keskiviikko 6. toukokuuta 2015

New Make-Up


Uutuusmeikkituotteita olisi tällä kertaa esittelyssä. Mulla alkaa ripsari taas pikkuhiljaa vedellä viimeisiään, ja koska Bangerheadillä oli (ja on edelleen) kaikki meikkituotteet -20% alennuksella, piti mun sitten klikkailla sieltä uusi ripsari ostoskoriin ja totta kai samassa tuli sitten hankittua pari muutakin uutuutta :) Esittelen nyt myös sen poskipunan, jonka tilasin feelunique -nettikaupasta yhdessä UD:n Naked 2 luomiväripaletin kanssa.


Mä en ihan hevillä näytä luopuvan tästä Shiseidon Perfect Mascara Defining Volume -ripsiväristä, toi on vaan niin paras ja just sellanen mitä ripsiväriltä haluan ja odotan! Toi oli ihan huippulöytö silloin alkuvuodesta, ja hintaa tällä oli alennusten jälkeen 25,20 euroa. Toi hinta nimenomaan oli yksi syy sille, että päätin tilata ton ripsarin jo nyt, vaikka edellinen onkin vielä käytössä varmaan muutaman viikon ajan. Mä en nimittäin suostu maksamaan ripsiväristä yli 30 euroa, en ainakaan kun tiedän, että se olisi ollut mahdollista saada jostain joskus viime aikoina halvemmallakin :D

Käväisin Sokoksella yhtenä päivänä katsomassa mitä siellä kyseinen ripsiväri maksaa ja se oli reippaasti yli 30 euroa, mikä on mun mielestä aivan liian paljon. Totta kai mä voin maksaa enemmän, jos tuote on laadukas, mutta johonkin se raja on vedettävä. Senpä takia mä käytän ilomielin hyödyksi kaikki mahdolliset alennukset ja säästän näin muutaman euron :) Yhtä lailla oon tosin täysin vakuuttunut siitä, että jokin ihan perus markettiripsari saisi mun ripset näyttämään ihan yhtä hyviltä kuin tämä Shiseidon ripsari, ja niitä saisi todennäköisesti ainakin pari kappaletta sillä hinnalla, minkä nyt pulitan tästä yhdestä. Vielä kun vain saisi kaikki maailman ripsivärit ilmaiseksi testaukseen niin kaikki olisi hyvin :D Tällä kuitenkin mennään ainakin toistaiseksi!


Shiseidolta lähti mukaan myös uusi arkikäyttöön hyvin soveltuva Perfect Rouge huulipuna sävyssä Bloom. Rakastan yli kaiken jo aiemmin ostamaani Shiseidon Bubblegum huulipunaa, ja olen jo pitemmän aikaa halunnut tilata saman punan eri värisenä. Tämän huulipunan väri on lievästi korallisen vaaleanpunainen. Tällaisia multa tosin löytyy jo entuudestaankin, mutta väliäkös sillä. Huulipuna levittyy erittäin hyvin ja väriä myös lähtee huulille todella kivasti. Hintaa tällä oli 23,60 euroa eli aika paljon enemmän, mitä yleensä suostun huulipunasta maksamaan, mutta laadultaan nämä on niin hyviä, että maksan kyllä tuon hinnan näistä.


Kolmantena mukaan lähti Make Up Storen Liquid Eyeliner Pen eli vedenkestävä tussimainen eyeliner. Kerran olen tätä ehtinyt testaamaan ja tällä saa tehtyä hyvin ohuita ja tarkkoja rajauksia. Itse suosin ehkä hitusen paksumpia rajauksia myös ihan arkena, joten käyttämäni Rimmelin eyeliner sopii siihen tarkoitukseen erittäin hyvin, mutta sillä on täysin mahdotonta saada aikaan näin ohuita rajauksia. Tämä Make Up Storen eyeliner on melko taipuisa, mikä vaatii itselläni hieman totuttelua, kun en oo tällaisiin tottunut. Vedenkestävyyskin tuli tänään ihan tarpeeseen, kun kävelin ulkona vesisateessa enkä jaksanut ensin kaivaa sateenvarjoa esiin :D Tästä maksoin 11,90 euroa.


