sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Organic Shop


Hurjan kauan olen näitä jo katsellut muiden blogeista ja kaupassakin käynyt hypistelemässä, mutta vasta nyt olen saanut aikaiseksi tutustua Organic Shopin kosmetiikkatuotteisiin. Täytyy myöntää, että Sokokselle Organic Shopin hyllylle päästyäni olisin voinut siltä seisomalta napata mukaani lähestulkoon jokaisen eri purnukan, sen verran ihanilta tuotteet vaikuttivat! Ja näitä ei todellakaan ole pilattu hinnalla, sillä tämän luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet ovat oikeasti hurjan edullisia. Sen edullisuuden kieltämättä huomaa noista purkeista, jotka ovat mun mielestäni jokseenkin epäkäytännöllisiä erityisesti suihkussa. Tuotteiden laadussa sen sijaan ei mielestäni ole mitään valittamista ja sehän on tärkeintä! Kaikki kolme olivat lisäksi vielä pienessä alennuksessa viime viikolla, kun kävin nämä itselleni ostamassa. Käydään jokainen purnukka vielä hieman tarkemmin läpi:


Tällaisen kuorinta-ainefriikin oli ehdottomasti saatava jokin Organic Shopin vartalokuorinta ja lopulta päädyin vähän yllättäenkin tähän Brazilian Coffee Body Scrubiin. Kyseessä on kahviöljyä sisältävä sokerikuorinta ja koostumukseltaan tämä on todella, todella paksua. Tämän kanssa ei tarvitse pelätä, että kuorinta-aine pääsisi edes vahingossa valumaan pois käsistä ennen kuin sen saa levitettyä kropalle. Tällä on ihan selkeä kahvin tuoksu, aika voimakaskin sellainen, mutta käytön jälkeen vartalolla on havaittavissa vain mieto kahvin tuoksu. Sokerikuorinnat ovat mun mielestäni lähes poikkeuksetta hurjan tehokkaita ja niin on myös tämäkin. Kuorintateho on siis enemmän kuin kohdillaan ja aion ehdottomasti testata myös jotain muuta Organic Shopin vartalokuorintaa. Suosittelen tätä kaikille kahvin tuoksusta sekä karkeista kuorinnoista pitäville! Tämä maksoi 3.90 €.


Tätä Greek Fig Hair Mask Express Shine hiusnaamiota on kehuttu todella monessa blogissa. joten mulle oli ihan selvää, että haluan tämän päästä itsekin testaamaan. Hiusnaamio sisältää viikunauutetta sekä manteliöljyä, joiden on tarkoitus jättää hiukset kiiltäviksi ja pehmeiksi. Hiukset jäivätkin todella pehmeiksi tämän käytön jälkeen ja vaikka tämän hoitavuus ei missään nimessä ole samaa luokkaa kuin esimerkiksi TIGIn hiusnaamioilla, oli tämä mulle todella mieluinen tuote. Tuote ei sisällä lainkaan silikoneja, joihin mä olen erityisesti hoitoaineissa ja hiusnaamioissa tottunut, mutta hyvin tämäkin hoiti hommansa. Hintaansa nähden tämä oli ihan valtavan hyvä hiusnaamio ja voin lämpimästi suositella tätä ihan kaikille. Maksoin tästä 3,15 €.


Mä olen tavallaan tehnyt itseni kanssa sopimuksen olla ostamatta yhtä ainutta vartalovoidetta, mutta tämä Seville Tangerine Body Butter oli ihan pakko ostaa testiin. Tämä mandariinin tuoksuinen, sheavoita sisältävä vartalovoi on purkissa todella paksua ja jämäkkää, mutta iholle voide levittyy todella helposti. Imeytyminen tapahtuu suhteellisen pikaisesti, mutta iholla on senkin jälkeen havaittavissa ihan pienenpieni tahmaisuuden tunne. Ei mitenkään paha tai häiritsevä, mutta iho kuitenkin tuntuu selkeästi siltä, että siihen on jotain voidetta laitettu. Mandariini antaa vartalovoille todella raikkaan, mutta kuitenkin makean tuoksun, josta itse pidän todella paljon. Voide kosteutti ihoa tehokkaasti, mutta ei tämä mitenkään maatamullistavan ihmeellinen tuote ollut. Ihan hyvä perus vartalovoi, jota tulen mielelläni käyttämään, mutta ei tässä sinänsä mitään erikoista ollut. Tämä maksoi 7,80 €.

