lauantai 31. lokakuuta 2015

Viikon 44 uutuudet

Osa tämän viikon uutuustuotteista onkin jo esitelty, mutta tässä postauksessa tulisi sitten loput. :) Tilailin tosiaan pari uutta juttua Bangerheadiltä ja sain vihdoin ja viimein myös viimeisen Hulluilta Päiviltä tilaamani tuotteen. Lisäksi kaupasta tarttui mukaan yksi uusi tuote, joka pääsee myös esittelyyn tässä postauksessa. 


Nyt mun on pakko vielä kehua Bangerheadiä. Jouduin ottamaan tilaukseeni liittyen yhteyttä Bangerheadin asiakaspalveluun ja sain sieltä niin hyvää ja nopeaa palvelua, että mulle tuli oikeasti tosi hyvä mieli. Mä olen elämässäni saanut niin paljon huonoa asikaspalvelua, että osaan kyllä antaa arvoa niille kerroille, kun se oikeasti on hyvää :) Iso kiitos siis heille!


Bangerheadiltä tilasin itselleni Cliniquen All About Eyes -silmäympärysvoiteen. Edellinen loppuikin juuri sopivasti tänään, joten ajoitushan tämän oston kanssa oli aivan täydellinen! Kyseinen silmäympärysvoide kosteuttaa silmänympärysihoa ja lupaa myös vaalentaa tummia silmänalusia. Mulla on tätä ennen ollut vain sellaisia 5 ml näytekokoisia pakkauksia ja nekin ovat kestäneet erittäin kauan. Voisin siis kuvitella, että tämä täysikokoinen tuote tulee kestämään pienen ikuisuuden. Meinasin jo laivalta ostaa itselleni tämän kyseisen silmänympärysvoiteen, ja siellä 15 ml maksoi muistaakseni tasan 30,00 €. En sitä kuitenkaan sieltä ostanut ja nyt se tuli sitten tilattua Bangerheadiltä hintaan 36,50 €.


Tilatessa yli 35 eurolla Cliniquen tuotteita, sai kaupan päälle pienoisen lahjan, jonka sisältö näkyy tässä kuvassa. Lahja sisälsi Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips -meikinpoistoaineen, Hight Impact -huulipunan sävyssä 13 Flamenco, Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator -kasvovoiteen sekä High Impact Mascaran. Mä olen jotain Cliniquen ripsaria joskus testannut, mutta en muistaakseni pitänyt siitä. Saa nähdä miten tämän kanssa käy! Innolla testailen nämä kaikki tuotteet ja kyllä näiden takia kannatti maksaa se 6,50 € enemmän kuin mitä laivalla olisi maksanut :)


Bangerheadiltä lähti mukaan myös tämä Paul Mitchellin Heat Seal -lämpösuojasuihke. Mä en välttämättä olisi tätä tarvinnut, sillä multa löytyy Kérastasen aivan mahtava muotoilutuote, joka sisältää myös lämpösuojan. Halusin kuitenkin itselleni myös tällaisen suihkittavan lämpösuojan ja päätin ostaa testiin tämän Paul Mitchellin lämpösuojan, sillä olen muuten ollut erittäin tyytyväinen kyseisen merkin tuotteisiin. Multahan löytyy itse asiassa Moroccanoilin lämpösuojasuihke, mutta sitä en enää milloinkaan aio erehtyä suihkimaan hiuksiini, joten senkin puoleen tämä oli melko tarpeellinen ostos ;D Ensimmäisen käyttökerran jälkeen olen oikein tyytyväinen tuotteeseen. Se mikä itselleni on ehdottoman tärkeää on se, ettei lämpösuoja saa tehdä hiuksista likaisen tai tahmaisen tuntuisia eikä tämä niin onneksi tehnytkään! Tämä maksoi 21,00 €.


