perjantai 13. tammikuuta 2017

Sephoran tilaus Vol 2


Tein tammikuun alussa toisen tilaukseni ranskankieliselle Sephoran sivustolle, joka toimittaa myös Suomeen. Ensimmäisen tilaukseni tein viime keväänä ja vaikka 30 euron toimituskulut kirpaisivat, oli tilaus ehdottomasti niiden arvoinen. Syksyllä pääsin Jenkeissä käymään Sephoroissa ties kuinka monta kertaa ja kieltämättä mun rahani kuluivatkin pääasiassa juuri niissä kaupoissa. Tämänkertaisen tilauksen laukaisi yksinkertaisesti se, että näin sivustolla Too Facedin Sweet Peach luomiväripaletin. Mä olen ties kuinka pitkään kuolannut ton paletin perään eikä mulla käynyt edes mielessä, että jättäisin sen paletin tilaamatta, kun mulla vihdoin oli mahdollisuus saada se käsiini! Toimituskulut olivat edelleen ne samat 30 euroa, joten olihan tilaukseen pakko sisällyttää jotain muutakin ja tässä postauksessa kerron, mitä sieltä Sephorasta tällä kertaa tuli tilattua :)


Tilaus sujui tälläkin kertaa täysin ongelmitta. Paketti toimitettiin mulle viikossa tilauksen tekemisestä ja kaikki tuotteet olivat oikeita ja ehjiä. UPS on siis se, joka näitä Sephoran paketteja Ranskasta toimittaa ja he kiikuttivat sen lopulta mulle työpaikalle :) Jos 30 euron toimituskulut eivät kauhistuta liikaa, voin lämpimästi suositella tilaamaan Sephora.fr sivustolta kosmetiikkaa! Ensimmäinen postaukseni Sephoran tilauksestani on blogini ehdottomasti luetuin postaus, eli ilmeisesti ihmisiä kiinnostaa millä tavalla Sephorasta pystyy tilaamaan Suomeen tavaraa. Mä en todellakaan osaa ranskaa kovinkaan montaa sanaa, mutta sivusto on hyvin yksinkertainen käyttää, joten sitäkään ei kannata pitää kynnyskysymyksenä, jos tilauksen tekoa miettii.

Mutta nyt sitten niihin tilaamiini tuotteisiin:


Aloitetaan tällä Too Facedin Sweet Peach paletilla. Mä oon tosiaan haaveillut tästä paletista jo ties miten pitkään ja nyt vihdoin olen tämän ihanuuden onnellinen omistaja! Noi sävyt on niin mun tyyliset ja sellaiset, joista tykkään. Ja kyllä, nyt mä koen vihdoin omistavani kaikki ne luomiväripaletit, jotka itselleni olen halunnut. Sweet Peach paletti sisältää mun mielestäni todella sopivassa suhteessa vaaleita ja tummia sävyjä ja tällä saa luotua aivan ihania silmämeikkejä. Osa sävyistä on mattaisia ja osa shimmerisiä ja pigmentti on yhtä hyvä kuin muillakin Too Facedin luomiväripaletin sävyillä. Siinä missä Chocolate Bar paletti tuoksuu suklaalle, tuoksuu tämä persikalle ja mulle tulee tosta tuoksusta ihan mieleen The Body Shopin persikkasuihkugeeli. Paletti maksoi 44,00 € ja olisin ilomielin maksanut tästä paljon enemmänkin. Mulla ei ainakaan toistaiseksi ole tästä paletista vielä mitään huonoa sanottavaa. Rakastan tätä!


Toinen jo pitemmän aikaa kuolaamani tuote oli tämä Urban Decayn Vice Lipstick Palette sävyssä Junkie. Paletti sisältää 12 upeaa huulipunasävyä enkä malta odottaa, että pääsen kunnolla testaamaan näitä kaikkia. Mä olen aikamoinen huulipunafriikki ja tätä palettia on tullut hypisteltyä Sokoksella melkoisen monta kertaa. Mun ostolakon vuoksi en tätä kuitenkaan aiemmin halunnut ostaa, mutta nyt mä päätin tämän itselleni tilata. Tätä myydään siis kyllä ihan Suomessakin, mutta tämä oli hyvä lisäys tähän tilaukseeni. Vielä en ole näitä huulipunia ehtinyt testaamaan, mutta toivottavasti pian pääsen kunnolla sävyjen kimppuun. Upeita ne ainakin ovat tuossa paletissa ja ennen kaikkea mua houkuttelee tuo vihreä sävy Junkie. Paletin hinta oli 41,50 €.


