tiistai 20. helmikuuta 2018

Projekti Näytepussukat | Osa 2


Aloittelin tammikuun puolella kosmetiikan näytepussukoiden käyttöön liittyvän projektin ja nyt olisi vuorossa Osa 2 tästä postaussarjasta. Tarkoituksena on siis saada käytettyä laatikoista pois kaikki näytepussukat, joita on tullut mm. tilausten yhteydessä. Normaalisti mulla jää tällaiset pienet testerit kokonaan käyttämättä, mutta tämän projektin myötä oon vähän niin kuin pakon edestä joutunut tarttumaan näihin pussukoihin ja testaamaan tuotteita. Osa 1 löytyy täältä ja nyt olisi siis vuorossa 8 uuden tuotteen esittely ja arvostelu:

*Tuote saatu


The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask. Tämä on syväpuhdistava ja ihoa elvyttävä savinaamio. Naamio sisältää monia puhdistavia ainesosia kuten teepuuöljyä, vihreää teetä sekä bambuhiiliä, joiden tulisi auttaa tukkeutuneisiin ihohuokosiin ja tehdä ihosta heleä ja terve. Mä käytän syväpuhdistavia naamioita aina silloin tällöin, ehkä kerran kuukaudessa ja tämä oli ihan tehokas ja puhdisti ihon hyvin. Naamion tuotekuvauksessakin mainitaan, että naamio aiheuttaa kihelmöivää tunnetta iholla ja niin se tosiaan teki. Tunne on mun mielestäni jokseenkin epämiellyttävä, mutta kihelmöinti onneksi loppui muutaman minuutin kuluttua. Tämä ei ollut paras testaamani syväpuhdistava naamio, mutta ei missään nimessä huonoinkaan. En kuitenkaan koe tarvetta ostaa tätä täydessä koossa.
Hinta: noin 29,50 €/75 ml.

Mossa Age Excellence 5 Minutes Peeling Mask*. AHA-hedelmähappoja sisältävä kuorintanaamio, joka lupaa tehdä ihosta sileän, kimmoisan ja heleän. Tuotteen tulisi vähentää ryppyjä, auttaa pigmenttiläiskien häivyttämisessä sekä pienentää ihohuokosia. Erityisesti mun kiinnostus heräsi tohon ihohuokosten pienentämiseen, sillä mullahan on omasta mielestäni vähän turhankin isot ihohuokoset, jotka mieluusti haluaisin saada edes hetkellisesti pienemmän näköisiksi. Lähes väritön naamio oli hyvin juoksevaa, mutta asettui iholle nätisti eikä lähtenyt valumaan. Naamio ei tuntunut iholla oikeastaan miltään eikä se jättänyt jälkeensä punoittavia alueita, kuten monet kemialliset kuorinnat. Sen takia oon suosinut enemmän mekaanisesti kuorivia rakeellisia kuorinta-aineita, mutta tämä yllätti tosi positiivisesti. Iho tuntui todella sileältä kuorinnan jälkeen, mutta mitään ihohuokosten pienentymistä en kyllä liiemmin huomannut. Tämä lähtee kuitenkin ihan ehdottomasti jossain kohtaa kaupasta mukaan myös täysikokoisena!
Hinta: noin 19,90 €/60 ml.


Mádara Infusion Blanc Jasmine and Meadowsweet Soap*. Mesiangervoa ja jasmiinia sisältävä saippua käsille ja vartalolle. Saippua lupaa jättää ihon puhtaan ja pehmeän tuntuiseksi, ja päätin itse testata tämän käsisaippuana testerin pienen koon vuoksi. Tuoksu oli mun mielestäni ihan ok, mukavan kukkainen, mutta ei sellainen huumaavan hyvä, mitä joillain saippuoilla ja suihkugeeleillä on. Saippua jätti kädet pehmeiksi, mikä oli erittäin positiivinen asia, sillä jotkut saippuat jättävät kädet nahkean tuntuisiksi. Tuoksu ei kuitenkaan ollut niin ihmeellinen, että lähtisin tätä ostamaan täydessä koossa.
Hinta: noin 10,50 €/300 ml.

