perjantai 4. joulukuuta 2015

The Body Shop joulukalenteri luukut 1-4


Moikka kaikki! Nyt olisi tarkoitus kurkistaa The Body Shopin joulukalenterin neljään ensimmäiseen luukkuun :) Mä ajattelin postailla näistä aina silloin tällöin vähän sitä mukaa, kun olen luukkujen sisältöjä päässyt testaamaan. Töiden alkaminen toi sellaisen pienen varjopuolen tähän, ettei mulla oikeestaan ole enää aikaa kuvailla valoisaan aikaan. Tai en tiedä onko valoisa aika oikea ilmaisu, ehkä vähemmän hämärä olisi parempi :D Nämä kuvat jouduin ottamaan niin, että mulla oli huoneessa valot päällä, koska eihän tuolla ulkona tähän aikaan enää valoisaa ole enkä yhtään tykkää kuvata keinovalossa. Ehkä sitä luntakin pian jo sataa, niin saadaan edes vähän enemmän valoa tänne!


Ensimmäinen luukku sisälsi tämän Frosted Cranberry Shimmer Lotionin. Shimmer Lotion on siis nimensä mukaisesti vartalovoide, joka sisältää pieniä kimallehippuja. Mua on aina vähän pelottanut tällaiset kimalteita sisältävät tuotteet, sillä olen kuvitellut niiden olevan reilusti yliampuvia ja lopputuloksen näyttävän siltä, kuin joku olisi kaatanut purkillisen jotain glitterhiluja mun päälle :D No eipä tällä ainakaan sellaista efektiä saanut aikaan. Iho sai mukavan pienen hohdon, jonka kyllä huomasi ihan selvästi, mutta se ei näyttänyt mun silmääni ollenkaan pahalta. En mä ehkä ihan koko kropalle tätä levittäisi, mutta tosi kiva oli päästä kokeilemaan tämä tuote. Tä on yksi sellainen tuote, mitä en itse olisi varmasti ostanut tai kokenut tarpeelliseksi, joten ihan huippua, että sain tästä tämän pienen koon testattavaksi! Ainut miinus puoli tässä on tuoksu. Vaikka mä niin karpalon tuoksusta pidänkin ja esimerkiksi samaisen sarjan suihkugeeli tuoksuu ihanalta, tässä sekä Frosted Cranberry vartalovoissa on mun makuuni liian pistävä ja voimakas tuoksu. 


Toisesta luukusta paljastui Vitamin E Moisture Cream -kasvovoide. Mun on itse asiassa ollut tarkoitus testata tätä kyseistä kasvovoidetta, joten oli ihan mahtavaa, että sain tosta pienen testikoon tämän kalenterin kautta! Tuoksu on melko voimakas eikä mulle itselleni kovin mieluinen, mutta yllättävän nopeasti se myös häviää, kun voidetta levittää iholle. Tämä on päivävoide, mutta mä olen testannut tätä myös yövoiteena. Mun kuivalle iholleni tämä ei ole yövoiteeksi riittävän kosteuttava, mutta päivävoiteeksi tämä soveltui oikein hyvin, ja siihenhän tämä on tarkoitettukin. Voide imeytyi melko nopeasti, mutta itse suosin meikinalusvoiteina vieläkin nopeammin imeytyviä voiteita. Tämä tulee käytettyä loppuun, mutta saa nähdä tuleeko koskaan ostettua täysikokoisena tätä. Voide on kuitenkin melko hintavaa (28,50 €/100ml) ja parempiakin kasvovoiteita olen käyttänyt.


Kolmannen luukun sisältönä oli 50 ml kokoinen Shea Body Butter -vartalovoi. Vartalovoit soveltuvat mun mielestä parhaiten nimenomaan talviaikaan, kun ainakin oma ihoni on kuivimmillaan. Kesäisin nämä ovat ehkä vähän turhan paksuja. Voide lupaa pehmentää, hoitaa ja silottaa ihoa 24 tunnin ajan ja tuote soveltuu hyvin nimenomaan kuivalle iholle. Tuoksu on tässä melko mieto toisin kuin todella monissa TBS:n tuotteissa, joten tämän voisin kuvitella sopivan myös sellaisille henkilöille, jotka eivät niin välitä voimmakkaan tuoksuisista voiteista. Koostumukseltaan tämä on purkissa todella paksua ja tönkköä, mutta iholle tämä levittyy todella hyvin helposti ja tasaisesti. Tämä on ehkä pakko hankkia jossain vaiheessa myös täysikokoisena, kunhan saan näitä vartalovoiteita käytettyä loppuun.


