maanantai 31. heinäkuuta 2017

Kosmetiikkaa tehokäyttöön | Elokuu


Moikka! Mä kirjoittelin viime kuussa ensimmäisen postauksen tähän kuukausittaiseen sarjaan, jossa mun on siis tarkoitus valita aina muutama kosmetiikkatuote tehokäyttöön seuraavaksi kuukaudeksi. Tällä tavalla saan ehkä paremmin käytettyä pois vanhoja tuotteita, jotka ovat jääneet jo vähemmälle käytölle tai sitten sellaisia, jotka eivät ole oikein päässeet suosiooni, mutta joista en oo kuitenkaan halunnut luopua. Tämä on myös oiva tapa tutustua paremmin uusiin tuotteisiin, eli mulla on monia syitä, miksi haluan näitä tuotteita itselleni valita :) Yllä näette elokuun valinnat ja seuraavaksi tarkempi katsaus niihin. Postauksen lopussa oon käynyt vielä lyhyesti läpi miten heinäkuun valintojen kanssa meni!


Rituals... The Ritual of Sakura Blossoming Hand Lotion on jäänyt mulla lähes täysin TBS:n käsivoiteiden varjoon. Mä pidän tästä käsivoiteesta, sen tuoksu on ihan huumaavan hyvä ja se kosteuttaa käsiä tehokkaasti. TBS:n voiteet imeytyvät kuitenkin hieman nopeammin, joten olen siitä syystä suosinut niitä. Tämä on itse asiassa jo pitkään majaillut mun olohuoneen sohvapöydällä, mutta siitä huolimatta oon käyttänyt tätä tosi satunnaisesti. Nyt aion korjata tilanteen ja kotona ollessani pyrkiä käyttämään nimenomaan tätä käsivoidetta. Laukussa kannan yhä edelleen TBS:n voiteita niiden näppärän koon vuoksi.


Lush Bubblegum & Sugar Plum Fairy Lip Scrubsit ovat molemmat aivan ihania ja rakastan näitä sokerisia ja herkullisen tuoksuisia huultenkuorintoja. Jostain syystä näiden käyttö tuppaa aina unohtumaan ja käyttövälit saattavat venyä jopa kuukausien pituisiksi. Ei niitä huulia tarvitsekaan olla päivittäin kuorimassa, mutta voisin nyt yrittää edes kerran viikossa saada ne kuorittua. Varsinkin, kun multa löytyy tällainen ihana ja oikeasti tehokas kaksikko sitä varten. Sugar Plum Fairy on jouluinen kausituoksu, mutta vadelmakarkilta tuoksuva Bubblegum on tälläkin hetkellä myynnissä Lushilla.


Cutrin White Nights Salt Sprayn* sain viime kesänä itselleni ja nyt haluan seuraavan kuukauden ajan keskittyä nimenomaan tämän suolasuihkeen käyttöön hiuksia muotoillessani. Mähän suihkin yleensä aina hiuksiini jotain rakennetta antavaa tuotetta ja tämäkin on ollut lukuisia kertoja käytössä. Edellisestä käyttökerrasta alkaa kuitenkin olla aikaa jo melko kauan, joten nyt aion panostaa tähän ja jättää muut tyvikohottajat ja suolasuihkeet odottelemaan hetkeksi. Tuote on todella toimiva, sillä saa kivasti tukea ja rakennetta hiuksiin, jolloin esimerkiksi hiusten tupeeraus helpottuu ja kampaus pysyy hyvännäköisenä pitempään.


TIGI Glaze Haze Semi-Sweet Smoothing Hair Serum on vanha suosikkini, joka on kuitenkin jäänyt täysin Paul Mitchellin hiusseerumin varjoon. Haluan kuitenkin saada tämänkin pullon joskus loppumaan ja elokuun ajan aionkin siloitella hiusteni latvat nimenomaan tämän seerumin kanssa. Vaikka Paul Mitchellin Super Skinny Serum on ehkä paras tuote, mitä on koskaan keksitty hiuksille, ei tässä TIGInkään seerumissa mitään vikaa ole ja tämäkin hoitaa hommansa todella hyvin. Nyt toivotaan, että saan pullon loppumaan elokuun aikana!


Too Faced Sweet Peach Glow'n ostin itselleni keväällä ja nyt tämä persikkapaletti tulee päätymään kunnolla käyttöön mulla. Paletti sisältää vaalean highlighterin, persikkaisen poskipunan sekä shimmerisen aurinkopuuterin ja tällä kombolla saa oikein kivasti posket hehkumaan ja muutenkin kasvot korostettua. Paletin poskipuna ei aluksi oikein vakuuttanut, mutta sen laatu on parantunut nyt ajan kanssa (liekö päällä ollut jokin kovempi "kalvo", joka on nyt kulunut pois) ja nyt haluan antaa tälle paletille sen ansaitseman huomion. Aion toki varmasti käyttää myös muita poskipunia ja highlightereita, mutta koitan panostaa tähänkin aiempaa enemmän.


