lauantai 19. elokuuta 2017

Bette Box | Elokuu


Noniin nyt olisi vihdoin munkin vuoroni julkaista teille postaus elokuun Bette Boxista, jonak sain itselleni viikko sitten. Kurkistin elokuun Bette Boxin sisällön jo paljon ennen kuin sen itselleni sain. Odotukset olivat korkealla, sillä boksiin luvattiin täysikokoisia tuotteita, meikkituote Manna Kadarilta ja boksin kokonaisarvoksi yli 60 euroa. Boksien taso on mun mielestäni vaihdellut aika paljonkin, mutta valitettavasti taso ei ole enää viimeisimmissä bokseissa ollut sama kuin vuoden ensimmäisissä. Toki nääkin on pitkälti makukysymyksiä, mutta näin mä olen itse asian kokenut. Miten kävi sitten elokuun boksin kanssa?


Sisältö oli mulle suuri pettymys oikeastaan kahdesta eri syystä. Ensinnäkin Manna Kadarin meikkituotteen sain itselleni jo heinäkuun Lip Monthlystä enkä ole sitä parin testauskerran jälkeen käyttänyt. Toiseksi iso osa boksin arvosta koostuu Heleinin ravintolisistä enkä itse laske sellaisia kosmetiikkatuotteiksi. Mulla on edellisetkin merkin pillerit vielä syömättä. Periaatteessa sisältö on ihan hyvä, mutta mulle henkilökohtaisesti tässä ei turhan paljon ollut mitään oikeasti hyvää, mielenkiintoista ja tarpeellista. Ei ainakaan siihen nähden, kuinka paljon boksista maksan.


Manna Kadarin Step 1 Prime oli mulle siis jo entuudestaan tuttu tuote, sillä sain tämän viime kuun Lip Monthlystä. Kyseessä on pohjusta sekä huulille että silmille ja sen tulisi estää meikin leviäminen, pitää se paikoillaan ja tasoittaa ihon sävy meikin alla. Tuotetta voi käyttää myös peiteaineena tai korostuksena, mutta ainakaan mun vaalealle iholleni toi ei todellakaan toimi kummassakaan tarkoituksessa. Silmämeikinpohjustajana tämä on ihan ok tuote ja silmämeikki pysyy paikoillaan hyvin. Huulillakin tämä toimii ihan kivasti, mutta mä koen ton purkin hankalakäyttöiseksi ja haluan primerini olevan enemmän nestemäistä. Ei siis mun tuotteeni, mutta periaatteessa oon oikein tyytyväinen siihen, että boksista tuli meikkituote! Ovh tällä tuotteella on $25.


Iberon ripsientaivuttimet tulivat oikeastaan todella hyvään saumaan, sillä mä oon uusia jo kaipaillutkin. Yritin tossa ehkä kuukausi takaperin ottaa käyttöön The Body Shopin kalenterista saatuja ripsientaivuttimia, mutta ne ei sopineet yhtään mun silmieni muotoon enkä pystynyt niitä käyttämään. Nämä Iberon versiot oli selkeästi paremmat malliltaan, mutta muuten nää on aika hempulat ja jotenkin hieman halvan tuntuiset. Kaipaisin sellaista pientä jämäkkyyttä noihin, mutta kunhan niillä saa ripset taivutettua niin oon ihan tyytyväinen. Ovh näillä on 4,90 €.


Lumenea taas vaihteeksi ;) Tällä kertaa merkiltä tuli Klassikko Uudistava Yövoide, joka on kaikille ihotyypeille sopiva, ihoa rauhoittava ja kosteuttava kasvovoide. Voide sisältää pohjoista lähdevettä sekä antioksidanttipitoista tupasvillaa, ja se lupaa tehdä ihosta yön aikana hyvinvoivan ja pehmeän. Koostumukseltaan voide on todella paksua ja tuhtia ja kosteutustehot olivat tällä oikein hyvät. Voide tuoksuu todella voimakkaalta, kuten nykyään todella monet Lumenen ihonhoitotuotteista, mutta mua se tuoksu ei juurikaan häirinnyt. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä tuote, aika peruskamaa, mutta kyllä tämä käyttöön pääsee! Ovh 50 ml tuubilla on 5,90 €.


