tiistai 18. heinäkuuta 2017

Lip Monthly - July 2017


Vastahan siitä on reilu viikko, kun julkaisin postauksen kesäkuun Lip Monthlysta, ja nyt olisi jo vuoro heinäkuun pussukan esittelylle! Mä olin kieltämättä enemmän kuin yllättynyt huomattuani tutun pinkin pussukan muun postin joukossa, sillä en ikimaailmassa olisi uskonut saavani heinäkuun Lip Monthlya vielä moneen viikkoon. No, enpä mä kovin tyytymätön tähän tilanteeseen ole ja onhan se kiva esitellä teillekin näiden sisällöt vielä saman kuun aikana :) 


Edelliskuun Lip Monthly oli tosiaan mun mielestäni paras ikinä. Jokainen sen tuote kolahti muhun täysin ja pidin niistä kaikista. En missään nimessä oleta, että jokainen saamani pussukka on yhtä täydellinen juuri mulle, mutta olihan ne odotukset totta kai korkealla tämänkin kohdalla. Enkä mä pettynyt ollenkaan! Ei tämä ehkä kesäkuun Lip Monthlylle vedä vertoja, mutta sisältö oli tässäkin kuussa oikein kiva. Muistaakseni kahdesta tuotteesta sai halutessaan itse valita mieluisen sävyn muutaman vaihtoehdon joukosta jo etukäteen, eli tiesin kyllä hieman minkälaista sävymaailmaa odottaa tältä pussukalta :)


Hola Neonin Velvet Liquid Lipstickin omistin jo entuudestaan yhdessä sävyssä ja nyt sain itselleni tämän punaisen, metallinhohtosävyn Wander Crazed. Wander Crazed on tosiaan metallinhohtoinen, mutta mielestäni suhteellisen lievästi. Huulet eivät siis hohda kilometrin päähän, mutta se metallinhohto on kuitenkin selkeästi nähtävissä. Koostumukseltaan tämä oli nestemäiseksi huulipunaksi melko paakkuista, mutta huulille punan sai levitettyä kuitenkin helposti ja lopputulos oli kaunis. Huulituntuma oli oikein mukava, ei lainkaan kuivattava tai muuten epämiellyttävä. Viininpunaisesta sävystäkin pidän, mutta tämä menee mulla ehkä enemmänkin siihen syyshuulipunakategoriaan, sillä sävy on melko tumma ja syvä. Kiva huulipuna ja tosiaan, tutustun tähän syksyllä sitten vielä paremmin, kun sävymaailma kolahtaa paremmin :) Tämä maksaa $17.


IBY Beauty oli mulle merkkinä tuiki tuntematon, joten oli enemmän kuin mukava saada heiltä tämä Lip Liner Pencil testattavaksi. Hyviä huultenrajauskyniä tarvitaan aina ja sattumalta tämä sävy blush on hyvin lähellä tuon yllä olevan Hola Neonin huulipunan sävyä, joten näitä voi käyttää hyvin yhdessä! Blush on sävyltään punainen, hieman Hola Neonin huulipunaa viileämpi ja tummempi. Alempaa löytyy swatch kuva näistä sävyistä ja siitä näette paremmin miltä sävy todella näyttää. Rajauskynä oli kermainen ja sillä oli miellyttävä rajata huulia. Mikään ei ole niin kamalaa kuin yrittää väkisin painamalla saada huultenrajauskynästä irtoamaan huulille väriä. Se sattuu, turhauttaa eikä sillä taatusti saa aikaan kaunista jälkeä. Tämä kynä liukui huulilla helposti enkä mä ole ainakaan vielä onnistunut löytämään tästä mitään huonoa. Huultenrajauskynän hinta on $14.


Pixi on ollut merkkinä mua itseäni kiinnostava jo pitemmän aikaa, mutta en ole yhtä kasvovettä lukuun ottamatta tainnut muita merkin tuotteita testata. Nyt tähän tuli sitten muutos, sillä Lip Monthlysta tuli tämä Pixi by Petran Shea Butter Lip Balm. Kyseessä on huulia ravitseva ja hoitava sävyttävä huulivoide, jonka sain itse sävyssä Natural Rose. Natural Rose näyttää hylsyssä pelottavan tummalta, mutta kuten yleensä, tämäkään sävyttävä huulivoide ei ole todellisuudessa yhtä tumma miltä näyttää. Huulille tämä antaa rusehtavan punaisen nudesävyn, joka on itse asiassa aika lähellä ihan huulten omaa sävyä. Voide ei ole mitenkään turhan kosteuttava, mutta huulet jäävät kyllä mukavan pehmeän tuntuisiksi. Mä en ole aiemmin ollut mitenkään turhan suuri sävyttävien huulivoiteiden ystävä, joten yllätyin ihan kuinka paljon tästä tykkäsin! Väri pysyi huulilla melko pitkään ja huulituntuma on oikein mukava. Tuote maksaa $8.


