torstai 29. kesäkuuta 2017

Kesäkuun suosikkituotteet + arvontamuistutus!


Moikka! Nyt olisi taas aika kurkistaa mun kuluneen kuukauden kosmetiikkasuosikkeihin. Musta tuntuu, että välillä mun on kamalan vaikea valita niitä suosikkeja, kun en oo oikein ostellut mitään uusia juttuja ja käytössä on ne samat vanhat tuotteet. Tässä kuussa tilanne oli kuitenkin ihan päinvastainen, sillä mun oli oikeasti vaikea valita tähän vain se pieni määrä tuotteita, joita normaalistikin suosikeikseni nostan. Oon sekä saanut että ostanut itse nyt parin viime kuun aikana niin paljon kaikkea ihanaa, että valinnanvaikeus oli suuri. Yllä näette kuitenkin ne tuotteet, jotka suosikeikseni lopulta päätyivät :)


Ziaja Cupuacu Crystalline Sugar Scrub* vei välittömästi mun sydämeni yhdessä sarjan muiden tuotteiden kanssa. Mä rakastan vartalonkuorinta-aineita ja tämä kuorinta on yhtä aikaa sekä kosteuttava että tehokas. Ja kaiken kruunaa tuotteen tuoksu. Siis ai vitsit miten ihanalle tää tuoksuu! Mä oon edelleen sitä mieltä, että sen tuotekuvauksessakin mainitun toffeen tuoksun lisäksi haistan tässä myös appelsiinisuklaan (Fazerina) ja näitä Cupuacu -sarjan tuotteita tekisi mieli tuoksutella taukoamatta. Oon niin iloinen, että sain näitä itselleni testiin ja suosittelen todellakin tätä vartalonkuorintaa ihan jokaiselle, joka tykkää käyttää sokerikuorintoja!


Heti perään tulee sitten toinen vartalonkuorinta-aine, nimittäin -417 Aromatic Body Peeling Kivi & Mango*. Tuntuu ehkä hieman hölmöltä valita suosikkeihin kaksi kuorinta-ainetta, mutta tämä kuorinta-aine on ehdottomasti ollut eniten mun suosiossani kaikista saamistani -417 tuotteista. Kuorinta tuoksuu ihanan raikkaalle ja sen teho on ihan yhtä hyvä kuin ylempänä olevan Ziajankin kuorinnan. Lisäksi tämäkin jättää ihon todella kosteutetun tuntuiseksi ja rakastan sitä tunnetta iholla. Nykyään en edes tykkää oikein käyttää sellaisia kuorintoja, jotka jättävät ihon nahkean tuntuiseksi. Myös samaisen sarjan Body Butter on ollut oikein kovassa käytössä, näiden tuoksu on jotekin ihanan kesäinen.


Makeup Revolutionin Ultra Blush Palette sävyssä Sugar & Spice nousi välittömästi ensitestauksen jälkeen yhdeksi suosikkiposkipunapaletikseni. Sävyvalikoima on laaja ja poskipunien pigmentti on todella, todella hyvä. Näillä ihan oikeasti saa kunnolla sitä väriä poskille, mutta totta kai hennommalla kädellä lopputuloskin on luonnollisempi. Milanin Luminoson lisäksi en oo muita poskipunia tämän paletin saatuani edes käyttänyt ja uskon, että tämä tulee jatkossakin olemaan kovassa käytössä mulla. Paletin highlighterit eivät ole suosikkejani, mutta ihan kelpoja nekin ovat ja sävyiltään ne ovat oikein kauniita.


Manna Kadarin Lip Locked Priming Lipstick on aivan upea vaaleanpunainen, hieman marjaisa huulipuna, jonka sain itselleni tammikuun Lip Monthlystä. Tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista huulimeikeistä, joita oon Lip Monthlyistä ikinä saanut. Huulipuna on huulilla melko matta, mutta ei juurikaan kuivattava. Se levittyy kauniisti ja pysyy hyvännäköisenä todella pitkään. Tämä on ihan täydellinen käytettäväksi hieman voimakkaamman silmämeikin kanssa silloin, kun en halua enää korostaa huulia. Upea huulipuna!


