perjantai 14. heinäkuuta 2017

Bette Box | Heinäkuu


Sain itselleni tämän heinäkuun Bette Boxin melko tarkalleen viikko sitten ja nyt olen ehtinyt testaamaan paketin tuotteet ja mun olisi tarkoitus sekä esitellä että arvostella ne teille. Tällä kertaa boksin teemana oli kesän festarit, mikä sai ainakin mut olettamaan, että boksista löytyisi joukko nimenomaan festarielämään soveltuvaa kosmetiikkaa. No, mitä boksista siis paljastui?


Sisältö oli mielestäni oikein kiva ja ehdottomasti mielenkiintoisempi kuin vaikkapa viime kuun boksi. Ei sekään huono ollut, mutta tästä löytyi selkeästi mielenkiintoisempia tuotteita. Festareille sopivia tuotteitakin tässä oli runsaasti, mutta toisaalta kaikki boksin tuotteet sopivat myös ihan "tavalliseen" elämään ilman mitään festaririentoja. Boksissa ollut Pepsodentin hammastahna aiheutti pientä huvitusta, mutta ehkäpä ton nyt voi hyväksyä, kunhan näitä ei ala tulla taas samaan tahtiin kuin LivBox aikoina.


Lumene Lähde Kosteuttava & Raikastava Kasvosuihke oli jo etukäteen tiedossa, sillä oikeastaan en voinut edes välttyä siltä tiedolta, että boksi tämän tuotteen sisältää. Oli ehkä hieman hassuakin, että joka puolelle esim. Facebookissa ihan avoimesti mainostettiin, että heinäkuun boksista tämä kyseinen tuote löytyy, kun voisin kuvitella että jotkut ihmiset tosissaan haluavat yllättyä boksin avatessaan. No eipä tällä mun kohdallani niin väliä ole, kunhan hieman ihmettelen :) Tätä Lumenen kasvosuihketta voi suihkia joko ennen kasvovoiteen levitystä tai sitten ihan valmiin meikin päälle. Sen on tarkoitus kosteuttaa ja raikastaa ihoa, kuitenkaan meikkejä sotkematta. Täytyy myöntää, etten mä oikein ole lämmennyt tällaisille suihkeille, sillä oon jotenkin kokenut nämä hieman turhiksi ainakin omalle kohdalleni. Muutaman kerran oon tätä nyt kasvoilleni suihkinut meikin päälle ja ihan kivastihan se on tuonut sellaista hetkellistä pientä virkistystä. Meikki ei ole levinnyt eli tuote piti siinä kohtaa hyvin lupauksensa. Uskoisin tämän olevan todella hyvä tuote kuumille hellepäiville :) 100 ml pullon ovh on 19,90 €.


Herbinan Soft Cashmere Antiperspirant 48H herätti heti mun kiinnostukseni. Dödöt nyt yleensä on melko tylsähköjä tuotteita, mutta jotenkin multa on täysin mennyt ohi se, että Herbina edes myy näitä dödöjä! Mullahan on ollut hakusessa uusi hyvä, eläinkokeeton deodorantti ja tämä tuli kuin tilauksesta mulle testattavaksi. Kyseessä on alkoholiton antiperspirantti, joka nimensä mukaisesti lupaa antaa 48 tunnin suojan. Tuoksultaan tämä on melko mieto, mutta kuitenkin ihan kivan raikas eikä lainkaan tunkkainen. Antiperspirantti on toiminut mun käytössäni oikein hyvin eikä se ole ainakaan näiden muutamien käyttökertojen aikana pettänyt kertaakaan. Oon siis ollut oikein tyytyväinen tähän! Ovh 50 ml tuotteella on 2,20 €.