Ja vielä viimeisenä tämä Manna Kadarin Step 1 Prime. Kyseessä on primer, joka soveltuu niin silmämeikin kuin huulimeikinkin pohjustamiseen. Mä en ole tähän päivään mennessä omistanut yhtä ainutta huultenpohjustajaa, vaikka muutamistakin blogeista oon viime aikoina saanut lukea niistä. Postaukset on vakuuttaneet mut siitä, että mäkin sellaisen primerin tarvitsen, joten tämä tuli mulle kuin tilauksesta! Primer on kiinteän voidemaisessa muodossa ja tuo mulle itselleni mieleen peitevoiteet. Tuotetta on helppo ottaa ja levittää joko esimerkiksi peiteaine- tai huulipunasiveltimen kanssa tai sitten ihan sormin. Siveltimet ovat toki hygieenisempi vaihtoehto, mutta melko usein käytän kuitenkin itse ihan sormia. Oon nyt kahteen kertaan testannut tätä huulilla enkä ainakaan vielä koe mitään huomattavaa eroa tämän kanssa tai ilman. Veikkaan, että mun pitää testata tätä useammin ja useamman huulipunan kanssa ennen kuin voin muodostaa lopullisen mielipiteeni tästä! Silmämeikinpohjustajana tämä toimi ihan kivasti, mutta tykkään enemmän hieman nestemäisistä primereista. Primerilla on hintaa $24.

Hola Neon Liquid Lipstick | IBY Beauty Lip Liner Pencil | Pixi Tinted Balm 
Tässä vielä ne mainitsemani swatchit kädellä. Vasemmalta (eli alimpana) on siis Hola Neonin nestemäinen huulipuna, keskellä IBY Beautyn huultenrajauskynä ja oikealta löytyy Pixin sävyttävä huulivoide. Kaikki kolme ovat mieleeni, mutta rajauskynä ja huulivoide ovat näistä suosikkini.

Ihan onnistunut sisältö siis tälläkin kertaa, toivottavasti jatkossakin Lip Monthlyjen sisällöt ovat yhtä laadukkaita! Pussukan tämänkertaisen sisältön kokonaisarvo oli $64 eli rahoilleen sai jälleen kerran vastinetta. Lip Monthlyssä on kyllä aina se hyvä puoli, että pussukoiden arvo on joka kerta korkea. Toki se ei paljon lohduta, jos tuotteet itsessään ei miellytä, mutta onneksi tälläkin kertaa olin itse oikein tyytyväinen sisältöön.

Miltä sisältö teidän silmäänne näyttää? :)

12 kommenttia:

  1. Pixin Lip Balm on söpö! Mä tykkään käyttää sävyttäviä huulivoiteita ns. kotipäivinä, kun en muutenkaan hirveästi meikkaile, jos ollenkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kotipäivinä meikkaa oikeastaan lainkaan (jos en sitten huvinvuoksi testaile jotain), joten tällaisiakaan ei oo tullut käytettyä edes sitten siinä tarkoituksessa :D Tuote on kyllä supersöpö<3

      Poista
  2. Ompas kivoja tuotteita, varsinkin tuo huulirasva ja Hola neonin huulipuna :) Tosi nätit sävyt ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden huulimeikkien sävyt oli mun mielestä kaikki tosi kauniita<3 Vaikka ei ehkä ihan kesäisiä kaikki, mutta tulevaisuutta ajatellen oikein hyviä!

      Poista
  3. Tosi kivan oloisia tuotteita! Varsinkin tuo eka huulipuna vaikuttaa ihanalta sävynsä perusteella :)

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin tosi upean sävyinen, ihan täydellinen syyspuna<3 :)

      Poista
  4. Tosi ihana pussukka, ja ihastuttavat tuotteet:)
    Manna Kadarin tuotteita olisi kiva päästä kokeilemaan, joten pitääpä tutkia saatavuutta vähän tarkemmin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Manna Kadarin huulimeikeille ja poskipunille tulee multa ainakin suositus! Ne on ainakin tosi hyviä omien kokemusten perusteella :) Merkkiin haluaisin kyllä päästä itsekin tutustumaan paremmin. Ja itse asiassa mäkään en tiedä, mistä näitä tuotteita voisi tilata Suomeen. Pitää varmaan munkin selvittää asia!

      Poista
  5. Kiva yllätys, että heinäkuun Lip Monthly tuli näin nopeasti :) Itse tosiaan lopetin pussin tilaamisen, mutta hauska silti nähdä sen sisältöä muiden blogeista. Mä en oikein tajua, että miksi Lip Monthlyyn piti taas laittaa tuollainen Hola Neon -huulipuna, kun kerran sellainen on jo kerran tämän vuoden puolella tullut... Onneksi tuossa sentään on metallinhohtoa! Muuten sisältö vaikuttaa mukavan monipuoliselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olin tosiaan yllättynyt, kun yleensä aina menee seuraavan kuun puolelle ennen kuin pussukan saa :D Kieltämättä hieman tylsää, että toistetaan näinkin lyhyessä aikavälissä noita tuotteita, mutta onneksi tosiaan on edes hieman erilaisesta punasta kyse :) Mä tykkäsin tästä sisällöstä tosi paljon, vaikkei toi primer niin iskenytkään muhun. Huulimeikit oli kaikki kivoja!

      Poista
  6. mua vähän harmittaa, että et kuvaa tuotteita käytössä. esimerkiksi juuri huulipunat voi näyttää ihan erisävyisiltä huulilla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää onkin asia, missä mun pitäisi parantaa :) Mutta hei nyt oli sentään ensimmäistä kertaa Lip Monthly postauksessa swatchit kädellä! :D Eli parempaan suuntaan ollaan menossa ;) Mä oon vaan ehkä maailman huonoin kuvaamaan varsinkin huulipunia huulilla, mutta täytyy vaan koittaa kehittyä tossakin. Kiitos palautteesta sulle! :)

      Poista

Kiitos kommentista!