maanantai 27. maaliskuuta 2017

Kauneuden kuolemansynnit + arvonnan voittaja

Kuolemansynnit ovat varmasti ainakin käsitteenä tuttu melkein jokaiselle, mutta mitäs kun näistä seitsemästä synnistä tehdäänkin kauneusaiheinen haaste? Smoky Eye Candy -blogin Sanna haastoi mut vastaamaan näihin kysymyksiin ja innolla olinkin rustailemassa vastauksia heti haasteen nähtyäni :)


1. Ylpeys: Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?
Pakko sanoa tähän, että ne on ne kissamaiset rajaukset silmissä eli tuote on sitten eyeliner. En mä itseäni mitenkään kamalan kauniiksi tunne niiden kanssa, mutta itsevarmuutta ne antaa lisää, kun tuntuu että naama näyttää siltä miltä pitääkin. Tää mun ajatusmaailma on ehkä vähän kieroutunut, sillä ne rajauksethan muuttaa mun ilmettä jonkin verran eli siis en näytä silloin itseltäni :D Mutta siis kun on vuosikaudet tottunut näkemään itsensä peilistä silmät rajattuina, naama näyttää tosi oudolta, jos niitä ei ole. Ja siis nimenomaan oudolta silloin, kun sitä meikkiä on muuten. Meikitön naama ei tietenkään oo sama asia.

2. Kateus: Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa, kadehdit kaikkein eniten?
Pitkiä ja paksuja hiuksia. Siis joo mun hiukset on kyllä pitkät, mutta tää reuhka on sellanen hiirenhäntä että heikompaa hirvittää. Mulla on itsellänikin joskus ollut tuplasti nykyistä paksummat hiukset, mutta muutama vuosi sitten multa lähti todella paljon hiuksia pois lyhyen ajan sisällä eivätkä hiukset koskaan palautuneet ennalleen. Haluaisin siis selkeästi nykyistä paksummat hiukset ja voisihan sitä pituuttakin olla vielä ainakin viisi senttiä enemmän!


3. Viha: Mitä kauneustuotetta vihaat?
Ajattelin ensin, että enhän mä nyt varsinaisesti vihaa mitään, kunnes muistin NYXin Soft Matte Lip Creamit. Siis noi kyseiset huulipunat on sellasia, joita en enää koskaan halua lähellekään omia huuliani eikä multa enää niitä löydykään. Tiedän monien rakastavan noita, mutta mulla ne ei yksinkertaisesti toimi vaan aiheuttaa lähinnä ärsytystä ja suuttumusta, kun katson itseäni peilistä ja näen huuleni (puhumattakaan siitä, että tunnen ne koko ajan).

4. Laiskuus: Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
Vartalon rasvaaminen on ihan kamalaa pakkopullaa mulle. En varmaan tekisi sitä, jos iho ei välillä huutaisi kuivuuttaan. Ja mikä hassuinta, mä hamstraan jatkuvasti uusia vartalovoiteita, vaikka en tosiaan siitä rasvaamisesta pidä. En myöskään tee sitä päivittäin, vaikka mun ehdottomasti pitäisi, mutta aina ei vaan jaksa.

5. Ahneus: Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?
Sigman sivellinsetit on sellaisia, joihin on kerralla mennyt eniten rahaa, mutta ne on tosiaan settejä eivätkä yksittäiset siveltimet maksa niin paljoa. En kuitenkaan osaa sanoa, mikä olisi kallein yksittäinen kauneustuote, minkä omistan. Halvin on varmaan joku essencen huultenrajauskynä, tosin en muista mitä niistäkään olen maksanut, mutta tuskin kovin paljoa :D


6. Ylensyönti: Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on niin mitä?
Jos tässä meinataan täysin samaa tuotetta samalta merkiltä niin tällä hetkellä löytyy 2 kpl TBS:n Glazed Apple suihkugeelejä ja Ritualsin The Ritual Of Sakura vartalovoiteita. Niin ja Lord & Berryltä mulla on kaksi kappaletta yhtä huulipunakynää, mutta niitä en oo itse ostanut vaan ne on tulleet kaupanpäällisenä ja kauneusboksista.

7. Himo: Jos sinulla olisi varaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?
Jos mulla rahaa olisi niin hankkisin varmasti vinon pinon Sigman siveltimiä lisää. Multa tosin löytyy jo about kaikki meikkisiveltimet, mitkä tarvitsenkin eli en mä niitä mitenkään himoitsemalla himoitse. Ei mulla oikeen oo mitään sellasta tiettyä kallista kauneustuotetta, jonka itselleni haluaisin.


NYX:n arvonta on myös päättynyt ja voittajaksi arpoutui Nena Sofia. Paljon onnea voittajalle<3 Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Heitän haasteen jokaiselle, joka tykkää kirjoittaa blogiinsa kauneusaiheisia haastepostauksia :)

16 kommenttia:

  1. Moi =) Tosi kauniit meikit! Millä toi violetinsävyinen on tehty? Ja mitkä ripset sulla on tos toisessa meikissä? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Kiitos paljon<3 Toi on tehty UD:n Afterdark paletilla ja vaalea sävy on ABH:n Modern Renaissance paletista, kun Afterdarkissa ei ollut sopivaa :D Ripset on Eyluren 3 Dimensional 111 irtoripset :)

