tiistai 30. tammikuuta 2018

Kyytiä tummille silmänalusille | Urban Decay All Nighter Concealer


Moikka :) Mä olen metsästänyt hyvää peiteainetta tummille silmänalusille jo vuosia. Oon testannut niin edullisia markettipeiteaineita kuin kalliimpia, selektiivisen kosmetiikan peiteaineita. Lopulta löysin noin puolitoista vuotta sitten NARS:n Radiant Creamy Concealerin, joka toimi mulla lähes täydellisesti ja peitti tummat silmänaluset todella hyvin. Olin tyytyväinen, kunnes viime kesänä tuli tieto, ettei NARS ole enää cruelty free. Olin taas lähtöpisteessä, mutta nyt voin sanoa löytäneeni vielä Radiant Creamy Concealeriakin paremman peiteaineen: Urban Decayn All Nighter Full Coverage Waterproof Concealerin.


Urban Decayn All Nighter Foundation on yksi peittävimmistä meikkivoiteista, joita olen testannut. Sen ainoana huonoa puolena on hapettuminen iholla selkeästi tummemmaksi, mistä johtuen en ole toista tuubia kyseistä meikkivoidetta ostanut. Tästä All Nighter Concealerista olen lukenut todella paljon hyviä arvosteluja ja koska All Nigher meikkivoidekin on niin älyttömän peittävää, odotin runsasta peittävyyttä myös tältä peiteaineelta. Peiteaine lupaa virheettömän mattaisen lopputuloksen, joka kestää koko päivän. Tuote on vedenkestävä ja peiteaineen tulisi peittää tummat silmänaluset, ihon epäpuhtaudet ja jopa tatuoinnit. Peiteaine ei vielä toistaiseksi ole myynnissä Suomessa, mutta esimerkiksi feelunique toimittaa tuotetta Suomeen ja sieltä olen oman peiteaineeni tilannut. Maksoin itse alennusten jälkeen peiteaineesta 21,60 €, ja täysihintaisena se maksaa feeluniquella 24,00 €.


Peiteaineesta on olemassa 14 eri sävyä ja tilasin omani hyvin vaaleassa sävyssä Fair Warm. Vaalea iho vaatii totta kai vaalean peiteaineen, mutta halusin pelata varman päälle ja ottaa mahdollisimman vaalean sävyn mahdollisen hapettumisen vuoksi. Lisäksi toivon muutenkin peiteaineeni olevan hitusen omaa ihonsävyäni vaaleampi, jotta saan sen kanssa myös kirkastettua silmänympärysihoa. Fair Warm osoittautui itselleni aivan täydelliseksi sävyksi. Se kirkastaa juuri niin kuin toivoin ja mikä tärkeintä, peiteaine peittää mun tummat silmänaluseni lähestulkoon täydellisesti ja paremmin kuin yksikään toinen peiteaine aiemmin. Peiteaineen vaahtomuoviapplikaattorin kanssa on helppo levittää ja annostella peiteaine paikoilleen. Koostumukseltaan tuote on paksuhkoa, mutta se asetuu paikoilleen todella helposti ja häivyttyy kauniisti. Olen itse käyttänyt tämän kanssa beautyblenderiä, joka toimii loistavasti peiteaineiden paikalleen asettamisessa. Peiteaine ei kasaannu lainkaan silmänalusten pieniin juonteisiin ja sitä pystyy halutessaan myös kerrostamaan vieläkin peittävämmän lopputuloksen saamiseksi. Pysyvyys on suorastaan loistava ja peiteaine on kaikessa yksinkertaisuudessaan täydellinen mun tarpeisiini. Epäpuhtauksien peitossakin tämä toimii hyvin parin kokeilukerran jälkeen, mutta mulle itselleni se tummien silmänalusten peitto on ehdottomsti tärkeämpää. Ja siinä tämä peiteaine toimii enemmän kuin loistavasti! Pientä hapettumista tällä on havaittavissa, eli sävy tummenee hitusen kuivuttuaan, mutta ei todellakaan pahasti.


Plussat:
+ Todella peittävä
+ 14 sävyä, joiden joukosta löytyy myös todella vaaleita vaihtoehtoja
+ Pysyy paikoillaan koko päivän
+ Ei kasaudu juonteisiin 
+ Peittää sekä tummat silmänaluset että ihon epäpuhtaudet
+ Helppo kerrostaa vielä peittävämmän lopputuloksen saamiseksi

Miinukset:
- Toistaiseksi hieman heikko saatavuus, sillä tuote täytyy tilata netistä

Kuten huomaatte, miinuslista jäi melkoisen lyhyeksi eikä toi tilaaminenkaan sinänsä mulle mikään ongelma ole, kun tilaan muutenkin suurimman osan kosmetiikastani netistä. Odotan silti, että tämä peiteaine tulisi Suomeen myyntiin, sillä tiedän etteivät kaikki ole yhtä innokkaita nettishoppailijoita kuin minä. Tällä hetkellä myös oikean sävyn löytäminen saattaa olla aika haasteellista, kun sävyjä ei ole mahdollista päästä swatchaamaan, mutta toivottavasti tilanne muuttuu pian!