Mádara Anti-Fatique Eye Rescue Cream*. Kyseessä on silmänympärysvoide, jonka on tarkoitus häivyttää väsymyksen merkkejä sekä kirkastaa, kiinteyttää ja kosteuttaa silmänympärysihoa. Voide lupaa myös vähentää turvotusta ja häivyttää silmänalusihon tummuutta. Tuote sisältää mm. saniaista, sammalta ja jäkälää ja lähdin testaamaan tätä todella suurella mielenkiinnolla. Voide oli koostumukseltaan täyteläistä ja tuntui myös kosteuttavan sy-aluetta todella hyvin. Näytteestä ei riittänyt kuin pariksi kerraksi, mutta mielenkiintoni tätä silmänympärysvoidetta heräsi ja aion ehdottomasti tämän jossain vaiheessa hankkia itselleni.
Hinta: noin 31,00 €/15 ml.


Lumene Harmonia Nutri-Recharging Revitalizing Serum. Pakurikääpää ja pohjoista lähdevettä sisältävä seerumi, jonka tulisi tehdä ihosta terveen näköinen samalla kosteuttaen ja pehmentäen sitä. Seerumi lupaa myös palauttaa ihon luonnollisen tasapainon. Harmonia -sarja on kiinnostanut mua jo pitkään ja tämä seerumi vaikutti parin käyttökerran jälkeen ihan hyvältä. Se kosteutti ihoa jonkin verran ja teki siitä pehmeän tuntuisen. Pari käyttökertaa ei valitettavasti riitä luomaan sen kummempaa käsitystä tuotteesta, mutta tämän perusteella voisin harkita ostavani tämän joskus myös täysikokoisena.
Hinta: noin 39,90 €/30 ml.

Lumene Harmonia Nutri-Recharging Intense Moisturizer. Punoitusta ja kuivuuden tunnetta vähentävä kasvovoide, joka sisältää pohjoista lähdevettä sekä pakurikääpää. Voiteella luvataan olevan pitkäkestoinen ravitseva ja kosteuttava vaikutus, mikä kuulostaa juuri siltä mitä oma ihoni kaipaa. Voide oli kosteutusteholtaan ihan hyvä ja kuivui myös riittävän nopeasti, jotta pystyin käyttämään tätä meikinalusvoiteena. En kuitenkaan kokenut tämän kohdalla mitään "vau-efektiä" ainakaan tämän näytteen perusteella enkä täyteen hintaan ostaisi tätä. Alennuksesta voisin hyvin napata tän joskus mukaani ja testata paremmin.
Hinta: noin 34,90 €/50 ml.


Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream. Oon käyttänyt tästä Vichyn kasvovoiteesta sitä Rich versiota, joten oli hauska päästä testaamaan tätä astetta kevyempääkin voidetta. Tämä lähdevettä sisältävä voide on sekä ihoa rauhoittava, kosteuttava että vahvistava. Kasvovoidetta kuvaillaan nopeasti imeytyväksi, raikkaaksi ja kevyeksi ja sitä se todella oli. Mä rakastan Vichyn ihonhoitotuotteita ja käyttäisin niitä enemmän kuin mielelläni, mutta valitettavasti merkki ei ole cruelty free. Tämä olisi ihan loistava päivävoidekäytössä, sillä voide imeytyi nopeasti mutta tuntui silti kosteuttavan ihoa riittävästi. Nyt en kuitenkaan ihan sen cruelty free seikan takia osta tätä täydessä koossa.
Hinta: noin 27,60 €/50 ml.

Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel*. Viimeiseksi vielä hiaman k-beautya tämän aloe-geelin muodossa! Tämä on kaikille ihotyypeille soveltuva ihoärsytystä lievittävä ja kosteuttaca geeli, jonka sisällöstä 99% on aloelehtiuutetta. Geeliä voi käyttää esimerkiksi auringonoton jälkeen punoittavalle iholle tai sheivauksen jälkeen helpottamaan ihon ärtyneisyyttä. Geeli tuntui iholla hieman viileältä ja miellyttävältä. Se imeytyi nopeasti eikä jättänyt ihoa tahmeaksi. Pidin tästä, mutta näiden k-beauty brändien eläinkokeettomuus on pienoisen kysymysmerkin alla, enkä aio tämän brändin tuotteita ostaa ainakaan toistaiseksi.
Hinta: 9,95 €/225 ml.

Oletteko käyttäneet jotain näistä kahdeksasta tuotteesta? Kertokaa ihmeessä mielipiteenne!

