tiistai 25. heinäkuuta 2017

TIGI Bed Head Elasticate Strengthening Shampoo & Conditioner


Aurinkoista tiistaita kaikille :) Ensinnäkin haluan ihan tähän alkuun todeta, että oli ihan mahtavaa, kun edellinen postaukseni itsekriittisyydestä omaan blogiin herätti niinkin paljon keskustelua ja monet tulivat jättämään kommenttia ja jakamaan omia ajatuksiaan! Iso kiitos kaikille teille ♥ Tänään olisi taas vaihteen vuoksi luvassa hieman hiusjuttuja, sillä mun olisi tarkoitus esitellä teille tämän jo jokin aika sitten feeluniquelta tilaamani TIGI Bed Headin Elasticate Strenghtening Shampoo & Conditioner duo. Maksoin tästä kaksikosta yhteensä 17,64 euroa, mikä ei todellakaan ole paha hinta kahdesta 750 ml kokoisesta hiustenhoitotuotteesta.


Kuten varmasti hyvin monet tietävät, mä rakastan TIGIn shampoita ja hoitoaineita. Tällaiset ihan perushoitsikat ja shampoot mulla onkin yleensä TIGIä ja olen melko montaa eri sarjaa merkiltä testannut. Elasticate oli mulle uusi sarja ja juuri sen takia halusinkin lähteä näitä testaamaan. Elasticate -sarjan tuotteet sisältävät runsaasti proteiineja, joiden on tarkoitus auttaa vahvistamaan hiuksia. Tuotteet soveltuvat parhaiten nimenomaan elottomille ja väsyneille hiuksille, ja lopputuloksena hiusten tulisi olla elinvoimaisemmat ja vahvemat. Mun hiusten kunto ei ole paras mahdollinen, joten uskoin tällaisten hiusta vahvistavien tuotteiden soveltuvan mulle oikein hyvin. Käytännössä hankin nämä kuitenkin ihan tavalliseen käyttöön ja se vahvistava ominaisuus oli vaan pieni mukava lisä tuotteissa.


Strengthening Shampoon pesuteho oli todella hyvä, ihan sama kuin TIGIn muillakin shampoilla. Mähän normaalisti vertaankin uusien testaamieni shampoiden tehoa TIGIn shampoihin, sillä ne soveltuvat mun hiuksilleni täydellisesti enkä ole niihin joutunut pettymään vielä kertaakaan. Shampoo oli koostumukseltaan melko juoksevaa ja sitä oli helppo levittää hiuksiin kauttaaltaan. Hiuksista tuli jo yhdellä pesukerralla täysin puhtaat eikä tarvetta toiselle kerralle todellakaan ollut. Pidin shampoon tuoksusta todella paljon. TIGI on tunnettu makeista, jopa ällönmakeista tuoksuistaan, mutta vaikka tässäkin oli sellainen makea tuoksu, oli siinä mukana myös tiettyä raikkautta, mistä pidin kovasti. Ihan mahtava shampoo kaikinpuolin! En mä tiedä tekeekö tämä mun hiuksistani yhtään sen vahvempia kuin jokin toinen shampoo tekisi, mutta koska tosiaan ostin tämän ihan normikäyttöön, ei sillä ole mulle juurikaan edes merkitystä.


Strenghtening Conditioneristakin pidin kovasti ja sen hoitoteho oli oikein hyvä. Shampoo jätti hiukset suhteellisen takkuisiksi, mutta tämä hoitoaine selvitti takut nopeasti ja helposti. Koostumukseltaan tämä oli hieman juoksevampaa kuin mihin olen tottunut, mutta koska se ei millään tavalla vaikuttanut tuotteen tehoon, ei silläkään ole väliä. Tuoksu sen sijaan oli jollain tavalla mun mielestäni hieman tunkkainen. Ei se mitenkään älyttömän paha ollut ja ihan hyvin tuotetta pystyy käyttämään, mutta ainakin vielä toistaiseksi se ottaa hieman nenään, kun hoitoainetta käyttää. Se pieni tunkkainen tuoksu ei kuitenkaan jää hiuksiin enää huuhtelun jälkeen, mikä on erittäin hyvä asia.

Oikein hyvä kaksikko, vaikka ei ehkä paras, mitä olen TIGIltä käyttänyt. Shampoo oli näistä enemmän mun mieleeni, mutta ei hoitoaineessakaan sen tuoksun lisäksi ollut yhtään mitään vikaa. Tällä hetkellä mulla on varastoissa vielä yksi samanlainen 750 ml duopakkaus, joka on avaamaton, mutta sen käytettyäni mun pitäisi koittaa luopua TIGIstä, sillä valitettavasti merkki ei enää ole cruelty free.

