lauantai 24. lokakuuta 2015

Viikon 43 uutuudet

Tämän viikon uutuustuotteet jäivät melko vähäisiksi, tai eivät ehkä sen suhteen paljonko mulla rahaa näihin kaikkiin meni, mutta määrällisesti kyllä. Tällä viikolla mulla karkasi tosin mopo vähän käsistä ja päädyin taas tekemään tilauksen pariin eri verkkokauppaan, ja niistä kuulette varmaankin ensi viikon puolella lisää. Tämä pienoinen tuhlaaminen sallittakoon mulle, sillä marraskuussa laitan taas rahahanat kiinni enkä aio ostaa mitään, mitä en oikeasti tarvitse. Viime kerralla tämä päti lähinnä kosmetiikkaan ja onnistuinkin siinä mielestäni melko hyvin. Tällä kertaa ajattelin laajentaa sitä kaikkeen muuhunkin ja jättää kaikki turhat ostokset tekemättä. Sen jälkeen voikin taas hyvällä omalla tunnolla laittaa rahaa joululahjoihin ja ehkä hemmotella itseäänkin jollain pienellä joululahjalla ;D


Joulusta puheenollen, ensimmäinen esittelyssä oleva tuote onkin tämä The Body Shopin joulukalenteri! Kun mulle kilahti sähköpostia, missä kerrottiin tämän kalenterin olevan myynnissä, mä en epäröinyt hetkeäkään, vaan naputtelin sen saman tien ostoskoriin ja nyt olen kyseisen kalenterin onnellinen omistaja. Hintaa tällä kalenterilla oli 69.50 € ja parilta miespuoliselta kaveriltani meinasi tippua silmät päästä, kun kerroin tästä heille. Ei miesten onneksi aina tarvitsekaan ymmärtää meidän naisten päähänpistoja ja mielitekoja, eihän?  :D Kalenteri sisältää tuotteita yhteensä 157,30 euron edestä eli sen puoleen tässä jää kyllä aika reilusti "voiton puolelle".


Voitte varmaan kuvitella kuinka vaikeaa mun on olla avaamatta noita luukkuja jo nyt, en tiedä minne kaapin perälle mun pitää toi kalenteri tunkea, ettei houkutus tule liian suureksi. Tässä on kuitenkin yli kuukausi vielä aikaa joulukuun alkuun! Tulette taatusti kuulemaan kalenterista ja sen luukkujen sisällöstä, kunhan pääsen niitä availemaan ja tuotteita testailemaan :) Mun mielestä tällaiset kosmetiikkajoulukalenterit on ihan huikea idea, vaikka totta kai näissä on aina se riski, etteivät tuotteet olekaan mieluisia. Mä kuitenkin pidän niin paljon TBS:n tuotteista, etten todellakaan usko pettyväni tähän kalenteriin :)


Montagne Jeunesselta nappasin yhden kasvonaamion mukaani kaupassa käydessäni. Tällä kertaa kyseessä on yksi kaikkien aikojen suosikkinaamioistani - Hot Chocolate. Kyseessä on itsestään lämpenevä naamio, jonka ainesosista Välimeren savi syväpuhdistaa ihohuokoset ja tumma suklaa sekä appelsiiniöljyt tekevät ihon pehmeäksi ja virkistyneeksi. Miksi tämä sitten on suosikkini? Tämä tuoksuu niin uskomattoman herkulliselta ettei ole tosikaan! Lisäksi pidän todella paljon näistä lämmittävistä naamioista, vaikka pakko myöntää, että ensimmäisellä käyttökerralla hieman pelästyin sitä reaktiota :D Tämä maksoi 2,00 €.


Päätin vihdoin napata kaupasta mukaani tämän Herbinan Energy Boost kasvojen kuorintavoiteen, joka sisältää C-vitamiinipitoista tyrnimehua, appelsiininkukkavettä sekä E-vitamiinia. Kuorintavoiteen kasvipohjaiset rakeet lupaavat poistaa ihon epäpuhtaudet hellävaraisesti ja tehdä ihosta pehmeän. Herbina MarjaSpan kasvojen kuorinta-aine on ihan huipputuote ja oli mulla vuosien ajan käytössä jossain vaiheessa. Nyt en ole taas lähiaikoina sitä käyttänyt lainkaan, vaikka aikomus on ollut. Tätä Energy Boost -sarjan kuorintaa on kuitenkin kehuttu niin paljon, että päätin testata tämänkin ja kyllähän se kannatti. Kuorintavoide tuoksuu erittäin raikkaalta ja kuorintateho on todella hyvä. Sanoisin, että tämä on tuotekuvauksen mukaisesti melko hellä kuorinta, mutta siitä huolimatta tehokas. Jotkut kuorinta-aineet tavallaan "raapivat" ihoa hieman liikaa, mutta tämä ei tehnyt sitä. Aivan ihana kuorintavoide ja tuoksusta todella iso plussa, suosittelen lämpimästi testaamaan tätä :) Tästä maksoin 5,95 €.

