tiistai 30. toukokuuta 2017

Toukokuun suosikkituotteet


Kesä tekee tosiaan tuloaa ja niin alkaa toukokuukin jo lähestyä loppuaan. Mä oon ihan fiiliksissä tästä vuodenajan vaihtumisesta ja toivonkin, että tästä kesästä tulee paras pitkiin aikoihin! Suomen talvi on pitkä ja synkkä, joten aion ehdottomasti ottaa tästä valoisasta, vehreästä ajasta irti kaiken ilon. Kesäloma mulla alkaa heinäkuun viimeinen päivä, joten siihen on vielä tovi aikaa, mutta sitten saakin lomailla lähes koko elokuun ajan :) Tuttuun tapaan nyt olisi kuitenkin aika käydä läpi kuluneen kuukauden kosmetiikkasuosikit:


Dermalogican Daily Microfoliant on riisipohjainen entsyymikuorinta kasvojen iholle ja ehdottomasti tehokkain ja paras kasvojenkuorinta-aine, jota olen ikinä käyttänyt. Tämä poikkeaa "perinteisistä" kuorinta-aineista siis siten, että kuorinta on jauhemaisessa muodossa. Jauhetta on tarkoitus ripotella purkista märille käsille ja sen jälkeen hieroa kasvoille. Kuorinta on tehokas, mutta mielestäni silti hellävarainen eikä lainkaan raapiva toisin kuin monet muut tehokkaimmat kuorinnat. Kasvot jäävät tämän käytön jälkeen silkkisen sileiksi ja mä oon niin tyytyväinen siitä, että multa löytyy tätä varastoista lisää! Täysikokoisena tästä tuotteesta saa maksaa helposti 50-60 euroa, mikä on mulle itselleni melko suuri summa ihonhoitotuotteesta. Tämä on ennenkin tainnut päästä kuukauden suosikkeihin, mutta kuorinta on sen verran hyvä, että se ansaitsee paikkansa täällä uudemmankin kerran!


Tämä Zoevan Cocoa Blend luomiväripaletti on yksi uusimmista luomiväritulokkaistani ja sävyiltään niin kaunis. Tämä on ollut todella usein käytössä viime viikkojen aikana ja vaikka toistaiseksi oonkin saanut tällä melko yksipuolisia meikkejä, on paletilla potentiaalia paljon monipuolisimpiinkin silmämeikkeihin. Mä rakastan alavasemman metallinhohtoista kultaista sävyä ja myös ylhäällä keskellä oleva pinkki sävy on aivan ihana. Oon ollut todella tyytyväinen tähän palettiin ja täähän oli laatuunsa nähden hurjan edullinen, kun maksoin tästä vain hieman yli 20 euroa! Multa löytyy myös toinen paletti Zoevalta, mutta siihen verrattuna tämä on ollut paljon useammin käytössä ja tykkäänkin tästä selkeästi enemmän. Zoeva on kuitenkin merkki, jonka meikkejä haluan ehdottomasti kokoelmiini vielä lisää.


Mulle oli alusta asti selvää, että jonkin näistä hetki sitten tilaamistani Mádaran ihonhoitotuotteista täytyy päästä kuukauden suosikkeihin ja lopulta valitsin tämän Superseed Soothing Hydration Organic Certified Facial Oilin eli kasvoöljyn. Kuten mainitsin jo muutama postaus sitten, tämä on ensimmäinen omistamani kasvoöljy ja menetin tälle sydämeni kyllä ihan täysin. Tämä lukuisia eri öljyjä sisältävä kosteuspommi todellakin kosteuttaa mun ihoani todella hyvin. Aluksi tämän käyttö oli hieman outoa, kun kasvovoiteen päälle laitettaessa kasvot jäivät hieman öljyisiksi, mutta melko nopeasti öljy kuitenkin imeytyy ihoon. Ja tärkeintähän on se, että tämä oikeasti toimii ja ihoni tykkää tästä. Voin todella lämpimästi suositella tätä Mádaran kasvoöljyä varsinkin kaikille kuivaihoisille tai mikäli vaan tuntuu, että oma iho tarvitsee silloin tällöin oikein kunnon kosteutusta.


