sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 parhaat kosmetiikkabrändit

Nyt eletään vuoden 2017 viimeistä päivää ja halusin koota postauksen kosmetiikkabrändeistä, jotka mun mielestäni ovat ansainneet paikkansa vuoden 2017 kosmetiikkabrändien parhaimmistossa. Oon kuluneen vuoden aikana saanut tutustua moniin uusiin kosmetiikkabrändeihin ja vielä paljon useampaan uuteen ihanaan kosmetiikkatuotteeseen. Mulle on tarjoutunut myös aivan mahtavia yhteistyömahdollisuuksia, joista olen todella kiitollinen. Tästä listasta löytyy sekä sellaisia brändejä, joihin olen tutustunut vasta tänä vuonna että sellaisia, jotka olivat mulle tuttuja jo entuudestaan. Jokainen brändi on listalla jostain tietystä syystä ja toki olen valintani myös perustellut :) Tässä siis 10 parasta kosmetiikkabrändiä vuodelta 2017!


Ziaja

Ziajan Cupuacu, Olive ja Goat's Milk sarjat ovat kaikki todella hyviä ja sisältävät toinen toistaan ihanampia ihonhoitotuotteita. Cupuacu -sarjan toffeinen tuoksu on yksi parhaimmista, mitä kosmetiikassa tiedän. Sarjan vartalonkuorinta ja suihkugeeli ovat ihan loistavia! Olive -sarjasta löytyy superkosteuttavia tuotteita, jotka ovat kuin tehtyjä mun kuivalle iholleni. Goat's Milk -sarjasta löytyy myös ihanan kosteuttavia tuotteita ja pidän vuohenmaitosarjan rauhoittavasta tuoksusta. Ensi vuonna testiin pääsee vuohenmaitosarjan silmämeikinpoistoaine, josko saisin siitä vihdoin korvaajan nykyiselle putsarilleni :)


Four Reasons

Muutaman vuoden tauon jälkeen Four Reasons on taas päässyt mulla aktiiviseen, lähes päivittäiseen käyttöön. Hiuksiin jätettävät hoitosuihkeet, hiuspuuteri, oranssikorkkinen hiuslakka sekä Ultra Moisture Treatment -tehohoito ovat kaikki aivan loistavia. Merkin shampoot ja hoitoaineetkin ovat kyllä hyviä, mutta enemmän muhun vetoaa hiustenmuotoilutuotteet ja tosiaan tuo edellä mainittu tehohoito. Hinta-laatusuhde on Four Reasonsin tuotteissa enemmän kuin kohdillaan ja näitä suosittelen ihan jokaiselle!


Urban Decay

Jos luomiväreistä puhutaan niin Urban Decay on ainakin mun lähestulkoon pakko mainita. Ihania paletteja, laadukkaita luomivärejä ja toinen toistaan upeampia värisävyjä. Myös UD:n huulipunat ovat aivan loistavia ja tiedän tasan tarkkaan minkä merkin puoleen kääntyä, kun uusille alkaa olla taas tarvetta. Vaikka Urban Decay onkin hieman kalliimpi meikkibrändi, ovat tuotteet mielestäni täysin hintansa arvoisia ja innolla aina odottelen, mitä uutuuksia UD:ltä tulee.


Mádara

Mádarasta on tämän vuoden aikana tullut yksi mun suosikki-ihonhoitobrändini. Mádaralta löytyy ihan loistavia tuotteita kuivalle iholle, mm. SOS-sarjan tuotteet sekä ylävasemmalla näkyvä kasvoöljy, mutta löytyy niitä tehokkaita tuotteita myös muille ihotyypeille. Mádara oli yksi ensimmäisistä luonnonkosmetiikkabrändeistä, joita testasin ja menetin kyllä sydämeni näille välittömästi. Mádaran tuotteissa ei pahemmin myöskään ole sitä luonnonkosmetiikalle tyypillistä yrittistä ja voimakasta tuoksua, mikä on erittäin hyvä, sillä mä en pidä siitä lainkaan. Mádara on ehdottomasti tullut jäädäkseen osaksi mun ihonhoitorutiinejani!


Ekopharma

Ekopharmaan pääsin tutustumaan blogin kautta aiemmin tänä vuonna ja voi vitsit miten iloinen oon siitä, että mulle tämä tilaisuus tarjoutui! Ekopharma vakuutti mut sekä ihon- että hiustenhoidon osalta, sillä Tyrni-sarjan shampoo ja hoitsikka on todella hyviä ja testiin saamistani ihonhoitotuotteista oon ollut täysin tyytyväinen ihan jokaiseen. Kyseessä on lisäksi vielä suomalainen brändi ja tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, joten ihan ehdottomasti haluan näitä käyttää myös jatkossa.


Lumene

Lumenen uudistuksen jälkeen merkin tuotteet jäivät mulle hieman etäisiksi, mutta syksyn tultua mun intoni Lumenea kohtaan syttyi uudestaan. Oon menettänyt sydämeni täysin erityisesti SISU-sarjan tuotteille, ja lahjaksi saamani Lumenen joulukalenteri mahdollisti sen, että pääsin tutustumaan todella moniin mulle entuudestaan tuntemattomiin Lumenen tuotteisiin. Harmonia-sarja kiinnostaa kovasti ja sitä haluankin seuraavaksi päästä testaamaan, kunhan saan ensin käytettyä pois nykyisiä ihonhoitotuotteitani.


