrä miten saatoinkin jättää tämän hiusseerumin testaamisen vasta viime kesään, vaikka olin kuullut ja lukenut niin paljon ylistäviä kommentteja tästä jo paljon aiemmin. Tämä seerumi toimii mun hiuksissani ihan täydellisesti. Käytän tätä suihkun jälkeen pyyhekuivien hiusten latvoihin silottamaan ja pehmentämään niitä ja ai että miten pehmoiset hiukset tällä saa! En enää mistään hinnasta vaihtaisi tätä seerumia pois eikä mikään muu hiusseerumi ole toiminut mulla yhtä hyvin kuin tämä. Pidän toki myös Bonacuren Repair Rescue Sealed Ends -latvasuojasta, mutta Paul Mitchellin seerumi on ehkä hitusen tuota tehokkaampi ja lisäksi myös eläinkokeeton.


Fudge Violet Toning hopeashampoo. En ole mitenkään turhan montaa hopeashampoota elämässäni testannut, mutta muutamaa kyllä ja tämä Fudgen hopeashampoo on ehdottomasti niistä paras. Mun hiuksilla on valitettava tapa taittaa todella voimakkaasti keltaiseen, mikä ei kovinkaan monen vaaleahiuksisen mielestä ole toivottava ominaisuus. Tämä hopeashampoo taittaa ihanasti sitä keltaisuutta pois ja tekee hiuksista viileämmän sävyiset. Oon tykännyt käyttää tätä nyt myös mun harmaisiin hiuksiin ja nyt lisännyt tätä kampaajani kehoituksesta myös kuiviin hiuksiin, jolloin tämä tehoaa vielä paremmin. Hopeashampoot kuivattavat hiuksia oman kokemukseni mukaan aina jonkin verran, mutta verrattuna aiemmin käyttämiini hopeashampoihin, tämä ei kuivata hiuksia ihan yhtä paljon.


TIGI Bed Head Masterpiece hiuslakka. Maailman paras hiuslakka, ei voi muuta sanoa. Tällä saa hiuksiin todella hyvää pitoa ilman, että hiuksista tulee kovat kuin korput tai muuten epämiellyttävän tuntuiset tai näköiset. Kiiltoa tämä ei mun mielestäni hiuksille juurikaan anna, mutta mä en itse sellaista hiuslakalta kaipaakaan. Rakastan myös tämän hiuslakan tuoksua, ja tätä onkin käytetty jo monen monta pulloa. Ja varmasti tulen tulevaisuudessakin käyttämään!


Biozell Texturizing Spray. Rakastan erilaisia suola-, rakenne- ja volyymisuihkeita, sillä mua inhottaa jos mun hiukseni nuolevat päänahkaa (kuten ne tekevät joka ikinen aamu) ja noilla siihen saa nopean avun. Jos mun pitäisi kaikkien suihkeideni joukosta valita vain yksi, jota käyttäisin koko loppuikäni, se olisi ihan ehdottomasti tämä Biozellin rakenne- ja volyymisuihke. Tätä ei kovin paljon tarvitse hiusten tyviosiin suihkia, että saa halutun lopputuloksen. Itse kaipaan tällaisilta suihkeilta erityisesti rakennetta hiuksiin. Sen jälkeen ne on helpompi tupeerata ja tupeeraus myös pysyy hyvänä pitkään. Pieni silaus hiuslakkaa päälle ja hiukset pysyvät hyvinä koko päivän. Tämä tuote hoitaa hommansa enemmän kuin hyvin eikä Biozellin tuotteita ole muutenkaan hinnalla pilattu.


Batiste kuivashampoo. Heh, mua jotenkin huvittaa olla vähintään kerran kuussa hehkuttamassa Batistea täällä blogissa, mutta onhan se nyt selvää, että tämä kuivashampoo ansaitsee paikkansa mun HG-hiustuotteiden joukossa! Batisten kuivashampoot on olleet mulla käytössä jo jonkin aikaa ja vihdoin mä olen tajunnut, että mun on ihan turha yrittää enää etsiä parempaa ja toimivampaa näiden tilalle. Nämä ovat yksinkertaisesti täydellisiä mun hiuksilleni. Mä en kaipaa kuivashampoolta mitään extravolyymia vaan nimenomaan sitä, että rasvaiset ja likaiset hiukset saa näyttämään ja tuntumaan puhtaammilta. Batisten kuivashampoot tehoavat mulla siihen kaikkein parhaiten. Merkin volyymikuivashampoista en itse asiassa edes pidä, sillä niiden teho painottuu liiaksi juuri siihen tuuheuttavaan vaikutukseen, mutta muuten tykkään näistä ja mikä parasta - Batistea saa hurjan monessa eri tuoksussa ja kuivashampoiksi nämä ovat vielä suhteellisen edullisiakin.