16 kommenttia:

  1. The Body Shopin savinaamiota on tullut käytettyä ja se kihelmöi kyllä ikävasti kasvoilla. Noi samat Lumenen harmonia näytepussukat on mulla vielä käyttämättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kihelmöi enkä tykkää ollenkaan siitä tunteesta :/ Toivottavasti tykkäät noista Harmonia tuotteista!

      Poista
  2. En ole testannut mitään näistä, mutta K-beauty addiktina Holika Holikan aloegeeli on ostoslistalla :D Kiva, että olet näytteiden perusteella löytänyt uusia juttuja ostoslistalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvelinkin, että näistä just toi olis sulle ehkä mieluinen testattava :D Joo kyllä noista jotain sentään saa irti, vaikka totta kai sen lopullisen mielipiteen pystyykin muodostamaan vasta useamman käyttökerran jälkeen :)

      Poista
  3. Mä niin ihailen tätä sun projektia! Mossan Peeling Mask on yksi mun suosikkituotteita Mossalta, joten kiva kuulla, että säkin tykkäsit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jonna :) Joo se oli tosi hyvää! Kiva kuulla, että se on sunkin suosiossa<3

      Poista
  4. Oot kyllä päässyt hyvään alkuun tän projektin kanssa! Mä testasin kanssa äskettäin nuo Bette boxissa tulleet Harmonia näytteet ja kokeilun perusteella ne vaikutti aika lupaavilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon itekin yllättynyt kuinka hyvin tää on lähtenyt käyntiin :D Mulla tökki noissa Harmonia näytteissä se tuoksu, mutta siihenkin varmasti tottuisi jos käyttäisi vaan enemmän noita tuotteita :)

      Poista
  5. Tuo Mossan pussukka pitää kyllä ottaa itsekin testiin! Taisi olla siitä goodie bagista jos oikein muistan ? Joo siis itsekin suurehkojen ihohuokosten omistajana voisin ottaa tuollaisen käyttöön ihan isommassa koossaan, koska kai se sitten säännöllisellä käytöllä pienentää niitä - jos pienentää, mä oon luovuttanut jo enkä usko mihinkään mikä muka pienentäisi. :D Myös tuo Mádaran silmänympärysvoide herätti kiinnostukseni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep siitä toi tuli! :) Joo mä en myöskään usko enää oikein minkään pienentävän niitä, ainakaan pysyvästi :D Ehkä sellanen hetkellinen vaikutus voikin jollain tuotteella olla, mutta helpoimmalla pääsee kun käyttää sellasta primeria ja meikkivoidetta, millä ne saa hyvin piiloon :) Toi sy-voide oli tosi hyvää ainakin ton näytteen perusteella!

      Poista
  6. Tuo mossan kasvonaamio kuulostaa hyvältä, pitääpä itsekin testata tuo pussukka :) Vichyn tuotteet on kyllä tosi hyviä, pitäisikin hankkia uusi kasvovoide niiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, toivottavasti tykkäät siitä<3 Jep mua niin harmittaa, ettei Vichy ole cruelty free :/ Ihonhoitotuotteiden osalta Vichy on tyyliin se isoin harmitus tässä asiassa, mutta ehkä joku päivä asiat muuttuu ja mäkin pääsen taas niistä nauttimaan :)

      Poista
  7. Mun pitäisi kyllä käyttää munkin testereitä useammin, mutta jotenki ne aina unohtuvat :D Mossan paria testeriä olen jopa kokeillut sekä Laveran. Mutta tuota naamiota en ole vielä kokeillut, pitääkin heti kokeilla kun se oli kerta hyvän oloinen tuote! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mullakin unohtuisi, jos en varta vasten nyt yrittäisi niitä käyttää :D Joo hei kokeile ihmeessä! Mä ainakin tykästyin tohon naamioon ihan täysin<3

      Poista
  8. Holika Holikan aloe geeli on todella hyvä kuivuuden runtelemalle ja muuten vaan ärtyneelle iholle. Levittelin sitä pitkin kaulaa ja dekolteena pahimpana retinol-aikana, kun naamalle lätkäisty retinol kuivatti myös muuta kroppaa. Aloe geeli on ihan omiaan siihenkin hommaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että toi kosteuttaakin noin hyvin! Mä oon tottunut käyttämään aloegeelejä lähinnä ärtyneelle iholle niin ei oo kokemusta siitä, mitä se tekee kuivalle iholle :)

      Poista

Kiitos kommentista!