perjantai 14. huhtikuuta 2017

Lip Monthly - March 2017


Tänään olisi taas kerran Lip Monthly -postauksen vuoro, ja tällä kertaa esittelyyn pääsee maaliskuun Lip Monthly. Tällä kertaa pussukka oli väritykseltään ihana keväisen vaaleanvihreä ja se antoi mulle toivoa, että sisältökin olisi jo täynnä keväisiä sävyjä. Maaliskuun Lip Monthlyn kokonaisarvo oli $56,95 eli aika rutkasti enemmän kuin mitä näistä yksittäisistä pussukoista maksan!


Sisältö näytti tältä. Mukaan mahtui siis taas kerran kolmen huulimeikkituotteen lisäksi jokin muu, tällä kertaa kasvonaamio. Muuten sisältö oli taas kerran melko monipuolinen, sillä joukosta löytyi huulikiilto, nestemäinen huulipuna ja tavallinen huulipuna. Sävyt olivat tällä kertaa kaikki todella erilaisia, mistä suuren suuri plussa :) Käydään maaliskuun Lip Monthlyn sisältö läpi vielä hieman tarkemmin:


Aloitetaan tästä Leaders USA:n 7 Wonders Caribbean Coconut Calming Maskista. Kyseessä on kookosta sisältävä ihoa rauhoittava naamio, joka soveltuu myös kaikkein herkimmille ihotyypeille. Itseltänihän löytyy hyvinkin herkkä iho, jolle kaikki kasvonaamiot eivät todellakaan sovellu, joten lähdin innolla testaamaan tätä. Tämä on kangasnaamio ja aiemmin mulla oli kokemusta vain TonyMolyn kangasnaamioista. TonyMolyn naamiot asettuivat ja sopivat mun kasvoilleni ehkä hieman paremmin kuin tämä ja tässä se koko kangas oli sen verran paksua, että sitä oli paikoitellen hieman vaikea saada pysymään kiinni kasvojen iholla. Tuoksu oli mieto enkä mä itse ainakaan mitään kookosta tosta haistanut, vaikka odotinkin kieltämättä sitä ihanaa kookoksen tuoksua. Vaikutusaika tällä naamiolla on 20-25 minuuttia ja iho tuntui pehmeältä sen jälkeen. Rauhoittavasta vaikutuksesta en osaa sanoa, sillä ihoni ei mitenkään näkyvästi ainakaan ollut ärtynyt, kun tämän kasvoilleni laitoin. Naamio ei aiheuttanut kasvoillani minkäänlaisia ikäviä reaktioita, joten tämä todella sopi hyvin ainakin mun herkälle iholleni. Tämän kangasnaamion arvo on $6,00.


Seuraavaksi koko pussukan ehdottomasti mielenkiintoisin tuote, jota lähdin innolla testaamaan heti tän kuvattuani - Coastal Scentsin Lipstick sävyssä 06. Merkki on mulle entuudestaan tuttu meikkisivellinten osalta ja  yhä edelleen käytän Coastal Scentsin siveltimiä lähes päivittäin. Meikkejä en ole merkiltä kuitenkaan aiemmin testannut ja tämä harmahtava, viileän sävyinen vaalea huulipuna vaikutti mun mielestäni tossa hylsyssä todella upealta. Valitettavasti huulilla toi ei enää näyttänytkään niin hyvältä, sillä huulipuna ei oikein levittynyt tasaisesti ja huulten oma sävy paistoi alta rumasti läpi. Lopputulos näytti lähinnä siltä, kuin olisin levittänyt ison määrän Bepanthenia huulille ja huulet olisivat epätasaisesti harmaanvalkoiset sen takia. Tämä oli siis pieni pettymys, mutta toisaalta mulle ei oikeasti sovi kovin vaaleat huulipunat, joten ehkä oli turha edes odottaa tältä niin paljon. Huulipunan arvo on $5,95 ja täytyy sanoa, että toi ei mun mielestäni ulkoasultaan näytä yhtään noin halvalta. Tykkään todella paljon tosta huulipunan hylsystä, vaikka itse huulipuna ei mulle sopinutkaan.