Neljäs luukku sisälsi Eye Definerin sävyssä Black. Kyseessä on siis ihan tavallinen musta silmänrajauskynä. Musta on toki klassinen väri, mutta koska tätä samaista rajauskynää myydään myös muissa väreissä, olisi mun mielestä ollut ihan hauska saada joku toinen väri tästä! Ehkä oli kuitenkin turvallisinta valita tänne juurikin se musta sävy, sillä värikkäät sävyt jakavat niin paljon mielipiteitä. Mulla itselläni ei kuitenkaan juuri ole käyttöä tällaiselle kovalle silmänrajauskynälle. Rajaan silmäni geelirajauksella tai nestemäisellä eyelinerilla, joten siihen tarkoitukseen en tällaista tarvitse. Kajalia käytän silloin tällöin, mutta eihän tämä sen asiaa aja :) Ihan perushyvä silmänrajauskynä tämä oli, ei mitenkään ihmeellinen. En tiedä kuinka paljon tämä tulee käytössä olemaan, mutta katsellaan.

Oletteko te testanneet näitä TBS:n tuotteita? :) Löytyykö merkiltä jotain omaa suosikkituotetta?

24 kommenttia:

  1. Onpas kivoja tuotteita ja kiva kuulla joulukalenterin sisällöstä! :)
    Juuri tänään kävin ostamassa yövoiteeksi tuota Vitamin E voidetta. Mun on pitänyt kokeilla sitä ties kuinka pitkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota yövoidetta olis kyllä tosi kiva testata :) Toivottavasti tykkäät siitä ja olis kiva kuulla sun mielipidettä tosta voiteesta, kun olet sitä ehtinty käyttämään!

      Poista
    2. Joo siis ostin ihan tuota joulukalenterista tullutta. Mun sekaiho kuin on rasvoittuvampaa sorttia, niin en tarvitse mitään superkosteuttavaa. Yleensä mulle riittää tuollaiset yleiskosteusvoiteet :)

      Poista
    3. Aa okei, mä käsitin vähän väärin :D Joo toi on varmasti yövoiteeksi tosi hyvä, jos iho ei ole kovin kuiva! :)

      Poista
  2. Mä oon ihmetellyt tuon kimaltavan vartalovoiteen tarkoitusta. Ei kai sitä ihan tavallisena päivänä halua, että koko kroppa hohtaa kimalteesta. Mihin sitä oikein kannattaisi laittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ymmärtänyt, että monet käyttää tätä erilaisissa juhlatilaisuuksissa esim. dekolteella ja käsivarsissa :) Kesäisin myös säärissä! Mutta joo, en mäkään tällaista menisi koko kropalle levittämään enkä käyttämään ihan tavallisena arkipäivänä :D

      Poista
  3. Uuu kiva päästä kurkkimaan tähänkin kalenteriin!

    VastaaPoista
  4. Hei kiva, et esittelit näitä kalenterin antimia! :) Mua on niin kiinnostanut, että mitä kaikkee sieltä löytyy :p Vaikuttaa oikein hyviltä ja kokeilemisen arvoisilta tuotteilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihan mahtavaa, että näin moni on kiinnostunut kalenterin sisällöstä! Mä oon ollut tähän mennessä tositosi tyytyväinen tähän kalenteriin :)

      Poista
  5. Kivoja juttujahan tuolta on tullut! Mä vähän ensin ajattelin, etten välttämättä innostuisi minikokoisista tuotteista, mutta nyt kun näitä ihastelen, niin joo, tämä kalenterihan olisi voinut olla kiva! Harmi vaan, että havahduin taas kalenterin hankkimiseen liian myöhään. Täällä mennään siis perinteisellä Fazerilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ensi vuonna sitten ostat tämän itsellesi! :D Kyllä muakin alkuun pelotti ja mietitytti tulenko näistä tuotteista pitämään ja tuleeko täältä yhtään sellaisia juttuja, mistä pidän, mutta ainakin tähän mennessä oon ollut oikein iloisesti yllättynyt :)

      Poista
  6. Kiva toi joulukalenteri, varmaan parhaimpia mitä kaupasta saa:) Saa joka päivä jonku kivan yllätyksen ja noi on varmaa vielä aika kivojaki semmosia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tä on mun ensimmäinen kosmetiikkakalenteri, mutta ei taatusti jää viimeiseksi! Sen verran paljon oon tykännyt näistä pienistä kivoista kosmetiikkayllätyksistä aamuisin :)