The Body Shop

Iki-ihana The Body Shop! Brändi, jonka ihonhoitotuotteisiin voi aina luottaa ja joka ei koskaan petä. Tykkään todella paljon siitä, että TBS:llä on niin monia erituoksuisia sarjoja ja myös kausituotteita, joita on totta kai pakko hamstrata aina varastot täyteen. Tänä vuonna pääsin myös testaamaan The Body Shopin hiustenhoitotuotteita ja erityisesti kuvassakin näkyvä Banana Shampoo osoittautui ihan loistavaksi. Suihkugeelit, käsivoiteet ja vartalovoiteet ovat ehdottomasti suosikkejani The Body Shopilta.


NYX

NYXin kohdalla mulla oli tossa jossain vaiheessa vuotta sellanen totaalikyllästyminen. Tuntui, että joka puolella puhuttiin koko ajan vaan NYX:stä eikä mistään muusta. Mutta pakkohan se on myöntää, että kyllä NYXin meikit vaan hyviä on ja pakko brändi on tälle listalle ottaa! Mä en oo niinkään ihastunut NYX:n meikkipohjan tuotteisiin, poskipunia lukuun ottamatta, mutta huulimeikit esimerkiksi ovat mun suuressa suosiossani. Myös tuo yhdessä kuvassa näkyvä Cosmic Metals -luomiväripaletti on todella hyvä ja ollut mulla käytössä lukuisia kertoja.


Lush

Lushilta löytyy toinen toistaan ihanampia tuotteita! Huultenkuorinnat, kasvonaamiot, vartalonhoitoaineet, palasaippuat ja palashampoot ovat todella hyviä, kuten myös monet, monet muutkin Lushin tuotteet. Snow Fairy on mulle ihan pakollinen jouluinen kausisarja ja tänä vuonna pääsin myös suureksi ilokseni osallistumaan Lushin pr-tapahtumaan, johon bloggaajia kutsuttiin. Lushin liike on ehdottomasti katsastettava aina Helsinkiin mennessä, mutta onneksi heiltä löytyy myös verkkokauppa, josta Lushin tuotteita voi tilata muualle Suomeen, mikäli Helsinkiin lähtö ei onnistu.


Too Faced

Too Faced on ollut yksi mun suosikkimeikkibrändeistäni siitä asti, kun ensimmäisen kerran pääsin testaamaan Chocolate Bar -luomiväripalettia. TF:n luomivärit ovat aivan ihania, samoin meikkipohjan tuotteet ja huulimeikeistäkin pidän. Muutamia pieniä pettymyksiä Too Faced on mulle aiheuttanut ja tänä vuonna niitä edusti pienenpieni White Chocolate Chip -paletti, mutta muuten voin kyllä sanoa luottavani täysin Too Facedin meikkien laatuun. Harmillisesti Too Facedia ei Suomesta saa ostettua muuta kuin netistä tilaamalla. Selfridges.com sekä Sephora ovat ainakin sivustoja, joilta TF:ää saa tilattua.

Näiden brändien lisäksi voisin mainita vielä lukuisia yksittäisiä tuotteita myös monilta muiltakin brändeiltä, mutta päätin tällä kertaa listata suosikkini bränditasolla :) Löytyykö teiltä kenties samoja suosikkeja kuin multa? 

Ihanaa uutta vuotta 2018! ♥

20 kommenttia:

  1. Kivan erilainen postausidea vuoden suosikeista! :) Muutamia samoja suosikkibrändejä löytyy myös multa, mutta esimerkiksi Mádaran ja Four Reasonsin tuotteet ovat mulle vähän vieraita. Four Reasonsilta ostin tuon Moisture Mistin, mutta se ei valitettavasti riitä kosteustehoiltaan mun hiuksille. Sen sijaan taas rakastan esimerkiksi Ekopharman ja Too Facedin tuotteita! :) <3

    Ihanaa uutta vuotta Linda!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ida! :) Harmi ettei Four Reasonsin Moisture Mist ollut sulle riittävän tehokas :/ Mulla on suhteellisen liukkaat ja ihan suorat hiukset, ettei ne kyllä vaadikaan yhtä paljon kuin selkeästi karkeampi ja kiharampi hiuslaatu esimerkiksi! Ekopharmalta ja Too Facediltä löytyy kyllä toinen toistaan ihanampia tuotteita<3

      Poista
  2. Nyx, Lush ja Lumene on kyllä mullakin varmasti olleet tämän vuoden suosikkeja! Kattavasti erilaisia tuotteita ja uusia tuttavuuksia. Mahtavaa uutta vuotta sinnekkin!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi brändit on kyllä todella hyviä kaikki! <3

      Poista
  3. Hyvää Uutta Vuotta!♥

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ziaja, Four Reasons ja Lumene ovat näistä eniten lähinnä sydäntäni. Ziajan Goat's Milk käsivoide on mun supersuosikki ja Jasmin -sarjan sy-voide on toinen lemppari. Lumenen Lähde -sarja on itselle tutuin ja Four Reasonsin hopeashampoon ihan huippu.
    Mukavaa vuodenvaihdetta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Goat's Milk käsivoide on niin ihanaa, kädet jää tosi pehmoisiksi sen käytön jälkeen<3 Four Reasonsin hopeashampoota mun on pitänyt testata jo ties miten pitkään, mutta kun en saa noita entisiäkään pulloja loppumaan :D Multa löytyy tosiaan litra Fudgea ja se vaan riittää ja riittää!

