sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Korealaista kosmetiikkaa | Bearel.fi


Pääsin tekemään yhteistyötä korealaista kosmetiikkaa myyvän Bearel.fi verkkokaupan kanssa. Korealainen kosmetiikka oli mulle aiemmin tuiki tuntematonta. Olin toki lukenut tuotearvosteluja monista kauneusblogeista, mutta itselläni ei ollut siitä kokemusta. Olinkin enemmän kuin riemuissani saatuani kotiini paketin, joka sisälsi kuusi kappaletta TonyMolyn kangaskasvonaamioita seka muutaman näytteen muista TonyMolyn ja Holika Holikan tuotteista. TonyMolyn ja Holika Holikan lisäksi Bearelissa on myynnissä mm. Misshan, Mizonin sekä Bentonin kosmetiikkatuotteita.

Nämä TonyMolyn kangasnaamiot on tarkoitus asetelle pestyille, puhtaille kasvoille, jonka jälkeen naamion annetaan vaikuttaa 20-30 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen naamio otetaan kasvoilta pois eikä kasvoja tarvitse enää huuhdella sen jälkeen. Naamio on sen verran kostea, että poisottamisen jälkeen kannattaa taputella kasvoille jäänyt aine ihoon ja antaa sen imeytyä rauhassa ennen kasvovoiteen levitystä. Olen kokenut nämä hyvin helppokäyttöisiksi, vaikka tietenkään naamiot eivät ole malliltaan täydellisiä juuri mun kasvoilleni. Noissa on siis totta kai valmiina aukot sekä suulle, silmille että nenälle, mutta koska jokaisella meillä on hieman erimuotoiset ja kokoiset kasvot, eivät ne aukot välttämättä ole täydellisen kokoisia juuri omille kasvoille. Tämä on kuitenkin pieni murhe, sillä naamiot oikeasti toimivat! Nämä TonyMolyn naamiot maksavat Bearelissa 1,90 €/kpl.


I'm Real Lemon Mask Sheet Brightening on kirkastavaa ja ihon sameaa sävyä tasoittavaa sitruunauutetta sisältävä kangasnaamio. Naamio lupaa jättää ihon säteileväksi ja kosteutetuksi ja niin se todella teki. Naamio tuoksui raikkaalle sitruunalle ja pelkäsin turhaan, että tuoksu olisi ollut liian voimakas tai pistävä. Sitruuna oli haistettavissa koko ajan, mutta hyvin mietona ja miellyttävänä. Tämä oli ensimmäinen testaamani kangasnaamio eikä mulla ole tästä kyseisestä kirkastavasta naamiosta mitään huonoa sanottavaa. Naamio hoiti tehtävänsä ja lunasti lupauksensa.

I'm Real Avocado Mask Sheet Nutrition on taas ihoa ravitseva kangasnaamio. Naamio sisältää avokadouutetta ja mm. macadamiaöljyä. Tätä naamiota en ole vielä testannut, mutta innolla odotan, että pääsen tätäkin kokeilemaan. Kieltämättä käytän tällaisia ihoa ravitsevia naamioita aivan liian harvoin ja yleensä sen eron ennen ja jälkeen naamion käytön huomaa kyllä ihan selkeästi. Toivottavasti tämäkin toimii hyvin!


I'm Real Tea Tree Mask Sheet Skin Soothing on rauhoittava kangasnaamio. Naamio sisältää teepuuta, jonka tulisi hillitä ihon punoitusta ja hoitaa mahdollisia pieniä ihotulehduksia. Tuotetta suositellaan erityisesti rasvoittuvalle, stressaantuneelle ja sekaiholle, mutta sen kuvaillaan sopivan silti kaikille ihotyypeille. Teepuuta sisältävät tuotteet ovat mun kokemusteni mukaan yleensä aika voimakkaastikin puhdistavia ja nimenomaan sopivat paremmin hieman ongelmaiselle iholle. Tätäkään en ole testannut ja veikkaan, että laitan tämän poikaystävälleni joku kaunis päivä, mikäli saan hänet suostuteltua siihen. Hänen ihotyyppinsä on selkeästi paremmin tälle naamiolle soveltuva.

