lauantai 24. helmikuuta 2018

Lip Monthly | February 2018


Mä olen jo pitemmän aikaa narissut enemmän tai vähemmän jokaisessa Lip Monthly -postauksessa näistä pussukoista. Tammikuun pussukasta kertova postaus taisi tehdä poikkeuksen, sillä siitä mulla ei ollut mitään huonoa sanottavaa. Toimitusvaikeudet, jämäpussukat ja muut sekoilut puhumattakaan siitä, kun koko paketti saapuu mulle sisältö murskattuna ei todellakaan oo antaneet kovinkaan hyvää kuvaa Lip Monthlystä. Sain jossain vaiheessa todella monia kommentteja, joissa kysyttiin aionko vielä jatkaa tilaamista. Ja olen jatkanut. Kaikesta säädöstä huolimatta olen kuitenkin jossain vaiheessa aina saanut jokaisen tilaamani pussukan perille ehjänä, vaikka niitä jämäpussukoita joukkoon on mahtunutkin. Jämäpussukalla meinaan siis sitä, että saan pussukan, jonka sisältö on eri kuin muiden ja sisältää jo jonkin aiemmin tulleen tuotteen. Mikä ongelma helmikuun pussukassa sitten oli?


Sinänsä ei mikään. Sisältö vaikuttaa mielenkiintoiselta eikä tämä ollut mikään jämäpussukka. Mua vaan alkoi harmittaa, kun tän mukana ei tullut vanhaan tapaan sitä tuoteselostuskorttia, josta näki niin näppärästi myös tuotteiden arvon! Toki monet tuotteet löytää netin kautta melko nopeastikin, mutta olihan se selkeämpää, kun siinä lapussa oli heti kaikki tiedot esillä. Tää on kuitenkin asia, minkä kanssa pystyn hyvinkin elämään, mikäli ne kaikki muut ongelmat ovat nyt historiaa. Sisältö tosiaan vaikutti muuten todella kiinnostavalta ja nyt tuttuun tapaan arvostelut ja esittelyt kaikista pussukan neljästä tuotteesta:


Aloitetaan Lip Monthlyn ainoalla ei-meikkituotteella, mutta tämäkin tosin liittyy huuliin. South Manen Moisturizing Lip Gelsejä tuli pussukasta kolme kappaletta. Nämä ovat huulia ravitsevia, kosteuttavia ja elvyttäviä geelinaamioita ja vaikuttivat heti kättelyssä todella mielenkiintoisilta, sillä mä en ole ikinä testanut mitään huulille tarkoitettua naamiota! Geelityyny on tarkoitus asettaa puhdistetuille huulille ja antaa vaikuttaa 10-30 minuutin ajan. Lopputuloksena huulten tulisi olla pehmeät sekä kosteutetut ja lupaahan tuote myös pullistaa huulia. Mä en niinkään ole kiinnostunut saamaan huulistani pulleampia, sillä vaikka mä en mitään maailman kauniimpia ja täyteläisimpiä huulia omaakaan, oon näihin kuitenkin ihan tyytyväinen. Geelityyny oli suhteellisen iso ja peitti huulten lisäksi kyllä paljon muutakin kasvojen iholta. En tiedä teinkö jotain todella väärin tän kanssa, sillä sain jatkuvasti olla nostamassa tota ylöspäin, sillä geelityyny valui huulilta pois. Makuuasennossa ollessa toi todennäköisesti pysyisi hyvin paikoillaan, mutta pää pystyssä ei. Geeli aiheuttaa huulilla pientä kuumottavaa tunnetta, mutta ei kuitenkaan epämiellyttävän voimakkaasti. Vaikutusajan jälkeen huulet tuntuivat pehmeiltä, mutta mitään pullistumista en kyllä huomannut enkä sitä tosiaan edes kaivannut näiltä. Käytän mieluusti vielä nuo kaksi pakettia, mutta en lähtisi uusia ostamaan.
Hinta: $4,00 kpl eli yhteensä $12,00.


