maanantai 14. joulukuuta 2015

The Body Shop joulukalenteri luukut 5-13


Ja taas jatkuu joulukalenterin luukkujen availu ja niiden sisältöön kurkistaminen! Tällä kertaa vuorossa on vähän enemmän luukkuja - luukut 5-13, joiden sisällön olen päässyt testaamaan ja nyt kerron tuotteista mielipiteeni :)


Luukku 5 sisälsi 60 ml kokoisen pienen pullon Fuji Green Tea Body Washia. Mulla on todella monta TBS:n suihkugeeliä ja tämä oli kiva lisä kokoelmiini. Tuoksu on mukavan raikas ja piristävän erilainen yleensä niin makeantuoksuisiin suihkugeeleihin, joita käytän. Ei tämä niin hyvältä kuitenkaan tuoksunut, että ostaisin tätä itse uudestaan, mutta ei tässä mitään vikaakaan ollut.

Luukusta 6 paljastui tämä mintun värinen pesukukka. Multa löytyy ennestään jo kaksi pesukukkaa ja nekin ovat hyvin vähällä käytöllä, joten en välttämättä olisi tällaista tarvinnut. Kiva lisä kuitenkin kalenteriin ja varmasti monille tämä tuli tarpeeseen! Tää on ehkä vähän turhan pieni omaan makuuni, mutta väri sopii oikein hyvin mun kylppäriini, kun ostin sinne juuri aika pitkälti samansävyisen suihkuverhon, maton ja pyyhkeitä :D

Luukusta 7 tuli Vitamin E Hydrating Toner eli normaalille ja kuivalle iholle tarkoitettu kasvovesi. Mä käytän kasvovettä aina aamuisin ennen kosteusvoiteen laittoa, joten tämä tuli ihan tarpeeseen. Vielä parempi, että tämä on nimenomaan tarkoitettu omalle ihotyypilleni, eli kävi kyllä tuuri! Muutaman kerran olen tätä käyttänyt ja ihan toimivalta kasvovedeltä tämä vaikutti eikä onneksi tuntunut kuivattavan ihoani entisestään. Veikkaan kuitenkin, etten tule tätä täysikokoisena ostamaan.


Luukku 8 sisälsi ripsientaivuttimet. Mä itse asiassa juuri ostin uudet ripsientaivuttimet, joten ihan heti nämä eivät pääse käyttöön. Sen takia päätin myös olla avaamatta tota pakettia.

Luukusta 9 tuli Elderflower Unperfumed Eye Gel, eli hajusteeton silmänympärysgeeli. Geelin on tarkoitus viilentää ja virkistää silmänympärysihoa sekä laskea turvotusta. Viilentävän vaikutuksen kyllä huomaa ihan selkeästi tätä levittäessä, ja tuotteen voi vielä laittaa jääkaappiin,  jolloin viilentävä vaikutus todennäköisesti moninkertaistuu. Kiva tuote ja 15 ml kestää varmaan melkoisen kauan, kun kerralla ei tarvitse kovinkaan paljon laittaa tätä.

Luukku 10 sisälsi sydämen muotoisen palasaippuan. Mä olen maailman surkein tuoksuissa, mutta mun nenääni toi tuoksuu karpalolta, joten olisikohan toi sitten Frosted Cranberry -sarjan karpalosaippua? Voin olla hyvinkin myös väärässä :D Tätä en oo vielä käyttänyt, enkä normaalisti palasaippuoita käytä, niin pitää ensin hankkia tälle kylppäriin jonkinlainen astia!


Luukku 11 piti sisällään Shea Showe Creamin, joka on siis karitevoin tuoksuinen pesuvoide. Tämän on tarkoitus sekä puhdistaa että pehmentää vartalon iho ja mä olen aivan rakastunut tähän! Pidän tuosta tuoksusta todella paljon ja lisäksi tämä jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Tämä tullaan taatusti näkemään mulla vielä myöhemminkin, ihan mahtava tuote :)

Luukusta 12 tuli Almond Hand & Nail Cream eli mantelin tuoksuinen käsivoide. Multahan löytyy tämä samainen käsivoide täysikokoisena 100 ml tuubina, joten veikkaan, että tämän annan ihan suosiolla eteenpäin jollekin kaverilleni. Mitään vikaahan tässä käsivoiteessa ei ole, se kosteuttaa ihon hyvin ja tuoksukin on ihan kiva, mutta mulla tulee olemaan riittävän paljon tekemistä siinä, että saan sen 100 ml tuubin käytettyä loppuun.