Laritzyn Long Lasting Liquid Lipstick tuli sävyssä Lola. Lola on todella upea oranssihtavan punainen ja melko räikeäkin sävy. Tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista nestemäisistä huulipunista, joita oon käyttänyt ja erittäin hyvä esimerkki siitä, etteivät ne välttämättä tee huulia rutikuiviksi. Tämän lopputulos on todella matta, mutta huulilla tunne on silti ihan miellyttävä. Tämä ei myöskään paakkuunnu huulilla rumannäköiseksi ja syödessäkin tämä kului pois vain huulten keskiosasta. Korjailua tämä siis vaatii, mutta se ei ole mulle itselleni mikään ongelma, ja pysyvyys on muuten todella hyvä. Huulipunan arvo on huimat $24 ja mun mielestäni ulkonäöllisesti tota ei ikinä uskoisi noinkin arvokkaaksi. Pakkaus tuntuu halvalta muovilta ja huulipuna näyttää muutenkin jotenkin halvalta. No, onneksi sisältö on ulkonäköä tärkeämpää ja siinä ei ole mitään valittamista! Tämä onkin yksi parhaimmista tuotteista, joita oon Lip Monthlystä saanut.


Ja viimeisenä vielä tämä Evelyn Ionan Lip Gloss sävyssä Brooke. Brooke on sävynä tumman violetti, mutta huulikiilto on hyvin läpikuultavaa eikä se näytä huulilla mun makuuni yhtään liian tummalta vaan lähinnä tumman pinkiltä. Huulikiilto tuntuu huulilla jotenkin hieman kummallisella, mutta itse asiassa hyvällä tavalla kummalliselta. Aika usein huulikiillot tahmaavat huulet yhteen, mutta tämä ei tehnyt sitä. Huulikiillon kuitenkin tuntee huulilla koko ajan, mutta huulet kuitenkin "liukuvat toisiaan pitkiin" sen sijaan, että ne jämähtäisivät kiinni toisiinsa. Kukaan ei varmaan ymmärtänyt tota mun selitystäni, mutta antaa mennä :D Tätä oli siis kaikessa yksinkertaisuudessaan oikein miellyttävä käyttää. Pysyvyys ei ole mitään huippuluokkaa, mutta harvemminpa huulikiillot kovin pitkään huulilla kestävätkään. Sävy on kaunis ja oon oikein tyytyväinen siihen, että sain tämän huulikiillon itselleni. Tuotteen arvo on $21,00.

Maaliskuun Lip Monthly oli mun mielestäni oikein hyvä, vaikka Coastal Scentsin huulipuna sävyllään aiheuttikin mulle pienoisen pettymyksen. Laritzyn oranssinpunainen huulipuna sen sijaan oli aivan upea eikä tuossa huulikiillossakaan ole mitään valittamista :)

Miltä näiden huulimeikkien sävymaailma teistä näyttää? Käyttäisittekö itse tuon sävyisiä tuotteita huulillanne? :)

16 kommenttia:

  1. Kivannäköisiä tuotteita! Etenkin tuo mattainen puna näyttää sävynsä ja pakkauksensa puolesta todella kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sävy on todella upea ja huulipuna itsessään todella hyvä! Yksi parhaimmista nestemäisistä huulipunista, joita omistan<3

      Poista
  2. Mä varmaan jotenkin ymmärsin tuon sun selityksesi tuon huulikiillon kohdalla!:D Mulla on muutamia kiiltoja jotka tosiaan tahmaa huulet mutta mä en jostain syystä välitä eikä se niinkään haittaa:) Tuon sävy on ihana, harmi ettei se huulilla näytä tuolta (jos ymmärsin oikein).
    Nuo kangasnaamiot kiinnostaa hirveesti. Miten musta tuntuu että niitä on nyt vata alkanut tulemaan hirveesti. Näkee koko ajan somessa niitä, ennen en nähnyt lähes koskaan:D Mulla lähtee kohta testiin muutama HolikaHolikan ja Misshan naamio, lähden innolla kokeilemaan niitä vaikkei puolet olekaan ehken just mun ihotyypille tarkoitettuja!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, hyvä että joku ainakin! :D Mua se tahmaisuus ärsyttää ihan sunnattomasti, mikä on oikeastaan tosi harmi, sillä sen takia on jäänyt mulla tosi monet ihanat huulikiillot käyttämättä :/ Joo toi on selkeesti vaaleamman sävyinen, mutta kaunis joka tapauksessa :) Kangasnaamioilla on kyllä kieltämättä kunnon buumi päällä nyt :D Aiemmin niihin ei tosiaan ihan tähän tahtiin tullut törmäiltyä somessa, mutta onhan se tosi kiva, että uudet jutut nousee pinnalle. Toivottavasti kirjoittelet noista naamioista blogisi puolelle myös<3