Too Facediltä tuli tilattua myös Sweetheart's Perfect Flush Blush sävyssä Sparkling Bellini. Tämä hurjan kaunis shimmerinen poskipuna sisältää kolme eri sävyä. Kaksi selvästi persikkaista ja yhden vaaleanpunertavamman. Näitä voi käyttää joko kaikkia yhdessä tai sitten yksittäin jotain näistä. Mä katselin näitä Too Facedin poskipunia jo Sephorassa paikan päällä, mutta jätin silloin ostamatta. Nyt mä kuitenkin ajattelin tilata näistä yhden itselleni ja nuo sävyt ovat todella, todella kauniita mun mielestäni. Tällä poskipunalla on myös pigmentti kohdillaan ja poskille saa tästä todella kauniin, luonnollisen värin. Poskipunasta maksoin 28,50 €.


NARS:lta tilasin kaksi tuotetta. Mulla pääsi Too Facedin primeri loppumaan, joten uudelle oli akuutti tarve. Päätin tilata NARS Multi-Protect Primerin, joka sisältää myös suojakertoimen SPF 30. Meikinpohjustusvoide soveltuu kaikille ihotyypeille ja se lupaa sekä kosteuttaa että imeä iholta liiallista öljyä. Primer myös häivyttää pieniä juonteita ja jättää ihon sileäksi meikkivoiteen levitystä varten. Tämä on toiminut mulla ihan kivasti ja muu meikkipohja näyttää selkeästi paremmalta, kun olen ensin lisännyt tätä kasvoille. Käyttökertoja on takana kuitenkin vasta kaksi, joten vielä en osaa sanoa lopullista mielipidettäni tästä, mutta oikein lupaavalta vaikuttaa! Maksoin tästä 36,00 €.

Vierestä löytyy uusi kivipuuterini - NARS:n Light Reflecting Setting Powder. Kyseessä on mattaisen lopputuloksen antava translucent puuteri, joka kuitenkin myös heijastaa kasvoille osuvaa valoa. Oon käyttänyt tätäkin vasta pari kertaa, mutta näiden käyttökertojen jälkeen en ole oikein vakuuttunut tosta. Puuteri on ensinnäkin erittäin kovaa ja tuntuu, että sitä on aika vaikea saada irti tosta. Ihan kivasti tämä on pitänyt kasvojen kiillon kurissa T-alueella, johon kivipuuteria käytän, mutta ei tämä missään nimessä vielä ainakaan ole suosikkini. Mua ärsyttää myös se, ettei puuterin mukana tullutta todella ohutta vippaa voi säilyttää tossa puuterirasiassa, sillä kansi ei mene kiinni, jos vippa on siellä sisällä. En millään jaksaisi kantaa mukana erikseen itse puuterirasiaa ja sitten vielä pussukkaa, jossa se vippa on. Toki tämäkin ongelma varmasti poistuu, kun puuteria on käytetty tarpeeksi, mutta joo, en silti oikein tykkää tosta suunnittelusta. Puuteri maksoi 37,00 € ja tällä hetkellä mun mielipiteeni on se, ettei tämä todellakaan ole tuon summan arvoinen. Mieleni voi toki kuitenkin vielä muuttua, kunhan oon käyttänyt tätä enemmän.

Kiinnostaisiko teitä kuulla lisää joistain ostoksistani? :)

30 kommenttia:

  1. Ainahan se kiinnostaa kuulla toisten ostoksista, oli ne sitten meikkejä, vaatteita tai astioita! 😀 Koen kyllä erittäin hyödylliseksi lukea että oot tilannut Ranskan Sephoralta, helpottaa omaa uskallusta sortua tilaamaan sieltä kosmetiikkaa. Postituskulut on kyllä tör-ke-än kalliit, pitää olla kaveri jonka kanssa tilata ja vähintään puolittaa ne maksut 😊 Too Facedin meikit on myös silmäkarkkia joten ne voi pitää myös esillä ilahduttamassa 💓

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että ostospostaukset kiinnostavat :) Joo mulla on molemmat tilaukset sujuneet todella hyvin, eli voin lämpimästi suositella Ranskan Sephoraa! Puolasta tilattaessa postit on jonkin verran halvemmat, mutta siellä ei valitettavasti ole ihan yhtä suuri valikoima kuin Ranskan puolella :/ Postit kannattaa ehdottomasti yrittää puolittaa jonkun kaverin kanssa, toi 30 euroa on ihan älyttömän suuri summa :D Too Facedin meikit on ihania myös ulkonäöllisesti<3

      Poista
  2. Voi miten ihanat ostokset! :) Mua NIIIIN houkuttelisi Sweet Peach-paletti, mutta yritän vastustella. Se kyllä näyttää ihan tajuttoman kauniilta paletilta.

