sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Loppuneet | Kesäkuu 2017


Kesäkuussa loppuneiden kosmetiikkatuotteiden esittelypostausta vuorossa tällä kertaa :) Yllä näette kasan, jonka sain loppumaan. Tällä kertaa sain ihan mukiinmenevän märään tuotteita loppuman ja mähän oon sen tyytyväisempi mitä useampi tuote mulla loppuu. En vieläkään käsitä miten niin monet bloggaajat saavat kolme kertaa tätä suuremmat tuotemäärät loppumaan joka kuukausi, kun about tällainen määrä alkaa olla mulle jo se ihan maksimi :D



TIGI Bed Head Beach Freak Moisturizing Detangler Spray. Ihan ok jätettävä hoitoaine, mutta ei riittävän tehokas mun hiuksilleni. Tätä sai suihkia todella paljon, jotta tästä oli oikeasti apua takkujen selvittämisessä. Tuoksu oli todella hyvä, ihanan hedelmäinen, mutta teho ei tosiaan riittänyt mulle. Ei jatkoon.

Batiste Fresh Dry Shampoo. Taas kerran Batistea ja yllättäen mun mielipiteeni on tästä edelleen täysin sama. Hyvä ja toimiva kuivashampoo, joka myös tuoksuu ihanan raikkaalle. Mikäli Batisten tuoksut tuntuvat ylimakeilta tai muuten liian voimakkailta, voisin suositella kokeilemaan tätä Freshiä, sillä nimensä mukaisesti tässä on melkoisen freshi tuoksu!


The Body Shop Coconut Hand Cream. Kuten ootte varmasti huomanneet, mä tykkään tosi paljon näistä TBS:n pienistä käsivoiteista. Tämä kookoksen tuoksuinenkin oli oikein kiva ja jotenkin koin ton kookoksen tuoksun rauhoittavana ja sellaisena "pehmeänä". Jatkoon!

Codage Masque Hydrant Moisturizing Mask. Kosteuttava ja ravitseva kasvonaamio, joka tuli taannoin LF:n Beauty Boxista. Naamio kosteutti ihoa tosi hyvin, harmi vaan ettei tosta pienestä testikoosta riittänyt kovin moneksi kerraksi. Tässä ei ollut mitään vikaa, mutta mä saan kosteuttavia naamioita paljon helpommin ja huomattavasti halvemmalla, joten ei jatkoon.

The Body Shop Mango Hand Cream. Ihanan mangon tuoksuinen käsivoide, ehdottomasti yksi mun suosikeista TBS:n tuoksuista! Tykkäsin ja käsiä tuli nuuhkittua melkoisen usein, kun tätä oli laittanut. Jatkoon todellakin.


IsaDora Perfect Loose Powder. Oikein hyvä perus väritön irtopuuteri, jolla sai meikkipohjan kiinnitettyä todella näppärästi. Miinusta purkin valtavasta koosta (se ei mahtunut mulla oikein mihinkään) ja siitä, että purkissa oleva reiät, joista puuteri tulee ulos, olivat ihan valtavan kokoisia. Mä menin tyhmänä repimään heti kättelyssä kokonaan sen suojamuovin pois niiden reikien päältä ja lopulta mulla meni varmaan neljäsosa koko puuterista hukkaan, kun sitä tuli sieltä ylös kerralla niin valtavan paljon enkä saanut kaikkea enää takaisin purkkiin. Muuten tykkäsin kyllä ja jatkossa osaan olla viisaampi, sillä tätä tulee taatusti ostettua vielä uudestaankin.

NYX Matte Liquid Liner. Oikein hyvä eyeliner, jolla sai tarkkaa jälkeä ja pikimustan lopputuloksen jo yhdellä vedolla. En välttämättä aloittelijalle tätä eyelineria suosittelisi, sillä eyelinerin "suti" on sen verran taipuisa, että pienikin virheliike aiheuttaa helposti epätasaisen lopputuloksen. Suti taipuu siis sen verran helposti, että sen kanssa saa vahingossa mustia viiruja sitten puoleen väliin luomea asti, jos ei ole tarpeeksi varovainen. Itse tykkäsin tästä, joten jatkoon.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Ehdottomasti paras kulmakynä, jota olen koskaan käyttänyt. Tykkään erityisesti siitä, ettei tota tosiaan tarvitse erikseen teroittaa vaan kynä on koko ajan käyttökelpoinen ja kärki riittävän ohut. Käytän itse tätä kulmieni "rajaamiseen" ja sisäosan väritän puuterisella kulmavärillä, joten kynä myös kestää mulla todella pitkään. Jatkoon, ja tästähän mulla on jo uusi kappale käytössä.