Eli tällainen kasa tuotteita mulla oli tosiaan tehokäytössä heinäkuussa. I Love...:n suihkugeelikaksikkoa käytin hyvin usein, mutta en kuitenkaan päivittäin. Lemon Meringuen tuoksu alkoi jossain vaiheessa jo tympiä, sillä se on todella makea, joten nyt tulee pientä taukoa tähän kaksikkoon. Shiseidon huulipunaa ehdin käyttää muutaman päivän, kunnes se napsahti juuresta poikki ja nyt se päätyykin sitten huulipunien taivaaseen, sillä en jaksa sen kanssa enää tapella. Wellan BB-voide hiuksille oli käytössä lähes joka kerta, kun olin hiukset pessyt. Mitään suurta eroa en hiuksissani huomannut, mutta pientä lisäkiiltoa niissä oli havaittavissa. Molemmat Lily Lolon poskipunat pääsivät usein käyttöön, mutta aloin kieltämättä jo kaivata muunkin sävyisiä poskipunia. TBS:n öljyä käytin aika satunnaisesti ja sitä olisinkin voinut käyttää paljon useammin.

*Tuote saatu blogin kautta

Onko teillä joitain kosmetiikkatuotteita, joita koitatte tällä hetkellä käyttää tehokkaasti loppuun tai muuten vaan normaalia enemmän? :)

20 kommenttia:

  1. Miulla myös oma projekti menossa. Löytyy lähinnä ihonhoitotuotteet ja joitain meikkituotteita. Samainen mango öljy täälläkin (ja huulikuorinta). Tuntuu, että se vaan kestää ja kestää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sulla on vastaavanlainen projekti käynnissä! :) Toi mangoöljy kieltämättä tuntuu kestävän ikuisuuden :D Eihän sitä kerralla mitään älyttömiä määriä voikaan käyttää, mutta välillä tuntuu ettei tuote vähene yhtään, vaikka sitä käyttäisi ihan päivittäin. Toisaalta saapahan ainakin rahoilleen vastinetta!

      Poista
  2. Mulla ei tahdo projektit oikein päästä alkua pidemmälle, mutta en ole ottanut siitä stressiä. Ehkä joskus musta tulee tehokkaampi, ainakin meikkien kuluttamisessa. Ihonhoitojututhan multa kuluu kipin kapin;)
    Tsemppiä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannatakaan stressata, ja sulla nyt muutenkin loppuu joka kuukausi ihan hurja määrä kosmetiikkaa :) Huomattavasti enemmän kuin vaikkapa mulla :D Mulla taas ihonhoitotuotteet, erityisesti vartalolle tarkoitetut, kuluu ihan superhitaasti, kun oon hieman laiska käyttämään niitä.. :D Kiitos!

      Poista
  3. Tämä on tosi kiva postaussarja! :) Mulla ei itseasiassa taida olla juuri nyt mitään tehokäytössä, vaan käytän tuotteita ihan satunnaisesti. Olisi kyllä ehkä paikallaan ottaa joku tällanen "tehokuuri" tietyistä tuotteista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla :) Mulle tää on tosiaan ihan älyttömän hyvä keino saada käytettyä joitain tiettyjä tuotteita useammin. Monesti jämähdän vaan niihin samoihin kosmetiikkatuotteisiin, vaikka kaapeista löytyisi monia muitakin vastaavia :D

      Poista
  4. Suihkugeelit on mulla ikuisessa tehokäytössä, koska niitä vaan kertyy ja kertyy kaappiin :D. Ja joihinkin tuoksuihin tosiaan kyllästyy ja sitten pitää vaihtaa toiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kertyy mullekin :D En edes käsitä miksei niitä uusia suihkugeelejä voi jättää sinne kauppaan vaan aina pitää olla raahaamassa kotiin lisää, vaikka niitä on jo valmiiksi kylppäri pullollaan :D

      Poista
  5. Itselläni on Guinotin puhdistusöljy ollut niin kovassa käytössä, että se on kohta loppu, samoin Muradin kasvovesi, aika paljon ihonhoitotuotteita ihan loppumaisillaan, kesäisin useammin jämähdän helpommin niiden kanssa yhteen tuotteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas pyörittelen yleensä niin montaa ihonhoitotuotetta samaan aikaan, ettei ne sen takia kulu millään loppuun. Kasvoille käytettävät loppuu sentään joskus, mutta en edes muista koska mulla olisi viimeksi loppunut ihan täysikokoinen vartalovoide :D Kiva, että sulla on noin paljon tuotteita loppumaisillaan! Kaappeihin on aina mukava saada lisää tilaa uusille jutuille ;)