Ovatko Organic Shopin tuotteet tuttuja? Mitkä ovat omat suosikkinne merkiltä? :)

22 kommenttia:

  1. Mäkin ostin tällä viikolla yhden tuotteen ja tykästyin! :) Tuo hiusnaamio lähtee varmaan jossain kohtaa testin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että säkin oot tykästynyt Organic Shopiin :) Suosittelen testaamaan tota hiusnaamiota!

      Poista
  2. Greek Fig Hair Mask Express Shine hiusnaamio on tällä hetkellä suosikein, koska olen käyttänyt sitä jo yhden purkillisen ja ostin toisen myös käyttöön. Sopii täydellisesti omille helppohoitoisille hiuksilleni :) Myös kahvikuorintavoiden kasvoille kuuluu lemppareihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tohon hintaan ei mun mielestä kovin helposti saa oikeasti toimivaa hiusnaamiota, joten oon itsekin tyytyväinen että toi oikeesti toimi :) Toi kahvin tuoksu on kyllä aivan ihana tossa kuorinnassa<3

      Poista
  3. Mua kiinnostaa tuo ihan ensimmäinen, ei vaan sen vuoksi että se on kahvin tuoksuista (mä kun rakastan kahvia) vaan sekin jos se kerta kuorii oikeasti hyvin. Mä pidän eniten niistä karkeasti kuorivista, siitä tunteesta kun oikeesti tuntuu että se muuten kuorii:D Eikä muuten tuo hiusnaamiokaan kuulosta pahalta, nyt kun ei ole hiustenpidennyksiä niin uskaltaa kokeilla tällaisiakin! Ja hei mitä on nuo hinnat?? Ei tosiaankaan ole hinnalla pilattu. Ensi kerran kun suuntaan Sokokselle niin pakko pyörähtää tuolla hyllyllä, josko vaikka nappaisin jotain mukaankin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tossa kyllä on kuorintateho kohdillaan, ja mikäli oon oikein ymmärtänyt niin myös muissa Organic Shopin kuorinnoissa on sama homma :) Kokeile hei ihmeessä nyt kun ei tarvii miettiä pidennysten kannalta, että sopiiko tuotteet hiuksille vai ei! No siis älä vaan, noi hinnat on ihan älyttömän matalat :D Toi hiusnaamio ja kuorintahan on melkein ilmaisia, kun ne ei maksa muutamaa euroa enempää.

      Poista
  4. Oli pakko käväistä heti Sokoksen verkkokaupasta katselemassa Organic Shopin valikoimaa hieman tarkemmin, ja heillä tosiaan on melko laaja ja kiinnostavanoloinen valikoima erilaisia tuotteita! Useampi tuote alko kyllä kiinnostamaan kovasti! Oliskohan hyvä perustelu ostaa muutama, jos käyttäisin näitä mun parin euron kosmetiikkaa -postaussarjassa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin on, toivottavasti tänne Turkuun tulisi myös kauppaan noita kaikkia ihanuuksia, en millään haluaisi lähteä tilaamaan noita netistä :'D Hei toihan on ihan täydellinen peruste lähteä ostamaan kosmetiikkaa, jos niistä kerran saa jatkoa omalle postaussarjalle ;D Mieluusti lukisin sunkin mielipiteitä Organic Shopin tuotteista :)

      Poista
  5. En ole vielä ehtinyt merkkiin tutustua, mutta se on tarkoituksena jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odottelen sun postauksia ja mielipiteitä merkistä, jos päädyt jossain vaiheessa noita tuotteita testaamaan!