Näitä essencen kynsilakkoja on kehuttu blogeissa ihan valtavasti, mutta sattuneesta syystä en ole sellaisia itselleni hankkinut. Sain omasta boksistani the gel nailpolishin melko räikeässä sinisessä sävyssä 79 so blue, so true. Kynsilakan tulisi totta kai antaa kynsille geelimäinen kiilto, mutta lisäksi myös hoitaa niitä. Ensinnäkin mun täytyy sanoa, että sininen ei todellakaan ole mun värini, mutta toisaalta ehkä välillä onkin hyvä mennä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle? Ja itse asiassa mä yllätyin kuinka kivalta se sininen kynsissä näyttää! Ei ollenkaan hassummalta ja tää on ehdottomasti mun mielestäni kesäinen väri ja sopii hyvin nimenomaan niille festareille. Kynsilakka itsessään oli myös todella hyvää. Yhdellä kerroksella sai peittävän lopputuloksen eikä pysyvyydessäkään ole mitään moitittavaa. Mä en normaalisti hehkuta näiden kauneusboksien kynsilakkojen perään, kun en kynsilakkoja kovin usein pysty käyttämään normaalissa arjessa, mutta tähän kyllä tykästyin. Ovh kynsilakalla on 1,99 € ja nyt ymmärrän täysin, miksi ihmiset kehuvat niin paljon näitä essencen lakkoja. Hinta-laatusuhde on todellakin kohdillaan näissä!


Body Boomin Kahvikuorinta oli ehdottomasti koko boksin mielenkiintoisin tuote. Erilaiset kahvista tehdyt kuorinnathan ovat jo pitkään olleet kovassa huudossa ja ihmiset tekevät näitä ihan itsekin. Tämä kuorinta koostuu siis kahvista sekä erilaisista luonnollisista raaka-aineista, joiden tulisi yhdessä tehdä iho sileäksi, kauniiksi ja kosteutetuksi. Tuote lupaa myös mm. ennaltaehkäistä ihon ikääntymistä sekä taistella selluliittia vastaan. Oma kuorintani sisälsi banaania ja täytyy myöntää, että en ole koskaan aiemmin kuorinut ihoani banaanin tuoksuisen kahvin kanssa :D Kokemus oli kieltämättä melko mielenkiintoinen, mutta ehdottomasti positiivisessa mielessä. Kuorinta oli suhteellisen hellävarainen ja iho jäi mukavan kosteutetun tuntuiseksi. Ei musta taida ihan näiden kahvikuorintojen suurinta fania tulla, mutta ehdottomasti käytän pussin sisällön loppuun! Boksista tuli 30 g pussukka ja 200 gramman ovh on 18,90 €.


Garnierin Micellar Cleansing Water on hajusteeton, herkälle iholle hyvin soveltuva misellivesi. Tuote on tarkoitettu ihonpuhdistukseen ja meikinpoistoon eikä sitä tarvitse huuhdella kasvoilta pois. Mulla oli todella pitkä tauko, kun en käyttänyt misellivesiä oikeastaan lainkaan, mutta nykyään putsaan niiden kanssa kasvoni joka ilta, kun on olen ensin pessyt kasvoni jonkin toisen putsarin kanssa. Sen puoleen tämä misellivesi oli ihan mukava yllätys ja mä oon lukenut tästä todella paljon kehuja muutenkin. Tuote toimi kivasti, meikinrippeet lähtivät helposti pois kasvoilta tämän kanssa. Kasvoille jäi tosin sellainen pieni kiristävä tunne, mutta sen saa onneksi pois kasvovoidetta levittämällä. Se tunne on kuitenkin itselleni jotenkin todella epämieluinen, mutta eiköhän tämä tule siitä huolimatta käytettyä pois. Ovh tällä 125 ml kokoisella pullolla on 3,95 €.


Pepsodentin White Now CC-hammastahna aiheutti tosiaan lievää hilpeyttä, sillä hammastahnojan tuli LivBoxeista aikoinaan joka toinen kuukausi melkoisen pitkä ajan. No, Bette Boxeissa ei onneksi oo samaa linjaa ollut, eikä toivottavasti tulekaan olemaan, joten annettakoon tämä hammastahna anteeksi! Hammastahnan tulisi tehdä hampaista välittömästi valkoisemmat ja sillä on myös hoitava vaikutus. Mutta nyt en ihan ymmärrä. "Hammastahnan sininen väri saa hampaat näyttämään säihkyvän valkoisilta heti harjaamisen jälkeen." Niin siis mikä sininen väri? Joko musta on tullut lyhyessä ajassa todella värisokea, hammastahnassani on jokin vika tai teksti on väärä, sillä mun hammastahnani on tasan tarkkaan valkoista. Ei sinistä, ei punaista tai vihreää. Valkoista. No ei toisaalta olisi ensimmäinen kerta, kun näiden kauneusboksien lappusten tekstit eivät mätsää itse tuotteeseen. Ihan ok hammastahna, mutta mitään värieroa en hampaissani yllättäen huomannut pelkästään yhden käyttökerran jälkeen. Vaatisi varmasti vähän pitempiaikaista käyttöä, jotta sen mahdollisen eron oikeasti huomaisi. Tämän ovh on 4,70 €.


