perjantai 28. huhtikuuta 2017

Urban Decay Vice Lipsticks


Mä menetin sydämeni Urban Decayn Vice Lipstickeille heti viime syksyllä ensimmäistä testattuani. Sain niihin ensikosketuksen New Yorkin Sephorassa, josta olisin hyvin voinut ostaa itselleni lähes jokaisen sävyn, mutta maltoin mieleni ja ostin vain kolme. Myöhemmin tilasin vielä netistä itselleni pari sävyä lisää ja nyt mulla on näitä siis viisi kappaletta. Tämän postauksen aiheena onkin siis yllättäen mun mielipiteeni ja arvioni tästä viisikosta!


Vice Lipstickejä myydään viittä eri tyyppiä - Cream, Comfort Matte, Mega Matte, Metallized, Sheer ja Sheer Shimmer. Näistä mä olen testannut Cream, Comfort Matte sekä Metallized punia. Sävyvalikoima on hyvin laaja ja voisin uskoa, että jokaiselle kyllä löytyy Vice Lipstickeistä itseään miellyttävä sävy. Mun mielestä on myös ihan mahtavaa, että näitä on tehty niin kermaisia kuin mattaisiakin punia, sillä toiset eivät voi sietää esimerkiksi mattapunia ja jotkut taas rakastavat niitä. Mä oon aika "kaikkiruokainen" huulipunien suhteen, mutta jostain syystä ainakaan toistaiseksi en oo vielä päätynyt ostamaan kuin noita kolmea eri tyyppistä punaa.


Metallized huulipunat ovat nimensä mukaisesti metallinhohtoisia, ja näitä omistan itse kaksi kappaletta. Vasemmalta puolelta löytyy upea viileän ruskean sävyinen Conspiracy ja oikealta kirkkaanpunainen sävy Wrath. Metallized punat levittyvät huulille kauniisti, mutta väriä saa kieltämättä levittää hieman kermaisia punia pitempään, jotta se tarttuu kunnolla ja huulet saa kauttaaltaan punan peittoon. Huulilla nämä tuntuvat aika samalta kuin mattapunat, mutta eivät kuitenkaan huulia kuivattavilta. Metallinhohto on näissä hurjan kaunis ja huulipunien pysyvyys ihan huippuluokkaa. Toki nämäkin syödessä kuluvat jonkin verran pois, mutta eivät todellakaan mitenkään pahasti. Mulle itselleni ei myöskään ole mikään ongelma lisätä huulipunaa päivän aikana, mutta ei näitä mitenkään turhan paljon edes tarvitse lisätä. Todella upeita huulipunia ja ehdottomasti aion ostaa lisää näitä metallinhohtoisia sävyjä!


Comfort Matte punia multa löytyy vain tämä yksi sävy Afterdark. Afterdark on aivan upea tumma, lilan/luumun sävyinen huulipuna ja tämä on ollut näistä viidestä mulla ehdottomasti eniten käytössä. Rakastan tätä sävyä enkä itse asiassa oo koskaan saanut mun meikistäni/pelkästä huulipunasta yhtä paljon kehuja kuin tämä huulillani. Eli ilmeisesti sävy myös sopii mulle ;) Comfort Matte on nimensä mukaisesti mattapuna, mutta todella mukavan tuntuinen huulilla. Tämä ei kuivata huulia, vaikka lopputulos täysin matta onkin. Sen mattaisuuden huomaa kyllä, sillä tämäkään ei levity ihan yhtä helposti kuin kermaisemmat punat, mutta lopputulos kyllä palkitsee eikä tätäkään siis missään nimessä ole vaikea levittää. Kermaiset punat ovat vaan, noh, kermaisempia ja siten yleensä liukuvat huulilla helpommin. Yhtä kaikki, rakastan sekä tätä sävyä että tämän punan koostumusta. Pysyvyys on todella hyvä, syömisen jälkeen joutuu hieman korjailemaan, mutta muuten tähän ei tarvitse päivän aikana kyllä koskea.