Batisten Stylist XXL Volume Spray on päässyt mulla käyttöön todella usein viime kampaajareissun jälkeen, kun sain taas tyveni vaaleaksi. Oon aiemminkin kertonut, että tupeeraan mun hiusten tyveä hieman lähes päivittäin ja käytän siihen apuna myös jotain tyvikohottajaa, tupeeraussuihketta tms. Tämä volyymisuihke osoittautui todella hyväksi ja jo hyvin pieni määrä riittää nostamaan tyveä ylöspäin, helpottamaan tupeerausta ja antamaan sille pysyvyyttä. Miinuksena tästä voisin sanoa suihkeen valkoisen värin, jonka erottaa mun vaaleistakin hiuksista, saati sitten vähänkin tummemmista. Sen saa kyllä helposti sormien kanssa häivytettyä pois näkyvistä, mutta tuskin käyttäisin tätä, mikäli mulla olisi tummat hiukset. Nyt oon kuitenkin ollut ihan supertyytyväinen tähän tuotteeseen.

Tällä kertaa suosikkien joukkoon mahtui niin meikkejä, ihonhoito- kuin hiustenhoituotteitakin. Saa nähdä mitä ensi kuu tuo tullessaan :) Muistutan kaikkia myös blogissani käynnissä olevasta arvonnasta, jonka palkintona on Zoevan Cocoa Blend luomiväripaletti. Tästä pääset arvontapostaukseen.

*Tuote saatu blogin kautta.

Sattuiko joukosta löytymään teidän mahdollisia suosikkejanne? :)

10 kommenttia:

  1. Mä arvasin suurinpiirtein mitkä olis sun suosikkeja tällä kertaa:)
    Mitään näistä en ole itse käyttänyt, mutta melkein tilasin tuon Makeup Revolutionin paletin, hirmuisesti houkuttelisi, mutta kun poskipuniakin on jo ennestään yli oman ja tulevienkin sukupolvien tarpeen, en sitten tilannutkaan. Mutta ihana se on:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämttä noi kuorinnat ja poskipunapaletti ainakin oli melko ennalta-arvattavissa :D Mä innostuin poskipunista oikein kunnolla vasta ihan hiljattain, joten niitä on tullut nyt lähiaikoina hamstrattua sen takai oikein urakalla. Enää en kyllä enempää aio ostaa taas vähään aikaan. Poskipunat kuitenkin on sellasia, että ne kuluu myös melko hitaasti niin pitää nyt edes koittaa käyttää vanhoja pois :)

      Poista
  2. Huulipuna näyttää aivan ihanan sävyiseltä. <3

    VastaaPoista
  3. Mulla on Bette boxin mukana tullut Manna Kadarin huulikiilto tai olikos se nyt nestemäinen huulipuna, mutta sen laatu on tosi hyvä. Pigmentti on huikea ja se myös pysyy hyvin huulilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Manna Kadarilla on tosi hyviä huulimeikkejä! Mä oon saanut niitä pääasiassa Lip Monthlyistä ja ne on aina olleet niiden pussukoiden parhaimmistoa :)

      Poista
  4. Tykästyin tosi paljon tuohon Makeup Revolution merkkiin, joten voisin hommata jossain vaiheessas tuon poskipuna paletinkin <3 Tuossa on nuo sävyt niin upeita! Ja uskon kyllä sua kun sanot jonkun tuotteen olevan hyvä, silloin se on ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana sua<3 :D Suosittelen lämpimästi tota poskipunapalettia, tossa on tosi hyvä pigmentti ja sävyt on kauniita! En ihan äkkiä keksi mitään muuta merkkiä, jolta saisi tohon hintaan noin monta oikeasti hyvää ja laadukasta poskipunaa eli pisteet tosiaan Makeup Revolutinille!

      Poista
  5. Oi miten kivoilta nuo kuorinnat näyttävät<3 kuorintoja ei voi kyllä koskaan olla liikaa, niitä tulee osteltua varmaan kaikkein eniten kaikista kosmetiikkatuotteista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kumpikin on niiin ihania<3 No nyt en voisi olla sun kanssa enempää samaa mieltä! :D Kuorintoja ei tosiaan voi ikinä olla liikaa ;D

      Poista

Kiitos kommentista!