I'm Real Red Wine Mask Sheet Pore Care puolestaan on ihohuokosia supistava naamio. Tämä kangasnaamio sisältää punaviiniuutetta, jonka on tarkoitus kirkastaa ihoa sekä tosiaan supistaa laajentuneita ihohuokosia. Mulla on kuiva iho, mutta paikoitellen mulle on kasvoilla hyvinkin laajentuneita ihohuokosia, joten tällaiset naamiot tulevat tarpeeseen. Eron kasvoissa huomasi ennen ja jälkeen naamion käytön. Naamio oli selkeästi supistanut ihohuokosia eli se kyllä toimi. Pelkäsin myös, etten pitäisi tämän naamion tuoksusta, mutta itse asiassa pidin siitä, vaikken niin punaviinin ystävä olekaan.


I'm Real Seaweeds Mask Sheet Skin Purifying on kirkastava, puhdistava ja kasvojen ihoa virkistävä naamio. Naamio sisältää runsaasti hivenaineita ja mineraaleja sisältävää merilevää ja puhdistavan vaikutuksen lisäksi naamion tulisi myös pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Tuotekuvauksessa varoitellaan myös siitä, että naamio saattaa aiheuttaa iholla pientä kipristelyä, eli sellaista ei kannata pelästyä! Mä en ole tätä naamiota testannut ja luulen, että tämäkin toimisi paremmin poikaystävälläni kuin mulla.

I'm Real Broccoli Mask Sheet Vitality on kasvonaamio, jonka on tarkoitus tehdä kasvojen ihosta elinvoimainen ja säteilevä. Naamio sisältää nimensä mukaisesti parsakaaliuutetta, jossa puolestaan on runsaasti erilaisia ravinteita sekä vitamiineja kuten A- ja C-vitamiinia. Naamio jätti kasvojeni ihon hyvin pehmeän tuntuiseksi, mutta mitään muuta eroa en sitten huomannutkaan. Tosin kuinka hyvin ulospäin on edes mahdollista huomata sitä, onko yhden naamion kertakäyttö tehnyt ihosta elinvoimaisemman? Veikkaan, että eron saattaisi huomata paremmin, jos tätä naamiota käyttäisi jonkin aikaa ihan säännöllisesti.


Sain myös näytekoot näistä neljästä tuotteesta. TonyMolyn Tomatox Magic Massage Pack on kirkastava ja puhdistava kasvonaamio enkä ole tuota vielä ehtinyt testaamaan. Holika Holikan Aloe 99% Soothing Gel on myöskin testaamatta, sillä itse käytän näitä aloegeelejä pääasiassa mahdollisille pienille auringon aiheuttamille palovammoille.

TonyMoly Panda's Dream White Hand Cream on kirkastava, ravitseva ja kosteuttava käsivoide. Testerissä oli rasvaa yhdeksi kerraksi ja ihastuin välittömästi voiteen tuoksuun. Se oli kivan hedelmäinen, mutta valitettavasti tämä jätti kädet hieman tahmean tuntuisiksi enkä itse oikein pidä siitä tunteesta. Käsistä kyllä hävisi se kuivuuden tunne eli hyvin voide kosteutti ihoa.

TonyMoly Banana Hand Milk on macadamiaöljyä, banaaniuutetta ja sheavoita sisältävä käsivoide. Voide tuoksuu niin selkeästi banaanille kuin joku vaan voi, eli banaanin ystäville tämä voide on varmasti todella mieluinen. Tämä voide ei jättänyt saamanlaista tahmeuden tunnetta mun käsiini kuin pandakäsivoide, mutta en tiedä haluaisinko ainakaan jatkuvasti käyttää nimenomaan banaanilta tuoksuvaa käsivoidetta. Hyvä käsivoide joka tapauksessa näin yhden käyttökerran jälkeen.

Kaikki postauksen tuotteet saatu blogin kautta

Onko korealainen kosmetiikka tuttua? Entä mitä mieltä olette tällaisista kangasnaamioista? 

