keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Blogiystäväkirja

Päätinpä mäkin nyt sitten toteuttaa tämän jo jonkin aikaa blogeissa kiertäneen blogiystäväkirjapostauksen :) Mun mielestä kaikki faktapostaukset ym. kysymyspostaukset on ihan huippuja. Tykkään sekä itse tehdä niitä että lukea muiden postauksia ja mun mielestä on kiva kirjoitella tänne omaankin blogiin välillä postauksia, jotka eivät liity kosmetiikkaan!


Suosikki:

• Kaupunki
Suomessa jos ollaan, niin Turku :)

Lomakohde
Lontoo ihan ehdottomasti! En voi edes käsittää, miten mun tekee vaan koko ajan mieli matkustaa juuri sinne, vaikka maailmassa olisi niin paljon nähtävää ja koettavaa.

• Biisi
Zedd - Beautiful Now on varmaan tän hetken suosikki!

• Ravintola ja annos
Harald on varmaan lempiravintola. Annosta en osaa sanoa, syön melkein aina jotain mitä en oo aiemmin syönyt niin suosikkia on vaikee sanoa :D

• Juoma
Mountain Dew ♥ Ja vesi tietty on ihan paras, jos on jano!

• Leffa
Ää, näitä on niin monia :D No sanotaan vaikka Inception. Sen oon nähnyt niin monta kertaa ja aina jaksan kattoo uudestaan.

• Sarja
The Walking Dead on varmaan yksi parhaimmista mitä oon katsonut :)

• Kirja
Khaled Hosseini - Tuhat Loistavaa Aurinkoa on ainakin ihan mahtava.

• Asu
Pää lyö ihan tyhjää, mutta suosikkiasuun kuuluu ehdottomasti valkoiset tennarit!

• Meikkituote
Shiseidon Perfect Mascara Defining Volume -ripsari.

• Hiustuote
Batisten Cherry kuivashampoo.

• Sovellus
WhatsApp, en pärjäisi enää ilman!

• Instagrammaajat
Mulla ei vielä toistaiseksi ainakaan ole Instagramtiliä, joten enpä osaa tähän vastata mitään :)


Muuta:

• Aamurutiinisi?
Meikit naamaan, hiukset kuntoon, vaatteet päälle, kissojen veden ym. vaihto, aamupala, hampaiden pesu ja menoksi!

• Mitä vaatekaapistasi löytyy?
Liikaa vaatteita ja nimenomaan liikaa sellaisia, mitä en oikeasti edes käytä. Mulla on ties miten paljon kirppikselle menossa olevia vaatteita, mutta en vaan oo saanut aikaiseksi tehdä sitäkään. Pakko varmaan ryhdistäytyä :D

• Mitä pakkaat matkalle mukaan?
Riippuu ihan minne oon suuntaamassa, mutta ainahan sitä tulee pakattua esim. vaatteita puolet enemmän kuin pitäisi :D Ja meikit ja hiustuotteet kulkee tietysti aina mukana.

• Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe?
Laulan, teen tyhmiä ilmeitä peilin edessä ja lässytän kissoilleni. 

• Viimeisin sisustusostoksesi?
Hain äsken juuri postista itelleni eteiseen uudet matot.

• Viimeisin WhatsApp-viesti?
"Haluuks uuden?" Kaveri laitto mulle viestiä, että se onnistu hävittämään Zalandon etukoodin, jonka sille annoin ja kysyin haluaako se uuden. Mulla on noita varmaan kymmenen kappaletta :D


• Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille?
Mä tykkään ite shoppailla ihan tuolla keskustassa, eli Hansassa lähinnä ja sieltä löytyy about kaikki mitä tarviin :D Syömiseen jos mä nyt en sano sitä Haraldia, mistä ite tykkään eniten, niin Pancho Villassa on ihan sairaan hyvät ruoat myös! Drinkeille jos meen, niin yleensä päädyn Papuun niin sanotaan vaikka se.

• Mitä ostoslistallasi on tänä talvena?
Vaatteita mulla ei ostoslistalla ole nyt lainkaan, kun niitä talvivaatteita ja -kenkiä tuli vuosi sitten hankittua enemmän kuin laki sallii. Haluun itelleni hopeisen rannekellon ja jos joulupukki ei sellasta mulle tuo, niin ostan sitten itse :)

• Mitä laukustasi löytyy aina?
Lompakko, avaimet, meikkipussi minkä sisältö vaihtelee, särkylääkkeitä, kalenteri, bussiaikataulu, purkkapussi, hiusharja ja bussikortti. Tämä siis arkena, jos mä oon ulos menossa niin laukkukin on huomattavasti pienempi ja sisällöstä karsiutuu suurin osa pois :D

• Paras tapa tuhlata 50 euroa?
Ostaa kavereiden kanssa jotain hyvää syötävää ja pitää leffa-/peli-ilta :)

Semmosta tällä kertaa, ensi kerralla palaillaan taas kosmetiikkajuttujen kanssa! Hauskaa keskiviikkoa kaikille ♥

14 kommenttia:

  1. Kivoja vastauksia! :) En ookaan kuullu tosta sun mainitsemasta suosikkikirjasta, pitää laittaa korvan taakse jos vaikka joululomalla sais luettua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti lukea! Khaled Hosseinin muutkin kirjat on kyllä ihan huippuhyviä :)

      Poista
  2. Tää oli tosi kiva lukea! :) <3 Mäkin haluaisin matkustaa Lontooseen ja oon ihan hemmetin kateellinen siitä, että mun mies pääsi käymään siellä kesällä!