Jokin aika sitten sain tilattua itselleni uuden kappaleen tätä ihanaa Too Facedin Primed & Poreless meikinpohjustusvoidetta ja tää on vaan ehdottomasti paras primer ikinä. Talvella mä tykkään käyttää myös hieman kosteuttavampia meikinpohjustusvoiteita, mutta tää jättää kasvojen iholle täydellisen pinnan muulle meikille. Primer häivyttää jonkin verran ihohuokosia, tekee ihosta tasaisemman ja jotenkin hieman kiinteämmän oloisen. Eron meikkipohjassa ja sen pysyvyydessä huomaa selkeästi, kun tämä primer on käytössä verrattuna siihen, ettei meikkivoiteen alla ole ollenkaan pohjustusta. En enää tiedä miten olen koskaan pärjännyt ilman meikinpohjustusvoiteita, sillä nää on todellakin ihan mahtava keksintö! Meikki pysyy hyvännäköisenä pidempään ja myös näyttää alusta asti huomattavasti paremmalta.


Huhtikuun Bette Boxista tuli tämä Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Bonding Shampoo, johon mä olen tykästynyt täysin. Okei, ei tämä ole yhtä tehokas (eikä ihana) kuin rakastamani TIGI:n shampoot, mutta alle kolmen euron shampooksi tämä on suorastaan loistava. Tällä saa hiukset helposti todella puhtaiksi ja jopa minä, joka oon todella vaativa käyttämieni shampoiden pesutehon suhteen, oon ollut tähän tyytyväinen. Todella harva testaamani markettishampoo oikeasti yltää sille tasolle, minkä shampoiden suhteen vaadin, mutta tämä yltää. Merkki ei ole eläinkokeeton ja tätä tulen tuskin itse ikinä sen takia ostamaan, mutta halusin nostaa tämän esille siitä huolimatta. Tiedän, että blogiani kuitenkin lukee monta sellaista ihmistä, joille se kosmetiikan eläinkokeettomuus ei ole niin tärkeä asia ja kun mä kerran olen tätä testannut, voin samalla myös sitten antaa tälle sen ansaitsemat kehut :)

Mitkä tuotteet nousivat teillä toukokuussa suosioon? Löytyykö varastoista mahdollisesti samoja tuotteita mitä mulla on tässä postauksessa? :)

14 kommenttia:

  1. Mulla ei ole tässä kuussa ollut mitään erikoissuosikkeja kuin ehkä Garnierin sheet maskit, joista luin hyvän arvion Keyword Love blogin Jonnalta. Ne on tosi hyviä:)
    Tuo Zoevan paletti on hurjan kaunis. Upeita punertavia sävyjä. Niillä saa varmasti näyttäviä meikkejä <3

    Kyllä auringonvalo tekee hyvää! Parasta valohoitoa ikinä>3 Mä en meinaa kestää pimeää syksyä ja talvea! Onneksi kaikki hyvä on vielä edessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Garnierin sheet maskeja en ole testannut, mutta oon muiden merkkien kangasnaamioihin ihastunut tässä kuluneen kevään aikana :) Ne on ihania! Zoevan paletti on tosiaan kaunis, mun pitäisi vaan paremmalla ajalla käyttää tota, kun nyt tosiaan tuntuu että teen jatkuvasti samanlaisia meikkejä tolla :D Potentiaalia paletilla on paljon enemmänkin, mutta aamulla ennen puolta kuutta mun luovuuteni ei ole vielä ihan parhaassa mahdollisessa kunnossa :D

      Niin tekee, ihmisistä ympärilläkin huomaa miten se valoisuus vaikuttaa positiivisesti :) Nimenomaan, onneksi kesä on vielä edessäpäin<3

      Poista
  2. Darmalogican kuorinta on kyllä ihana! Muuten, jos hakee saman tyylistä, mutta hieman edukkaampaan DHC:lta löytyy aivan loistava. :) Nimi on Face wash powder, siinä riisin sijaan on maissijauhoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on<3 Oi että kiitos paljon vinkistä! Täytyy ehdottomasti muistaa toi mainitsemasi kuorinta :)