TIGI Urban Antidotes Resurrection Treatment Mask. Yksi maailman parhaimmista hiusnaamioista! Tää teki mun vaalennetuille hiuksille niin hyvää ja hiukset tuntuivat todella pehmeiltä ja sileiltä tämän käytön jälkeen. Tuoksu on tässä melko voimakas, kuten sarjan muillakin tuotteilla, mutta muuten mulla ei ole tästä mitään huonoa sanottavaa. Jatkoon!

Rituals... The Ritual of Sakura Carpe Diem Nourishing Shampoo. Todella, todella hyvä shampoo! Pesuteho oli ihan loistava ja tämän sarjan tuoksu kruunasi käyttökokemuksen. Tämä jätti hiukset melko nahkean tuntuisiksi, eli hoitava hoitsikka oli tarpeen tämän käytön jälkeen, mutta siis jatkoon todellakin. Ihan mahtava shampoo.


Freeman Body Sugar Scrub Pomegranate. Ihana sokerikuorinta vartalon iholle. Tämä sai jännästi aikaan sellaisen lämmön tunteen iholla, kun tätä hieroi kroppaan ja sokeri suli lopulta pois kokonaan. Pidin tämän tuoksusta ja kuorintatehokin oli oikein hyvä, mutta tästä jäi iholle vähän liian nahkea tunne enkä pitänyt siitä. Jossain vaiheessa tää oli mun suosikkikuorintani, mutta nykyään suosin enemmän sellaisia kosteuttavan tunteen jättäviä kuorintoja, joten en lähtisi tätä ostamaan enää.

Yves Rocher Pop'Exotic Perfumed Shower Gel. Ostin tän suihkugeelin muistaakseni ihan siitä syystä, ettei se tainnut maksaa paria euroa enempää. Tykkäsin tän trooppisen hedelmäisestä, hieman sitruksisesta tuoksusta ja tämä tulikin käytettyä loppuun nyt heti alkukesästä. Kiva tuoksu ja vaahtoava koostumus, mutta en mä uudelleen tätä enää hankkisi.

Palmolive Feel Glamorous Deodorantti. Hyväntuoksuinen ja hyvin suojaava dödö, joka ei kuitenkaan lupauksista huolimatta ehkäissyt millään tavalla valkoisten läikkien muodostumista vaatteisiin. Mun on ollut tosi vaikea löytää hyvää dödöä miltään cruelty free merkiltä ja tällä hetkellä käyttelenkin pois vanhoja, pääasiassa kauneusbokseista saatuja dödöjä, jotka eivät ole eläinkokeettomilta merkeiltä. Tämän voisin ostaa uudestaan, mikäli Palmolive olisi cruelty free.


Avène Physiolift Day Smoothing Emulsion. Ihan hyvä päivävoide, tosin näin pienestä näytekoosta ei kovinkaan moneksi kerraksi riittänyt. Mielelläni olisin testannut tätä enemmänkin, sillä voide imeytyi ihoon nopeasti ja sopi sen vuoksi loistavasti meikinalusvoiteeksi. Merkki ei ole eläinkokeeton (myy Kiinassa), joten ei jatkoon.

Lumene Lähde Ravitseva 24H Kosteusbalsami. Oikein kiva kasvovoide, joka toimi mulla hyvin yövoiteena sellaisina päivinä, kun iho ei vaatinut mitään superkosteuttavaa voidetta. Pidin myös tämän tuoksusta, joka tosin on sen verran voimakas, ettei taatusti iske ihan jokaiseen. Voisin käyttää uudemmankin kerran, mutta tuskin tulen tätä kuitenkaan itse ostamaan.

Mulla on tällä hetkellä tosiaan erittäin pahasti kesken blogin kuvien siirtäminen toiselle sivustolle ja sitä kautta blogiin, joten pahoittelut siitä, että suurin osa postauksista on tällä hetkellä vailla kuvia. Pyrin saamaan projektin päätökseen mahdollisimman pian, mutta aikaa se tulee viemään, kun postauksia on julkaistu yli 400 kappaletta.. Pikkuhiljaa kuitenkin!