Luukku 13 sisälsi Lip Butterin mansikantuoksuisena ja -makuisena. Multa löytyy entuudestaan TBS:n Mango Lip Butter, josta olen pitänyt kovasti ja tämäkin kosteutti huulia todella hyvin! Mä en jostain syystä pahemmin välitä mansikantuoksuisesta kosmetiikasta, mutta tää oli itse asiassa ihan positiivinen yllätys. Mulle tuli tämän tuoksusta mieleen ihan mansikkajogurtti eikä tuoksu ollut ollenkaan niin imelä ja esanssinen kuin monesti mansikantuoksuisissa kosmetiikkatuotteissa. Voin kyllä suositella näitä TBS:n huulivoiteita, nä on tosi hyviä mun mielestä, vaikka monet tällaisia purkissa olevia huulivoiteita välttelevätkin.

Sellaisia juttuja tällä kertaa, mitäs mieltä näistä? :) Mun mielestä tästä kalenterista on vielä toistaiseksi ainakin tullut tosi monipuolisesti erilaisia juttuja, ja innolla odottelen mitä lopuista luukuista paljastuu!

10 kommenttia:

  1. Joo kyllä mä vaan olen tyytyäinen tähän, eihän täältä loppujen lopuksi paljoa samoja tule kun viime vuonna! Mä taas tein arvion kahden ekan luukun kohdalla mikä ei yllättänyt kun oon tällanen hätähousu:'D Anyway olin tosi tyytyväinen näihin ripsientaivuttimiin kun mun on täytynyt monesti ostaa, onneksi en ostanut kun sain ne nyt tästä:3
    Mä muistan kun ekalla kerralla käytin hetken aikaa tuota Shea shower creamia rasvana, kun se oli jäänyt muiden rasvojen sekaan:'D Oli sen verran tahmasta ilman vettä että huomasin sen purkin kyljen muutaman käytön jälkeen lukea. Haha oli vähän pöljä olo sen jälkeen:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin ihan mahtavaa, ettei niitä samoja tuotteita loppujen lopuksi ole ollut montaa! Toivottavasti loputkin luukut sisältävät uusia juttuja :) Oi noi ripsientaivuttimethan tuli sitten tosi hyvään saumaan, mahtavaa! Haha eikää, tossa kohtaa on varmaan tullut mietittyä, että kylläpä tää rasva tahmaa eikä varmaan oikein imeytynytkään kunnolla? :D Mäkin tosin ensin oletin ton olevan ihan kosteusvoidetta, mutta eihän se ihan niin ollutkaan :'D

      Poista
  2. Oi miten ihania juttuja! ♥ Etenkin nuo suihkugeelit ovat olleet miunkin mieleen, niissä on aina ihana tuoksu :) Tuo viilentävä silmänympärysgeeli kuulostaa myös mielenkiintoiselta, itse olen viime aikoina ollut ihan tolkuttoman väsynyt, mikä näkyy myös sitten aamulla peiliin katsoessa.. Raaskisikohan ensi vuonna ostaa itsellekin tuon TBS:n joulukalenterin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:n suihkugeelit on aivan ihania, ihan mun suosikkeja varsinkin, kun niitä saa niin monissa eri tuoksuissa :) <3 Mä oon tykännyt tosta sy-geelistä juurikin sen takia, että se viilentää ihoa mukavasti! Osta ihmeessä, mäkin aion ehdottomasti hankkia jonkin kosmetiikkakalenterin ensi vuonna, tämän tai sitten jonkun toisen ;D

      Poista
  3. Tuo silmänympärysvoide vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta en tiedä, että jaksaisinko hakea sitä voidetta jääkaapista :D Manteli-käsivoide on mun mielestä ihanaa ja se imeytyy onneksi nopeasti. Mulla on se hamppu-käsivoide myös ja se on supertehokas, mutta kestää imeytyä ikuisuden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en mäkään sitä jääkaappiin oo viittinyt laittaa, kun en kuitenkaan ikinä jaksaisi/muistaisi sitä sieltä hakea :D Toi mantelikäsivoide on kyllä aivan ihanaa :) Ja hei hyvä tietää, ettei toi hamppukäsivoide imeydy kovin nopeasti! Mä en tykkää yhtään sellaisista rasvoista, joilla kestää ikuisuus imeytyä, niin mun ei kannata tota sitten ostaa, vaikka muuten hyvä voide olisikin :)

      Poista
    2. Joo, sillä kyllä kestää imeytyä, eikä tuoksukaan ole paras mahdollinen. Itse tykkään laittaa sitä silloin tällöin ennen nukkumaanmenoa, koska silloin hidas imeytyminen ei haittaa :)

      Poista
    3. Jätän siis suosiolla tuon käsivoiteen kaupan hyllylle! :)

      Poista
  4. Tuota sy-voidetta olen pyöritellyt joskus kaupassa, mutta jäänyt vähän aina empimään juurikin sen geelimäisyyden takia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä tykkäsin tosta sy-voiteesta eikä mua itseäni se geelimäisyys haitannut, kun tuote imeytyi tosi nopeasti! :)

      Poista

Kiitos kommentista!