torstai 18. kesäkuuta 2015

Uusia meikkejä

Moikka! Huomenna tämä tyttö suuntaa heti aamusta kohti Kouvolaan, jossa vietän tämän vuoden juhannukseni :) Sitä ennen esittelen teille vielä pari uutuusmeikkituotetta, jotka tilasin Pretty.fi:stä. Mun on myös ihan pakko hehkuttaa kyseisen nettikaupan nopeita toimituksia, mä laitoin tilauksen viikonloppuna menemään ja jo tiistaina sain tiedon, että voin noutaa pakettini Smartpostista! Muutaman kerran olen tuolta jotain tilannut ja aina on tuotteet tulleet yhtä nopeasti :)


Mun Make Up Storen irtopuuterini vetelee viimeisiään, joten mun piti ruveta metsästämään jostain uutta sen tilalle. Mietin pitkään, että ostan vain tuon samaisen irtopuuterin uudestaan, koska olen siitä tykännyt ja se on toiminut todella hyvin, mutta halusin sitten kuitenkin kokeilla jotain uutta. Lily Lolon meikkejä olen halunnut testata jo kauan, sillä varsinkin se jokin aika sitten ostamani mineraaliposkipuna osoittautui aivan huipputuotteeksi, joten tilasin sitten itselleni tämän Lily Lolon Mineral Finish Powder Flawless Matten. Kyseessä on siis valkoinen mineraalipuuteri, joka lupaa pitää ihon kiillon kurissa. Mulla kävi itse asiassa pienoinen moka tämän kanssa, sillä kuvittelin ostavani tästä samaisesta mineraalipuuterista sävyn Translucent Silk, joka olisi paremmin sopinut omalle ihotyypilleni, mutta eiköhän tämäkin menettele :) Hintaa tällä oli 19,90 €. Arvostelua tästä kuulette varmasti myöhemmin, kunhan olen ehtinyt tätä ensin käyttämään!


Lisäksi mukaan lähti tämä Blush Professionalin 88 Colour Precious Metals Eyeshadow Palette. Multahan löytyy jo entuudestaan yksi Blush Professionalin luomiväripaletti, mutta halusin niiden mattasävyjen kaveriksi myös paletin näitä metallinhohtoisia sävyjä. En ole näitä vielä ehtinyt luomilla testaamaan, mutta mitä nopeasti muutamaa sormin testailin, pigmenttiä näistä löytyy ainakin ihan kylliksi. Nämä kyseisen merkin luomiväripaletit ovat ihan naurettavan halpoja, sillä tästä en maksanut kuin 15,99 €. Tietenkään laatu ei sitten ole mikään huippuhyvä, mutta minulle kelpaa varsin hyvin. Sävyjä on monenlaisia ja vaikka joukosta ehkä löytyykin muutamia sellaisia sävyjä, joita ei koskaan tule käytettyä, ei menetys ole kovinkaan suuri ottaen huomioon, että yhteensä näitä luomivärejä on tässä tosiaan se 88 kappaletta.

Millaisia luomivärejä te tykkäätte käyttää? Ja ihan huippuhauskaa ja rentouttavaa juhannusta jokaiselle<3 :) Palaillaan postausten parissa varmaankin ensi maanantaina!

4 kommenttia:

  1. Vau, tuosta luomiväripaletista löytyy varmasti kaikki sävyt mitä tarvitsee! :D Itse tykkään käyttää melko hillittyjä nuden/ruskean sävyjä, illanviettoihin sitten ehkä hieman tummempaa meikkiä :) Ihanaa juhannusta sinnekin!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tossa on kyllä aika kivasti kaikkia eri sävyjä :D Tolleen menee varmaan aika monella, että arkena vähän hillitympää ja juhlimaan mennessä vähän voimakkaampaa meikkiä :) Kiitos Tuuli<3

      Poista
  2. Mulla on aika neutraaleja luomivärejä :) naked 1,2,3 ja basics löytyy urban decaylta ja niitä käytän oikeestaan aina. Sitten muutama sleekin oikein räikee paletti esim Halloween meikkiin tai jos vaikka tekeekin mieli joku päivä oikein repäistä :) noita olis kyllä kans kiva testata, etenkin 5 ylintä riviä näyttää ihanalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi Urban Decayn luomivärit on kyllä ihan huippuhyviä ja niiden sävyt aivan ihania! :) Mäkin tykkäilen noista sävyistä, kiitos kommentista Taru :)

      Poista

Kiitos kommentista!