Cream huulipunia multa löytyy tämä kaksikko. Oikeanpuoleinen Anarchy on aivan upea hitusen violettiin taittava fuksia ja vierestä löytyy sävy Violate, joka taas on vaaleanpunertava violetti. Anarchy ei ole mulla kovin montaa kertaa ollut käytössä, mutta nyt kevään tultua aion ehdottomasti ottaa ton sävyn käyttöön. Talveen toi ei mun mielestäni oikein sopinut. Nämä levittyvät huulille ihanan vaivattomasti, kuten kermaiset huulipunat yleensäkin. Nämä poikkeavat monista creampunista kuitenkin siten, että nämä oikeasti pysyvät huulilla. Oon tottunut itse siihen, että kermaiset punat kuluvat muutamassa tunnissa huulilta pois eikä ainakaan kannata edes kuvitella, että ne kestäisivät syömistä ja juomista. Nämä kyllä haalistuvat jonkin verran ja se päällä oleva, huulilla hieman liukuva "kermaisuus" lähtee pois, mutta itse huulipunan sävy jää huulille ja pysyy siinä todella pitkään. Syömisen jälkeen puna näyttää huulilla aika pitkälti samalta kuin yllä olevat Comfort Matte ja Metallized punatkin, eli pientä kulumista on havaittavissa, mutta pienellä fiksailulla siitä selviää. Nämä ovat pysyvyytensä puolesta ehdottomasti parhaimmat Cream huulipunat, joita olen koskaan omistanut.

Afterdark | Conspiracy | Wrath | Violate | Anarchy
Swatchit vielä kaikista sävyistä. Mun on mahdotonta valita näistä omaa suosikkiani, sillä nämä ovat kaikki laadultaan aivan yhtä hyviä ja pidän jokaisesta sävystä. Tumman lila Afterdark on ehkä sävynä ehkä se kaikkein upein, mutta yhtä lailla tykkään kaikista muistakin näistä. Ehdottomasti aion kasvattaa mun Vice Lipstick kokoelmaani vielä monella punalla. Nämä ovat yksiä parhaimpia huulipunia, joita olen koskaan omistanut. Hintaa näillä on Sokoksella 19,90 €, mikä on mielestäni oikein kohtuullinen hinta näistä huulipunista. Suosittelen ehdottomasti katsastamaan Urban Decayn huulipunavalikoiman, jos uusille punille on tarvetta!


Mun on pakko vielä tähän loppuun kehua noita huulipunahylsyjä. Ne ovat mun mielestäni todella kauniita ja tyylikkäitä. Valoa heijastava harmaa ja kullan yhdistelmä toimii ja huulipunan saa myös lukittua alas hylsyyn, jotta se ei esimerkiksi meikkipussissa nousisi vahingossa ylöspäin. Pohjasta löytyy huulipunan sävyn nimi sekä tieto siitä, onko kyseessä esimerkiksi Metallized vai Cream puna. Mua itseäni ärsyttää ihan suunnattomasti, kun sävyn nimeä ei lue kaikissa huulipunissa, joten tällainenkin pieni juttu ilahduttaa mua suuresti.

Omistatteko te Vice Lipstickejä? :) Hauskaa viikonloppua kaikille!

20 kommenttia:

  1. Noissa on niin ihania sävyjä, että voisin ostaa kerralla vaikka kymmenen! <3 En kyllä voi suositella mega matte -koostumusta, sillä se on todella kuivahko ja epämiellyttävä huulilla :/ Comfort matte ja cream puolestaan vaikuttavat todella lupaavilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep näitä voisi kieltämättä ostaa kerralla ties miten monta :D Harmi, ettei pankkitili oikein oo samaa mieltä. Vähän arvelinkin, että Mega Matte saattaa olla huulill tosi epämiellyttävä, kun toi Comfort Matte on tosi miellyttävä eikä kuivata huulia :/ Pakkohan niissä kuitenkin on olla jotain eroa :D

      Poista
  2. Mulla ei ole UD:n punia, mutta mieli tekisi tietysti. Kerran katselin niitä Helsingin Stockmannilla ja rupesi ihan soijaa pukkaamaan, kun valikoimaa oli niin mielettömästi. Hullua, mutta en sitten ostanut mitään. Olen tykästynyt Violaten tapaisiin sävyihin, joten se voisi olla sellainen täsmäostos, ettei tarvitse pähkäillä loputtomiin:)
    Hylsyt ovat todellakin tyylikkäät ja laadukkaan oloiset kaikin puolin:)
    Kivaa viikonvaihdetta ja iloista vappua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita saa ja joutuu kieltämättä hypistelemään aika kauan, jotta joukosta löytää just sen sävyn, minkä itselleen eniten haluaa :D Valinnanvaraa on niin älyttömästi, ettei oo ihmekään jos lopulta sieltä lähtee tyhjin käsin pois. Violatea voin suositella todella lämpimästi, toi sävy on aivan ihana ja koostumuskin todella miellyttävä! Kiitos paljon, hauskaa vappua sinne myös :)