Ja viimeisenä vielä kasa näytepakkauksia, jotka boksi sisälsi. Garnierin Soothing Hydrating Lotion -vartalovoide oli oikein kiva. Tuoksu oli mukavan rauhoittava, voide imeytyi nopeasti ja se kosteutti ihoa kivasti. L'anzan Kerating Healing Oil Shampoo oli tosi iso pettymys. Shampoo teki hiuksistani tasan öljyisen tuntuiset ja siitä oli puhtaus todella kaukana. Saman sarjan hoitoaine oli hieman parempi, mutta en mä sitäkään itselleni ostaa haluaisi. Oon siis tyytyväinen, ettei näistä tämän isompia kokoja tullut, sillä mun hiuksilleni nämä eivät sopineet. Compeedin rakkolaastareille taas on aina tarvetta, varsinkin kesäisin. Narcisco Rodriquezin tuoksunäyte ei ollut lainkaan mun mieleeni. Miten nämä kauneusboksien tuoksunäytteet onkin mun mielestäni lähes aina yhtä kamalia? No mutta kaikki ei voi miellyttää kaikkia ja tuoksut varsinkin jakavat mielipiteitä todella voimakkaasti!

Mitä mieltä te olette heinäkuun Bette Boxista? :)

14 kommenttia:

  1. Onpa muuten kivan värinen tuo sininen kynsilakka! <3 Mulla ei varmaan koskaan oo ollut, mutta olisi kyllä kiva joskus kokeilla! Essencen kynsilakat ovat kyllä ihan ok, ei mitään parhaita, mutta tosiaan on niin edullisiakin :D Ihan kiva boksi, mutta en yhtään ihmettele etten ole innostunut tällästä tilaamaan kun on aina jotain näytettä ja hammastahnaa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on tosi kivan väristä, vaikka aluksi kauhistuin ja ajattelin, etten ikinä käyttäisi ton väristä kynsilakkaa :D Noi pienet näytteet oli tällä kertaa vaan ihan extrajuttuja, ei varsinaisia tuotteita eli sen puoleen mua ei haittaa noi ollenkaan :) Hammastahna kieltämättä ei oo ihan se ykkösjuttu, mitä kauneusbokseista odottaa saavansa, mutta kyllä tää menee, jos ei jää tavaksi :D

      Poista
  2. Ihan mielenkiitoinen boxi ja sisältö sopii tosiaan niin festareille kuin ihan normaaliinkin elämään, pohdin pitkään tämän tilaamista. Nyt ei itse asiassa harmita lainkaan etten tilannut kyseistä boxia, ei se nyt niin ihmeellinen mielestäni ole. Ensinnäkin nuo näytepussukat, en vaan näe järkeä niissä. Tosin boxin tarkoitushan hieman onkin että pääsee kokeilemaan ehken itselle niitä uutuuksia, ei sillä.
    Mukavia täyskokoisiakin tuotteita löytyi, tsekkasin jo yhdestä blogista tämän ja naurahdin itsekin tuolle hammastahnalle, tuli jostain syystä sinä mieleen kun täällä ihmeteltiin yhdessä aina nuita hammastahnoja livbox aikoina, mietin heti että Linda tykkää jos on tilannut boxin;) Elokuun boxi kuulemma sisältää taas pelkkiä täyskokoisia tuotteita, muistankohan oikein..? Pitäskö vaan pistää tilaukseen se sitten:D Ihanaa viikonloppua sinne<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkäsin tästä sen takia, että vaikka teemana oli kesän festarit niin nää pääsee kyllä hyvin käyttöön ihan normielämässäkin :) Tollaset pienet näytepussukat on kieltämättä vähän huonoja, mutta tässä boksissa ne ei olleet varsinaisia tuotteita ja niistä oli siinä lappusessakin mainittu ihan vaan nopeasti muutamalla sanalla!