Ja viimeisenä vielä tämä Lily Lolon mineraaliposkipuna sävyssä Ooh La La. Sävy on mattainen, vaikka näin jälkikäteen ajateltuna olisi ollut ehkä kivempi saada joku hieman shimmerinen poskipuna. Kuva hieman vääristää, eikä poskipuna oikeasti ole aivan noin tummaa, mutta sellaista melko tumman pinkkiä tuo on. Mulla ei ole koskaan aiemmin ollut mineraaliposkipunaa ja ensimmäisellä käyttökerralla sainkin sitten aikamoisen tummat posket itselleni aikaan tämän kanssa, kun väriä tulikin siveltimeen yllättävän paljon ja se myös tarttui hyvin ihoon. Oon tykännyt tästä todella paljon nyt kun olen oppinut tätä käyttämään. Muut poskipunat ovat jääneet hyvin vähälle käytölle tämän hankkimisen jälkeen! Hintaa tällä oli 11,11 euroa.

Kokemuksia näistä tuotteista? :) Entä haluatteko te, että kerron näissä esittelypostauksissa myös tuotteen hinnan? Mä olen vähän vaihtelevasti välillä kertonut ja välillä taas en, kun en oikein tiedä mitä te asiasta ajattelette :D Musta itsestäni on ainakin ihan kiva tietää mitä jokin tuote on maksanut, jos kiinnostun jostain, mutta tämäkin jakaa varmasti mielipiteitä, joten kertokaapa ihmeessä mitä mieltä te olette! :)

12 kommenttia:

  1. kivaa kun sun blogin kautta tutustuu niin paljon uusiin tuotteisiin, mistä ei oo ikinä aiemmin kuullutkaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa kuulla, että täältä on löytynyt jotain uusia juttuja! :)

      Poista
  2. hups, unohtu äskeisestä kommentista: minun puolesta hinta vois olla esillä :)

    VastaaPoista
  3. Mä lähes aina muistan kertoa hinnat, koska onhan se kiva tietää hintaluokka, jos on kyse vähän tuntemattomammasta tuotemerkistä. Lily Lolon poskipuna näyttää hurmaavalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä on parempi, kun hinta on kerrottu :) Toi poskipuna oli kyllä hyvä ostos!

      Poista
  4. Multa löytyy toi sama poskipuna, tykkäilen kovin :) ♥♥ Komppaan myös Katia, mää tykkään tosi paljon kun sun blogista saa vinkkejä uusista jutuista! Tykkäilen myös siitä, että sää kerrot täällä sun kuulumisia välillä :) Sellaset jutut tuo kivasti bloggaajan persoonaa esiin :) Monesti tuntuu että kosmetiikkabloggaajat on jotenkin kamalan tylyjä jotenkin tai mun makuun turhan asiallisia u know :D Jää sellanen iloisuus pois ja lukijana mää ainakin toivoisin, että kommenttiin vastatessa huomaa sen, että bloggaaja on oikeesti iloinen ja kiinnostunut siitä mitä lukijat kommentoi :) Sää vastailet aina niin kivasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi poskipuna on kyllä tosi hyvää :) Ja voi vitsit miten ihana kommentti, kiitos sulle tosi paljon<3 :) Mä oon ite ihan samaa mieltä siitä, että on kivempi kommentoida jos vastauksestakin huomaa sen, että bloggaja on oikeesti kiinnostunut saamistaan kommenteista :) Ihan huippua myös kuulla, ettei mun satunnaiset kuulumiset täällä ole haitanneet!

      Poista
  5. kivan oloisia tuotteita! itsellänikin se 30e on aika sellainen "kipuraja" kaikessa kosmetiikassa, että hirveästi en sen yli viitsisi mennä - tai toki riippuu aivan tuotteesta. Tuo huulipuna on kyllä ihanan raikkaan sävyistä <3 ja miunkin mielestä parempi että esittelet myös hinnat tällaisissa postauksissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, 30 euroa on kuitenkin suhteellisen paljon ainakin sellaisista meikeistä, jotka myös kuluu tosi nopeasti (kuten mulla just ripsari). Joku meikkivoide nyt on sellanen, mistä voin maksaa enemmänkin, mutta se kestääkin käytössä pienen ikuisuuden :D Kiva kuulla, kiitos sullekin mielipiteestä Tuuli<3 :)

      Poista
  6. Lily Lolo on kiinnostanut jo hetken kun pretty.fi nettisivulla katselin. Suositteletko kokeilemaan sen tuotteita? :) Shiseido huulipuna sävy näyttää älyttömän ihanalta! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa löytyy kyseiseltä merkiltä vain tämä poskipuna sekä kulmaväripaletti, joka sisältää sekä värin että vahan. Molemmista oon tykännyt ihan superpaljon ja tarkoituksena olisi kyllä ostaa lisääkin Lily Lolon meikkejä! :) Eli näiden perusteella voin suositella testaamaan kyseistä merkkiä, mua itseäni houkuttelee erityisesti noi huulipunat :) Ton huulipunan sävy on kyllä todella kiva<3

      Poista

Kiitos kommentista!