maanantai 23. tammikuuta 2017

My Makeup Collection - Highlighters


Nyt on muutto uuteen kotiin takana ja tänään jatkuisi meikkikokoelmani esittely. Tänään vuoroon astuvat highlighterini :)  Ihastuin oikeastaan vasta noin vuosi sitten erilaisiin kasvojen korostustuotteisiin ja nykyään multa löytyykin jo ihan mukava määrä näitä highlightereita. Mä en nykyään enää oikeastaan meikkaa ilman, että sipaisen myös highlighteria kasvoilleni. Se on siis osa niin mun arki- kuin juhlameikkiäni ja musta on aivan ihanaa omistaa monta erilaista vaihtoehtoa niin koostumuksen kuin värinkin puolesta :) Käydään nyt lyhyesti läpi millaisia higlightereita mä omistan:


Aloitetaan näistä kahdesta ihanasta Anastasia Beverly Hillsin Glow Kitistä, jokta molemmat sisältävät neljä upeaa sävyä. Vasemmalta löytyy Gleam, jonka sävyistä yksi on kylmän vaalea, kaksi vaaleanpunertavia ja yksi rusehtava. Vaaleimmat sävyt Starburst ja Crushed Pearl ovat tästä paletista suosikkejani. Vieressä oleva Sun Dipped sisältää keltaisen, persikkaisen, punertavan roosaisen sävyn sekä ruskean hyvin aurinkopuuterimaisen sävyn. Ainoastaan tuo tummin sävy Bronzed on näistä sellainen, jota en ole pahemmin käyttänyt. Molempien palettien kaikki sävyt ovat puuterisia, todella pigmenttisiä ja näillä saa halutessaan todella voimakaan korostuksen kasvoille. Mahtavia paletteja molemmat!


ColourPopilta omistan nämä kolme Super Shock Cheek Highligheteria. Nämä ovat koostumukseltaan melko kermaisia ja sen takia näitä on huomattavasti helpompi levittää sormin kuin siveltimen kanssa. Kyllä se siveltimelläkin onnistuu, mutta lopputulos on selkeästi hennompi kuin sormilla levitettynä eivätkä nämä muutenkaan anna kasvoille mitään älyttömän suurta hehkua. Omistan kolme eri sävyä: vaaleanpunertavan Smokin' Whistlesin, beigen Lunch Moneyn sekä vaalean Stole The Shown. Nämä eivät ole suosikkejani, mutta tykkään käyttää näitä sellaisina päivinä, kun en halua voimakasta korostusta kasvoilleni.


Seuravaaksi tulee kaksi palettia, joita voin hyvin lämpimästi suositella jokaiselle. Vasemmalta löytyy theBalmin The Manizer Sisters, joka sisältää hyvin tunnetun Mary-Lou Manizerin lisäksi myös Cindy-Lou Manizerin ja Betty-Lou Manizerin. Betty-Lou on ollut mulla käytössä ihan muutamia kertoja, mutta kaksi muuta todella, todella usein. Mahtavia perushighlightereita, joilla saa kauniin hehkun kasvoille. Kaikki kolme sävyä ovat puuterisia. Vierestä löytyy Sleek MakeUP:n aivan ihana Solstice paletti. Sävyistä kolme on puuterisia ja yksi voidemainen. Tämä paletti on mulle puhdasta rakkautta. Sävyt ovat todella pigmenttisiä ja hurjan kauniita jokainen. Tästä löytyy kätevästi neljä eri sävyistä highlighteria, jotka ovat kuitenkin kaikki sen verran neutraaleja, että soveltuvat myös hyvin arkikäyttöön ihan perusmeikille.


PÜR Cosmeticsilta omistan tämän kauniin Moonlight Glow Strobe/Highlight Paletten, jonka ostin Miamista Ultasta ja vielä alennettuun hintaan. Paletin sävyt ovat kaikki voidemaisia ja näillä saa kauniin hehkun kasvoille, tosin ei mitään älyttömän voimakasta. Paletti on ollut mulla melko vähällä käytöllä, sillä jostain syystä koen tuon voidemaisen koostumuksen hieman hankalaksi, vaikkei tässä paletissa sinänsä mitään muuta vikaa ole. Samaiselta USA:n reissulta ostin myös Smashboxin Halo Highlighter Wandin. Tämä highligter muistuttaa mua valokynistä, sillä tässä on samanlainen käyttömekanismi kuin kaikissa koskaan käyttämissäni valokynissä. Highlihgterin koostumus on melko juoksevaa, mutta se jämähtää kasvoille yllättävän nopeasti ja mun mielestä tätä on todella vaikea häivyttää. Sävy on kaunis, mutta vaikeahko käyttäminen on aiheuttanut sen, etten juurikaan tätä käytä.


