perjantai 26. toukokuuta 2017

Blogini luetuimmat postaukset x 7

Ajattelin tehdä vähän tällaisen erilaisen postauksen blogini kaikkien aikojen luetuimmista postauksista. Oon kirjoittanut nyt noin 2,5 vuotta blogia ja julkaistuja postauksia mulla on tällä hetkellä hieman yli 400. On sanomattakin selvää, että jotkut postaukset ovat keränneet suuremman kävijämäärän kuin toiset. Joihinkin vanhempiin postauksiini tulee ihan säännöllisesti niitä käyntejä, varmasti pääasiassa Googlen kautta, vaikka useimmat postaukset sitten jäävätkin vain tuonne arkistojen uumeniin. Mitkä sitten ovat seitsemän luetuinta postaustani?


Tämä on itse asiassa todella tuore postaus, mutta tämä keksimäni haastepostaus nousi todella nopeasti kävijämäärältään yhdeksi luetuimmaksi postauksekseni. Kirjoittelin viime kuun alussa nämä 30 meikkiaiheista kysymystä ja on ollut todella kiva huomata, että kysymyksiin on monet muutkin bloggaajat halunneet vastailla :) Teidän vastauksia on ollut todella kiva lukea ja mulle saa edelleen tulla linkittämään omia postauksia tähän haasteeseen liittyen! Uskoisin, että postaus on niin luettu senkin takia, että monet tämän tehneistä kanssabloggaajista ovat linkittäneet kyseisen postauksen omaan postaukseensa, mistä sitten niitä kävijöitä on tullut lisää. Oon itse asiassa miettinyt, että tekisin jossain vaiheessa jonkin toisen haastepostauksen vaikkapa hiusten- tai ihonhoitoon liittyen!
Tämä postaus on kirjoitettu ihan blogini alkuaikoina ja mua kauhistuttaa katsoa noita mun kulmia :D Joka tapauksessa ihmisiä selkeästi kiinnostaa ripsivärit ja niiden toimivuus, sillä tasaisin väliajoin Googlesta päädytään tuohon postaukseen. Noista ripsareista mulla ei ole yhtäkään enää käytössä eikä ole ollutkaan pitkään aikaan, mutta mun on jo todella pitkään pitänyt tehdä vertailupostausta nykyisistä ripsareistani. Löytyisiköhän sellaiselle kiinnostusta..? Mun mielestä tosta postauksesta ainakin näkee kivasti sen, miten erilaisilta ripsivärit loppujen lopuksi voivatkaan saada ripset näyttämään.
Haastepostaukset näyttääkin olevan suosittuja, sillä numero viisi on tosiaan taas sellainen! Tähän kauneushaasteeseen vastailin helmikuussa ja tässä olikin todella kivat 10 kysymystä. Mä tykkään itse todella paljon sekä vastailla että lukea muiden vastauksia tällaisiin haastepostauksiin ja onkin ihan mahtavaa, että tällaisia liikkuu netissä melko paljonkin. Tälläkin hetkellä mulla odottelee luonnoksissa yksi puolivalmis haastepostaus, johon mut haastettiin jokin aika sitten.


Tämä oli ihan perinteinen ostospostaus, joka sisälsi pari kappaletta Lily Lolon mineraaliposkipunia, yhden meikkisiveltimen sekä mun ihka ensimmäisen varjostus- ja korostuspalettini. Tämän postauksen suosio johtuikin puhtaasti siitä, että Pretty.fi sivustolta löytyi linkki tuohon postaukseen ja sitä kautta ihmiset päätyivät blogiini ja kyseiseen postaukseen. Enää se ei kerää kävijöitä, mutta silloin aikoinaan niitä kertyi todella paljon lyhyessä ajassa.


Vuoden 2016 tammikuun LivBox postaukseni taisi muistaakseni nousta Googlen hauissa aika korkealle, sillä tämä keräsi lyhyessä ajassa todella suuren kävijämäärän. Ilmeisesti mä en siis ole ainut, joka silloin tällöin googlaa boksien sisällöt jo etukäteen ;D Itselleni tämä boksi oli aikamoinen floppi eikä sisältö pahemmin miellyttänyt, mutta onneksi nykyiset Bette Boxit ovat tasokkaampia! Ja eihän toikaan sisältö huono ole, mutta tuotteet ei vaan ihan toimineet mulla ja boksista tullut kuorintakin löytyi jo kaapista. Noi pähkinät oli kyllä ihan superhyviä!
Mua ei yhtään yllätä, että NYX-aiheiset postaukset ovat suosittuja, sillä merkin rantauduttua Sokoksille, on Suomessa ollut melkoinen NYX-buumi. Kokonaan se ei ole tainnut laantua vieläkään ja oikeastaan päivittäin tätä munkin NYX-postaustani käydään lukemassa. Mun uutuuteni pitivät sisällään pelkkiä huulimeikkejä ja ne ovatkin olleet ehdottomasti niitä, joita NYX:ltä oon eniten hankkinut. Mielipiteeni osasta tuotteita on jo ehtinyt muuttumaan, mutta niinhän siinä välillä käy. Ovatko NYX:n huulimeikit teidän suosiossanne?
Selkeästi blogini luetuin postaus on tämä, joka liittyy tilaukseeni Sephora.fr sivustolle. Sephorasta tilaaminen kiinnosti itseänikin jo paljon ennen kuin lähdin tilausta tekemään ja googlettelin sitä aika tavalla. Nyt sieltä Googlesta päädytään todella usein mun omaan blogiini ja tohon kyseiseen postaukseen. Eihän tuolla mitään kattavia ohjeita ole siitä, kuinka tilaaminen ranskankieliseltä Sephoran sivustolta onnistuu, mutta ainakin tuosta saa varmuuden siihen, että se onnistuu. Oon pariin otteeseen tuolta tilannut, mutta en tiedä tuleeko kolmatta tilausta enää. 30 euron toimituskulut ovat todella suolaiset ja nykyään pystyn tilaamaan Too Facediakin muualta. Ja Too Faced nimenomaan oli se suurin syy sille, että lähdin Sephorasta meikkejä tilaamaan.