Onko teillä kokemusta noista kosmetiikkajoulukalentereista? :) Entä mielipiteitä muista hankkimistani tuotteista?

12 kommenttia:

  1. Olin jo päättänyt ostaa tuon kalenterin kunnes tajusin etten tule olemaan kotona koko joulukuuhun :( joten kauppaan jäi vaikka eilen sitä hipelöinkin TBS:llä. Viime vuoden kosmejoulukalenterini kanssa tein niin että vein sen itseltäni piiloon kellarikomeroon, etten näperöisi sitä ja "vahingossa" näkisi sisältöä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ei, ens vuonna sitten ostat taas, jos silloin olet joulukuun kotona! :) Joo mä laitoin ton yhden kaapin perälle pois mun silmistäni, olisi meinaan niin kovin eilenkin tehnyt mieli ihan vähän vaan kurkistaa parin luukun sisältöön :D

      Poista
  2. Mulla tekisi mieli ostaa Lookfantasticin joulukalenteri, joka on varmasti super ihana, mutta melkein satasen hinta voi kirpaista liikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toi kyllä varmasti olisi ihan täydellinen joulukalenteri, vaikka tosiaan aika hintava onkin!

      Poista
  3. Oi vitsit, tuo TBS:n joulukalenteri on varmasti ihana!! ♥ Ja haha, eivät ne miehet ymmärrä tuollaisia juttuja ;) Vaikka täytyy myöntää etten varmaan itsekään raaskisi tällä hetkellä ostaa noin kallista joulukalenteria, mutta koska tuotteita on siinä sen verran paljon, niin kyllähän se varmasti maksaa sitten itsensä takaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä olen aika innoissani tosta :D ♥ Kyllä toi melkein 70 euron hinta mullakin vähän kirpaisi, mutta toivottavasti sisältö tosiaan on mieluisa ja saan rahoille vastinetta! Uskoisin ainakin, että tulen olemaan tuohon kalenteriin todella tyytyväinen :)

      Poista
  4. Mä NIIN haluun ton kalenterin! :o Mielettömän ihana idea <3 Ei varmaan malttais odottaa aina uuden luukun avaamista :D

    Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten vaan äkkiä ostamaan toi! ;D Joo mä en tiedä miten mä pystyn olemaan avaamatta enempää kuin yhden luukun kerralla :D Houkutus on nytkin jo niin suuri avata noi kaikki!

      Poista
  5. Toi kalenteri on varmasti ihan täykkäri sulle, kun oot tollanen kosmetiikan "harrastaja" <3 Vitsit, että ois kyllä itekin ihana ostaa joka tollanen joulukuun iloksi :p Ja haha, ei miehet voi ymmärtää tollasia ollenkaan! ;D Mut ei niistä kannatakaan välittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, oon ihan superinnoissani tosta kalenterista! :D Joo musta tuntuu, ettei miehille pahemmin kannata tällaisista jutuista puhua, kun ei ne kuitenkaan ymmärrä miksi joku haluaa laittaa noinkin paljon rahaa johonkin kosmetiikkajuttuun :D Kiitos kommentista Katri :)

      Poista
  6. Ihana tuo joulukalenteri! Olisi kiva kuulla sitten myöhemmin, että mitä kalenterista paljastui! :)

    Joo ei miehet oikein tajua kosmetiikan päälle. Itse esimerkiksi jouduin oikein rautalangasta vääntämään miehelle, että minkä vuoksi piti jenkeistä tilata se theBalmin Balm Voyage 2 paletti. Kyllä hän sitten ymmärsi onneksi paletin kätevyyden kun näytin, että montako erillistä tuotetta se oikeasti korvaa, kun lähdetään matkalle. Mutta toisaalta en mäkään ymmärrä kalastuksesta, jos mies yrittää selittää. Nyökyttelen ja olen että "Juu juu" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron ihan varmasti mitä kaikkea ihanaa tuosta kalenterista paljastuu! :)

      Hahah eikä :D Mä muistan kun kävin hakemassa Naked 3:sen postista isäni kanssa ja sanoin, ettei paisko sitä pakettia kun siellä on 50 euron luomiväripaletti. Isäni ilme oli näkemisen arvoinen, mutta kyllä hänkin sitten ymmärsi kun selitin, että paletissa on useampia luomivärejä :D Toi pätee kyllä joo ihan samalla tavalla myös toisinpäin!

      Poista

Kiitos kommentista!