      Poista
  5. Voi että miten ihana postaus ♥ Mä rakastuin tänä vuonna myös Ekopharmaan, Lushiin sekä Too Facediin :) Ensi vuonna haluaisin testailla Urban Decayta, jolta oon himoinnut muutamia luomiväripalettaja :) Nyxiin taas jotenkin kyllästyin tänä vuonna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jasu<3 UD:ltä löytyy kyllä niin superhyviä luomivärejä, että niitä suosittelen testaamaan! Sä oot muutenkin niin taitava meikkaamaan, että loihtisit varmasti upeita lookeja UD:n paleteilla<3 Mä kyllästyin myös jossain vaiheessa, mutta loppuvuotta kohti aloin taas innostua NYX:stä! :D

      Poista
  6. Pari samaa suosikkia kyllä löytyi, mm. Ekopharma, Lush ja Madaraa ja Urban Decayta löytyy myös kaapeista. Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joukosta löytyi myös sun suosikkibrändejä! :)

      Poista
  7. Olipa ihanan kattava postaus, ja moni kyseisistä brändeistä kiinnostaa myös itseäni! :) Ekopharman sekä Mádaran tuotteita aion varmasti tänä vuonna kokeilla, ja blogisi ansiosta myös Ziajan tuotteet kiinnostavat ♥ NYXin huulituotteet ovat täyttäneet omankin meikkipussini, mutta voisin hyvin kokeilla myös kyseisen merkin luomivärejä :) Ihanaa tätä vuotta sinne kaunokainen! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekopharma ja Mádara on kumpikin testaamisen arvoisia. Luonnonkosmetiikan saralta voin suositella myös Mossaa, joka on näitä kahta hieman edullisempi, mutta silti todella hyvä vaihtoehto! Mä en joskus aiemmin tykännyt NYX:n luomiväreistä, mutta ainkin toi Cosmic Metals paletti on tosi hyvä ja laadukas :) Kiitos samoin ihana ♥

      Poista
  8. Allekirjoitan lähes nämä kaikki, paitsi Too Facedin joka ei ole kovin tuttu :D. The Body Shop on etenkin alkanut kiinnostamaan ihan hurjan paljon enemmän kuin aiemmin. Ennen ostin sieltä vain suihkugeelejä, mutta nyt olen hoksannut että esim. ihonhoitopuolella on vaikka mitä kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:ltä löytyy hurjasti kaikkea ihanaa ja mielenkiintoista! Mäkin käytin pitkään nimenomaan lähinnä niitä suihkugeelejä ja vartalovoiteita, mutta oon samaa mieltä tosta, että ihonhoidon suhteen TBS:ltä löytyy tosi kivoja ja kokeilemisen arvoisia tuotteita :)

      Poista
  9. Tässä oli kyllä mielenkiintoisia brändejä, suurinosa tuttuja, mutta myös semmoinen joita en ole vielä testannut :) Nyx ja The Body Shop ovat munkin lemppareita! Noita Urban Decayn huulipunia haluan kyllä jossain vaiheessa kokeilla <3:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon, että sä tykkäisit UD:n punista! Mulla just eilen oli sellasta UD:n Cream punaa ja se ihan oikeasti oli paikallaan vielä syömisenkin jälkeen :D Toki se kermaisuus siitä katoaa, mutta väri oli ja pysyi. Noi on niin hyviä ja noita löytyy hurjan monessa eri sävyssä<3

      Poista
  10. Ekopharma ja Ziaja taitaa olla noista ainoat, joita en ole aikaisemmin kokeillut, pitääpä laittaa korvan taakse :) Omia suosikkeja noista on ehdottomasti Urban Decay ja The Body Shop. UD:n luomivärit ja All Nighter meikkivoide ovat olleet aika kovalla käytöllä viime aikoina ja The Body Shopin lähes kaikki tuotteet ovat loistavia :p En kylläkään kovin tykkää The Body Shopin meikeistä, mutta en kyllä ole niitä kaikkia testannutkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä noita molempia :) Ziajalta löytyy edulliseen hintaan ihan mielettömän ihania tuotteita ja Ekopharma taas on suomalaista luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan<3 TBS:n meikit on jääneet mulla tosi etäisiksi. Multa löytyy vissiin tasan yksi musta eyeliner heiltä, mutta muita meikkejä en oo testannut :D Jotenkin miellän The Body Shopin niin voimakkaast ihonhoitoon, että noi muut osa-alueet jää helposti unohduksiin.

      Poista

Kiitos kommentista!