maanantai 28. joulukuuta 2015

The Body Shop joulukalenteri luukut 20-25

Nyt olisi luvassa viimeinen postaus vuoden 2015 The Body Shopin joulukalenterista. Tällä kertaa kurkistetaan siis luukkujen 20-25 sisältöön ja lopussa kerron vielä fiiliksiäni kalenterin suhteen.


Luukku 20 sisälsi Lip Balm Honeymanian eli hunajan tuoksuisen huulivoiteen. Tämän on tarkoitus sekä kosteuttaa, pehmentää että hoitaa huulia ja oikein hyvin tämä siinä onnistuukin. Huulivoide on melko miedon tuoksuinen, mutta hunaja on ihan selkeästi haistettavissa tästä. Tällä huulivoiteella todellakin saa huulet pehmeiksi ja tämä selkeästi myös hoitaa huulia. Talvella ainakin mun huulet kuivuvat sata kertaa normaalia herkemmin, joten tämä tulee taatusti olemaan erittäin kovassa käytössä!


Luukusta 21 tuli kalenterin kolmas palasaippua - Frosted Plum versiossa. Kuten olen kahden aiemmankin palasaippuan kohdalla sanonut, pääsee tämäkin luumun tuoksuinen saippua jossain vaiheessa käyttöön eli sinänsä ihan tarpeellinen juttu. En ehkä olisi ihan kolmea saippuaa olettanut tästä kalenterista saavani, mutta onneksi kaikki kolme ovat todella hyvän tuoksuisia.


Luukusta 22 paljastui Strawberry Hand Cream eli mansikantuoksuinen käsivoide, joka myös sisältää mansikansiemenöljyä. Mulla oli itse asiassa ihan valtavat ongelmat tämän tuubin avaamisessa, sillä korkki oli todella lujasti kiinni ja sain sormenikin melkoisen kipeiksi ennen kuin sain tämän avattua :D Käsivoide imeytyi nopesti, kosteutti ja teki käsistä todella pehmeät, kun vihdoin pääsin tätä testaamaan. Mansikan tuoksu ei ole suosikkini, mutta kyllä tämä käyttöön pääsee.


Luukussa 23 oli pienikokoinen kynsiviila. Todella näppärä ja kätevä kuljetettavaksi esimerkiksi laukussa mukana! Hyvin tällä sai kynnet viilattua ja on tämä selkeästi laadukkaampi kuin muut omistamani halpiskynsiviilat. Tosi kiva ja ainakin mulle myös hyvin tarpeellinen tuote. Mä itse asiassa luulin ensin, että koko luukku on tyhjä, kun se oli niin kevyt, mutta löytyihän sieltä sisältä sitten kuitenkin jotain :D


Luukun 24 sisältö oli ehkä koko kalenterin suurin pettymys. Se sisälsi 10 ml kokoisen pullon Italian Summer Fig EdT:n ja mun mielestä toi tuoksu oli suorastaan kamala. "Latvatuoksussa aistit punaherukan, viinirypäleenlehden ja krookuksen, sydäntuoksussa italialaisen viikunan ja toscanalaisen ruusun, ja pohjatuoksussa tammen ja meripihkan." Ehkä vähän turhan eksoottinen ja monipuolinen tuoksu mun makuuni :D Tämä ei siis pääse käyttöön mulla itselläni ainakaan. Sinänsä kuitenkin ihan kiva idea laittaa jokin hajuvesi kalenteriin, harmi ettei tämä ollut mun mieleeni.


Mun yllätyksekseni kalenteri sisälsi vielä yhden luukun lisää. Luukun 24 sisältä paljastui vielä luukku 25, josta tuli Colour Crush Nails kynsilakka sävyssä 120 Relish The Moment. Aivan ihanan värinen kynsilakka, joka olisi soveltunut täydellisesti juuri jouluun. Mä en tätä ole itse testannut vielä, kun en tosiaan töissäni saa kynsilakkaa käyttää ja mun kynsilakanpoistoaine pääsi loppumaan parisen viikkoa sitten. Eli mitään tämän tarkempaa en osaa tästä kertoa, mutta eiköhän tämäkin vielä pääse käyttöön jossain vaiheessa :)

Kaiken kaikkiaan olen ollut hurjan tyytyväinen tämän kalenterin sisältöön. Pidän muutenkin The Body Shopin tuotteista ja tämä on ollut ihan mahtava tapa päästä testaamaan uusia kivoja juttuja! Muutama entuudestaankin tuttu tuote täältä on tullut, mutta eipä se mitään haittaa. Voisin hyvinkin harkita ostavani tämän myös uudestaan ensi vuonna, mutta toisaalta mieli tekisi myös testata jotain toista kosmetiikkajoulukalenteria.

Houkutteleeko teitä jokin tietty kalenteri ensi vuodeksi? :)

6 kommenttia:

  1. Mä pidän kyllä noista TBS:n kynsilakoista, mutta yksi paljon käytetty sävy on meni vähän paksuksi kovan käytön jälkeen... Nuo ovat ainakin uutena hyvin levittyviä ja kuivuvat nopeasti. Tuo väri on myös kiva :)

    Kyllä haluaisin ensi jouluksi jonkun kalenterin. Joko The Body Shop tai sitten Look Fantastic, jos se ensi vuonna taas tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla, että oot tykännyt noista TBS:n kynsilakoista! Aika monet kynsilakat taitavat muuttua vähän paksuiksi vanhetessaan :/ Look Fantasticin joulukalenteri houkuttelisi kyllä muakin ihan valtavasti :D Jokin kosmetiikkakalenteri on ihan ehdottomasti hankittava ensi vuonnakin :)

      Poista
  2. Mä harkitsen TBS:n kalenteria ensi vuodeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä tosi positiivinen yllätys ainakin mulle! :)

      Poista
  3. Mun on kyllä ihan pakko hommata ensi vuonna tuo kalenteri ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hommaa ihmeessä, toivottavasti ensi vuonna löytyy yhtä kivoja juttuja kalenterista kuin tänäkin vuonna ;D

      Poista

Kiitos kommentista!