Onko joukossa tuttuja tuotteita? :)

18 kommenttia:

  1. Mulla kulkee TBS:n pikkukäsivoide aina laukussa mukana, jos yhden muutoksen saisin toivoa olisi se, että niissä olisi joku muu kuin kierrekorkki niin olisi kiireessä näppärämpi käyttää, kun ei tarvitsisi korkkia pyöritellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä kierrekorkit on vähän haasteellisia joskus, mutta muuten noi käsivoiteet on sen verran ihania, etten oikein voi valittaa korkeistakaan :D Mulla on myös aina laukussa yksi TBS:n käsivoide, ne on niin näppärän kokoisia :)

      Poista
  2. Mä olen pikkuhiljaa alkanut lämmetä Batistelle ja hiffannut sen hyvyyden, ja juuri tuon perus-Batisten:)
    Munkin puolesta pikkuruisissa käsivoidetuubeissa pitäisi ehdottomasti olla jokin muu kuin kierrekorkkisysteemi. Ei ole yksi, eikä kaksi kertaa, kun olen kontannut korkin perässä milloin missäkin, kun se aina lentää käsistä ....;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla! Mähän siis tosiaan vannon Batisten nimeen enkä pahemmin muita kuivashampoita edes käytä :D Heh juu tutulta kuulostaa toi konttaaminen lattialla kierrekorkkeja etsien :'D Sellainen "nostettava" kansi/korkki joka kuitenkin on koko ajan kiinni itse tuubissa olisi kieltämättä kätevämpi!

      Poista
  3. Mä en saa joskus kuukaudessa yhtään mitään loppumaan tai korkeintaan ehken yhden tuotteen, joten jännä miten te ksmetiikkabloggaajat saatte kuitenkin paljon:'D Mulla loppuu sit tietty kaikki aina samalla kertaa niin kiva lähtee kosmetiikkaostoksille kun kaikki kuorinnat, kymmenet eri voiteet, shampoot sun muut pitää kerralla ostaa:D Mua alkoi kiinnostaa tuo TIGIN hiusmaski paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha toi on kyllä jännä miten ihmisillä loppuu niin eri määrä tuotteita :D Ja toi on muuten ihan perus, että kaikki loppuu sitten just samaan aikaan! Mä tuskastelin varsinkin opiskeluaikoina ton ongelman kanssa, kun yhtäkkiä olisi pitänyt olla varaa ostaa kerralla kymmenen uutta kosmetiikkatuotetta, kun ei löytynyt enää varastoista mitään uutta vastaavaa tuotetta. Nyt on onneksi kosmevarastotkin sen verran runsaat, ettei ihan kaikkia tarvii heti olla ostamassa lisää, jos joku tuote loppuu :D

      Suosittelen ehdottomasti tota TIGIn hiusnaamiota! Toi on niiin hyvä<3

      Poista
  4. Body shopin käsivoiteet on ihan parhaita<3 rakastan varsinki sitä jouluomenan tuoksuista :)
    tuota freemanin kuorintaa olisi kiva testata, kuulostaa paremmalta kuin hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kausisarjojen tuoksut on kyllä aina niin ihania, mä tykkäsin siitä Glazed Applesta ihan hirmuisesti<3 Kuorinta oli tosi toimiva ja uskon, että se riittää vähän vaativampaankin makuun, sillä kuorintateho oli ihan loistava!

      Poista
  5. Siis mä en ole vieläkään testannut Brow Wiziä! En vaan oo raaskinu kun se maksaa kuitenkin jonkun verran. Jos saa toivoa niin joku postaus kuvilla tosta kiinnostais tosi paljon! Miten kauan toi sulla muuten kesti käytössä? :)

    Mäkään en ole vielä löytänyt korvaajaa Batistelle ja käytän joka tapauksessa varastot kuivashampoiden suhteen loppuun ennen kuin hankin uutta. Nyt mulla on tosin välissä käytössä Amikan kuivashampoo, mut siinä on vähän turhan tuhti tuoksu eikä se ole niin tehokas kuin Batiste. Lushin kuivashampoota on monet kehuneet, sitä voisin seuraavaksi testata kun varastot on loppu.

    Eikös TIGI muuten myy myös Kiinassa?