Joko UD:n All Nighter Concealer on testattu? Aiotteko ylipäätään testata tätä peiteainetta? :)

20 kommenttia:

  1. Toi pakkaus on kyllä kuin joku taideteos :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Urban Decay osaa kyllä panostaa myös kauniisiin pakkauksiin<3 :)

      Poista
  2. Jännä ettei tää oo vieläkään tullut Suomeen myyntiin, en edes ole tajunnut tota. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Toivottavasti tulisi pian, niin tavoittaisi vähän suuremman yleisön täällä Suomessakin :)

      Poista
  3. Tämä kuulostaa erinomaiselta tuotteelta. Mulle ei ole juurikaan tarvetta peitevoiteille, mutta olen ollut tosi tyytyväinen markettiversioihin, kuten Maybellinen Fit Me on yksi suosikkini ja blogeissa paljon pyörinyt Catrice toimii hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Catricen peittari on kyllä tosi hyvää! Ei kylläkään tän UD:n veroista, mutta hinta-laatusuhteeltaan se on suorastaan loistava :)

      Poista
  4. Vannon edelleen Macin Pro Longweariin, mutta haluisin sen kaveriksi kyllä välillä jotain muutakin. Tää kuulosti super hyvältä joten täytyykin miettiä jos tilaisi tämän testiin! UD meikkipohjat on mulle entuudestaan ihan outoja joten en edes tiennyt tälläisen olemassa oloa :D Tarten Shape Tape on kans yksi mistä olen kuullut pelkkää hyvää, mutta sekin on jäänyt ostamatta huonon saatavuuden takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon tota MACia testannut ja se oli kyllä hyvä :) Mulla oli vaan omaan makuuni vähän liian punertava sävy siitä, niin se jäi lopulta sen takia käyttämättä. UD:n All Nighter meikkivoide ja tää peiteaine on ihan superpeittäviä, eli jos sellasia tuotteita kaipaat niin suosittelen testaamaan tätä kaksikkoa :) Tartesta mäkin oon kuullut vaan kehuja, mutta hitto kun se pitää tilata Jenkeistä asti!

      Poista
  5. UD:n concealer on tullut vastaan lähinnä tubekanavilla, omakohtaista kokemusta ei ole. Tykkään hylsyn ulkonäöstä kovasti, koska tuollainen geometrinen kuvio on hauskan poikkeava ja aika taiteellisen oloinen. 14 sävyä on kyllä mahtava juttu. On mistä valita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tosta hylsystä, se on samaa linjaa All Nighter meikkivoiteen kanssa :) 14 sävyä on kyllä jo ihan hyvin! Varsinkin kun monista markettipeiteaineista löytyy vaan ihan muutama sävy. 14 joukosta luulisi jo löytyvän lähes jokaiselle sopiva :)

      Poista
  6. Tämä pitää ehdottomasti testata kunhan tulee Suomeen myyntiin ja pääsen katselemaan mikä sävy sopisi itselleni! Luultavasti kaikista vaalein :p Tummat silmänaluset on itselläkin aika iso ongelma eikä niitä oikein saa millään piiloon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin luotin googlaamiini swatchkuviin ja otin sen kaikkein vaaleimman sävyn :D Eikä tarvinnut pettyä! Hyvä peiteaine on kyllä ihan ehdoton tummien silmänalusten kanssa, onneksi tämä toimi mulla hyvin<3

      Poista
  7. Oo kuulostaapa hyvältä tuotteelta ja pakkaus on aivan ihana :) Mulla on peiteaine hakusessa, yleensä laitan silmien alle jotain nyxin puikkomuotoista hightlightia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kaikinpuolin aivan loistava! <3 Voisin kyllä suositella sulle tätä tai jos haluut jonkun vähän kevyemmän, mutta silti hyvin peittävän peiteaineen, niin Catricelta löytyy tosi hyvä ja paljon edullisempikin versio kuin esim. tää UD :)

      Poista
  8. Oi tätä täytyy päästä testaamaan! :)

    VastaaPoista
  9. Kuulostaa kyllä todella lupaavalta! Voisin hyvin kokeilla tätä jossain kohtaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, mulla tää on ainakin toiminut ihan superhyvin! :)

      Poista
  10. Kuulostaa hyvältä! Pitääpä varmaan testata :) Onhan tuo Shape Tape tosiaan hankalasti saatavilla, eikä olisi kiva jäädä sitten pulaan jos se yhtäkkiä loppuisi. Vaikka sitten on tietysti vielä se Catrice :) Mut hyviä peiteaineita ei kyllä voi olla liikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä peiteaineita ei tosiaan voi olla liikaa! Catrice on tosi hyvä ja sitä tulee varmasti jatkossakin löytymään multa aina. Shape Tapea haluan myös ehdottomasti testata jossain vaiheessa, kaikki kehuu sitä niin paljon :)

      Poista

Kiitos kommentista!