lauantai 10. kesäkuuta 2017

IsaDoran ihana pastellikesä


Sain tilaisuuden päästä testaamaan IsaDoran ihania uutuuksia ja jo paketin avattuani mulla oli tasan yksi ajatus - tuotteet on niin kesäisiä kuin meikit ja kynsilakat vaan voi olla. Ihania hempeitä pastellinsävyjä, juuri sellaisia jotka ainakin itse miellän nimenomaan kesään. Tummat ja syvät sävyt kuuluu mulla syksyyn ja talveen ja kesällä käytän mieluusti meikeissä vaaleampia ja toisaalta myös kirkkaampia ja räikeämpiä sävyjä. Nämä pastelliuutuudet ovat siis ainakin säyjensä puolesta aivan loistavia kesäuutuuksia. Mitä sitten pidin näistä tuotteista?


IsaDoran Nail Glow* kynsilakkoja on myynnissä näissä viidessä eri sateenkaaren sävyssä. Kynsilakat lupaavat tuoda kynsille kaunista hohtoa, jonka voimakkuutta voi tehostaa lisäkerroksilla. Mä en normaalina arkena pysty kynsilakkoja käyttämään, sillä ne ovat mulla töissä kiellettyjä, mutta viikonloppuisin mulla on toki täysi vapaus laittaa kynsiini mitä haluan. Ennen terveydenhuoltoalalle päätymistä lakkasin kynsiäni lähestulkoon aina ja pidin erityisesti juuri tällaisista vaaleista, hempeistä sävyistä kuten nämäkin lakat ovat. Nail Glow kynsilakkojen suositushinta on 9,90 €.

Sävyt vasemmalta oikealle ovat 843 Aqua glow, 842 Lilac glow, 841 Ice glow, 844 Pink glow ja 840 Pearl glow. Kaikki sävyt ovat helmiäishohtoisia, mikä näyttää kynsillä todella kauniilta. Perjantaina levitetty lakka säilyi hyvännäköisenä sunnuntaihin asti, jolloin mun oli poistettava lakat. Pientä värin lohkeilua oli havaittavissa, mutta toisaalta uskon, että päällyslakkaa käyttämällä senkin olisi saanut estettyä tai ainakin siirrettyä päivän pari pitemmälle. Lakat antavat kynsille ennen kaikkea runsasta kiiltoa ja kauniin glitterefektin, varsinaista peittävää väriä näillä ei oikein saa. Totta kai sävyt ovat erilaisia ja esimerkiksi Aqua glow'lla saa kynsiin sinertävän hohdon, mutta alle kannattaa laittaa toinen värillinen lakka, jos tosissaan haluaa peittävänsävyisen kynsilakan ja levittää sen päälle sitten vielä jotain näistä tuomaan hohtoa ja kimalletta.

Kynsillä ette nyt valitettavasti saa näistä kuvaa, sillä mun omat kynnet on töiden takia kynitty niin lyhyiksi, etten niitä halua julkisesti ruveta esittelemään :D Nyt mulla on taas yksi syy lisää miksi odotan niin innolla kesälomani alkua, pääsen nimittäin käyttämään näitä lakkojakin sydämeni kyllyydestä elokuun startattua! ♥


IsaDoran Gloss Glacé* huulikiiltosarjasta sain testiin neljä eri sävyä. Sävyt sopivat niin ihanasti yhteen kynsilakkojen kanssa ja ovat mielestäni myöskin todella kesäisiä. Nämä huulikiillot lupaavat tehdä huulille kolmiulotteisen kiillon peilimäisellä efektillä. Tuotteet ovat hajusteettomia ja ne lupaavat pitkäkestoisen ja tuhruuntumattoman lopputuloksen. Näitä voi käyttää joko yksinään tai huulipunan päällä tuomaan lisäkiiltoa. Sain itselleni sävyt: 26 Iridescent glow, 25 Glow glacé, 27 Pink glow ja 24 Crystal glacé. Näiden suositushinta on 13,50 €.

