maanantai 25. joulukuuta 2017

Mádara SOS Hydra Mask

*Mainoslinkki


Tilasin Black Fridayna itselleni muutamia eri ihonhoitotuotteita, joista yksi oli tämä Mádaran SOS Instant Moisture+Radiance Hydra Mask*. SOS-sarja sisältää Hydra Maskin lisäksi myös Hydra Recharge Cream -kasvovoiteen* sekä Hydra Repair Intensive Serum -kasvoseerumin*. Tällä hetkellä multa löytyy kotoa kaikki kolme tuotetta, mistä voi ehkä päätellä, että sarjan tuotteet soveltuvat loistavasti itselleni. Mulla on siis kuiva ja herkkä iho, joka vaatii erityisesti talvella todella runsasta kosteutusta pysyäkseen kauniina ja hyvinvoivana. Kärsin todella monta vuotta erittäin kuivasta ja hilseilevästä talvi-ihosta ja nykyään osaan todellakin arvostaa tuotteita, jotka suojaavat ihoani kuivuudelta ja oikeasti auttavat sitä pysymään kosteutettuna. Mádaran SOS-tuotteet ovat juuri sellaisia.


SOS Hydra Maskin teho pohjautuu pohjoiseen pioniuutteeseen ja tuote tarjoaa tehokasta hoitoa kosteusköyhälle, kuivalle ja stressaantuneelle iholle. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille ja vaikka kosteuttavat kasvonaamiot ovat kultaakin kalliimpia nimenomaan kuivalle iholle, vaativat myös muut ihotyypit kosteutusta. Naamiota kuvaillaan ihoa hoitavaksi, kosteuttavaksi, pehmentäväksi ja suojaavaksi. Lisäksi sen tulisi ehkäistä ihon kutinaa ja vähentää kireyden tunnetta iholla. Naamio sisältää mm. kosteuttavia sokereita ja hyaluronihappoa sekä tulehduksilta ehkäisevää nokkosta ja pellavansiemenuutetta.


Naamiota suositellaan käytettäväksi kahdesti viikossa puhtaalle iholle. 15-20 minuutin vaikutusajan jälkeen naamion voi joko pyyhkiä kasvoilta pois tai sen voi antaa imeytyä ihoon täysin. Mä itse rakastan juurikin tällaisia kosteuttavia naamioita, joiden voi antaa imeytyä ihoon täysin. Mun ihoni on sen verran kuiva, ettei 20 minuutin jälkeen naamiosta ole kasvoilla enää jäljellä mitään vaan kaikki on jo imeytynyt. Iho tuntuu pehmeältä, kimmoisalta ja kosteutetulta. Oon muutamia kertoja testannut tätä ja oon kyllä huomannut ihan selkeän eron ihossani tämän käytön jälkeen. Iho ei kiristä tai tunnu lainkaan kuivalta seuraavanakaan päivänä, joten kosteutustehot tällä naamiolla ovat todellakin kohdillaan. 


Annan naamion tosiaan imeytyä ihooni täysin, minkä jälkeen lisään vielä myöhemmin illan aikana SOS-sarjan seerumia ja kasvovoidetta kasvoilleni. Tämä yhdistelmä on toiminut mulla ihan loistavasti ja samalla linjalla aion jatkaa, kunnes toi kasvovoide loppuu, sillä sitä mulla ei ole varastoissa uutta pulloa. SOS-sarja on ehdottomasti yksi suosikkini Mádaralta ja suosittelen kosteuttavia tuotteita itselleen kaipaavia testaamaan näitä. 60 ml kokoisen kasvonaamiotuubin hinta on noin 33,00 €, mutta Mádaran tuotteet ovat vähän väliä todella hyvässä tarjouksessa, eli jos reilun 30 euron hinta kirpaisee, suosittelen katsomaan tilannetta uudestaan alennusten aikaan! Itse maksoin tästä 23,10 € ja sen olisin valmis maksamaan tästä vastaisuudessakin.

Ovatko Mádaran SOS-sarjan tuotteet tuttuja? :)

10 kommenttia:

  1. Pitää yrittää metsästää alesta näitä kokeiluun. En tiedä onko vaan pakkasesta vai sairaalan ilmasta kun tuntuu, ettei mikään riitä kosteuttamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä suosittelen kyllä kokeilemaan, jos iho tuntuu kuivuvan koko ajan! Mun kuivalle iholleni nämä on tosi hyviä :)

      Poista
  2. Ovat, mulla on tuo seerumi ja voide. Vaikka ne maksavat vähän enemmän, ne ovat älyttömän riittoisia! Mulla on vieläkin käytössä syksyllä avatut tuotteet, kestävät siis monta kuukautta vaikka joka päivä käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep oon ihan samaa mieltä, nää on hurjan riittoisia! Eli sen puoleen ei tunnu noiden hintakaan niin suurelta, kun noista kuitenkin saa nauttia useamman kuukauden ajan :)

      Poista
  3. Kiitos vinkistä ja esittelystä:) Kuivan ihon tuotteet on myös mun ykköstuotteita. Naamio vaikuttaa ihanalta, mutta taidan myös odottaa tarjouksia, koska hinta on aika kova 30 ml:n tuubista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on mullekin eikä kyse ole siitä, etteikö naamio mielestäni olisi hintansa arvoinen. Mulle on vaan aika suuri kynnys maksaa mistään ihonhoitotuotteesta kovinkaan paljon, vaikka tiedän että kyllä siihen osa-alueeseen kannattaisi kosmetiikassa panostaa - myös rahallisesti! Onneksi Mádaralla on tosi hyviä tarjouksia vähän väliä :)

      Poista
  4. Ootko kokeillut käyttää yönaamiona? Ihan huippu siihen tarkoitukseen! Mulla on tää sellaisessa minimini purkissa ja oon tykännyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en mä tätä ikinä oo kasvoilta pois pessytkään! Ja monesti laitan vielä vähän lisää seerumia ja voidetta, kun naamio on imeytynyt niin iho saa oikein kunnon kosteutuspommin :D

      Poista
  5. Katselin näitä tuotteita laivalla ja olisi jo silloin tehnyt mieli ostaa jokin tuote testiin :) Nää kuulostaa sen verran hyviltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mádaraa suosittelen kyllä ihan ehdottomasti testaamaan ja brändiltä löytyy tän SOS-sarjan lisäksi monia muitakin ihania tuotteita<3

      Poista

Kiitos kommentista!