Muistaako joku teistä näitä postauksiani? Entä oliko teidän mielestänne yllättävää, että jokin näistä lukeutuu blogini suosituimpiin postauksiin? :)

Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥

14 kommenttia:

  1. Muaki tuo Sephora kiinnostaa mut 30e.. Ei :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis toi summa on ihan älytön.. Puolan Sephorasta toimituskulut on tosin pienemmät! En nyt tähän hätään muista, että kuinka paljon, mutta pienemmät kuitenkin :)

      Poista
  2. Muistan kaikki muut paitsi tuon ripsiväripostauksen. Varmaan tuollaiset vähän henkilökohtaisemmat postaukset, kuten haastepostaukset, kiinnostaa vakiolukijoita ja uusia lukijoita tulee varmaan juuri tuotepostausten kautta, esim. Nyxin uutuudet. Näin veikkaan:) Blogisi on monipuolinen ja kuvat ovat järjestään hienoja<3
    Ihanaa viikonloppua, Linda<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olikin tosiaan ihan ensimmäisiä blogipostauksiani :) Ja sen kyllä huomaa sekä kuvista että tekstistä :D Oot ihan oikeessa ja noin oon sen asian itsekin järkeillyt :) Voi kiitos paljon kauniista sanoista Sari<3 Sun kommenteista tulee aina niin hyvä mieli :)

      Ihanaa viikonloppua sinnekin! ♥

      Poista
  3. Musta tämä oli kiva postaus, koska olen seurannut sun blogia vasta vuoden verran eli kaikki postaukset eivät olleet tuttuja :) En yhtään ylläty, että Sephora-postaus on kerännyt eniten kävijöitä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Heh, muakaan ei yhtään yllätä että se on blogini suosituin postaus, mutta se tosin yllättää, että se on saanut niinkin suuren suosion :D

      Poista
  4. Olipa mielenkiintoinen postaus ja kiva huomata, mitkä ovat olleet niitä blogitaipaleen luetuimpia postauksia :) Itsekin pidän erilaisista haastepostauksista, ja vinkkipostaukset ovat myös mieleen! Täytyypä melkein itsekin kurkistaa mitkä ovat olleet ne suosituimmat postaukset..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haastepostaukset taitaa tosiaan olla aika monien suosiossa :) Ihan hyvä, sillä niihin on niin kiva vastaillakin :D Oli myös kiva lukea sun luetuimmista postauksista, kuten sun blogiin jo ehdinkin kommentoimaan<3 :)

      Poista
  5. Ihana oli vilkaista sun luetuimpia pousteja, tällainen on itseläkin ollut harkinnassa, mutta vähän harmittaa esimerkiksi tuo blogiyhteisössä käynti kun siellä olleet postaukset ovat vasta nyt alkaneet kerryttää sitä kävijämäärää Bloggerissa.. ymmärsiköhän mitä meinaan...:D Anyway todella ärsyttävää!:'D
    Tuo 30 kysymystä meikkaamisesta on mulla jo valmiina ja odottelen mihin väliin sen voisi julkaista, se oli kyllä todella hauska toteuttaa joten tee ihmeessä muuhunkin liittyvä haaste 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo uskon että harmittaa, kun siltä ajalta ei kertynyt niitä kävijöitä kyseisiin postauksiin :/ Ymmärsin siis täysin mitä meinaat! Onneksi et kuitenkaan tuon kauempaa siellä sitten "joutunut" olemaan, vaikka kyllä toikin aika jo melkoisen moneen postaukseen tietty ehti vaikuttaa.

      Mä vähän päättelinkin sun aiemmasta postauksesta, että oot sen jossain vaiheessa julkaisemassa :) Innolla odotan sun vastauksia<3 Pitää koittaa kehitellä joku toinenkin haaste! Jos vaikka taas tylsänä iltavuorona raapustaisin ylös kysymyksiä :'D

      Poista
  6. Moni näistä postauksista oli tuttuja, mutta tuon "Ripsivärit vertailussa" kävin lukemassa vasta nytten :) Mä tykkäsin kovasti tuosta 30 kysymystä meikkaamisesta postauksesta, se oli tosi mielenkiintoinen :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että toi ripsaripostaus oli suurimmalle osalle uusi, kun se on kirjoitettu ihan mun blogini alkuaikoina :) Hei kiva kuulla, tollasta palautetta on aina ihana saada<3 :)

      Poista
  7. Ompa kiva postausidea, tälläisen voisi itsekin toteuttaa :) varsinkin kun bloggailua on tänä vuonna takana jo 6 vuotta, huhhuh :D Tuo 30 kysymystä meikkaamisesta oli tosi hyvä postaus, pitää itsekin toteuttaa se lähiaikoina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toteuta ihmeessä, olis tosi mielenkiintoista lukea tällanen sultakin! :) Huh, sä oot blogannut jo kyllä ihan älyttömän kauan :D Mun 2,5 vuotta tuntuu yhtäkkiä todella lyhyeltä ajalta :'D Jee kiva jos säkin vastailet noihin kysymyksiin jossain vaiheessa<3

      Poista

Kiitos kommentista!