lauantai 30. toukokuuta 2015

Toukokuun suosikkituotteet

Taas olisi aika esitellä kuukauden suosikkituotteet, joita tällä kertaa kertyi neljä kappaletta. Koko toukokuu on kyllä hurahtanut ohi niin nopeasti ja ylihuomenna mulla alkaakin sitten jo kesätyöt. Mulla on muutenkin odotukset aika korkealla tämän kesän suhteen, sillä pari viime kesää ovat olleet suoraan sanottuna aivan kamalia ja voisin ihan mieluusti pyyhkiä ne ajanjaksot elämästäni pois. Viime kesästä on luojan kiitos paha vetää enää huonommaksi, joten eiköhän tämä kesä tule olemaan ainakin sitä parempi! :D Ja asenne mulla ainakin on kohdillaan, ja se vie varmasti jo pitkälle :)


Ehdoton ykkössuosikki tässä kuussa oli tämä Urban Decayn Naked 2 paletti. En ole kovinkaan montaa kertaa tämän ostamisen jälkeen muita luomivärejä käyttänyt. Osittainhan tämä on vain tällaista alkuhuumaa, mutta on noi sävyt vaan sen verran ihania, ettei ole pahemmin tehnyt mieli mitään muita luomivärejä käyttää! Urban Decayn luomivärit ovat ehdottomasti parhaimpia, mitä itse olen koskaan testannut ja vaikka paletti maksaakin sen päälle 50 euroa, ovat nuo mielestäni kyllä ihan sen arvoisiakin.


The Body Shopin Virgin Mojito suihkugeeli pääsee myös yhdeksi kuun suosikkituotteeksi. Raikas ja kesäinen tuoksu on aivan huumaava ja voisin tuoksutella tätä ihan koko ajan. Voin vain kuvitella kuinka ihanaa tätä on käyttää kuuman kesäpäivän jälkeen viileässä suihkussa. Vähän jopa harmittaa, että kyseessä on kausituoksu, mutta enköhän mä ehdi käydä hamstraamassa tätä varastoon vielä ainakin yhen pullollisen :)


Tämä Garnierin Pure Active Purifying Make-Up Remover Gel pääsi kunnolla käyttöön vasta tässä kuussa, kun sain yhden vanhemman meikinpoistoaineeni käytettyä alta pois. Mä olen täysin hurahtanut näihin geelimäisiin putsareihin ja tämä poistaa meikin ja muut epäpuhtaudet iholta todella tehokkaasti. Tämä on ehdottomasti sellainen meikinpoistoaine, jota voisin ostaa jatkossa lisääkin.


Viimeisenä vielä tämä Lily Lolon mineraaliposkipuna, joka on ollut erittäin kovassa käytössä koko kuukauden. Olen tainnut ehkä pari kertaa käyttää jotain toista poskipunaa tämän ostamisen jälkeen ja mullahan poskipuna kuuluu meikkiin kuin meikkiin. Tämä levittyy iholle hyvin tasaisesti ja sävykin on aivan ihana. Kyseisen merkin meikit ovat muutenkin alkaneet nyt kiinnostaa hyvin paljon ja täytyy jossain vaiheessa tilata näitä vähän enemmänkin kokeiluun :)

Suuret onnittelut kaikille, jotka valmistuvat tänään ja ihanaa viikonloppua jokaiselle! ♥

12 kommenttia:

  1. Pitää kyllä varmaan itsekin viimein hommata tuollainen Naked paletti, kun tuntuu että kaikilla on aina vain hyvää sanottavaa niistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä hyvinhyvin lämpimästi! Noi on ihan parhaita :)

      Poista
  2. Tuo Naked tännekin!! :) Ärsyttää kun nykyisestä luomiväri on niin kariseva, että aina on pitkin naamaa se päivän mittaan :D Pitäisi muistaa käydä ostamassa uusi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on muuten niiin rasittaava, jos luomivärit karisee poskille päivän aikana :D Toi Naked paletti oli kyllä paras ostos pitkiin aikoihin<3

      Poista
  3. Ihanalta näyttää jokainen tuote noista! <3 Monet ovat kyllä hehkuttaneet noita Naked luomiväripaletteja, mutta itse en ole vielä raaskinut sellaista ostaa..:) Ikävä kuulla jos aiemmat kesäsi ovat olleet kurjia, toivottavasti tänä vuonna pääsisit nauttimaan kunnolla kesästä & lämmöstä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen<3 :) Joo noihan on valitettavasti melko kalliita, mut onneksi luomivärit kestää muutenkin aika kauan eli tosta saa nauttiakin sitten pitkään! :) Joo ja tällä kesällä on onneksi muutenkin kahta aiempaa paremmat lähtökohdat ja tälläkin hetkellä oon paljonpaljon onnellisempi kuin mitä oo ollut pariin viime vuoteen :) <3

      Poista
  4. ooh miten herkullisen värinen tuo poskipuna on! Tuota voisi harkita ;) Olen kanssa kuullut ja lukenut paljon hyvää Nakedin luomiväripaleteista. Olen ollut tässä kahdenvaiheilla ostaakko vai ei. Käytän luomiväriä ehkä kerran kaksi kuukaudessa, joten tuntuu että se menisi vähän hukkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihanan värinen! Nojoo voi olla, että tossa tapauksessa menisi hieman hukkaan ne, mutta toisaalta ehkä samalla innostuisit käyttämään luomivärejä vähän useamminkin ;D

      Poista
  5. Geelimäiset putsarit ovat munkin suosikkeja. Ennen käytin puhdistusmaitoja, joita en voi enää sietää. Tuli muuten hamstrattua Garnierin tuotteita, kun Anttilassa oli vasta -40 % alet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin käytin ennen oikeastaan pelkästään puhdistusmaitoja, mutta noi geelimäiset on enemmän mun mieleen :) Oi että kelpais tollanen alennus mullekin, täältä vaan lähti vähän aikaa sitten kaupungin molemmat Anttilat pois :/

      Poista
  6. Asenne ratkasee! Eihän siitä kesästä hääppönen tule jos asenne on pielessä! :) tekee niitä asioita joita on halunnutkin tehdä ja pitää hymyn huulilla :)
    Täytyykin harkita tota putsaria seuraavaksi kun nykynen loppuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, positiivinen asenne vie jo aika pitkälle! Suosittelen kyllä tota putsaria lämpimästi :)

      Poista

Kiitos kommentista!