Kaupasta nappasin mukaani uuden vartalovoiteen, tällä kertaa Lumenen Body Refresh Cloudberry Moisturizing Body Lotionin. Voide lupaa kosteuttaa ihon tehokkaasti ja tuotteen sisältämä lakan siemenöljy auttaa vahvistamaan  ihon omaa luonnollista suojaa. Voide tuoksuu ihanan raikkaalta ja iho tuntuu hyvin kosteutetulta tämän käytön jälkeen. Tuotekuvauksessa kuitenkin mainitaan, että tämä imeytyy ihoon nopeasti, mitä en itse kyllä näin parin käyttökerran jälkeen pysty allekirjoittamaan. Mielestäni tällä voiteella kestää yllättävänkin kauan imeytyä ihoon, mutta koska lopputulos on hyvä, ei sillä ole niin väliä. Tämä maksoi 3,90 €.


Sain tosiaan vihdoin ja viimein viimeisenkin tuotteen, jonka tilasin Stockan Hulluilta Päiviltä. Mun mielestä on jopa hieman huvittavaa, että neljä tuotetta lähetettiin kolmessa eri paketissa :D Varsinkin, kun kaksi ensimmäistä pakettia lähetettiin muistaakseni vielä peräkkäisinä päivinä. No, pääasia että sain kaikki tilaamani tuotteet. Puhtaasta mielenkiinnosta tilaukseen lähti tämä Wellan EIMI Sugar Lift -rakennesuihke. Kyseessä on sokeriuutetta sisältävä suihke, joka lupaa antaa hiuksille pitävän rakenteen, kiiltoa sekä kohottaa niitä. Tuotetta voi käyttää sekä pyyhekuiviin että kuiviin hiuksiin. Olen itse ehtinyt testaamaan tätä kerran ja olin lopputulokseen oikein tyytyväinen. Tyvi kohosi ihan selvästi ja suihke antoi hiuksille rakennetta ja pitoa. Tuoksu oli myös aivan ihana ja jäi hiuksiin pitemmäksi aikaa. Tämä maksoi 14,90 €.

Mua itse asiassa harmittaa tällä hetkellä ihan kamalasti se, etten päässyt tänään järjestettyyn Indiedaysin Bloggers' Inspiration Dayhin. Olisi ollut ihan mahtavaa mennä sinne ja päätinkin jo, että menen, kunnes lopulta todellisuus iski päälle ja tajusin, ettei mulla mitenkään ole aikaa lähteä Helsinkiin, kun koulujutut painaa näin rankasti päälle.. No, tämän syksyn tavoitteena mulla olikin nimenomaan se valmistuminen ja sen vuoksi on tehtävä myös näitä uhrauksia, vaikka eihän se kivalta tunnu. Toivottavasti mulle tarjoutuu vielä joskus tilaisuus päästä osaksi kyseistä tapahtumaa, olisi aivan mahtavaa kokea se!

Hauskaa viikonloppua kaikille ja kertokaahan ihmeessä oma mielipiteenne näistä tuotteista, mikäli olette näitä käyttäneet! :)

6 kommenttia:

  1. Lumenen vartalovoiteet on kyllä hyviä eivätkä maksa paljon mitään. Edellisessä postauksessa ollut karpalovoide on munkin suosikki, se on tosi kosteuttava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä hintaansa nähden ihan huipputuotteita! Jep niin on ja tuoksu siinä on aivan ihana :)

      Poista
  2. Tuo punainen huulipuna näyttää ihan täydellisen väriseltä! Just tollanen niin punainen kun voi vaan olla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä, toi väri on aivan ihana! :D

      Poista
  3. Tuo Cliniquen silmänympärysvoide kuulostaa tosi hyvältä, miksi mä en ostanut tuollaista :D Etenkin tuo tummia silmänalusia vaalentava vaikutus huokuttelisi. Pitää laittaa tämä muistiin ja ostaa vaikka parin kk kuluttua. Voihan sitä käyttää kahta voidetta ;D Vaikka tuntuu, ettei ne purkit tyhjene koskaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua taas alkoi kaduttaa luettuani sun viimeisimmän postauksen, etten ostanut sitä Nuxen silmänympärysvoidetta, kun siihen oli tilaisuus :D Jep ostat ton testiin sitten jossain vaiheessa, vaikka noi kyllä tuntuukin kuluvan ihan superhitaasti! Mä joskus nuorempana kauhistelin, että miten naiset laittaa niin paljon rahaa yhteen pieneen purkkiin rasvaa, mutta nykyään ymmärrän paremmin, kun ei tollasta tosiaan tarvitse kovin usen ostella :D

      Poista

Kiitos kommentista!