Kuten monet lukijani tietävät, mä olen aika vaativa ja tarkka käyttämieni huulikiiltojen suhteen. En tykkää ollenkaan sellaisesta liiallisesta tahmaisesta tunteesta huulilla. Varsinkin pitkien hiusten kanssa huulikiillot ovat monesti muutenkin ongelmallisia, kun hiukset saattavat tuulen takia tarttua kiinni huuliin ja levittää huulikiillon ympäri naamaa ja jättää hiuksetkin tahmeiksi. Nämä huulikiillot tuntuvat huulilla hieman tahmeilta, mutta eivät kuitenkaan sellaisella inhottavalla huulia yhteen liimaavalla tavalla. Näitä on siis vielä ihan miellyttävä käyttää. Kiilto huulilla on todella kaunis ja allekirjoitan täysin tuon kolmiulotteisen kiillon, jota tuotteet lupaavatkin. Väritön ja glitteritön Grystal glacé sopii mielestäni parhaiten huulipunien päälle tuomaan kaunista kiiltoa, mutta kolmea muuta oon tykännyt käyttää myös ihan yksinään. Varsinkin Glow glacé on aivan ihana, sillä se säkenöi vuorotellen niin violetin, vaaleanpunaisen kuin turkoosinkin sävyisenä!


Ehkä kaikkein mielenkiintoisin uutuus oli tämä IsaDoran Loose Lip Glitter*. Kyseessä on huulille tarkoitettu irtoglitter, joka lupaa tuoda huulille valoa heijastavan, kimaltavan ja pitkäkestoisen glitterefektin. Tätä on tarkoitus lisätä huulipunan tai huulikiillon päälle ihan vain sormilla. Itse oon käyttänyt levittämiseen myös huulipunasivellintä, mutta sormella glitterin saa kieltämättä paikoilleen paremmin. Glitter on kauniisti valoa heijastava ja kimaltelee useissa eri sävyissä todella kauniisti. Huulilla glitter ei tunnu oikeastaan miltään ja se pysyi paikoillaan oikein hyvin. Oon tykännyt käyttää tiettyjen huulipunien päällä glitteristä, melko väritöntä huulipunaa juuri sen glitterefektin vuoksi, mutta nyt mä voin käyttää samaan tarkoitukseen myös tätä. Tämän etuna on ehdottomasti se, ettei tämä tunnu lainkaan tahmaiselta, kuten monet huulikiillot, mutta huulikiiltojen levitys toisaalta on nopeampaa ja helpompaa. En kokenut tätäkään mitenkään vaikeakäyttöiseksi, mutta tuskin ottaisin tätä esimerkiksi meikkipussiini mukaan, jos lähden ulos. Glitter on suunnattu erityisesti huulille, mutta tätä voi myös käyttää muualle kasvoja ja vartalon ihoa. Purnukalla on hintaa 9,90 €.


Viimeisenä vielä kolme kappaletta IsaDoran Perfect Contour Kajal* silmänrajauskyniä. Nämä kynät ovat vedenkestäviä ja todella intensiivisen sävyisiä. (Kuva ei anna oikeutta noille swatcheille, sillä en saanut kameraa tarkentamaan niihin kunnolla.) Vasemmalta löytyy sävy 63 Tropical Green, joka on todella kaunis sinertävän mintunvihreä shimmersävy. Vierestä löytyy upea vaaleansininen shimmersävy 62 Tropical Blue ja kolmantena vielä mattamusta sävy 60 Black. Kynät ovat kaikki superpigmenttisiä ja varsinkin nuo kaksi värikästä ovat olleet aivan ihania kesäisten meikkien piristäjinä. Oon tykännyt muutenkin käyttää värikkäitä luomivärejä alarajauksen tekoon ja nyt nämä kynät saatuani oon käyttänyt siihen puuhaan nimenomaan näitä. Räväkkä, värikäs rajaus alaluomella tuo mun mielestäni kivaa vaihtelua ja piristystä silmämeikkeihin. Musta kajalkynä on loistava erityisesti vesirajalla. Kunnon smokey eye meikeissä musta kajal on todella hyvä ja käytännöllinen ja tämä hoitaa hommansa siinä oikein hyvin. Kyniä voi siis käyttää joko vesirajalla kajalin tapaan tai sitten ihan luomella silmänrajauskynän tavoin. Koostumukseltaan nämä ovat kermaisia ja helposti levittyviä eikä pysyvyydessäkään ole valittamista, sillä kynät ovat vedenkestäviä. Näiden hinta on 10,90 €.

