maanantai 11. toukokuuta 2015

Suosikkikosmetiikkamerkit

Ajattelin tehdä pienen katsauksen tämän hetkisiin suosikkikosmetiikkamerkkeihini ja kertoa vähän miksi ne ovat ansainneet paikkansa suosikeissani. Tähän postaukseen kasaan nimenomaan meikkeihin ja ihonhoitoon liittyviä juttuja, mutta mahdollisesti teen myöhemmin samanlaisen postauksen hiustenhoitotuotteisiin liittyen :) Kuviin olen valinnut aina joitain omistamiani kyseisen merkin tuotteita.


Make Up Store

Make Up Storen meikit ovat olleet mulla ihan päivittäisessä käytössä nyt vuoden verran ja aion varmasti jatkossakin ostaa kyseisen merkin meikkejä. Omia suosikkejani ovat ehdottomasti kuvassakin näkyvä irtopuuteri sekä peitevoidetrio, joita ilman en osaisi enää meikata. Make Up Storen meikit ovat mielestäni laadukkaita, mutta niitä ei ole kuitenkaan pilattu hinnalla. Tuotteet ovat ehkä jonkin verran perus markettikosmetiikkaa kalliimpia (tuotteesta ja merkistä riippuen toki), mutta silti omaankin budjettiini hyvin sopivia. Make Up Storelta löytyy kymmeniä herkullisen värisiä huulipunia, luomivärejä sekä silmänrajauskyniä, joista voisin ottaa itselleni varmasti jokaisen. Meikkien lisäksi löytyy myös meikkisiveltimiä, kynsilakkoja, tuoksuja sekä vartalonhoitotuotteita. Esimerkiksi taannoin arvonnassa ollut jalkavoide on Make Up Storelta, ja yksi omista suosikeistani!

Clarins

Clarinsinkin meikit ovat saaneet ihan vakipaikan mun sydämessä sekä meikkauksessa. Tutustuin kyseiseen merkkiin ensimmäisen kerran Be Long -ripsivärin kautta ja siitähän se innostus sitten lähti! Ulkonäöllisesti Clarinsin meikkituotteet miellyttävät silmääni ja pidän tuosta yhtenäisestä kultaisesta linjasta. Ihonhoito- yms. tuotteiden purkit taas ovat mielestäni melko mitäänsanomattomia, mutta onneksi sisällöltään nekin ovat yleensä olleet todella hyviä. Clarinsin meikit kuuluvat siihen astetta kalliimpaan hintaryhmään eikä näitä siis saa perus marketeista ostettua. Itse maksan kuitenkin mieluusti laadusta, joten senpä takia näitä Clarinsinkin tuotteita on tullut muutamia hankittua. Itse olen lähinnä käyttänyt Clarinsin meikkejä, mutta heiltä löytyy myös hyvin kattava valikoima erilaisia ihonhoitotuotteita sekä kasvoille että vartalolle.

Shiseido

Shiseido on mulle itselleni vielä melkoisen uusi merkki, mutta voin jo ihan tämänkin kokemuksen perusteella vain kehua kyseisen merkin meikkejä. Ne ovat laadukkaita ja todellakin hintansa arvoisia! Olen varmaan jo sen sata kertaa hehkuttanut tuota ripsiväriä ja noita huulipunia, mutta yhtä lailla olen aivan rakastunut tuohon meikinpohjustusvoiteeseen, joka on helpottanut elämääni huomattavasti. Shiseidolta myös iso plussa tuotteiden pelkistetystä, mutta silti tyylikkäästä ulkonäöstä. Suhteellisen hintaviahan nämä ovat, eli itse en ihan joka viikko pystyisi näitä Shiseidon meikkejä ostamaan, mutta aion ehdottomasti testata joskus myös esimerkiksi kyseisen merkin meikkivoidetta. Shiseidolta löytyy myös hyvin kattava valikoima erilaisia ihonhoitotuotteita, joista tosin saakin sitten parhaimmassa tapauksessa pulittaa satoja euroja. Edullisempiakin vaihtoehtoja toki löytyy.

Nivea

Nivea on jo ties kuinka pitkään ollut mulle sellainen luottomerkki, jonka ihonhoitotuotteet eivät koskaan petä. Jos kaupassa ei yhtään tiedä minkä merkin uuden ihonpuhdistus-/ihonhoitotuotteen haluaa ostaa, on Nivea aina turvallinen valinta. Oikeastaan kaikki omistamani Nivean tuotteet ovat tuollaisia ihan basic-juttuja, joita tarvitaan ihan päivittäin. Merkin tuotteet sopivat hyvin iholleni, enkä muista koskaan saaneeni näistä minkäänlaista ikävää reaktiota, toisin kuin niin monen muun merkin kohdalla. Nämä eivät myöskään ole pahan hintaisia, mutta jos itseään haluaa oikein kunnolla hemmotella, ei Nivea ehkä ole se paras valinta siinä kohtaa.