Viimeisenä vielä vähän erityylisiä highlightereita, sillä vasemmalta löytyy Lily Lolon Mineral Shimmer Dust hohtopuuteri. Tämä mineraalimuodossa oleva highlighter taisi olla mun ihka ensimmäinen highlighter ja tästä rakkaus näihin korostuspuutereihin sitten lähti. Tämä on hyvin helppokäyttöinen, siveltimellä saa highlihghterin hyvin paikoilleen ja häivyteltyä. Lopputulos on kaunis ja pidän tästä kovasti. Vieressä oleva Too Facedin Sweetheards Beads on ollut viime aikoina todella, todella vähällä käytöllä. Näiden shimmeristen puuterihelmien kanssa ei saa kovinkaan näyttävää korostusta aikaan, mutta lopputulos on kauniin luonnollinen. Pidän tässä siitä, että purkista löytyy noita helmiä monessa eri sävyssä. Suosikkini tämä ei kuitenkaan ole.

Tästä siis huomaa, että pidän itse eniten puuterisista highlightereista, vaikka omistan myös muunlaisia. Puuteriset ovat kuitenkin mielestäni kaikkein helppokäyttöisimpiä. Yksittäistä suosikkiani en näiden joukosta osaa sanoa, mutta ABH:n ja Sleekin paletit ovat kyllä kärkikastia.

Löytyykö teiltä highlightereita? Kertokaa omat suosikkinne!

14 kommenttia:

  1. Mä haluaisin kovasti jonkun highlighterin ja voikin olla, että Sephorasta voisin semmoisen ostaa :) Tässä oli kyllä kattavasti kaikista, mutta pitää miettiä mikä itselle olisi sellainen tarpeellinen ja sopisi omille kasvoille! Mä tykkään myös enemmän puuterimaisesta kuin nestemaisesta, joten se helpottaa valintaa ainakin jonkun verran :D Mä voisin kyllä ottaa nuo kaikki, niin ihania sävyjä kaikissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostat ihmeessä, kun pääset taas Sephoraan! Noilla saa niin kivasti korostettua kasvojen korkeimpia kohtia :) Puuteriset highlighterin on mun mielestä myös tosi paljon helpompikäyttöisiä kuin nestemäiset, sillä häivyttäminen on tässäkin aika tärkeää ja nestemäiset tuppaavat jämähtämään kasvoille aika nopeasti :D Toivottavasti löydät jonkun just sun näköisen highlighterin<3

      Poista
  2. Vielä ei ole osunut kohdalle Mary-Lou Manizerin voittanutta :) Melkoisen määrän oot ehtinyt haalia erilaisia highlightereita :D Itsekin monesti ihailen erilaisia paletteja, mutta saanut hillittyä itseni, sillä pärjäisin oikeasti yhdelläkin tuotteella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mary-Lou on kyllä ihana ja sopii ihan jokaisen meikin kanssa :) Joo onhan näitä kertynyt jonkin verran, mutta ehkä nää riittääkin nyt toistaiseksi :D Yhdellä hyvällä pärjää tosiaan erittäin hyvin!

      Poista
  3. Ihana lukea sulta taas meikkikokoelma-postausta! :) Mun suosikkihighlightereita ovat BECCAn Champagne Pop, theBalmin Mary-Lou ja ABH:n Glow Kit sävyssä That Glow. BECCAn koostumus on ehdottomasti pigmenttisin ja sävy Champagne Pop on parhaimmillaan mun mielestä vähän ruskettuneella iholla. Mary-Lou on taas siitä ihana, että se käy ihan jokaiseen meikkilookiin. Se oli myös mun ensimmäinen highlighter, joten sillä on tunnearvoa myös :) Ja ABH:n Highlighterit ovat taas ihanan hohtavia ja tykkään siitä, että Glow Kiteissä on paljon sävyvaihtoehtoja.

    Mä en myöskään tykkää ihan kauheasti noista ColourPopin highlightereista, koska niissä on outo koostumus. Tai ei mulla edes ole kuin yksi sävy, juurikin tuo Stole The Show. Sävy on kyllä kaunis, ei siinä mitään, mutta koostumuksesta en vain välitä. Mun on pakko levittää tuollaista sormella, koska siveltimellä saan aikaiseksi vain ruman ja viiruisen lopputuloksen.