      Poista
  2. Kiva postaus Linda! :) Sulla on kyllä aina todella kauniit nuo rajaukset, tykkään <3 Mäkään en ole enää noiden Nyxin lip creamin suurin fani :D On paljon parempiakin tuotteita :) Mulla on hiukan sama juttu, vartalon rasvaaminen saattaa monesti unohtua, mutta ei mulla mitenkään erityisen kuiva iho kyllä ole, mutta tekeehän se silti hyvää iholle kun sen rasvaa säänöllisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti kehuista ihana Niina<3 :) Musta tuntuu, että monet on aluksi tykänneet noista Soft Matte Lip Creameista, mutta ajan kanssa osalla se kiinnostus on sitten lopahtanut :D Niin mullakin itse asiassa kävi. Ilmeisen monelle toi vartalon rasvaaminen näyttäisi olevan pientä pakkopullaa, miten se voikin olla niin rasittavaa välillä? :D

      Poista
  3. Ihana oli lukaista tämä sinulta, Sanna haastoi minutkin ja pitää ehdottomasti raapustella tämä postaus itsekin:) Samaistuin joihinkin, etenkin vihaan itsekin NYXin soft matteja jos sitä yhtä ainokaista toimivaa Abu Dhabia ei lasketa:'D Se on super verrattuna kahteen muuhun mitä oon testannut:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innolla odottelen sunkin vastauksia näihin kysymyksiin<3 Heh, onneksi oot sentään yhden hyvän sävyn löytänyt noiden joukosta :D Mä en onnistunut siinäkään! Tosin en oo testannutkaan kuin kolmea eri sävyä, mutta ne oli mun mielestä kaikki ihan yhtä surkeita :D

      Poista
  4. Huikean upeasti meikatut silmät, vow, aivan mahtavat:) Kunpa osaisi itsekin, mutta rajaukset ei kyllä onnistu, ei ikinä meitsiltä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti :) ♥ Harjoittelemaan vain, eiköhän se siitä lähtisi ;)

      Poista
  5. Kannattaa ollakin ylpeä ja tuntea ittensä kauniiksi rajauksistasi, varsinkin kun ne ei kaikilta luonnistu- ainakaan helposti ☺ Itse menetin reilu vuosi sitten suurimman osan mun hiuksista ja suren niitä vielä tänäkin päivänä, ne eivät enää kasva mulla takaisin. On ollut kova työ hyväksyä itsensä lyhythiuksisena kun on aina ollut pitkät hiukset 😕 Onpa oikea first world problem, oon kuitenkin tyytyväinen itteeni ja iloitsen niistä hiuksista mitkä mulla jäi päähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan toi rajausten teko sellainen, mikä vaatii sitä harjoittelua eikä se tosiaan kaikille oo mitenkään itsestäänselvä ja helppoa asia :) Oi vitsit, tollanen tilanne on kyllä ihan kamala :( Ja joo, onhan tällaiset ongelmat aika pieniä verrattuna siihen, mitä voisi olla, mutta onhan se ihan ymmärrettävää, että tollanen harmittaa ja paljon harmittaakin. Mutta tosiaan, onneksi kaikki hiukset eivät lähteneet!

      Poista
  6. Olipas kiva lukea sun vastaukset näihin. Arvaa olenko kateellinen sulle noista Glazed Appleista..? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun haastoit mut :) Heh, multa löytyy tosta vielä sellanen iso vartalovoipurnukkakin :D En tiedä uskallanko ikinä käyttäää noita loppuun, kun rakastan niin kovin tota tuoksua.

      Poista
  7. Tää on todella hyvä haaste, munkin täytyy toteuttaa tämä jossain kohtaa :) Haha, samaa mieltä oon NYXin Soft Matte Lip Creameistä. Ne ovat kyllä niin kamalia, että koskaan en enää niitä huuliini laittaisi :D On tosin tuotteita, joita vihaan noitakin enemmän, kuten Lumenen hyaluronitiiviste! :D Ja vartalon rasvaamisesta samaa mieltä. Se on ihan liian vaivalloista ja aikaa vievää puuhaa, joten teen sen vain silloin, kun iho oikeasti kutisee pahasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odottelen tosi innolla, mitä sä vastailet näihin kysymyksiin<3 :) Jep niin ovat :D Ja kiva etten tosiaan oo ainut, joka noin ajattelee kun tuntuu, että suurin osa rakastaa noita :D En yhtään ihmettele, että toi hyaluronitiiviste pääsee sun vihalistalle noiden ohi, se oli oikeesti pelottavaa mitä se sun iholle teki! Eikä se kyllä omakaan suosikkini ole sen jälkeen, kun se poltti oman ihoni lähes vereslihalle :D

      Poista
  8. Olipa hauska postaus! :) Kiva tapa lähestyä kosmetiikka-asioita, tulee taas kerrottua asioita, joita ei ehkä muuten tulisi mainittua :)

    Mää en ole vielä testannut yhtään Soft Matte Lip Creamia, mutta valtaosa kyllä tuntuu niihin rakastuneen :D Ja hei, täällä toinen, jolle vartalon rasvaaminen on totaalista pakkopullaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi! Tällaiset haastepostaukset on juurikin ton takia niin mahtavia, ei tällaisia muuten tosiaan tulisi kirjoiteltua, mutta aiheet on kuitenkin mielenkiintoisia :)

      Niin tuntuu, mutta mä en tosiaan niitä voi sietää :D Kannattaa kuitenkin testata, jos ne yhtään kiinnostavat ja toivottavasti säkin sitten kuulut siihen joukkoon, joka noista pitää :) Vartalon rasvaaminen on kyllä jotain niin rasittavaa! :D

      Poista

Kiitos kommentista!