Garnier

Garnier on vakiinnuttanut paikkansa mun sydämessäni viimeisen puolen vuoden aikana. Erityisesti ihonpuhdistuksessa ja meikinpoistossa Garnierin tuotteet ovat ihan lyömättömän hyviä ja tulevat takuulla olemaan käytössäni vielä pitkään! Garnier on Nivean tavoin ollut siitä hyvä merkki, että sen tuotteet soveltuvat mainiosti omalle ongelmaiholleni. Hinnallakaan näitä tuotteita ei ole pilattu ja valikoima on hyvin laaja.

Mun teki ihan kamalasti mieli kirjoittaa suunnilleen kaikista mahdollisista kosmetiikkamerkeistä, joita vaan olen testannut ja joista yksikin tuote on tällä hetkellä suosiossani, mutta päätin rajata nämä nyt tähän. Olisin halunnut kirjoittaa esimerkiksi Herbinan kuorinnoista, jotka ovat ihan omaa luokkaansa, L'Oréalin monista huipputuotteista sekä meikeissä että ihonhoidossa sekä IsaDoran ihanista luomiväreistä. Ehkä ensi kerralla!

Mitkäs ovat teidän suosikkimerkkejänne kosmetiikan osalta? :)

10 kommenttia:

  1. kiva postaus! :) Make Up Storen ja Clarinsin tuotteisiin olen itsekin ollut tyytyväinen, vaikka aina ei niitäkään raaski ostaa :D Shiseido vaikuttaa merkkinä ihan lupaavalta, mutta tuotteet taitavat silti olla liian suolaisen hintaisia miun kukkarolle.. Niveasta tykkään myös! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli! :) Joo ei noita kyllä ihan jatkuvaan tahtiin pysty ostamaan, vaikka mieli tekisikin :D Mäkään en oo tainnut varmaan yhtäkään Shiseidon tuotetta ostaa täyteen hintaa, aina ollut jotain alennuksia. Noissa on tosiaan melkoisen suolainen hinta :/

      Poista
  2. Kiva postausidea ja sulta vielä löytyykin lempparimerkeiltä useita tuotteita. Itse en ole kovin merkkiuskollinen, joten ei varmaan minkään merkin tuotteita löytyisi täältä kahta kolmea enempää. :D Nyt tulin uteliaaksi, pitääpä käydä katsomassa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli ennen vähän sama, että löytyi pari kolme tuotetta vähän siltä ja tältä merkiltä, mutta jotenkin noita nyt on viime aikoina alkanut kertyä vähän enemmän tietyille merkeille :D Kiitos kommentista Nella! :)

      Poista
  3. Mun suosikkejani on ainakin Nars, Lush ja MAC.:) En pidä itseäni mitenkään erityisen brändiuskollisena tyyppinä, mutta kun tarkemmin meikkikokoelmaani tutkailin, niin kyllä sieltä on tietyt merkit aika reippaasti vallanneet tilaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lushin tuotteita oon ihastellut jo pitkään muiden blogeista, pitäisi uskaltautua itsekin vihdoin testaamaan niitä! MAC on myös sellainen merkki, josta olen kuullut paljonpaljon kehuja, mutta joka itselleni on vielä täysin vieras :D Kiitos kommentista :)

      Poista
  4. Tästä löytyikin suosikki markettisarjani, ja lisäksi tykkään nykyään todella paljon Lumenesta. Mattameikkivoide ja karpalon tuoksuiset ihonhoitotuotteet ovat uusimmat löytöni Lumenelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene on myös todella, todella pitkään ollut yksi mun suosikkimerkeistäni ja pitkään mietinkin, että pitäisikö senkin päästä osaksi tätä postausta. Lopulta kuitenkin jätin sen postauksen ulkopuolelle, sillä mielessäni pyöri vielä liian voimakkaasti ne parit ikävät kokemukset, jotka Lumenen tuotteet ovat iholleni viime aikoina aiheuttaneet :/ Lumenelta löytyy kuitenkin ihan mahtavia tuotteita ja monet ovat sellaisia, joita tulee ostettua aina uudelleen ja uudelleen!

      Poista
  5. Make Up Storen huulipunat on ihania! Tykkään kans kovasti Avonin huulipunista.:) Ne yleensä vielä kosteuttaa hyvin, nii ei huulet kuivu. :)

    T.Auroora / http://aurooraamurusko.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ookaan koskaan testannut Avonin huulipunia, mutta toi kuulostaa kyllä tosi hyvältä, että ne samalla myös kosteuttaa huulia! :) Kiitos paljon kommentista Auroora :)

      Poista

Kiitos kommentista!