sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Viikon 41 ostokset

Viikon ostosten esittelyä taas kerran tiedossa! Mä sain perjantaina kätösiini pienen paketin feeluniquelta ja ajattelin ensin esitellä paketin sisällön ihan erikseen, mutta päätin nyt sitten kuitenkin tehdä tällaisen yhteisen postauksen kaikista tämän viikon kosmetiikkaostoksista. Käväisin eilen aamulla ennen yhdeksää Hulluilla Päivillä ja nappasin muutaman tuotteen mukaan sieltä. Vuosi sitten tein samoin ja oi miten ihanan rauhallista siellä oli vielä tuohon aikaan! Muutamia kertoja olen tässä viime vuosien aikana ollut siellä keskellä päivää ja menettänyt totaalisesti hermoni, kun mihinkään ei pääse, aina on jonkun tiellä ja aina joku on mun tiellä. Nyt sain ihan rauhassa katsella tuotteita ja kulkea ristiin rastiin pitkin käytäviä :) Olisihan sieltä voinut ostaa vaikka ja mitä, mutta mulla oli pari tiettyä juttua mielessä, mitkä ehdottomasti halusin ja lisäksi tein pari heräteostostakin siinä sivussa. Mutta nyt sitten niihin ostoksiin!


Ensimmäisenä tärkein ja se, mistä olen eniten innoissani - Urban Decayn Naked Smoky luomiväripaletti. Mä olen himoinnut tuota palettia jo ties miten kauan ja vihdoin sain sen itselleni! Tä oli oikeasti rakkautta ensisilmäyksellä ja mä voin jo kuvitella mitä kaikkea ihanaa mä pystyn noilla luomiväreillä taikomaan. UD:n luomivärit ovat laadukkaita ja runsaspigmenttisiä ja uskoisin näiden olevan samaa laatua kuin muidenkin palettien luomivärien. Tästä kuulette taatusti vielä lisää, kunhan saan testailtua näitä ensin :) Maksoin tästä 47,50 €.


Toinen feeluniquen paketista paljastunut tuote oli tämä Urban Decayn Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer. Mä olen jo aiemminkin maininnut haluavani itselleni uuden peitevoiteen, jolla saisin tehokkaasti peitettyä varsinkin tummat silmänaluseni. Omistamani Make Up Storen peitevoidetrio on ihan hyvä, mutta ei ihan niin hyvä kuin toivoisin, joten oli aika ostaa kokeiluun joku toinen peiteaine. Olen lukenut monesta blogista kehuja tästä UD:n peiteaineesta ja siitä, kuinka se on erittäin hyvä nimenomaan niille tummille silmänalusille, joten melko luottavaisin mielin lähdin tätä tilaamaan. Sävyn valinta oli ehkä se kaikkein haastavin, kun piti tosiaan netin kautta tilata, mutta sekin osui ihan nappiin! Olen pariin otteeseen testannut tätä ja kyllä tämä toimii ihan loistavasti. Ihan huipputuote ja uskoisin, että tämä on kaiken lisäksi vielä erittäin riittoisaa, sillä jo pienellä määrällä saa hyvin tummat silmänaluset peitettyä. Tästä maksoin 21,90 €.


Sitten siirrytäänkin niihin Hullujen Päivien ostoksiin. Mukaan tarttui pari kappaletta kuivashampoita - toinen entuudestaankin tuttu Batisten Fruity & Cheeky Cherry ja toinen mulle uusi tuttavuus, Aussien Miracle Dry Shampoo Mega Instant. Tuo Batisten Cherry on ehkä suosikkini kaikista Batisten kuivashampoista, sillä se tuoksuu ihan mielettömän ihanalta. Ei sillä, että muut merkin kuivashampoot eivät tuoksuisi miellyttäviltä, mutta toi on niistä kaikista suosikkini. Myös Aussien kuivashampoossa on miellyttävä, makea tuoksu ja se oli myös teholtaan erittäin hyvä kuivashampoo. Yllätyin oikeasti todella positiivisesti. Monet kuivashampoot  jotenkin "jämähtävät" hiuksiin ja tekevät hiuksista jäykät ja hassun tuntuiset, mutta tämä ei tehnyt sitä. Kuivashampoo poisti hiuksista rasvaisuuden ja hiukset näyttivät puhtailta tämän käytön jälkeen. Batisten kuivashampoo maksoi 5,90 € ja Aussien 9,50 €. Hinta on ehkä nyt se tekijä, miksen jatkossa välttämättä tule tätä Aussien kuivashampoota ostamaan, mutta siis suosittelen testaamaan, jos etsitte hyvää kuivashampoota itsellenne!