    TBS:n käsivoiteet on kyllä niiiin käteviä laukkukäsivoiteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei toi tosiaan oo mikään ilmainen tuote ja monet tykkää NYX:n versiosta ihan senkin takia, että se on niin paljon edullisempi :) Mä en oikeastaan koskaan tee kulmia pelkästään Brow Wizillä, mutta voin ehdottomasti taas tehdä päivitetyn version mun kulmien meikkaamisesta! Mä käytän välillä myös ABH:n Dipbrow Pomadea, joten senkään takia toi kynä ei mulla kulu mitenkään älyttömän nopeasti. Ton ostin syyskuussa ja nyt kesäkuussa se lopulta loppui eli mulla toi kestää aika kauankin, mutta kuten sanoin, en tee pelkästään ton kynän kanssa kulmiani :)

      Liian voimakastuoksuiset kuivashampoot on vähän inhottavia, kun monesti ne jää vielä leijumaan siihen pitkäksi aikaa. Lushia olisi kyllä mielenkiintoista testata! En ookaan edes tullut ajatelleeksi, että heilläkin on kuivashampoota myynnissä :D

      TIGIstä on mun mielestä nykyään tosi vaikeeta löytää mitään kunnon tietoa. Jossain lukee, että se on sellanen harmaan alueen brändi, joissain taas että cruelty free. Mikähän mahtaa sitten olla se oikea totuus :s

      Poista
    2. Ehkä pelaan varman päälle ja testaan tuon NYX:in ensin :D Sun kulmakarvarutiini kiinnostaisi ehdottomasti! Nuo Pomadet ei tunnu mulle omilta, mutta mistäs sen tietää vaikka sille joskus vielä lämpenisin. Jotenkin mulla on niistä mielikuva et kulmista tulee luonnottoman tarkat..? Ehkä se on vaan käyttäjästä kiinni!

      Tigi löytyy Logical Harmonyn "Brands to Avoid"-listalta (https://logicalharmony.net/cruelty-free-brand-list-brands-to-avoid/), mihin luotan kyl :/

      Poista
    3. Joo NYX kannattaa varmati ostaa testiin ensin! https://lipstickklove.blogspot.fi/2016/08/eyebrows-part-2.html Tossa postaus missä näkyy miten teen just ton Pomaden kanssa kulmat :) Niistä saa tosiaan sellaset luonnottoman tarkat, mutta myös tosi luonnollisen näköiset! Ehkä ne "instakulmat" luo vaan just sitä fiilistä, että pomaden kanssa tehdyt kulmat on aina tosi jyrkät ja luonnottomat :D

      Ääh no näköjään löytyy.. Ärsyttävää miksi niin monet brändit myy siellä Kiinassa ja miksi sen Kiinan lainsäädännön pitää olla sellanen. NARSkaan ei ole enää cruelty free ja meinasin repiä hiukset päästä, kun sen tiedon bongasin tossa joku aika sitten -.-

      Poista
    4. No älä! Tuo NARS:in juttu on ihan syvältä :( Mun suosikkinudepuna on NARS:ilta, mut pitää näköjään etsiä uusi :/

      Poista
    5. Joo ja mulla suosikki peiteaine on just nimenomaan NARS:n :/

      Poista
  6. Mä en ole tehnyt pitkään aikaan loppuneet postauksia, joten en oikeastaan tiedä paljonko mulla loppuu kosmetiikkaa kuukaudessa. Veikkaisin jotain kymmenen tuotetta kuussa muttei missään nimessä sellaisia hirmukasoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mä taas tykkään tehdä näitä just sen takia, että näen paljonko mulla loppuu tuotteita kuukaudessa :D Toiset saa kyllä ihan älyttömän isoja kasoja loppumaan joka kuukausi!

      Poista
  7. Mulla loppuu joinakin kuukausina todella paljon tuotteita, mutta osa on saattanut olla käytössä jopa parikin vuotta. Käytän aina (tai no ainakin yleensä) useampaa saman kategorian tuotetta yhtä aikaa (vaihtelunhaluinen kun olen) eli korkattuna on paljon tavaraa samanaikaisesti. Kesäkuun loppuneet postaus on just työn alla ja se onkin mega iso ;D

    Palmoliven dödöistä tykkään, mutta tuota vadelma versiota en ole vielä kokeillut. Batisten kuivashampoot ovat myöskin olleet mieluisia. Freemanin kuorinta on tuttu tapaus, mutta se oli omaan makuuni jotenkin liian kankeaa ja rouheaa, vaikka tehokkaista (sokeri)kuorinnoista muutoin tykkäänkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma täällä, käytän tosi montaa samaan kategoriaan kuuluvaa tuotetta yhtä aikaa ja sen takia niitä ei lopukaan kovin usein. Esim. suihkugeelit ja varsinkin vartalovoiteet on mulla just tällasia tuotteita :) Noniin kiva että oot saanut kunnon kasan tuotteita loppumaan! :D

      Kieltämättä toi kuorinta oli sellasta aika jämäkkää eikä se liukunut iholla niin kivasti kuin monet muut sokerikuorinnat. Mutta muuten tykkäsin tosta tosi paljon! :)

      Poista

Kiitos kommentista!