      Poista
  7. Mä vähän petyin tähän kalenteriin koska viime vuonna tuli täsmälleen samoja - tosin eri päivinä eli ei sentään samassa luukussa ollut. En ihan tarkalleen muista tuliko tuo kajaali viime vuonna mutta nuo muut ainakin on tähän asti olleet samoja tuotteita. Viime vuonna mietin samaa että oliko kalenterissa samat tuotteet kun edellisenä ja kävi ilmi että ei ollut. Miksi sitten nyt on?:D Tai no eihän sitä olla kun 5 luukkua tähän mennessä avattu että voihan sieltä eri juttuja myös tulla. Perun sitten sanani mikäli uutuuksia tulee. Anyway en nyt silleen pettynyt pettynyt kun tykkään TBS:n tuotteista ihan himona, mutta silleen u know...:D
    No mutta itse tykkään jokaisesta tuotteesta. Hassua kun mulla on tällä hetkellä ollut kovassa käytössä tuo edellisenä vuonna kalenterista saatu cranberry shimmer lotion:') Nyt ei haittaa kun se loppuu kun tilalla sain uuden! Tuota rasvaa on kiva levittää esim. käsivarsiin jos lähtee juhlimaan, luo vähä sitä blingiä. Kunnon party rasva:''D Ja ihanaaihanaa kun mun vakkari kasvorasva tuli tussa matkakoossa, itse käytän tuota päivä- sekä yövoidetta ja nytkin on isomman purkit käytössä:) Niin ja hei tuo musta kajal toimii hyvin silmän sisärajaukseen - ainakin mulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui! O_o No toi on kyllä ihan älytöntä, että kalenteriin on laitettu ihan samoja tuotteita kuin viime vuonna? Kuitenkin varmaan tätä kalenteria osaa monet sellaiset, jotka on aiemminkin ostaneet ja onhan se aika tylsä saada samoja tuotteita. Tietty sen nyt ymmärtää, jos jotkut tuotteet on samoja kuin joskus aiemminkin, mutta jos niitä on ollut aika montakin.. Toivottavasti seuraavista luukuista paljastuu uusia juttuja! Ymmärrän täysin mitä meinaat tolla pettymisellä, ja mä veikkaan että jos olisin sun tilassa, niin mulla olis itelläni ihan samat fiilikset :D

      Haha mä ajattelin myös ottaa ton Shimmer Lotionin kunnolla testiin, kun seuraavan kerran lähden juhlimaan :D Noi kasvovoiteet on ilmeisesti aika suosittuja, kiva että oot tykännyt niistä ja sait vähän lisääkin! Mä en eilen saanut tota kynää oikeen näyttämään hyvältä sisärajauksessa, mutta pitää antaa tolle uusi mahdollisuus. Testasinkin sitä niin nopeesti ja kauheessa kiireessä, että ehkä ihan hyvä koittaa toisenkin kerran :D

      Poista
    2. Pääsinpä melkein heti perumaan sanani, nimittäin luukusta 5 paljastuikin ihan uusi, ihastuttavakin yllätys ♥ Haha ei pitäs aina mennä alkuvaiheissa sanomaan;) Ei toi kynä sisärajaukseen mikään parhain ole mitä olen omistanut, mutta menee:)

      Poista
    3. Ihan mahtavaa, että toi luukku 5 sisältö ei ollut viime vuoden kalenterissa! Toivottavasti jatkossakin sieltä tulee uusia juttuja :)

      Poista
  8. Kivoja ylläreitä joulukalenterista :) Mullakin on pitänyt testata tuota kasvovoidetta...tosin ehkä voimakas tuoksu ei itselle sovi...silmät reagoi niin herkästi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä ollut positiivisest yllättynyt tän kalenterin sisällöstä! :) Tossa voiteessa on kyllä suhteellisen voimakas tuoksu, mutta on niitä voimakkaampiakin kokeiltu :D Toivottavasti sun silmät ei reagoi tohon, jos päätät kokeilla voidetta!

      Poista
  9. Ooh hei ihania juttuja! :D Yleensä kalliistakin joulukalentereista saa vain jotain kuraa, mutta noihan on ihan käteviä ja söpöjä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllähän se vähän pelotti, kun ei tiennyt tuleeko tästä mitään kivaa ja meneekö rahat ns. hukkaan, mutta tähän mennessä oon ollut todella tyytyväinen! :D

      Poista
  10. Voit vitsi mua tavallaan kaduttaa, etten ostanut tätä, mutta toisaalta, en ole varma olisinko edes käyttänyt puoliakaan noista jutuista... :D Toisaalta, himottaisi kovin. Olisikohan näitä vielä kaupassa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se riskihän tässä aina on, ettei tuotteet oo yhtään mieluisia :D En osaa yhtään kyllä sanoa myydäänkö näitä enää! Toivottavasti jos vielä haluut tän itsellesi :)

      Poista

Kiitos kommentista!