    Seuraava highlighter jonka haluan, on Ofran Beverly Hills Highlighter! Myös COVER FX:n nestemäiset highlighterit houkuttelisivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että nää postaukset kiinnostaa :) Champagne Pop on hurjan kaunis sävy, mutta pelkään että se olisi mulle liian tumma :/ Ruskettuneella iholla toimii kuitenkin ihan varmasti! Glow Kitien sävyvalikoimat on kyllä ihan mahtavat ja noi yksittäiset napit on myös todella isoja eli mä ainakin koen saavani rahoilleni vastinetta, vaikka noi paletit ei mitään kaikkein edullisimpia olekaan :)

      Joo noiden koostumus on jokseenkin hankala. Mä en tykkää levittää meikkejä sormien kanssa ja haluaisin käyttää tossakin sivellintä, mutta ei se ole mahdollista. Tulee noitakin onneksi joskus käytettyä!

      Beverly Hills Highlihter kelpaisi kyllä mullekin<3

      Poista
  4. Oli kiva lukea sellaisista highlightereista mitä en tiennyt olevan olemassakaan kuten ColourPop. Itselle highlightereista on tullut naamameikin must-tuote, ilman korostusta en osaisi enää olla. Pidän enemmän puuterisista kuin voidemaisista lightereista, mutta esimerkiksi Lumenen uusi voidemainen Rozy Dawn on luonnollisen ihana ja tämän hetkinen suokkarini 💟 Uusimmasta Lookfantasticin beauty boxista (muistaakseni) tuli voidemainen Trifle Cosmeticsin korostustuote, joka oli ilahduttavan tumma. Omistan myös valkoisen lighterin Make Up Storelta. Puuterisuokkari on, yllätysyllätys, Mary-Lou Manizer, se vain on totaalisen kaunis ja silmiä hivelevä 💓 Omistan myös loputkin Manizerit, Benecosin ja Nyxin highlighterit, Guerlainin Meteoriitit sekä Cliniquen Chubby Stickin jolla korostan amorinkaarta 👄 Siinä on korostustuote poikineen, mutta enemmänkin voisin kotiuttaa jos raskisin. Sun esittelemistä iskin silmäni Too Facedin pötkylöihin, luulen että antavat samanlaisen efektin kuin Meteoriitit 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että postauksessa oli myös uusia tuttavuuksia sulle! :) Joo munkin mielestä puuteriset on helpompia ja mukavampia käyttää kuin voidemaiset tai nestemäiset higlighterit. Noi Lumenen uutuudet on hurjan kauniita<3 Itse en oo niitä kuitenkaan päässyt vielä testaamaan :) Vau! Sullahan on ihan mahtava kokoelma erilaisia highlightereita. Mäkin mieluusti kotiuttaisin useammankin uuden, mutta ehkä tää saa riittää toistaiseksi :D Kiitos kuitenkin sulle, sain paljon uusia hyviä vinkkejä mahdollisiin tuleviin ostoksiini<3

      Poista
  5. Tota Sleekin palettia oon himoinnut jo ikuisuuden, mutta jotenkin en vaan saa aikaiseksi ostettua sitä :D Multa löytyy ABH countour kitistä yksi korostuspuuteri, jota käytin yhteen aikaan todella paljon. Sitten siirryin nestemäisiin ja sen käyttö on jäänyt, mutta se on silti hyvä olla kys paletissa olemassa jos tahdon ottaa vain sen vaikka reissuun mukaan! Lumenen nestemäiset highlightit on mun nykylempparit!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneksi toi ei oo mikään limited edition tuote niin ehdit sen vielä hankkia ;D Joo tollaset paletit on näppäriä just reissuihin, ettei tarvitse raahata mukana erikseen kaikkia meikkejä! Tota Lumenea on kyllä nyt kehuttu niin paljon, että pakko varmaan itsekin ostaa testiin joku highlighter :D

      Poista
  6. Sulla on kyllä todella hyvä kokoelma näitä! Mulla on ihan vaan joitakin ja pitäis keskittyä hankkii vielä lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan kiva, että löytyy monia eri vaihtoehtoja :) Toivottavasti säkin saat pian jotain uusia ihania highlightereita<3

      Poista
  7. No johan on monia erilaisia, aivan ihania highlightereitä! Multa taitaa löytyä tasan yksi mutta sitäkään en koskaan käytä, taisi tulla joskus jonkun paketin mukana jonka sain tilaajalahjana kun tilasin joko Cosmon tai Costumen:D Silti pidän sitä jemmassa jos joskus vaikka käyttäisin. Mä en vaan jostain syystä osaa käyttää:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän nää kaikkien juttu ookaan :) Meikkaamisessakin on niin monta eri osa-aluetta ja tuotevaihtoehtoja, että toiset tykkää väkisinkin keskittyä enemmän johonkin muuhun asiaan kuin toiset :D Mä oon ties miten monet kerrat tilannut lehtiä ihan vaan niiden tilaajalahjojen vuoksi :'D Ne on monesti ihan kivoja!

      Poista

Kiitos kommentista!