*Tuote saatu testiin maahantuojalta

Miltä IsaDoran kesäuutuudet vaikuttavat? Oletteko jo ehtineet testaamaan näitä? :)

14 kommenttia:

  1. Onpa söpöjä värejä, tulee mieleen My little pony-maailma ja yksisarviset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No säpä sen sanoit :D Niin tulee kyllä mullekin, noi värit on supersöpöjä<3

      Poista
  2. Kynsilakat ja huuliglitter näyttää ihanilta! <3 Myös noi kajaalit vaikuttaa lupaavilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kajalit oli tosi hyviä, ihastuin niihin ihan täysin :) Kynsilakat on ihanan keäisiä! ♥

      Poista
  3. Tiedän, että Isadoralta on tullut uutuuksia, mutta täytyy myöntää, etten ole niitä livenä ehtinyt käydä tutkimassa. Pastellisävyt eivät ole ihan ykkösvalintani, mutta silmänrajauskynät ovat kivoja. Tykkään kirkkaansinisestä erityisesti:)
    Kauniit kuvat, Linda:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas rakastan pastellisävyjä näin kesäisin, ja muutenkin tykkään kun ne on niin sellasia "tyttömäisiä" :D Kirkkaansininen piristää katsetta tosi kivasti :) Kiitos paljon Sari<3

      Poista
  4. Noi kynsilakat on herkullisia! :)

    VastaaPoista
  5. Todella kauniita ja hempeitä sävyjä! Tuollaisia juuri itsein suosin nyt kynsillä:3 Huulikiillot näyttäät myös ihan syötävän hyviltä ja alkoi kiinnostaa;) Etenkin kun kesällä pidän huulikiilloista hieman ehken enemmän kun huulipunista:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään just tommosista vaaleista sävyistä kynsillä :) Okei, ehkä syksyllä ja talvella menee myös ne tummat tosi hyvin, mutta näin kesäisin vaaleat sävyt on ihan se ykkösvalinta :D Huulikiilloissa on se joku oma juttunsa kesäisin, muhunkin nimittäin iskee ne paljon voimakkaammin kesällä kuin muina vuodenaikoina!

      Poista
  6. Ompa kauniita sävyjä ja tosi ihania kuvia ♥ Yleensä en pahemmin välitä huulikiilloista, mutta nuo kuulostivat kyllä mielenkiintoisilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti<3 Joo mäkin oon tosi nirso huulikiiltojen suhteen, mutta noita oon oikeesti tykännyt käyttää :) Ja onhan noi ihan syötävän suloisiakin :D ♥

      Poista
  7. Oii miten kesäisiä sävyjä! <3 Kyllä kelpaa noilla kynsilakoilla lakkailla kynnet kuntoon kesäksi ;) Tuo IsaDoran Loose Lip Glitter kuulostaa kivalta tuotteelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin kelpaa! Niin ihania<3 Mä en tosiaan tollasta irtoglitteriä oo koskaan aiemmin huulilla testannut, mutta toi oli kyllä tosi kiva tuote! Kruunaisi kivasti varsinkin festarilookin ;D

      Poista

Kiitos kommentista!