      Poista
  3. Toi Zoevan paletti on niin upea! 😍 En itseasiassa ole testannut esittelemistäsi tuotteista yhtäkään. Dermalogicaa haluaisin joskus kokeilla 🙂 Suosikkilistalleni pääsisi ainakin saamani -417-merkin vartalonhoitotuotteet, joihin ihastuin heti! 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan ihana<3 Dermalogicaa kannattaa ainakin kokeilla, en oo vielä tainnut kuulla keneltäkään mitään huonoa tohon kuorintaan liittyen :D Mäkin ihastuin niihin -417 tuotteisiin, tosi laadukkaita ja hyviä ihonhoitotuotteita<3

      Poista
  4. Aaaaah tuo Cocoa Blend ja TF:n pohjustaja alko justiinsa kiinnostaa ♡_♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on molemmat niin hyviä, eli suosittelen oikein lämpimästi hankkimaan kummatkin ;D

      Poista
  5. Kivoja suosikeita - yllätyin kun markettishampoon oot valinnut mukaan;) ja ensimmäinen kasvojenkuorinta alkoi kiinnostaa. Olisipa hauska kokeilla!
    Siis tuossa luomiväripaletissa on melkeinpä just sellainen violetti mitä olen etsinyt! Mulla loppuu pian yhdestä todella vanhasta paletista mun lempi violetti ja sen sävyistä en ole löytänyt vielä mistään, tuossa on nyt lähin.:D Muutenkin sellaisia sävyjä tuossa joita voisin mielelläni käyttää ♥ Nyt kun on pitkään volyymiripsien kanssa ollut ilman luomiväriä niin intoa löytyy nykyään enemmän taas meikkailla, vaikka onhan se pesu astetta hankalampaa näiden volyymien kans:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yllätyin hieman itsekin, mutta kuten sanoin, toi on ihan älyttömän hyvä markettishampoo :) Toi kuorinta on todella hyvä ja tehokas ja mulla tollanen pienikin purkki on riittänyt tosi pitkään. Kallistahan toi on, mutta se onkin ainut huono asia tossa tuotteesa :D

      Heii siinä tapauksessa toi voisi hyvinkin olla hyvä paletti sulle :) Toki toi täytyy tilata netistä, mutta Beauty Bayssä on muistaakseni jo tossa kohtaa ilmaiset toimituskulut eikä paletti tosiaan muutenkaan oo mitenkään hirveän hintava. Eli jos kiinnostaa niin sieltä ainakin saa tilattua tota :) Joo mä uskon, ettei volyymien kanssa tuu välttämättä meikattua ihan yhtä paljon ja siinä pesemisessäkin on omat haasteensa :D Mulla yks ongelma oliskin juuri se, että miten saan rajaukset pestyä pois, jos ottaisin ripsienpidennykset. Toisaalta monet sanoo, että ne on itsessään jo sen verran näyttävät, ettei enää tarvitse rajata silmiä, vaikka muuten niin tekisi.. :)

      Poista
  6. Dermalogican kuorinta on parhautta. Kyllähän se maksaa, mutta on se sen arvoista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta joka sana :) Onneksi sitä tuli lisää LF:n joulukalenterista ja ostin tota myös viime vuoden I Love Me messuilta, eli varastoissa on tota vielä runsaasti :D

      Poista
  7. Vitsi mä haluaisin kokeilla tuota Too Facedin Primed & Poreless meikinpohjustusvoidetta, mutta suolainen hinta ei houkuttele :D Pitää löytää joku edullisempi, mutta hyvä vaihtoehto! Tuleeko sulle mieleen jotain? :) Nimettäin mun meikinpohjustusvoide on päässyt loppumaan. Muutenkin todella kivoja suosikkeja, tuossa luomiväripaletissa on kauniita sävyjä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on kyllä suhteellisen hintava primer eikä valitettavasti mikään älyttömän riittoisakaan, ainakaan mun käytössäni. Mulla on oikeestaan aina ollut käytössä tollasia vähän hintavampia primereita, just Too Facediltä, NARS:lta ja Shiseidolta. Mutta NYX:n primereita on kehuttu tosi paljon ja niitä löytyy monenlaisia, eli oliskohan joku niistä sulle hyvä? :)

      Luomiväripaletin sävyt on kyllä hurjan kauniita<3

      Poista

Kiitos kommentista!