      Poista
  3. Harmi, ettei Coastel Scentsin huulipuna toiminut sulla. Näyttää niin nätiltä ja tyylikkäältä hintaansa nähden. Evelyn Ionan Lip Gloss sävynsä puolesta olisi eniten mun tyyliä, mutta huulikiiltoja en juurikaan käytä. Kokonaisuutena kiva boxi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siltä se tosiaan näyttää :) Mutta aina ei voi voittaa :D Toi sävy on todella kaunis, vaikka huulilla se onkin läpikuultavampi ja sitä myötä vaaleampi!

      Poista
  4. Tein sen 30 kysymystä meikkauksesta postauksen blogiini! :) Toi boksi näyttää kyllä niin kivalta! Harmi, kun ei voi vissiin vieläkään tilata suomeen enään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käyn vielä tänään lukaisemassa sun vastaukset :) Huippua kun säkin tartuit siihen<3 Joo valitettavasti tätä ei tällä hetkellä saa tilattua Suomeen :/ Toivottavasti tähän tulisi muutosta pian!

      Poista
  5. Ihan ymmärrettävä tuo huulikiiltoselitys oli! :D ja vitsit nämäkin tuotteet vaikuttaa tosi kivoilta, etenkin tuo mattapuna, vau :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mahtavaa :D Joo toi mattahuulipuna on niiin täydellinen<3 Aivan ihana!

      Poista
  6. Nää "boxit" on kyllä mielenkiintoisia :) Harmi, ettei toi yksi huulipuna sopinut sulle, hylsy on tosiaan kaunis ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä saa aina kyllä testailtua sellaisia huulimeikkejä, joita ei Suomessa edes myydä :) Niin on, mutta onneksi sisältö oli muuten taas tosi hyvin itselleni sopiva, joten toi ei harmita ihan niin paljon!

      Poista
  7. Kiva lukea, että boksissa oli noin paljon kivoja tuotteita! :) Mua harmittaa kun olen kokeillut kangasnaamiota ja se oli mulle ihan liian iso :D En jotenkin tykännyt, käytän enemmin perinteisiä levitettäviä naamioita. Mä ymmärsin tuon sun selityksen liittyen tuohon huulikiiltoon :) Kiva kuulla, että oli hyvä tuote, näyttää ainakin ihanan väriseltä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noiden kangasnaamioiden inhottava puoli onkin juuri se, ettei ne tosiaan aina sovellu kaikkien kasvoille :/ Ja miten voisikaan sopia, kun kaikilla meillä on kuitenkin ihan erilaiset kasvonpiirteet. Sellaisista perinteisistä naamioista mäkin tykkään enemmän, mutta on tällaisiakin ihan hauska käyttää aina silloin tällöin :D Toi oli kyllä tosi ihana kaikin puolin<3

      Poista
  8. Kiva lukea sun mielipidettä tästä! :) Mua jotenkin vähän ällöttää tuollainen kasvoille laitettava kylmä ja märkä kangasnaamio, mutta taidan silti antaa tuolle mahdollisuuden :D Eniten olen ehkä innoissani huulikiillosta, jonka sain vaaleammassa pinkissä sävyssä. En nyt taas sitten tiedä, että mikä mun huulikiillon sävyn nimi on, kun ei siinä lue :D Susan varmaankin nettisivuilta päätellen. Ärsyttävää, kun brändit eivät painauta sitä sävyn nimeä itse hylsyyn... La Ritzyn huulipunasta olen innoissani myös. Sävy on ihanan kesäinen :) Coastal Scentsin huulipunaa en aio edes testata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kieltämättä se geelimäinen, kylmä koostumus on aika inhottava, mutta ei pidä liikaa ajatella sitä :D Hmm.. mulla kyllä luki tossa oman huulikiiltoni pohjassa sen sävyn nimi? Onkohan sulla lähtenyt se lappu sieltä pois, jos sitä ei enää siinä ole :s Mutta siis joo, mua myös ärsyttää jos sitä sävyn nimeä ei ole painettu siihen ja sitten saa kissojen ja koirien kanssa metsästää sitä jostain netin syövereistä ja arvailla, mikä se voisi olla :D Mullakin jäi tohon yhteen testauskertaan toi huulipuna, ei ollut ihan mun juttu :D

      Poista

Kiitos kommentista!