maanantai 4. toukokuuta 2015

Huhtikuun suosikkituotteet


Huhtikuun suosikit ovat aika hiustuotepainotteiset, mutta se saattaa hyvinkin johtua siitä, että sain viime kuussa suhteellisen paljon kaikkia uusia ja ihania hiusjuttuja itselleni ja olen aivan rakastunut niihin! Tässä pieni katsaus valitsemiini tuotteisiin:


Ensimmäisenä Victoria's Secretin Mango Temptation body mist, joka on ollut ahkerassa käytössä viime kuun ajan. Mun mielestä toi tuoksu on ihanan keväinen ja vaikka se on hyvin makea, on se toisaalta myös melko raikas. Musta vaan tuntuu, että ihan sama kuinka paljon ja kuinka usein mä tota suihkin, se ei millään näytä kuluvan :D Hyvä asia tietysti mun kannaltani, mutta mieten ihmeessä mä saan koskaan käytettyä noita kaikkia? Tykkäättekö te näistä VS:n body misteistä? :)


Huhtikuussa tuli heräteostoksena ostettua tämä Schwarzkopf Essence Ultîme Diamond Color Shine Boost Spray ja siitä lähtien olen oikeastaan ihan päivittäin suihkinut tätä hiuksiini. Mä sanoin jo aiemmin, etten tiedä kuinka paljon tämä oikeesti antaa hiuksille lisää kiiltoa, mutta toi tuoksuu ihan superhyvältä ja on erityisesti sen takia ollut päivittäisessä käytössä. Onhan tämä vähän tällanen turhuustuote, enkä tiedä tuunko ostamaan tätä koskaan enää lisää kunhan saan tämän käytettyä loppuun, mutta tällä hetkellä oon oikein tyytyväinen, että mulla on tämä :)


Tämän Moroccanoilin Intense Hydrating Maskin mä olen kertaalleen jo hehkuttanut maasta taivaisiin, joten ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä, että tämä on yksi kuukauden suosikkituotteeni. Multahan lähti viikko sitten kampaajalla hiuksista pituutta pois suunnilleen viisi senttiä, kun latvat olivat todella huonossa kunnossa, mutta tällä hiusnaamiolla sai niistä kuivista ja huonokuntoisista latvoistakin ihan kelvollisen näköiset ja tuntuiset. Saman vaikutuksen saa varmasti joillain halvemmillakin tuotteilla, mutta voin siitä huolimatta suositella tätä ihan kaikille!


Sitten toinen tuote, jonka voisin kehua maasta taivaisiin ja josta on tulossa tarkempaa esittelyä hieman myöhemmin - Kérastasen Ciment Thermique jälleenrakentava ja hiusten pintaa suojaava emulsio heikentyneiden hiusten muotoiluun. Tuote sisältää myös lämpösuojan ja on sen vuoksi ihan mahtava käytettäväksi ennen hiusten lämpökäsittelyä!


Ja viimeisenä vielä tämä IsaDoran Eye Shadow Quartet sävyssä 93 Pink. Tätä luomiväripalettia käyttäen on tullut tehtyä ties kuinka monet meikit sekä arkeen että juhlaan. Sävyt ovat aivan ihania ja soveltuvat hyvin yhteen toistensa kanssa. Ainut miinus on se, että meikatessa saa pitää aika tarkasti huolta siitä, ettei noita luomivärien kimalteita ole lopulta koko muu naama täynnä.

Tällaisia suosikkeja tällä kertaa, saa nähdä mitä tämä kuu tuo tullessaan :) Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja löyty sulta! :) Toi Moroccanoilin intense hydrating mask olis varmaan munkin hiuksiin ihan loistava, pitäis harkita kyllä sen ostamista! :) Ja toi on muuten ihan totta, että VS:n body mistit vaan kestää ja kestää, vaikka niitä kuinka suihkuttelee! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri :) Suosittelen tota, ihan mahtava hiusnaamio ja soveltuu varmasti kaikenlaisille hiuksille! No niinpä, mun noi kaikki pullot näyttää siltä, että niitä on käytetty ehkä viis kertaa, vaikka todellisuus on jotain ihan muuta :D

      Poista
  2. Ihania tuotteita <3 itselläni on kaksi VS:n body mistia; Stawberries & Champagne ja Amber Romance, mutta jotenkin ne ovat jääneet vain kaapin pohjalle :D toisaalta tuo Amber Romance on ihan hyvä mutta Strawberries&Champagne vähän liian imelä miun makuun..
    Tuo Kérastasen emulsio on vaan niin parasta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon muistaakseni jossain saanut tuoksutella tota Strawberries & Champagnea ja jotenkin muistelisin, etten mäkään erityisemmin pitäny siitä :D Toi Amber Romance on kyllä ihan okei :) Heh niin on, ja iso kiitos sulle Tuuli siitä, että kehuit tota blogissasi, tuskin olisin muuten ostanut sitä! <3

      Poista
  3. Moroccanoilin Intense Hydrating Mask on niin paras tuote! Tuo tuote on ollut korvaamaton apua kuiville hiuksilleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon niin samaa mieltä sun kanssa! :D Yksi parhaimmista ostoksista pitkiin aikoihin :)

      Poista
  4. Ihania suosikkeja kaikki! Toi VS:n body mist on varmasti ihanaa, niin herkullisen näköinen ulkoakin päin, hah :D Muista näistä ei olekkaan kokemusta tai tietoa joten voisi hankkia testaukseen näitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi :) Munkin mielestä jo noi VS:n pullotkin on jotenkin ihania :D Suosittelen kyllä testaamaan, jos joku tuote alkoi kiinnostaa!

      Poista
  5. Ihania tuotteita<3 Olen jo kauan halunnut kokeilla tuota hiusnaamiota:))

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, toi on ihan mahtava tuote! :)

      Poista

Kiitos kommentista!