Onko tämä TIGIn sarja teille tuttu? :)

10 kommenttia:

  1. Onpas mahtavan isot pullot. Noista riittää vähän pidemmäksikin aikaa;)
    Tigin tuotteita en ole koskaan itse ostanut, mutta olen saanut joskus joitain näytteitä. Olen aika huoleton
    ainakin shampoiden suhteen, joten tulee käytettyä enimmäkseen edullisia markettituotteita. Hiustuotteiden tarjonta on niin valtava, etten ole jaksanut tutkia kovin tarkkaan, vaan ostan yleensä sen mihin käsi ensimmäisenä osuu;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nää ei ihan kuukaudessa tai kahdessakaan kulu loppuun :D Mun hiukset on taas sellaiset, että ne vaatii tosi tehokkaita ja toisaalta myös hoitavia tuotteita eivätkä läheskään kaikki markettituotteet pysty siihen :/ Toisaalta oon kyllä testannut myös kampaamotuotteita, jotka eivät ole mun hiuksilleni sopineet, että ehkäpä kyse on enemmänkin siitä merkistä ja tuotteen sisällöstä kuin siitä, mistä sitä voi ostaa ja paljonko se maksaa :D

      Poista
  2. Mä oon joskus testannut TIGIn tuotteita ja tykännyt kyllä kovasti! :) Välillä löytyy ihan hyviä alennuksia, mutta muuten ovat kyllä melko kalliita tuotteita :/ Vaikkakin hyvin riittoisia ja oikeesti hyviä tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täyteen hintaan mäkään en näitä lähtisi ostamaan, Suomesta varsinkaan kun hinnat on ihan hurjan suuria. Alennuksia löytyy onneksi vähän väliä sieltä sun täältä, ja niitä kannattaakin hyödyntää :) Kiva kuulla, että oot tykännyt TIGI:stä! :)

      Poista
  3. Mun on pakko myöntää, että en ole koskaan käyttänyt Tigin shampoita tai hoitoaineita :D Mulla on niistä jostain syystä tosi epälaadukas kuva, mutta sun innoittamana tekisi mieli kokeilla niitä. Ehkä vielä joskus tartun niihin kaupassa, jos niistä on joku tarjous :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, no mulla tosiaan on ihan päinvastainen kuva merkistä, mä rakastan näitä tuotteita<3 :D Joo kannattaa pitää silmät auki tarjousten varalta ja just esim. feeluniquelta saa lähes jatkuvasti sellaisia normikokoja reippaasti alle kympillä!

      Poista
  4. Oh, tulipa Tigi-ikävä! :D Käytin joskus vuosia sitten Tigiä ja sen sisarmerkkejä niin kauan, että lopulta kyllästyin. Nyt tuli taas kipinä kokeilla vanhoja suosikkeja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milloinkohan mä ehdin kyllästyä näihin? :D En varmasti ikinä, harmittaa nimittäin ihan vietävästi se, että merkki ei ole cruelty free enkä taida näitä enää kovin pitkään käyttää.. :/ Kokeile ihmeessä, toivottavasti tykkäilet vieläkin näistä! <3

      Poista
  5. Mä käytän sitä turkoosia TIGIn shampoota ja hoitsikkaa (+hiuslakkaakin), shampoo ja hoitsikka vetelee viimeisiään ja aloin kiinnostua nyt näistä. TIGIn tuotteet ovat mieluisia mullekin ja koska vaihtelu on aina kivaa, pitäisi testata näitä. Raikkaus alkoi myös houkuttamaan, mutta jos hoitsikka on taas tunkkainen niin en tiedä.. TIGIn se turkoosi sarja on omassa suosiossa ollut pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne turkoosit on yhtiä munkin suosikkeja, juuri niitä mulla onkin kylppärissä käyttöön pääsyä odottelemassa ;) Myös se vaaleanvihreä ja punainen sarja on hurjan hyviä! Dumb Blonde on oikeastaan ainut, mistä en niin välittänyt. Siinäkin tykkäsin kyllä shampoosta, mutta se hoitsikka ei ollut ollenkaan mun makuuni. Sitä en siis lähde suosittelemaan :D Mutta jos turkoosin lisäksi joku muu kiinnostaa niin suosittelen tosiaan sitä vaaleanvihreää, punaista, tätä Elasticatea tai sitten S-Factor sarjan Diamond Dreamsia!

      Poista

Kiitos kommentista!