      Haha joo en ihmettele, että tulin mieleen tosta hammastahnasta :D Muutamaan otteeseen tuli nimittäin silloin aikoinaan manattua niitä täällä blogin puolella :'D Joo elokuussa on viisi täysikokoista tuotetta, ehkä sen lisäksi vielä jotain muuta, ei voi tietää ;) Mutta hyvältä vaikuttaa ja boksin arvokin on yli 60 € eli sen puoleen suosittelen kyllä tilaamaan :) Kiitos, samoin sulle ihana<3

      Poista
  3. Ensimmäinen käyttökerta hammastahnan kanssa oli mulla myös valkoinen, ja ehdinkin jo ilahtua :D Mutta sieltä se sininen väri tulee, kun tahnaa puristelee tuubista enempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa nonni nyt se sitten selvisi :D Kiitos kun tulit valaisemaan mua! Mä ehdin jo melkein repiä pelihousuni täällä ruudun toisella puolella :'D

      Poista
  4. Yllättävän kivan oloinen boksin sisältö, lukuunottamatta tuota hammastahnaa haha! :D Tuo Herbinan deodorantti vaikuttaa mielenkiintoiselta, ja sitä voisin itsekin kokeilla :) Miulla on myös muutama noita Essencen kynsilakkoja, ja tykkään kyllä vaikka lakkaa saakin laittaa melko varovasti ison sudin takia.

    Pakko muuten sanoa, että olet kehittynyt kuvaajana tosi paljon - nämäkin kuvat on niin kauniisti toteutettu <3 Ei sillä, että siun kuvissa olisi aiemminkaan ollut mitään vikaa, mutta ymmärsit varmaan mitä tarkoitan :) Ihanaa viikonlopun jatkoa sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä ainakin tykkäsin tästä sisällöstä :) Tota Herbinan dödöä voin kyllä suositella! Mulla toi on toiminut tosi kivasti ja hinta ei myöskään oo paha, jos nyt sattuukin käymään niin, ettet siitä pitäisi :) Kieltämättä ton essencen lakan suti oli suhteellisen iso, mutta mä sain silti aika kivuttomasti lakattua kynnet. Muutamasta kynnestä meni kynnen rajojen yli sitä väriä, mutta pääasiassa lopputulos oli ihan kiva!

      Voi kiitos, kiva kuulla ja tiedän kyllä mitä meinaat<3 :) Nyt kun oon sen Photobucketin takia joutunut siirtämään kaikki kuvat uudestaan blogiin ja sen takia käymään läpi vanhat postaukset, sen kehityksen on todellakin huomannut myös itse :D Melkein hävettää katsoa joitain vanhoja postauksia, mutta onneksi kehitys on ollut tähän suuntaan ;)

      Poista
  5. Mua ei haittaa, että Lumenen tuotteen paljastettiin olevan mukana. Oikeastaan se ja alekoodi oli syy tilaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monilla varmaan mennyt just noinkin, että on nimenomaan tilannut koko boksin kun on kuullut, että Lumenen suihke sieltä tulee :)

      Poista
  6. Tää boxi olisi kelvannut mullekin, tosi kivoja tuotteita :) Tosi paljon kylläkin noita näytteitä, mutta sen verran myös hyviä täysi kokoisia tuotteita, että tästä olisikin voinut maksaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkäsin tosi paljon! Joo näytteet ei haittaa ainakaan mua yhtään, kun ne on vaan extrana tuolla eikä varsinaisina tuotteina :)

      Poista
  7. Tää boksi vaikuttaa ihan kivalle ja olisi kyllä kelvannut tännekin! :) Tuo kahvikuorinta kuulostaa mielenkiintoiselle ja sitä olisi ollut hauska päästä testaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boksi oli kyllä hurjan kiva :) Kahvikuorintoja on itsekin tosi helppo tehdä, eli jos ei kiinnosta ostaa valmista kahvikuorintaa niin sen kun vain kahvia keittelemään ;D

      Poista

Kiitos kommentista!