Mitkä ovat teidän ehdottomat suosikkinne hiustenhoito- tai -muotoilutuotteista? Löytyykö kenties samoja suosikkeja kuin multa? :)

22 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Olisi kiva lukea sun HG-tuotteista myös muiden tuoteryhmien osalta :) Itse antaisin kyllä myös ehdottomasti ääneni sekä tuolle TIGIn lakalle että Batistelle. Super skinny serumia haluaisin myös testata jossain vaiheessa, mutta ensin on pakko hieman tyhjentää tuota kaappia väljemmäksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Täytyy koittaa tehdä vastaavia postauksia myös muista tuoteryhmistä! Heh, joo mullakin on ihan sama operaatio - kaappeja ensin tyhjäksi ja sitten vasta uusia (hius)tököttejä tilalle :D Testaile ihmeessä Super Skinny Serumia jossain vaiheessa, toi on aivan ihanaa<3

      Poista
  2. Ihanaa on tuo TIGIN turkoosi lakka, itselläkin käytössä aina ja monta pulloa sitä onkin tullut käytettyä:) Hopeashampoo kiinnosti, ei tiennytkään että sitä voi pistää myös kuiviin hiuksiin - tietty varmaan huuhdellaan pois, olikohan toi liian blondi juttu ajatella ääneen ja kirjoittaa:'D?? Itsellä on Lorealin hopea shampoo käytössä ja rakastan kyllä sitä, se taittaa juurikin kylmään sävyyn ja vieläpä harmahtavaan sellaiseen! Tällaisen postauksen voisin muuten itsekin tekaista joskus, ajat sitten kirjoitin mun hiustenhoitorutiineista ja suosikkiputeleista, mutta ne ovat kyllä muuttuneet hiukan, joten ihan paikallaan olis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mäkin oon käyttänyt tota ties miten monta pulloa ja aina se vaan toimii! Joo huuhdellaan toki pois, hopeashampoo vaan nappaa paremmin kiinni kuivaan tukkaan kuin märkään, jolloin tehokin on sitten totta kai parempi :) L'Oréalin hopeashampoo löytyy multakin ja se on kyllä ihan hyvää! Ei Fudgen veroista mun mieletä, mutta kuitenkin ;D Oii kirjoittele ihmeessä! Mua ainakin kiinnostaisi lukea tollanen postaus sulta ♥

      Poista
  3. Tätä lukiessa tuli mieleen, että mä en käytä hiuslakkaa. Kylppärin kaapista löytyy vuonna 2009(!) ostettu Tigin Hard Head ja sitä on vielä yli puolet jäljellä... Oliskohan jo aika heittää se roskiin. :D Batiste ja Super Skinny Serum ovat myös mun suosikkejani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas en pärjäisi ilman hiuslakkaa. Oikeesti voisin luopua varmaan kaikista muista hiustenmuotoilutuotteista, mutta en hiuslakasta :D Haha, toi Hard Head on vielä aika tujuakin lakkaa!

      Poista
  4. Super skinny serum on munkin kylppärissä, ja tykkään se siloittavuudesta, mutta toisaalta esim. arganöljy toimii samalla tavalla hiukissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas ei arganöljy toimi yhtään niin hyvin, mutta kiva kuulla että sulla toimii :) Niin ne hiukset vaan on erilaisia!

      Poista
  5. Tuo tigin lakka on kyllä tosi hyvää! Vielä ehkä aavistuksen parempi pito saisi olla mun makuuni :) Seerumia olisi kiva joskus testata omiin karheisiin hiuksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun makuuni ton pito on ihan täydellinen :) Löytyy multa meinaan vielä tujumpiakin lakkoja, mutta ne on mun hennoille hiuksille jo vähän liikaa :D Testaile ihmeessä, toivottavasti seerumi toimii sun hiuksissa, jos sen päädyt hankkimaan!

      Poista
  6. Batisten, Biozellin ja Fudgen allekirjoitan. Tuosta TIGI:n lakasta tykkäsin joskus, mutta pikkuhiljaa siinä alkoi tuoksu tökkimään ja TIGI ei näiden lähteiden mukaan ole eläinkokeeton:
    http://www.crueltyfreekitty.com/makeup/cruelty-free-brands-at-ulta/
    https://veganrabbit.com/list-of-companies-that-do-test-on-animals/
    Paul Mitchell on ostoslistalla, mutta se on niin arvokas että en ole vielä raaskinut sitä hankkia. Joskushan sen testasin, mutta silloin en ollut vakuuttunut. Luulen, että se saattaisi nyt kuitenkin toimia minulla paremmin. Olisi kiva saada siitä seuraaja tolle BC:n latvasuojalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monilla tuntuu jossain kohtaa tulevan mitta täyteen noiden TIGIn tuotteiden tuoksujen kanssa. Mulla ei toistaiseksi vielä oo mitään ongelmaa noiden kanssa :D TIGIstä on ärsyttävän paljon ristiriitaista tietoa juuri ton eläinkokeettomuuden tiimoilta :/ Harmaan alueen merkkejä se ihan selkeästi on ja tosiaan, noiden lähteiden mukaan eläinkokeeton. Valitettavasti..