    Mulla on Sweethearts-poskipuna sävyssä Candy Glow. Se mun poskipuna ei ole kovin pigmenttinen, mutta sillä saa sellaisen kivan hehkun poskille. Yleensä laitan sen alle jotain toista poskipunaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sweet Peach on ihan täydellinen<3 Mä en aikaillut hetkeäkään, kun vihdoin bongasin ton myynnistä :D Olisin sen ostanut jo Jenkeistä, jos se olisi ollut siellä myynnissä silloin syksyllä.

      Candy Glow näyttää aivan ihanalta, harmi jos siinä ei ole kovin hyvä pigmentti :/ Hyvä että poskipuna toimii kuitenkin toisen poskipunan päällä! Tossa mun Sparkling Bellinissä tosiaan on hyvä pigmentti, mutta onhan toi ehkä toisaalta myös jonkin verran tummempi sävyltään kuin Candy Glow :)

      Poista
  3. Kivoja ostoksia! :) Itsekin katselin juuri noita molempia paletteja, mutta vielä jäivät ostamatta.. Puolankin Sephorasta pystyy tilaamaan Suomeen. Postikulut näyttivät olevan 90 zl, joka on n.20 € :) Ja kun käyttää selaimena Chromea pystyy nettisivut kääntämään kätevästi haluamalleen kielelle! Eihän ne ikinä hirveän hyviä käännöksiä ole, mutta yleensä riittävän hyviä että ymmärtää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jeps mä mietinkin ensin tota Puolan Sephoraa juurikin halvempien postikulujen vuoksi, mutta siellä ei silloin ollut myynnissä tuota Too Facedin luomiväripalettia. Nyt se tosin näyttäisi sieltäkin löytyvän, mutta mähän hätäilin ja panikoin, että pakko saada se paletti välittömästi, että taatusti tulen sen itselleni saamaan :'D Hei kiitos vinkistä! Mä en itse edes tajunnut, että Chromella saa tosiaan näppärästi käännettyä sivuston suomeksi tai englanniksi. Tulee varmasti tarpeeseen, jos lähden joskus Puolan Sephorasta jotain tilaamaan :)

      Poista
    2. Joo, tuo luomiväripaletti taisi tulla täällä vasta tällä viikolla myyntiin. Asun siis Puolassa, siksi tuo Chromen ominaisuuskin on niin tuttu kun ei puolan kieli taivu :) Mielelläni lukisin tuosta paletista lisää, kävin sitä jo liikeessäkin kuolaamassa..

      Poista
  4. Oijoijoi mitä ihanuuksia! Harmi jos Narsin puuteri ei toimi optimaalisesti :( Suojakertoimellinen primer kuulostaa ihanalta! Mulla on Diorin vastaavanlainen tuote, mutta se ei ehkä sopinut mun iholle kaikista parhaiten :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä aivan ihania<3 Joo en oikein oo vieläkään ihastunut tohon puuteriin, mutta ehkä ajan kanssa opin siitäkin tykkäämään :D Suojakerroin primerissa on tosiaan erittäin hyvä, vaikka monissa meikkivoiteissakin sellanen on. Yleensä ne suojakertoimet on tosin paljon vähemmän kuin tuon primerin SPF 30 :D

      Poista
  5. Ihan super kauniita juttuja <3

    VastaaPoista
  6. Persikkapaletti on ihana :) Omani tilasin Puolan Sephorasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi paletti kyllä hipoo täydellisyyttä<3 Puolan Sephorasta olisin itsekin paletin tilannut, mutta sitä ei ollut silloin myynnissä siellä tai se oli loppuunmyyty :)

      Poista
  7. Vitsi miten ihania juttuja oot taas tilannut! :) Tuo Too Facedin Sweet Peach -luomiväripaletti näyttää niin herkulliselta, haha! :D Ihan jo sävyjensäkin puolesta ♥ Myös tuo poskipuna näyttää ihanalta, itsekin olen taas alkanut jostain syystä innostua poskipunista! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon vieläkin ihan innoissani tästä tilauksesta<3 :D Toi paletti on niin ihana ja sävyt ihan hurjan kauniita! Poskipunilla saa kyllä tosi kivasti kasvoille väriä ja hehkua :)

      Poista
  8. Oi mitä ostoksia! <3 Too Facedin pakkaukset ovat kyllä supersöpöjä. Ja laatukin on tuotteissa hyvä lähes poikkeuksitta. Joten ehdottomasti olisi kiva kuulla noista Too Facedin jutista :)