Tämä Heleinin Skin, Hair & Nails Kauneusravintolisä ei tosiaan saanut mua kiljumaan riemusta, sillä alkuvuodesta samaiselta merkiltä tuli edelliset pillerit ja niitäkin mulla on vielä jäljellä. Nämä ravintolisät on tarkoitettu erityisesti henkilöille, jotka haluavat edesauttaa hiusten, kynsien ja ihon heleyttä ja vahvuutta. Pillerit sisältävät mm. E-, C- ja B-vitamiineja, biotiinia ja sinkkiä. Mä oon maailman surkein popsimaan mitään ylimääräisiä pillereitä, mutta kai nää täytyisi koittaa syödä pois. Sitä ei tosin yhtään helpota se, että purkista leimahti aivan järkyttävän kamala tuoksu, kun sen avasin. Vielä en ole yhtäkään maistanut, mutta toivottavasti näiden maku ei ole yhtä kamala kuin miltä ne haisevat! Boksista tuli 60 tabletin pakkaus ja sen ovh on noin 27 euroa.


Nivean Intensive Care Hand Cream lukeutuu todellakin täysin perustuotteisiin, mutta eipä bokseista oo ihan hetkeen tainnutkaan tulla käsivoiteita? Käsivoide sisältää runsaasti manteliöljyä ja voide lupaa sekä rauhoittaa, ravita että hoitaa käsien ihoa jopa 24 tunnin ajan. Tuotteessa on se perinteinen Nivean tuoksu, josta itse kyllä pidän kovasti. Voide on koostumukseltaan paksuhkoa ja sillä kesti jonkin aikaa imeytyä käsiin. Ei kuitenkaan liian kauan, mutta esimerkiksi TBS:n käsivoiteet imeytyvät selkeästi nopeammin. Tämä on ehkä vähän turhan tuhtia mulle näin kesällä, mutta talvella tämä tekee taatusti hyvää käsilleni! Tuntuu jopa hieman hassulta, mutta näinkin perustuote oli yksi tämän boksin parhaimmista mun mielestäni. Ovh 75 ml kokoisella voiteella on 4,20 €.


Ylimääräisinä tuotteina boksista tuli Listerinen Zero suuvettä sekä Cleanin Fresh Laundry EdP tuoksunäyte. Onneksi tuo Listerine oli vain extratuote, sillä mä olisin varmasti repinyt hiukset päästäni, mikäli toi olisi laitettu ihan kunnon tuotteeksi boksiin. Mä en siis todellakaan kaipaa näistä mitään suuhygieniatuotteita ja vastahan me saatiin hammastahna boksista. Cleanin tuoksunäytettä kuvaillaan yksinkertaisesti raikkaaksi ja sitä se kyllä olikin! Mä tykkään yleensä sellaisista aika makeista hajuvesistä, mutta tää oli kyllä kieltämättä tosi freshi ja kivaa vaihtelua niille. Käytän tämän ilomielin loppuun!

Boksi ei siis oikein sytyttänyt tällä kertaa. Syyskuun boksi mulle ainakin on vielä tulossa, mutta veikkaan jossain vaiheessa laittavani tilauksen ainakin tauolle. Olisikin hauska löytää jokin mulle ihan uusi kauneusboksi, kun en oikein enää haluaisi tilata Look Fantasticin Beauty Boxiakaan, jota aiemmin tilailin jonkin aikaa. Onko ehdotuksia, mieluiten sellaisia, joita ei tarvitse tilata Jenkeistä (ja käyttää Shipitoa)? :)

Mitä mieltä te olette elokuun Bette Boxista?

18 kommenttia:

  1. Mulla meni nyt elokuussa maku eka kertaa boksiin, kylläkin ihan eri syistä kuin sisällön huonoudesta. Jo viime kuussa sain boksin paaaaaljon myöhemmin kuin muut. Tässä kuussa sitten ehti mennä maksukin syyskuun boksista, ennen kuin sain elokuun boksini. Ehdin spoilaantua, ku en jaksanut/malttanut oottaa omaa lootaa. Ensimmäisten blogikirjauksien mukaan sain boksini yli viikon myöhemmin kuin muut :( Harvoin menetän hermoni, mut nyt oli lähellä. Lootan sisältö oli kiva, yllätyksetön :) Mahtaakohan olla niin, et Suomessa ei oo tilattavissa muuta lootaa ku Jolie Box jos ei halua käyttää Shipitoa? Mulla oli kans LF:n Beauty Boxin kans taukoa, ja nyt ku se taas tulee mulle, ni oon ollu tosi tyytyväinen sisältöön <3 Kyllä se tauko asiassa ku asiassa on aina poikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ihan älyttömän kurjaa, jos boksin tulossa menee noin kauan.. Mäkin jostain syystä oon pyytänyt toimituksen varmaan koko kaupungin ruuhkaisimpaan pakettiautomaattiin ja eihän ne paketit sinne yleensä pääse ja lopulta ne ohjataan läheisimpään Postin pisteeseen, mistä ne sitten saa hakea. Tolleen sen ei missään nimessä pitäisi mennä, että seuraava kuu veloitetaan jo ennen kuin on boksin saanut itselleen!

      Aika monet boksit tuntuu sitä Shipitoa vaativan enkä itse oo valmis sen kanssa säätämään, mutta ilmeisesti ainakin näiden kommenttien perusteella löytyy myös muita vaihtoehtoisia bokseja Jolie Boxin lisäksi! Mä ehdin kyllästyä LF:n bokseihin ihan totaalisesti enkä oo koko vuonna niitä tilannut :D Ehkä pitäisi taas koittaa, jos se tauko vaikka olisi tehnyt mullekin hyvää? :)

      Poista
  2. Mä taas olin ihan tyytyväinen mutta johtui siitäkin että oli aika ostaa kauneuslisiä ja sain ne sattumalta nyt näin :)Ripsientaivuttimet oli tosi klenksut, en tykännyt. Miettinyt myös jotain muuta boxia mutta viel en oo keksinyt mitä joten seurailen saatko hyviä ehdotuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin tossa tapauksessa ne kauneuslisät tuli kyllä enemmän kuin tarpeeseen! Ja edullisestikin vielä ;) Samaa mieltä noista taivuttimista enkä mä oo itse asiassa enää edes käyttänyt niitä tän postauksen kirjoittamisen jälkeen :/

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Sitä oonkin miettinyt ja voi olla, että täytyy se jossain vaiheessa mennä tilaamaan<3 :)

      Poista
  4. Ehdottomasti Look Incrediblen boksit, joko normi tai deluxe! Vähän kalliimpia mut huikeita tuotteita. Tulevat briteistä ilman välikäsiä, mun blogista löytyy juttua Deluxe-bokseista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii kiitos muistutuksesta! Mietiskelin just sitä Deluxe boksia tossa varmaan kuukausi takaperin, mutta olin kokonaan unohtanut koko boksin :D Pitääkin tutkia tota nyt tarkemmin.

      Poista
  5. Itsehän en Bette Boxia tilaa ja tässä yhteydessä voin kyllä sanoa, että onneksi :D Mä oon ihan samaa mieltä sun kanssa, että taso on laskenut alkuvuodesta todella paljon... Itseä houkuttaisi jonkin vegaaniboksin tilaaminen, mutta täytyy vähän tutustua tarjontaan. Ulkomailta ne täytyy tilata joka tapauksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo valitettavasti se taso on pikkuhiljaa koko ajan laskenut :/ Eihän kaikki boksit mitenkään voi olla mitään huippuhyviä, mutta jotenkin tuntuu että niihin pariin ekaan boksiin panostettiin tavallista enemmän ja nyt sisällöllä ei enää ole niin suurta väliä. No saa nähdä mihin suuntaan tää tästä kehittyy!

      Oi vitsit olis muuten ihan supermielenkiintoista lukea sun blogista jonkin vegaaniboksin esittelyä! Innolla odottelen siis juttua niistä, jos jonkin päädyt tilaamaan<3

      Poista
  6. Hassua, että taas tuli ravintolisiä. Mä en oo kans saanut popsittua niitä edellisiäkään vielä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh niinpä :D Mutta joo onneksi tässä on kuitenkin välissä jo useampi kuukausi, eikä tyyliin jotain kahta kuukauta!