Jelly Pong Pong Play Stain Lip/Cheek Natural Stain on sekä huulille että poskille tarkoitettu meikkituote. Tuotetta kutsutaan kermaiseksi ja helposti työstettäväksi eikä sen tulisi kuivattaa huulia tai kasvojen ihoa. Koostumukseltaan tämä on erittäin juoksevaa, minkä pystytte myös näkemään alimmasta swatch-kuvasta. Väri on oikein kauniin punainen ja sen puoleen tämä sopisi varmasti sekä poskille että huulille. Mä en vain oikein ymmärrä tällaisia tuotteita, sillä tän käyttöhän on ihan supertyölästä ja hankalaa. Tota olisi ilmeisesti tarkoitus puristaa ensin esimerkiksi kämmenselälle ja siitä sitten laittaa poskille ja häivytellä siveltimen kanssa tai lisätä huulille. Näin tämän tuotteen käytöstä Jelly Pong Pongin oman videon ja mun on pakko myöntää, että mun mielestä toi sävy ei näyttänyt sen kyseisen ihmisen poskilla yhtään miltään. Ihan kuin poskille ei olisi mitään väriä lisättykään! Mä en oo itse tätä testannut, sillä toi juokseva, nestemäinen koostumus on mulle itselleni todella epämiellyttävä enkä tällaista tuotetta halua itse käyttää. Varmasti monet pitävät, mutta mä en.
Hinta: $13,00.


So Susan Cosmeticsilta tuli tämä aivan ihana Lip Dew Moisturizing Tinted Lip Salve eli sävyttävä huulivoide. Tämä sheavoita ja erilaisia öljyjä sisältävä huulivoide lupaa syväkosteuttaa huulten ihoa ja antaa samalla myös väriä niille. Sain tämän itse aivan upeassa vaaleanpunertavan korallin sävyssä Coral Gloss. Sävy on kuin tehty kevääseen ja kesään ja pigmenttiä riittää todella reilusti varsinkin kun ottaa huomioon, että kyseessä on nimenomaan sävyttävä huulivoide. Voide levittyy huulille todella pehmeästi ja sen koostumus on ihanan kermaista. Tuote pitää huulet kosteutettuina ja miellyttävän tuntuisina pitkän aikaa ja itse asiassa tämän pysyvyys on jopa parempi kuin monien kermaisten huulipunien. Sävy varsinkin jää huulille hyvin pitkäksi aikaa eikä lähde edes syödessä kokonaan pois. Mä ihastuin taannoin Pixin sävyttävään huulivoiteeseen ja tähän So Susanin versioon ihastuin vähintään yhtä paljon. Ihan superihana tuote ja ehdottomasti helmikuun Lip Monthlyn paras!
Hinta: $19,00.


Hikari Cosmeticsilta tuli tämä Matte Lip Gloss sävyssä Metro. Ihan ensimmäisenä mun ajatukseni oli, että mikä ihmeen mattahuulikiilto? Huulikiillot kun edustaa mulla nimenomaan kaikkea muuta kuin mattaisuutta. Sävyltään Metro on viileä, violettiin taittava ruskeahko nude. Sävy on kaunis, mutta ei ehkä ihan oma suosikkini, vaikka se sopiikin mielestäni täydellisesti nimenomaan talveen. Miten mattainen huulikiilto sitten oikein toimi? Tuote levittyi huulille hyvin ja se antoi peittävän kerroksen jo yhdellä levityskerralla. Pienen ajan kuluttua se kuivuu huulilla melko mataksi, mutta ei kuitenkaan aiheuta kuivaa tunnetta huulilla. Huulet ovat hitusen tahmeat, mutta eivät yhtä pahasti kuin monien "perinteisten" huulikiiltojen kohdalla. Pysyvyys tällä kiillolla on aika pitkälti sellainen, mitä huulikiilloilta voikin odottaa eli huulipunan tasolle tämä ei yllä, vaikka huulilla tämä näyttääkin enemmän punalta kuin kiillolta. Mielenkiintoinen tuote, mutta ei ihan sellainen, mitä itse huulimeikkien osalta suosin. Kyllä tämä varmasti käyttöön pääsee aina välillä, mutta jotenkin pelkään unohtavani tämän olemassaolon hyvinkin nopeasti.
Hinta: $13,00.


