keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kesäkuun suosikkituotteet


Tänään on heinäkuun ensimmäinen päivä ja pikkuhiljaa alkaa jopa tuntuakin siltä, että todellakin on kesä. Lämpötilat ovat kohonneet, aurinko paistaa eikä ulkona enää tarvitse kulkea nahkatakki päällä! Nyt olisi myös aika kurkistaa kesäkuun suosikkikosmetiikkatuotteisiin:


Lumenen CC-voide oli ihan ehdoton ykkössuosikki viime kuussa! Tuntuu hieman tyhmältä hehkuttaa tätä taas, kun vasta viikko sitten viimeksi niin tein, mutta pakko tämä oli tähän postaukseen ottaa mukaan. Kyseinen meikkivoide on osoittautunut erittäin hyväksi ja toimivaksi. Tuo on ehdottomasti paras koskaan testaamistani markettimeikkivoiteista ja tulen taatusti ostamaan tuota lisää vielä monenmonta kertaa. Nyt olen koittanut saada käytettyä myös muita meikkivoiteitani, eikä niissäkään välttämättä mitään vikaa ole, mutta joka kerta silti kaipaan tätä Lumenen CC-voidetta.


Lumenelta löytyy myös toinen suosikkituote - Berry Refresh 2 in 1 Suhkugeeli & Kuorinta. Ostin tämän jo jokin aika sitten, mutta kunnolla tämä on päässyt käyttöön vasta nyt kesällä. Rakastan tuon pirteää ja raikasta tuoksua ja kuorivia rakeitakin on juuri sopivasti, jotta tätä pystyy käyttämään ihan päivittäin. Kunnolla mä en itse saa tämän kanssa ihoa kuorittua, mutta siihen on onneksi olemassa muita aineita. 


Tuoksupuolelta olen käyttänyt tässä kuussa melko paljon tätä Victoria's Secretin Secret Craving Body Mistiä. Monet omistamani VS:n tuoksuista ovat hyvin makeita, mutta tämä ei ole aivan yhtä makea ja jostain syystä nämä vähemmän makeat tuoksut ovat miellyttäneet minua viime aikoina enemmän. Tuoksu on mustaherukkainen ja vaniljainen ja itse pidän tästä kovasti.


Kesän tullessa olen kaivannut hiuksiini hieman nykyistäkin vaaleampaa sävyä, joten tätä KC Professionalin Color Maskia sävyssä Silver on tullut käytettyä lähes viikottain. Tuote sävyttää ja korjaa hiuksia sekä kirkastaa mukavasti hiusteni vaaleaa sävyä, erityisesti vaaleimpia raitoja. Hopeashampoo on tähän tarkoitukseen ehkä tehokkaampi kuin tämä sävyttävä hoitoaine, mutta ainakin omia hiuksiani liiallinen hopeashampoon käyttö tuntuu rasittavan. Tämä sen sijaan on oikeasti hoitava ja hiusta rakennepaikkaava tuote, ja ainakin omat hiukseni tuntuvat aivan ihanilta tämän käytön jälkeen.

Kokemuksia ja mielipiteitä näistä tuotteista? :)

4 kommenttia:

  1. Onko toi cc-voide hyvä kuivaihosille? :)
    http://jenicaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on itelläni tosi kuiva iho ja mulle toi on ainakin sopinut erittäin hyvin! Monet meikkivoiteet näkyy tosi ikävästi kuivalla iholla ja saattaa vähän paakkuuntua, mutta toi ei oo tehnyt sitä :) Suosittelen kokeilemaan! :)

      Poista
  2. Mä tykkään kans tuosta Berry Freshista, tosin se eilen loppui, nöyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, äkkiä kaupasta lisää :D Toi on kyllä aivan ihana tuote!

      Poista

Kiitos kommentista!