      Poista
  7. Meinasin niin tilata tämän ja nyt harmittaa, koska suurin osa tuotteista olisi ollut huippuja, sellaisia mitä olisin tarvinnut! Ostin juuri huultenpohjustajan ja nyt pitäis ostaa luomien pohjustaja:D Manna Kadarin olisi ajanut molemmat. Toisaalta ei harmita, ripsientaivuttimet mitä ihmettä.. Jouduin jo TBS:n joulukalenterista saamani taivuttimet myymään kirppiksellä. Tosin nyt olisi ollut kirppis menossa joten olisin saanut ne heti myyntiin ja ne olisi vamasti heti menneetkin joten ei mikään menetys:') Muuten olisin ollut tyytyväinen, vaan nuo ripsientaivuttimet ja yövoide olisi ollut tarpeetttomat, tosin yövoidetta tarvii aina että joskushan se vanhakin loppuu!:D Mun silmääni siis hyvä boxi olisi ollut.:) Ravitolisät! Harmittaaaa kun en tilannut!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne boksit vaan jakaa mielipiteitä :D Mulle tässä ei tosiaan pahemmin ollut mitään ja käsivoide oli tän boksin paras tuote mun mielestä, mikä ehkä kertoo jo jotain :'D Jos haluat niin voin laittaa kyllä sulle ton Manna Kadarin pohjustana postissa tulemaan? Ihan ilmaiseksi siis :D Mä en tosiaan tee kahdella yhtikäs mitään ja tää Bette Boxista tullut on avaamaton ja käyttämätön :)

      Harmi ettet tilannut boksia, kun tässä olis ollut sulle niin paljon hyviä tuotteita :/ Monesti se menee just silleen, että silloin sisältö on ihan superhyvä, kun boksia ei tilaa ja vastaavasti se ei välttämättä niin miellytä niinä kertoina, kun se on tilattu!

      Poista
  8. Mulle boxit tarkoittaa just sitä, että pääsen testaamaan mulle uusia juttuja, ja ehkä niitä kalliimpiakin, joita ei ole raaskinut vielä täysikokoisina itselleen ostaa, kun ei voi olla varma sopivuudesta. En tilaa niitä sen takia, että saan täytettyä kuukauden peruskosmetiikkatarpeet: shampoo, hammastahna, rasva... Sen takia Lookfantasticin boxi on minulle osuvampi setti, jonka näytekokoiset paketit passaa minulle paremmin kuin hyvin. Tää Lumenen puskeminen on jo ihan hassua. Ravintolisät on ihan jees, mutta mua hämäs näissä jo aiemmalla kerralla pillereiden väri. Miksi ravintolisätablettien täytyy olla kauniin hattaranpunaisia (en vielä avannut viimeistä, joten en tiedä niiden väriä)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että aika moni on sun kanssa samoilla linjoilla - niin mäkin. Mä tykkäisin itse, jos näissä olisi vähän samassa suhteessa sitä peruskosmetiikkaa sekä sitten sitä kalliimpaa, jota tosiaan ei raaski täysikokoisena ainakaan heti lähteä ostamaan. Boksit, joista tulee pelkästään niitä yövoiteita ja käsirasvoja on melko tylsiä. LF:n boksi oli kyllä huippu just sen takia, että sieltä tuli niin paljon sellaista erikoisempaa ja kalliimpaa kosmetiikkaa! Lumenea on löytynyt varmaan vuoden ajan jokaisesta boksista ja varmaan heillä on merkin kanssa jokin sopimus, mutta kyllähän toi menee jo vähän yli. Nää tän kertaiset ravintolisät oli sellasia vaaleita, ei onneksi mitään hattaranpunaisia :D

      Poista
  9. Mä oon monta kertaa miettinyt että pitäisikön testata tätä bette boxia mutta tätä boxia katellessa ei kyllä enää houkuta :D sisällöt on aika paljon huonontuneet siitä mitä ne oli vielä vuoden alussa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne alkuvuoden boksit oli munkin mielestä parempia ja tasokkaampia kuin nää viimeisimmät :/ Mutta toivottavasti tilanne tästä paranee ja sitä kautta säkin päätyisit boksin tilaamaan! Nää nykyiset sisällöt ei kyllä houkuttaisi varmasti muakaan tekemään uutta tilausta :D

      Poista

Kiitos kommentista!