      Poista
  6. Oho! Onpa edullisia tuotteita :) Sitten kun on tarvetta hiusnaamiolle, pakko kokeilla tuota! Vartalokuorinta mulla alkaakin loppumaan, joten tuota kahvia voisin vaikka kokeillakkin ;) Voin kuvitella miten hyvältä nuo tuotteet tuoksuu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, ja nää on oikeesti vielä hurjan hyviä :) Kokeile ihmeessä, mun hiuksissa toi ainakin toimi tosi hyvin ja mulla on kuitenkin suht vaativat hiukset :D Kannattaa hankkia ehdottomasti joku vartalokuorinta tältä merkiltä, mä haluaisin itse testata merkin mangokuorintaa :)

      Poista
  7. Instan puolella ehdinkin jo kysellä tuon hiusnaamion perään, mutta sitten tajusin tulla katsomaan blogisi ja täällähän koko postaus olikin jo valmiina! ;D Mutta hyvältä vaikuttaa kyllä kaikki noista tuotteista, ja itsekin sain vihdoin ostettua muutaman putelin testiin! Etenkin tykästyin noihin vartalokuorintoihin, joka itselläni taisi olla joku vadelman tuoksuinen :) Lisäksi ostin shampoon ja hoitoaineen kokeiluun - katsotaan jos saisin vaikka itsekin kyhättyä jonkinlaisen postauksen niistä blogiin :D Tuo vartalovoide kuulostaa niin herkulliselta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huomasin ton sun instakommentin tänään ja olin jo raapustamassa sinne tarkempaa viestiä, kun bongasin tän sun kommentin ja että ootkin jo lukenut tän postauksen :D Tota vadelman tuoksuista kuorintaa voisin ehdottomasti testata itsekin, myös mangon tuoksuinen houkuttelisi :) Oi ehdottomasti kirjoittelet blogiin noista ostamistasi tuotteista! Mua kiinnostaa varsinkin noi shampoot ja hoitsikat, kun en itse uskaltanut niitä vielä ostaa testiin :)

      Poista
  8. Mä oon myös tosi tykästynyt Organic shopin tuotteisiin, varsinkin kuorinnat on ihan huippu hyviä<3 Mulla on myös tuota samaa hiusnaamiota kuin sulla, tykkään tosi paljon :) Tota kahvikuorintaa pitää vielä ostaa testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noita kuorintoja täytyy ehdottomasti hankkia enemmänkin :D Hiusnaamio oli hurjan hyvä, yllätyin täysin sen tehosta :)

      Poista
  9. Härregyyd miten halpoja! En ole meidän Sokkarilla näihin edes törmännyt, remontti toki varmasti vaikuttaa tähän jonkin verran. Multa kropparasva meinaakin olla ihan finito, joten täytyy käydä tsekkaamassa toi Body Butter!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Noihan on puoli-ilmaisia, kun tavaraa on purnukoissa kuitenkin se 250 ml :) Toivottavasti teidänkin Sokokselta alkaisi näitä löytyä ja saat itsellesi uuden ihanan vartalovoin! Ton tuoksu oli kyllä niin ihana<3

      Poista
  10. Mulla on Organic Shopin suklaakuorinta ja se on kyllä aivan huippuihana! En odottanut tuotteelta suuria, mutta olin jo ekan kokeilukerran jälkeen ihan myyty.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi suklaakuorinta kuulostaakin ihan tyädelliseltä! Mä kävin ostamassa mango- ja vadelmakuorinnat itselleni ja suklaa olisi taatusti lähtenyt mukaan, jos sellaiseen olisin törmännyt :D Noi oli tosiaan erittäin hyviä, varsinkin kun miettii kuinka edullisista tuotteista on kyse :)

      Poista
  11. Jopas on! Saa nähdä tuleeko nää Jyväskylään. Pakkohan noita on testata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tulee ja pääset testaamaan! Olisi hauska kuulla sunkin mielipide näistä :)

      Poista

Kiitos kommentista!