    Voisin itsekin tehdä tällaisen omaan blogiin varsinkin siksi, että oon kertonut itsestäni blogissa hyvin vähän. Tietäispähän lukijatkin musta jotain muuta kuin kosmetiikkamieltymyksiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ens kerralla meette sit yhdessä! Lontoo on ihan mielettömän upee kaupunki<3

      Hei tee ihmeessä säkin tällainen :D Täällä ainakin yksi, joka todella mieluusti lukis kyseisen postauksen :) On aina kiva oppia tietämään lempibloggaajista jotain lisää! :)

      Poista
  3. Tosi kiva postaus! :) Nää on aina mun lemppareita, missä tulee jotain tietoa ja faktoja muista :) Ehkä munkin vihdoin pitäis ostaa toi Batisten kuivashampoo, kun se on kerran noin hyvä ;) Haraldiin vois myös joskus mennä syömään, kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös tällasista postauksista tositosi paljon :) No ostat ihmeessä, ne ei oo edes pahan hintaisia niin ei jää kamalasti ainakaan sen takia kaduttamaan, jos petytkin siihen :D Epäilen kyllä suuresti ;D Haraldissa on ihan mielettömän hyvät ruoat, kannattaa ehdottomasti käydä syömässä siellä :)

      Poista
  4. Ihanaa kun sinä teit tällaisen, mukavaa vaihtelua tosiaan kosmetiikan rinnalle ja varmasti mukava välillä kirjoitellakin muunlaista. Haha mä olen katsonut Inceptionin kaksi kertaa enkä kummallakaan tajunnut yhtään, tosi sekava leffa enkä tahdo oikein pysyä perässä:D Pitäisi nyt varmaan pitkästä aikaa kattoo, jos vaikka alkaisin hahmottaa sen kulkua:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, välillä on tosi kiva kirjoitella näitä erilaisia postauksia ja kiva kuulla, että näistä pidetään<3 :) Mä kävin sillon kattomassa Inceptionin ensimmäisen kerran leffateatterissa enkä tajunnut siitä silloin yhtään mitään :D Toisella kerralla alkoi jo vähän hahmottamaan mistä on kyse, mutta kyllä se mulla ainakin vaati sen kolmannen kerran, että oikeesti tajusin sen leffan :D

      Poista
  5. Tosi kiva postaus ja oli kiva lueskella vastauksiasi! :) Täälläkin seurataan aina tiiviisti Walking Deadia, vaikka en ymmärrä miten se enää voikaan päättyä mitenkään järkevästi..:D Ihania kuvia siusta ja voi mikä suloinen kisuli siellä :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, iso kiitos sulle Tuuli! ♥ Heh niinpä, ja aika monta tuotantokautta sitä on jo tehtykin.. :D Nipsu on ihan mahtava, kun se tarttuu mun sormesta aina kiinni tolleen<3 :'D

      Poista
  6. Oii ihana postaus (: Löyty paljon samojaki juttuja! Lontoo on aivan ihana kaupunki ja yleensäkki Englanti <3 The Walking Dead on myös omia suosikkeja, vaik huonompaa suuntaan on mielestäni mennyt. Liikaa junnataan paikallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos paljon Niina! :) Mä en oo Englantia nähnyt Lontoota enempää, mutta haluan kyllä ehdottomasti käydä muuallakin päin! Joo mulla on vähän samat fiilikset ton The Walking Deadin suhteen.. Eka tuotantokausi oli ihan huippu ja pari seuraavaakin tosi hyviä, mut enemmän ja enemmän se alkaa vaan tuntua siltä, että väkisin pitää jatkaa sarjaa :/ Silti siitä tykkään ja sitä tulee katottua :D

      Poista
  7. Voiiiii mikä kissa siellä<3 Ja nyt siis voisin kyllä tarkoittaa teitä kumpaakin ;D Mä olen miettinytkin, että ootkohan sä Instagramissa ja nyt tuli vastaus! :) Oli muutenkin kiva lukea sulta tämä postaus ja oppia tuntemaan sua enemmän :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis mun on pitänyt luoda Instagramtili jo pitkään, ja ehkä mä tässä piakkoin saan senkin aikaan :D Kiva kuulla, kiitos ihanasta kommentista Linda! :)

      Poista

Kiitos kommentista!