Voiko suihkugeelejä olla koskaan liikaa? Ei ainakaan mun mielestä! Mukaan tarttui tämä The Body Shopin ihana Raspberry Shower Gel 250 ml, jonka jo kuvastosta bongatessani tiesin haluavani. Oon muutenkin tykännyt todella paljon TBS;n suihkugeeleistä ja tuotteista muutenkin, joten tämä oli ihan ehdottomasti saatava myös testattavaksi. Tuoksu on erittäin herkullinen ja ihan selkeä vadelma. Se on hyvin makea, eli itse tuskin ihan päivittäin tätä pystyisin käyttämään, mutta onneksi suihkusta löytyy se kymmenen muutakin suihkugeeliä ja -saippuaa, joten vaihtelu ei tuota ongelmia. Tämä maksoi 6,00 €.


Viimeisenä mukaan lähti Schwarzkopf Professional BC Bonacuren Repair Rescue -hoitosuihke vaurioituneille hiuksille. Multa löytyy myös kaksi muuta Bonacuren hoitosuihketta ja näistä kaikista tulette kuulemaan todennäköisesti heti alkuviikosta. Mun piti jo viime viikolla kirjoitella postaus näistä hiuksiin jätettävistä hoitoaineista, mutta koska päätin ostaa itselleni vielä yhden uuden lisää, halusin odottaa ja sisällyttää myös tämän tuotteen kyseiseen postaukseen. Tämä 400 ml pullo maksoi 16,90 €.

Sellaisia ostoksia, mitäs pidätte? :) Kävittekö itse Hulluilla Päivillä, mitä tarttui mukaan? :) Mä laitoin itse asiassa äsken vielä netin kautta tilaukseen muutaman tuotteen, mutta niistä kuulette lisää, kunhan paketti joskus saapuu mulle!

10 kommenttia:

  1. Naked Smoky on aivan ihana paletti ja tällä hetkellä en oikeastaan käytä muita luomivärejä kuin Naked Basicsin ja Smokyn... hups. :D

    Ja ah, vadelman tuoksuinen suihkugeeli kelpaisi kyllä itsellekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah jeps, ja mulla on ihan sama, että viime aikoina on tullut käytettyä aika pitkälti vain ja ainoastan noita UD:n luomivärejä :D Muut jääneet huomattavan vähälle käytölle, mutta noi on vaan niin hyviä! Toi suihkugeeli tuoksuu kyllä aivan ihanalta ♥

      Poista
  2. Aaa, ihania ostoksia <3 Varsinkin nuo Urban Decayn ostoset houkuttelevat..:) TBS:n suihkugeeli kuulostaa myös herkulliselta, vaikka itsekään en tykkää niin usein noita hirveän makean tuoksuisia saippuoita käyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon itse niin innoissani noista Urban Decayn meikeistä! Ihan huippuostoksia kumpikin ♥ Joo siinä täytyy kyllä olla sellanen tietty balanssi, että välillä käyttää niitä makeantuoksuisia suihkusaippuoita ja sitten taas välillä niitä ei-niin-makeita :D Kiitos kivasta kommentista Tuuli ♥

      Poista
  3. Mä oon koettanu vältellä tota Naked Smokya, etten alkais tuntee houkutusta hankkia se. Nättihän se on kun mikä ja käytännöllinen sävyiltään, mutta kun oon niin laiska käyttää luomivärejä, et se ei vaan pääsis oikeuksiinsa mun omistamana.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mutta voisihan siinä käydä niinkin, että kun saisit vaikkapa juuri tän luomiväripaletin, niin innostuisitkin käyttämään niitä luomivärejä oikein enemmänkin? :D Toi on kyllä aivan ihana!

      Poista
  4. Naked Smoky vaikuttaa upealta paletilta!
    Tuo TBS:n vadelmasuihkugeeli on ihanan tuoksuinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se kyllä onkin! ♥ Jep niin on, toi oli ihan pakollinen ostos :D

      Poista
  5. Joo tuo eka paletti!! Oon niin tykästynyt nyt smoky eye meikkiin että nyt mä haluan tuon ehdottomasti. Kuten sanoit aiemmassa kommenteissa, niin pakollinen ostos 8) Saa nähdä saanko ikinä aikaiseksi ostaa, pitäisi käytää nyt muut paletit pois ennen uusien ostoa kuitenkin:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan täydellinen paletti smokey eyes -meikin luomiseen! ♥ Joo munkin olisi kannattanut ehkä hieman odottaa ton paletin oston kanssa ja käyttää oikeasti niitä muita paletteja pois, mutta toi oli vaan ihan pakko saada :D Ehkä mä pidän nyt taukoa hetken aikaa näiden luomivärien oston kanssa :) Kiitos kommentista Kata!

      Poista

Kiitos kommentista!