20 kommenttia:

  1. Mä tilasin juuri vähän aikaa sitten Korean Ebaysta Korealaista kosmetiikkaa, kun luin niin paljon arvosteluja, että niitä uskaltaa tilata ja hinnasta voi päätellä onko tuote aito. Muutamat jutut mulle on jo saapunut ja ainakin näin pikaisesti katsottuna tuotteet näyttävät hyviltä ja aika laadukkailtakin, vaikka juuri Tonymolyn tuotteet eivät ole hinnalla pilattuja :) Ootan, että kaikki paketit nyt vain saapuisi nopeasti ja pääsisin testailemaan kaikkia samaan aikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mä odottelen innolla, että kuulen lisää sun tilauksesta! Eli toivottavasti oot ajatellut kirjoittaa blogin puolelle sun kokemuksia ja arvosteluja noista tilaamistasi tuotteista :) TonyMolyn tuotteet on kyllä hurjan edullisia ja ainakin nämä kangasnaamiot vakuutti mut myös siitä, että tuotteet on oikeesti hyviä.

      Poista
  2. Korealaisesta kosmetiikasta ei ole minkäälaista kokemusta, eikä tuollaisista kangasnaamioista. Mielenkiintoinen postaus ja noi tuotteet jäi kyllä kiinnostamaan. Pakkaukset on super sööttejä ja jotenkin niin hienoja erilaisella tavallaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin kangasnaamioita kannattaa jossain vaiheessa testata :) Nää on kuitenkin ihan erilaisia kuin perinteiset kasvonaamiot ja kokemuksenakin ihan kiva. Joo TonyMolyllä on aika erikoiset pakkaukset tuotteissa :D

      Poista
  3. Oikein kattava ja mielenkiintoinen postaus! Itselle Bearel on tuttu ja mullakin on ensiviikolla sekä sitä seuraavalla tulossa postaus Bearelin muutamasta tuotteesta:) Itse pidän kovasti niiden mustapäälaastareista, joten veikkaan että nämä naamiotkin olisi mieleen. Viime vuoden puolella tilasin Tony Molyn silmänympäryspuikon ja sitä oon nyt käyttänyt säännöllisesti, voisi kait siitäkin jonkun postauksen väsäistä joskus nyt kun on kuukausia ollut se käytössä! Sain silloin samaisen käsivoide testerin kaupanpäälle ja en ole vielä raaskinut sitä käyttää kun se on niin söpö:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oonkin just seuraavaksi menossa lukemaan sun ajatuksia niistä mustapäälaastareista ;) Joo hei ehdottomasti kirjoittelet myös tosta sy-puikosta! Kaikki kosmetiikka-arvostelut on mielenkiintoisia ja sä osaat kertoa ja arvostella tuotteita vielä ihan superhyvin<3 Noi on kieltämättä melko söpöjä<3 :D

      Poista
  4. On tuttua, käytän meikkivoiteena pääasiassa Misshan BB-voidetta ja samoin kakkosvaiheen putsarina on usein jotain korealaista.
    Kangasnaamioihin en oikein ole päässyt sisälle, tuntuu jotenkin etten ehdi ikinä hengailla kotona naamio kasvoilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sulla on korealaista kosmetiikkaa käytössä ja ne toimii sulla :) Mun pitäisi ehdottomasti tutustua enemmänkin noihin ja useampaan merkkiin! Heh, mun mielestä noi naamiot oli tosi kivoja, vaikka oonkin ehkä enemmän perinteisten kasvonaamioiden ystävä :)

      Poista
  5. Korealainen kosmetiikka on tullut tutuksi, varsinkin Missha, Mizon, Etude House ja Holika Holika:) En itse hirveästi tykkää kangasnaamioista. Minusta ne ovat yleensä liian märkiä, kylmiä ja vaikeasti aseteltavissa kasvoille. En ole oikein päässyt niiden kanssa väleihin;) Ehkä paras on ollut Skin Republicin Caviar -naamio, joka tuntui jotain tekevänkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on kyllä monesta eri merkistä kokemusta! Toivottavasti pääsen pian itsekin kartuttamaan kokemuksiani useammastakin korealaisesta kosmetiikkabrändistä :) Kieltämättä kangasnaamiot on kylmiä ja todella märkiä :D Ehkä joskus kesäkuumalla tollanen voisi olla vaan aivan ihana, mutta näin kevättalvella sitä kylmyyttä kyllä hieman hätkähtää.