      Poista
  6. Nämä on mielenkiintoisia aiheita lukea ja katsella kuvia :) Luin Someone's Moments-blogista samasta projektista ja innostuin itsekin tuotteiden tehokäytöstä, mutta nopeasti huomasin, et pitää odottaa töiden alkua ja meikkaamisen jatkamista. Kesäloma on mennyt niiiiiin meikittä! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kävin heti sun kommentin nähtyäni vilkaisemassa tuota mainitsemaasi blogia ja pitää ehdottomasti tutustua siihen paremminkin, kiitos siis paljon blogivinkistä<3 Haha tiedätkö mäkään en jaksaisi nyt yhtään meikata, kun oma loma on alkanut :D Aikaa olisi tehdä vaikkapa uusia tutoriaaleja, mutta kun niin mielellään menisi vaan kasvot meikittöminä :'D

      Poista
  7. Hyvin oot saanut kulutettua tuotteita! :) Ei tosiaan samaa suihkusaippuaa jaksa käyttää joka päivä :D Ja tuo on ärsyttävintä ikinä kun huulipuna katkeaa :( Kiva tää postaussarja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei jaksakaan, mä sain tosta Lemon Meringuesta yliannostuksen :D Se tuoksuu hyvältä, mutta se alkoi todella tympiä ja jopa ällöttää jossain vaiheessa. Mulla ei oo tainnut koskaan aiemmin katketa yksikään huulipuna ja onneksi toikin oli jo suht lopussa niin ei harmita sentään niin paljon. Jos kyseessä olisi ollut jokin ihan uusi puna niin olisin varmaan itkenyt tossa vaiheessa :'D Kiitos, kiva kuulla! :)

      Poista
  8. Aina kun nään tuon TF:n paletin tulee ihan suru puseroon, kun en omista sitä :-D On se vaan niin kaunis ♥

    https://tthekidult.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä toi on ihan hurjan kaunis eikä paletin persikkainen tuoksukaan ole yhtään huono juttu<3 :D

      Poista
  9. Mahtavaa, mä yritän karsia vähän kaikkia jotta saisi uusia tilalle:D Esim matkakokoiset pikkutuotteet jotka on TBS:n joulukalenterista peräisin, niitäkin yritän käytellä pois ennen uusien isojen hankintaa. Mun piti Helsingistä viimein käydä ostamassa tuo Lushin huulikuorinta jota oon himoinnut tosi pitkään, mutta koska reissu peruuntui niin se taas jäi:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusille kosmetiikkatuotteille kannattaakin tehdä tilaa ;D Mä sain tiedätkö vihdoin pari viikkoa sitten käytettyä mun viimeiset tuotteet siitä vuoden 2015 TBS:n joulukalenterista pois :'D Paljonkohan mulla mahtaisi olla niitä vielä, jos olisin sen kalenterin tilannut myös viime vuonna :D

      Seuraavalla Helsingin reissulla käyt sitten ehdottomasti nappaamassa ton Lushin kuorinnan<3 Noi on molemmat ihania, mutta Bubblegum on erityisesti mun mieleeni :)

      Poista
  10. Tää on tosi kiva postaussarja :) Mulla on tänä vuonna ollut tehokäytössä Viva la Divan Nudie-luomiväripaletti (UD:n Naked-paletin kopio). Tein itselleni alkuvuodesta "säännön", että käytän joka toinen viikko ainoastaan tuota Nudieta ja sitten väliviikkoina aina muita luomivärejä sekalaisesti. Tää onkin ollut ihan hauska projekti, sillä oon saanut jo paletin kolmesta luomiväristä pannut reilusti näkyviin ja kahdesta muustakin ne on jo ihan lähellä! Yleensä aina loppuviikosta paletti alkaa tympimään, mutta sitten kun taas käyttää viikon verran muita luomivärejä niin tuollaiseen perus maanläheisiä sävyjä sisältävään palettiin onkin taas ihan kiva palata :)

    Vuodenvaihteessa Nudie saa väistyä, mutta ajattelin kyllä ensi vuodellekin valita samanlaisen "projektipaletin", nyt jo innoissani mietin, että mikä se voisi olla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora :) Tollanen järjestely kuulostaa tosi hyvältä ja toimivalta! Pitäisiköhän munkin koittaa samaa? Tai toisaalta voisin kyllä valita aina yhden paletin yhdeksi viikoksi ja sitten ottaa taas seuraavalle viikolle seuraavan paletin käyttöön. Nyt tuntuu, että jämähdän tosi usein niihin samoihin uusiin paletteihin ja vanhat jää laatikkoon lojumaan. Tolla sun tyylillä saa kyllä tosi hyvin käytettyä palettia eikä ihme, että oot saanut siitä pannuja näkyviin noin hyvin!

      Poista

Kiitos kommentista!