      Kannattaa odotella esim. Sokoksen kevään aleja, kun toi seerumi on melko usein mun mielestä ollut siellä alennuksessa :) Täysi hinta on kieltämättä melko suolainen tosta tuotteesta, vaikka se mun käytössä ainakin on tosi pitkäkestoinen.

      Poista
  7. Mistään noista tuotteista ei oo kokemusta, hah! Tää oli kuitenkin hyvä postaus ja kattava :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiva kuulla että pidit postauksesta<3 :)

      Poista
  8. Tigin lakka on minustakin muuten ihan hyvää, mutta tykkäisin hienojakoisemmasta suihkeesta. Pakko on mennä veskistä pois kun lakkaa suhauttaa kun suihkuaa sellasina pienenpieninä pisaroina. En tiedä kuuluuko sen olla sellaista vai onks mun pullo vaan jotenkin viallinen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sellaista se valitettavasti on :/ Mäkin tykkäisin enemmän hienojakoisemmista suihkeista, kun välillä tuntuu että joka paikka kastuu hiuslakalla, kun tota suihkii :D Mutta oon toisaalta jo tottunut tohon. Ei oo siis sun pullossa mitään vikaa, se hiuslakka on tosi "märkää" tai miten sen nyt sanoisi :D

      Poista
  9. Mua alkoi melkein naurattaa, sillä nämä kaikki ovat myös mun suosikkeja! Meillä on selkeästi samanlaiset tarpeet ja samanlainen maku hiustuotteiden suhteen :D Super Skinny Serum ja Fudgen hopeashampoo ovat mun erityisiä suosikkeja. Mun ei enää edes tee mieli kokeilla vastaavia tuotteita, kun eivät ne kuitenkaan noille vedä vertoja. Samoin Biozellin tyvikohottaja on ihan loistavaa, mutta mä en ole käyttänyt sitä vielä kuin pienen matkakokoisen pullon. Ostan kyllä uuden tilalle, koska tuo toimii ja on halpaa! Tuo TIGIn hiuslakka on myös parasta koskaan käyttämääni, mutta ajattelin testata Maria Nilalta lakkaa seuraavaksi :) Ja Batisten kuivashampoo on parasta myös. Batistesta löytyy aika ristiriitaista tietoa eläinkokeettomuuden suhteen, joten siksi ajattelin testata myös kuivashampoota Maria Nilalta. Maria Nila on kylläkin niin kallis merkki, että on parempi olla aikamoinen kuivashampoo, jotta olisin sitä jatkuvasti valmis ostamaan. Ootko muuten käyttänyt Biozellin kuivashampoota? Sitä olen myös harkinnut testaavani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikä! :D No toisaalta mä kyllä ajattelinkin, että meillä taitaa olla aika paljonkin samoja suosikkeja hiustenhoidon ja -muotoilun tiimoilta :) Jep, seerumit varsinkin on yleensä vielä sen verran hintavia, etten itse ihan äkkiä laittaisi montaa kymppiä johonkin uuteen, kun oon löytänyt jo itselleni toimivan tuotteen. Maria Nilan tuotteet kiinnostaa muakin, odottelen mielenkiinnolla jos päädyt niitä testaamaan ja kirjoittelemaan blogiin niistä!

      Toi on melkeenpä raivostuttavaa, että joidenkin merkkien kohdalla ei löydy kunnollista tietoa tosta eläinkokeettomuudesta. Yhdessä paikassa sanotaan toista ja toisessa jotain aivan muuta.. Biozellin kuivashampoota en oo koskaan kokeillut, mutta voisin melkein ostaa testiin jossain vaiheessa. Noi on kuitenkin suht edullisia kaikki :)

      Poista
  10. Tuo hiuslakka kuulosti nyt kyllä niin hyvältä, että pakko hankkia sitä joskus testiin :) Mistää näistä tuotteista mulla ei ookkaan kokemusta, hyviä vinkkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanki ihmeessä! Tota myydään ainakin Cittareissa suht edullisesti, sitä normaalia täyttä hintaa (yli 20 e) tosta ei kannata maksaa missään :D Kiva jos sait hyviä vinkkejä ja tuotesuosituksia tästä postauksesta<3

      Poista
  11. Paul Mitchellin öljy ja Batisten kuivashampoo ovat munkin ehdottomia suosikkeja, joista en kyllä ajatellut luopua koskaan :D

    Niiden lisäksi Holy Grail -tuotteena on mulla Osiksen hiuslakka.. sen sijaan shampoo ja hoitoaine on tällä hetkellä aktiivisen työn alla. Haluaisin juurikin eläinkokeettomat ja silikonittomat tuotteet, jotka oikeasti myös toimisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep sama täällä :D Noi on ihan parhaita<3

      En ookaan tainnut itse testata Osiksen hiuslakkaa enkä kyllä muutenkaan mitenkään turhan paljon merkin tuotteita :) Tollanen kombo olisi aivan loistava, tosin mulle se silikoni on ihan ok noissa hiustenhoitotuotteissa. Toivottavasti löydät jostain hyvät tuotteet!

      Poista

Kiitos kommentista!