      Poista
  3. Olipa kiva lukee noista mattaversioista kun ne kiinnostaa! Niin ja tein sun haasteen eilen :) Ihanaa vappua♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Comfort Mattet ainakin on tosi hyviä, mutta noi Mega Mattet ilmeisesti aika voimakkaasti kuivattavia :/ Kävinkin lukemassa sun vastaukset, niin kiva kun vastailit noihin<3 Kiitos, samoin sulle! ♥

      Poista
  4. Multa löytyy se "panda-puna", mutta näistä sävyistä kiinnostuin Anarchysta sekä Afterdarkista ^_^ Ne olisi muuten kiva nähdä myös meikissäkin, eli meikkipostausta vaan kehiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pandemonium on niin upea puna ettei oo tosikaan<3 Mua vaan epäilyttää siinä se Mega Matte koostumus, kun pelkään että se tuntuisi liian kuivattavalta :D Täytyy koittaa saada aikaan meikkipostausta noista! Oon vaan superhuono tekemään sellaisia :'D

      Poista
  5. En omista, mutta kuulostavat kyllä siltä että haluaisin omistaa:') Tällä hetkellä olen kyllä tykästynyt helppoihin, kuten huulikiillot ja nyxin lingeriet - keväällä etenkin huulikiillot on kovassa huudossa mulla. Veikkaan että kesää kohden mennessä huulipunat pääsevät taas kovemmalle käytölle ja voisinpa käydä näitä vilkaisemassa. Mua harmittaa kun Urbanin luomiväripaletteja ei ole kuin nettikaupassa (tai niin oon käsittänyt), onko näitä nyt sitten ihan Sokkarilla myynnissä?:D
    Ihanaa viikonloppua ja vappua sulle upea nainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä katsomassa, jos yhtään kiinnostaa<3 Sävyvalikoima ainakin on niin laaja, että uskon sun löytävän ainakin sen puolesta jonkun punan, joka sua miellyttää :) Turussa ainakin on Sokoksella näitä huulipunia ja myös kaikki luomiväripaletit on siellä myynnissä. Mutta ilmeisesti valikoimat vaihtelee myymälöittäin. Kannattaa katsoa Sokoksen sivuilta se myymäläsaatavuus!

      Kiitos paljon ja samoin sulle ihana Kata<3 :)

      Poista
  6. Mulla ei kyllä vielä ole ollenkaan noita punia, mutta myös huulimeikin rakastajana, varmasti kohta on! :-D Toi violate erityisesti miellyttää silmää! Ehdottomasti vielä tyylikkään näköinen ulkomuoto. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon vahvasti, että rakastut näihin huulipuniin! Nää on ihan huippuhyviä<3 Huulipunat on tosi tyylikkäitä ja Violate munkin mielestä hurjan kaunis sävy :)

      Poista
  7. Wrath on kyllä upea! Mulla on muutamia ja eri koostumuksia, cream taitaa olla silti mun lemppari. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on<3 Cream on näistä ehkä munkin suosikkini koostumuksen puolesta, mutta kaikki kolme, joita oon testannut, on kyllä olleet hyviä!

      Poista
  8. Noi kaikki sävyt on kyl tosi herkkuja *_*

    VastaaPoista
  9. Vautsi jälleen mitä sävyjä! :) Mulle tuli kans sellainen olo, että yhden tuollaisen voisin ostaa :D 20 euroa ei oo niin paha summa, kuitenkin huulipunat itselläni kestävät melko pitkäänkin :) Tuo Anarchy on jotenkin ihanan pirteä sävy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä Sokoksella katselemassa näitä, noista löytyy varmasti joku sävy, mistä sä tykkäät<3 20 euroa ei tosiaan oo paha summa, kun miettii miten pitkään huulipunat kestää ja nä on vielä oikeesti laadultaan todella hyviä! Anarchy on ihanan pirtsakka kevät/kesäsävy :)

      Poista
  10. Ompa kauniita sävyjä :) näissä punissa on myös tosi nätti pakkaus :) pitäisi opetella itsekin käyttämään enemmän huulimeikkejä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja pakkaukset on tosi kauniit! Kannattaa opetella, huulipunilla ja -kiilloilla saa niin kivasti piristystä ja vaihtelua meikkiin :)

      Poista

Kiitos kommentista!