Tässä vielä swatchit kaikista kolmesta huulimeikkituotteesta. Ylimpää löytyy Jelly Pong Pongin Lip/Cheek Stain, joka tosiaan on erittäin juoksevaa, kuten kuvasta varmasti näkee. Sen alta löytyy So Susanin ihana korallinen huulivoide ja alimpaa vielä Hikarin mattahuulikiilto. Kokonaisarvo pussukalla oli $57,00. Vähän vähemmän kuin viime kuussa, mutta selkeästi enemmän kuin se noin 10 euroa, mitä tästä maksoin. Näistä pysyvään käyttöön mulla jää todennäköisesti vain toi So Susanin meikkituote, mutta oon silti ihan tyytyväinen tän pussukan sisältöön. Jelly Pong Pong oli ainut, mitä en halunnut sen kummemmin edes testata ja mikä ei ollut yhtään mun juttuni.

Miltä helmikuun Lip Monthly vaikuttaa? :)

18 kommenttia:

  1. Huulinaamiot on hauskoja, joten kiva että pääsit kokeilemaan niitä pussukan myötä! :) Näistä pussukoista tuntuu tulevan tosi paljon tuollaisia sekä huulille että poskille käytettäviä tint-tuotteita, mistä en ehkä itse olisi kovin innoissani. Muuten taas kerran oikein kivat ja pirtsakat sävyt noissa tuotteissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä alkoi kiinnostaa noi huulinaamiot ja mieluusti kokeilisin sellaista joltain toiseltakin merkiltä :) Jep, niin tulee. Jotkut on sellasia puikkomaisia, mitkä oikeesti toimii ja joita voi käyttää hyvin voidemaisena poskipunana tai sitten just huulilla, mutta tällasia juoksevia litkuja mä en ymmärrä ollenkaan :D

      Poista
  2. Toi on kyl mielenkiintonen sisältö ja huulituotteet on ihanan sävysiä. Varsinkin toi Hikarin sävy :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hikarin sävy on kyllä kuin tehty nimenomaan talveen! Miellän just tollaset viileet sävyt erityisesti talvipuniksi :)

      Poista
  3. Kiva lukea sun blogista näitä Lip Monthly arvosteluja, kun itse en kerran tätä enää tilaa :) Tää sisältö vaikutti mun mielestä ihan ok:lta. Mä en voi sietää tuollaisia stain-tuotteita. Yhden vastaavan sain juurikin Lip Monthlystä kerran ja oli kyllä kamalin tuote mitä poskilleni oon koskaan laittanut :D Omastani lähti kyllä väriä ja se kuivui heti poskeen kamalaksi läntiksi, mitä oli mahdoton häivyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että aihe kiinnostaa vaikket pussukkaa ookaan enää tilannut :) Haha nojoo en yhtään ihmettele, ettei tollanen kokemus jättänyt kovin hyvää vaikutelmaa näistä stain-tuotteista :D Se häivyttäminen on kuitenkin suhteellisen tärkeässä osassa poskipunienkin levitystä, eli tosi outoa jos tuote jämähtää saman tien kasvoille siten, ettei sitä voi ollenkaan häivyttää. Sehän on täysin käyttökelvoton siinä tapauksessa :D