    Pitäisi itsekin jossain kohtaa laittaa tilausta joko Ranskan tai Puolan Sephoraan. Hintataso ja postikulut ovat Ranskan sivuilla vähän korkeammat, mutta toisaalta Kat Von D oli tullut Ranskan Sephoran valikoimaan, joten vaikea valita ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että Too Facedin tuotteet kiinnostaa! Kirjoittelen varmasti noista vielä jatkossa lisää :) Kat Von D kiinnostaisi muakin, mutta jotenkin en siellä Jenkeissä osannut yhtään päättää, mitä olisin lähtenyt merkiltä testaamaan :D Puolan Sephorassa valikoimat on tosiaan harmillisesti vähän suppeammat, toivottavasti sinnekin saataisiin pian esim. juuri toi Kat Von D! Ne pienemmät postikulut nimittäin houkuttelevat muakin :D

      Poista
  9. Sephora on kyllä ihana kauppa!<3 Olen vasta nyt tajunnut sen :D Todella kivoja juttuja olet tilannut, tuo poskipuna on etenki niin ihanan sävyinen:) Myös tuo ensimmäinen paletti on täynnä kauniita sävyjä ja vähänkö ihanaa, että se tuoksuu persikalta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep se on! ♥ Heh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;D Poskipuna on tosi kaunis ja luomiväripaletissa on myös hurjan upeat sävyt munkin mielestä! :)

      Poista
  10. Mistä sivuille saa lisättyä että haluan toimituksen Suomeen? Jos vain lisää perustiedot eivät hyväksy suomalaista osoitetta..

    VastaaPoista
  11. Mistä sivuille saa lisättyä että haluan toimituksen Suomeen?? Jos vain suoraan täytän ostoskorin tiedot, ei hyväksy suomalaista osoitetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ainakin käyttäjätunnusta luodessa laittanut sinne osoitteeni ja nyt kun kirjauduin sisälle niin omista tiedoista sen osoitteen voi muuttaa. Ja sieltä pudotusvalikosta voi valita maaksi Suomen :)

      Poista
  12. Kiitos nopeasta vastauksesta. Laitoin osoitteen Suomeen mutta kun lähden ostoskorista eteenpäin sivu tarjoaa vain Ranskan postitusta. Mistä kohtaa valitsen Suomen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. Mulla on tuolla ostoskorissa kyllä joka kohdassa valmiina se valitsemani suomalainen toimitusosoite. Kun valitsen niistä toimitusvaihtoehdoista ostoskorissa sen 2-4 jours a votre domicile jne. ja jatkan eteenpäin, kysytään seuraavaksi maksutietoja. Onko sulla siis tässä välissä vielä ongelmia sen osoitteen kanssa? Vai tuleeko se vasta myöhemmin?

      Poista
  13. Olen testannut Rankan ja Puolan sivujen tilausta ja minulla olisi 2 kysymystä. Miksi osoitteisiin tukee omani, mutta myös Sephora myymälä pitää valita? Eikä maksamiseen jatkettaessa tule postikuluja näkyviin? Yleensähän postimaksut näkyvät jo ennen maksamista. Tämän takia en ole vielä itse uskaltanut tilata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ainakaan oo joutunut valitsemaan mitään Sephoran myymälää missään vaiheessa? Postikulujen näkymisestä en osaa nyt varmaksi sanoa, mutta kyllä ne mun mielestäni ovat siinä hinnassa olleet. Ettei siinä vaan olisi sulla valittuna joku toimitus Sephoran liikkeeseen tms. mikä olisi silloin ilmainen? Voi toki olla, että se tilausprosessi on jotenkin muutettu, mutta mä en oo kyllä kumpanakaan tilauskertana valinnut Sephoran myymälää sieltä. Oon pahoillani, ettei musta tän enempää ole apua, toivottavasti saisit tuon selvitettyä ja tilauksen tehtyä!

      Poista
  14. Moi! Too facesia saa muistaakseni myös Asokselta sekä Cultbeautystä. Itse käytän molempia sivuja kosmetiikan tilaamiseen. Käytän kyllä myös itsekkin sephoran ranskan sivua! Mutta noissa kahdessa toimituskulut ei oo niin suuret :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Joo mä oon tilannut jo puolentoista vuoden ajan Too Facedia Selfridgesistä! Tää jäi itse asiassa mun viimeiseksi Sephoran tilaukseksi, kun noi postikulut on jokseenkin kalliit :D

      Poista

Kiitos kommentista!