      Poista
  6. Kangasnaamiot on ehdottomia lemppareita ja ihan mahtavaa, että niitä saa tilattua nyt helposti. Odotan, että löytäisivät tiensä entistä enemmän ihan markettienkin hyllyille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ihmisten kiinnostus noita kohtaan kasvaisi niin varmasti sitä mukaan niitä alettaisiin myydä enemmän myös marketeissa :) Netistäkin saa onneksi tilattua noita tosiaan helposti!

      Poista
  7. Mä olen kuluttanut yhden pandakäsivoiteen loppuun ja toinen odottaa kaapissa käyttöönottoa. Tällä hetkellä mulla on käytössä TonyMolyn persikkakäsivoide. Harmi että sulla pandavoide tuntui tahmaavalta. Mä olen ihastunut siihen käsivoiteeseen just sen takia ettei se tahmaa (plus tietenkin sen takia että se tuoksuu ihanalta ja on todella kosteuttavaa). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että sä tykkäät tosta pandakäsivoiteesta, kiva että se on toiminut sulla niin hyvin! Mun pitäisi ehkä päästä testaamaan tota enemmän kuin ton yhden minitesterin verran, mutta toi yksi kerta ei tosiaan oikein vakuuttanut mua :D

      Poista
  8. Onpa kivan näköisiä tuotteita! :) En oo näistä aikaisemmin lukenut enkä kuullut, mutta vaikuttaisi ihan hyviltä tuotteilta! Kangasnaamio oli mun mielestä vähän hassu, en tykännyt siitä niin paljoa kuin tavallisesta voidemaisesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä! Joo mäkin oon ehdottomasti enemmän sellaisten perinteisten kasvoille levitettävien naamioiden ystävä, mutta noi oli hauskaa vaihtelua :) Vaikka melko creepyltähän se oma naama näyttää, kun siinä on tollanen valkoinen kangasriepu ja vaan muutama aukko siellä täällä :D Toisaalta tykkäsin noista sen takia, ettei noita tarvinnut huuhdella pois kasvoilta. Jotkut savinaamiot kuivahtaa kasvoille niin tiukasti kiinni, että niitä saa työn ja tuskan kanssa olla pesemässä pois :D

      Poista
  9. Siis vitsi miten suloiset nuo pakkaukset!! :D ♥ Olen joskus saanut muutaman luultavasti melko vastaavan kangasnaamion siskoltani sekä myöskin ystävältäni Japanin tuliaisiksi, ja ne kyllä todella tuntuivat ajavan asiansa hyvin. Tosin naureskelin aina itsekseni kun vedin maskin kasvoilleni, sillä joissain niistä oli vielä kunnon kuviot mukana :D Apua, en tiedä miksi miuta alkoi naurattaa kauheasti tuo banaanikäsivoide!! :DD Itse olen kyllä banaanin suurkuluttaja, mutta en osaisi kuvitella käyttäväni sen tuoksuista kosmetiikkaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä noi kyllä on<3 :D Aasiassapäin tollaset kangasnaamiot on ilmeisesti tosi suosittuja, kiva että säkin oot päässyt tollasia kokeilemaan! No hei tiedätkö mä ne meinannut saada tollasta eilen poikaystäväni kasvoille, kun nauroin niin paljon koko ajan :D Ja nauru jatkui vaan sen jälkeen, kun naamio oli paikoillaan, kun onhan noi nyt aika huvittavan näköisiä :'D Joo mäkään en välttämättä kosmetiikassa just sitä banaanin tuoksua suosisi, vaikka banskuja usein syönkin!

      Poista
  10. Oiiii... itekkin vastikään hurahtanut korealaiseen kosmetiikkaan, näistä tuotteista en ole kerinnyt kokeilemaan kuin tuota tomatox maskia (aivan super ihana!!!!), mutta kaikki muut kyllä löytyvät ostosistalta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vielä tosi vähän kokemusta korealaisesta kosmetiikasta, mutta ehdottomasti haluaisin testata lisääkin! Nää oli aivan ihania tuotteita, suosittelen lämpimästi testaamaan<3 :)

      Poista

Kiitos kommentista!