      Poista
  4. Aika erikoiset tuotteet;) Jelly Pong Pongin huuli-/poskipuna on näistä ehkä oudoin mun silmissä, heh;) En itse tykkää laittaa poskille samaa tuotetta kuin huulille. Mitkään huulia pullistavat jutut ei nekään erityisemmin innosta. En uskaltaisi käyttää sellaisia ollenkaan. So Susanin sävyttävä huulivoide vaikuttaa kivalta perustuotteelta:)
    Aurinkoista viikonloppua Linda:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se oli oudoin munkin mielestä :D Mäkään en oikein innostu tollasista tuotteista, jotka on tarkoitettu sekä poskille että huulille. Tai saatan joo innostua, mutta en koskaan käytä niitä molemmissa vaan joko ne toimii mulla sitten puhtaasti poskipunina tai huulipunina. Ei ikinä molempina. Kiitos samoin sulle Sari! <3

      Poista
  5. Kivan oloinen pussukka. Mun mielestä noiden huulinaamioiden idea on ollut alusta alkaen super kiva :D Mä en kans tykkää huulille ja poskille tarkoitetuista tuotteista niin kuin ei moni muukaan näköjään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulinaamiot oli mulle tosiaan ihan uus juttu, mutta mielelläni jatkossakin tollasia testailisin :) Jep, ei taida kovinkaan monia innostaa tollaset tuotteet, vaikka taatusti noillekin löytyy se oma käyttäjäryhmänsä :D

      Poista
  6. Mielenkiintoisia tuotteita, mutta kun teidän kommentteja näiden kanssa olleista vaikeuksista lueskellut niin olen tyytyväinen kun aikanaan tilauksen lopetin.. Toivottavasti ymmärtäisivät parantaa asian suhteen, koska aika nopeasti asiakkaat alkavat kaikota eikä tuollainen mainos niitä uusiakaan asiakkaita heille kovin herkästi tuo..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon vähän miettinyt, että mahtavatkohan he toivoakin, että just esim. Suomesta tilaukset loppuisivat. Oon ymmärtänyt, että tänne postittaminen on suhteellisen kallista heille ja eihän Lip Monthly ota edes uusia asiakkaita Suomesta enää. Jotenkin tullut vähän sellanen olo, että ulkomaalaisia tilaajia yritetään tällasilla pienillä teoilla saadakin lopettamaan tilaus, mutta tää on ihan mun omaa spekulaatiota :D

      Poista
  7. Ihan kiva tämä pussukka mun mielestä. Nuo geeliläpyskät vaikuttaa tosi mielenkiintoisille, ei kuitenkaan tuon takia että pullistaisi huulia, vaan se kosteutus nimenomaan! :D Mä rakastuin tuohon mattahuulikiiltoon, aivan ihanan värinen! Kaikki sävyt ovat jotenkin ihanan keväisiä, toki tuo mattahuulikiilto on just sellainen talvimainen sävy 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep nimenomaan se kosteutus, ei mikään huulten pullistamisvaikutus :D Arvelinkin, että sä saattaisit tykätä ton huulikiillon sävystä ;) Se sopis sulle kyllä varmasti superhyvin!

      Poista
  8. Toi sävyttävä huulivoide on ihanan värinen! Ja itsekin sain Boxycharmista huulinaamioita (eri merkkisiä vain). Ne on kyllä hauskoja, vaikka en kyllä koe ihan niin suurta vaikutusta, kuin esim. kasvonaamioissa :D Toki voi riippua myös merkistä. On ne silti hauskan näköisiä asetella kasvoille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sävy on niin kaunis<3 Joo sama homma :D Kasvonaamioita käyttäessä eron huomaa yleensä aina tosi selkeesti (toki vähän naamiosta riippuen), mutta noissa se vaikutus ei ollut kyllä niin silminnähtävä :)

      Poista
  9. Erikoisia tuotteita, olisin kyllä voinut tämän pussukan ottaa itsellenikin :) Nuo huulinaamion kuulostaa jänniltä, olisi joskus hauska testata :D

    VastaaPoista
  10. Munkin mielestä mielenkiintoisia tuotteita tuossa pussukassa :) Ehkei nyt kovin tarpeellisia, mutta olisihan noita kiva kokeilla siltikin :D Myös tuo mattainen huulikiilto kuulostaa hassulta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!